پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)
با سلام
دوستان عزیز خودتان را کنترل کنید
بر اعصاب خودتان مسلط باشید
آرامشتان را حفظ کنید.
برای تحلیلتان پایبند باشید تحلیل های بلند مدت
این روز ها نه برای مثبت های 4-5% پی در پی روزانه ارزش قایل هستم و نه برای منفی های پی درپی
چه بازدهی سالانه در بورس مورد انتظار شماست؟؟؟
خگستر در عرض دو ماه بالای 100% بازدهی داد حال اگر 20-30 % از این 100% بازدهی کم بشه باید بگوییم سرمایه مان نیست و نابود می شه؟؟؟؟
اصلا" 20-30% نه 50% به عقب برگرده بازهم 50% در سود هستیم
ثباغ در عرض یکماه 100% رشد کرد حال اگر 30-40 % به عقب برگرده می شه گفت سرمایه مان داره به فنا می ره؟؟؟
فاسمین در 840 تومان خرید شده کاما در 1100 تومان ثشرق در 220 تومان ثباغ در 280 تومان - وبیمه در 165 تومان سمگا در 300و 370 تومان و.....
اینکه از سود هیجانی مان داره کم و کم می شه خوب این ممکنه ناراحت کننده باشه ولی باید یخورده منطقی باشیم حداقل از خرید های پاییز به این ور حداقل در 30 % سود هستیم به اندازه سود سالانه بانکی
اینکه بازار موقت به تحلیل ها ارزش قائل نیست ناراحت کننده است
اینکه فراور گزارش ضعیفی ارائه می ده فاسمین و کاما هم صف فروش می شه ناراحت کننده است.
کاما گزارش خیلی خوبی داده ولی متاسفانه سود شرکت های ذوب روی و شاهین روی رو فعلا" پایین گرفته
در پایان سال خواهید دید کاما 300 تومان سود خواهد ساخت
فرآور رو از اول می دانستم گزارشش ضعیف خواهد بود کل گروی سرب و روی صف فروش می شه ؟؟؟؟
ولی بازهم می گوییم :
در آینده سهام بنیادی به ارزش واقعی خود خواهند رسید و سهام حبابی اگر پایین تر نیایند بالا هم نخواهند داشت.
رفتن به سراغ سهام پر نوسان و حبابی یعنی از دست دادن سود و بعدش از دست دادن اصل سرمایه
پارسان و غدیر رو نگاه کنید نه تنها افتی نداشتند بلکه سود و اصل سرمایه دوستان حفظ شد. سهامی با p/e برابر 5 و6 و آینده درخشان
در مقابل سنگ آهنی ها چرا باید با این افزایش سرمایه های سنگین p/e بالای 10 بگیرند این یعنی باید پی به ای اینا باید 1-2 واحد پایین بیاید.
بارها گفته شد از پتروهای کاغذی دوری کنید این می شه عاقبتش
حالا فردا بازار دوباره مثبت می شه دوباره برید بخرید
کسانیکه طمع 4-5% روزانه را خوردند در دام بسیار بدی گرفتار شدند
من به شخصه پای فاسمینی که زیر 1000 ( 840 و بعدی 950 ) خریدم و کاما 1100 تومانی و فزرین و حق تقدمش که قبل از افزایش سرمایه زیر 1000 خریدم خواهم ماند
برای سیو سود امروز مپنا رو فروختم تا از فرصت های ناب بوجود آمده استفاده کنم
از این به بعد بازار در میان مدت و بلند مدت به تحلیل ها جواب خواهد داد
ای کسانیکه تازه وارد هستید
ای کسانیکه رانت ندارید
ای کسانیکه سواد تکنیکال ندارید و....
سهام بنیادی بخرید
بیشتر به سود مجمع دقت کنید
سهامی که p/e پایینی دارند
dps بالایی دارند
طرح و توسعه دارند
آینده دارند
رشد منطقی دارند
سهامدار عمده شناخته شده و دلسوزی دارند
ثباغی که 280 نمی خرید دیگه بالای 400 نخرید حتی اگر بشه 1000 تومان
خگستر که زیر 400 نمی خریدید دیگه بالای 400-500 نخرید
بارها گفتم کاما 1100 تومان بخرید خوب آن کسی که روی 1600 می خره خودش مسئول است
یا فاسمین رو روی 840-850 تومان
مپنایی که زیر 600-700 نمی خریدید دیگه بالاتر از این قیمت ها نخریدو...
یکبار گیر می افتید بد هم گیر می افتید در 10 روز کل سرمایه تان به باد می ره
منی که این سهم ها دارم نمی اییم تو این قیمت ها بخرم بلکه همانطوریکه گفتم خیلی پایین تر از این قیمت ها خرید داشتم
از این به بعد روی سهمی که می خرید
روی قیمتی که می خرید بیشتر دقت کنید
به تارگت های نجومی بعضی ها گوش ندهید
به سود های 30-40 درصدی سالانه راضی باشید تا سود های بالاتری نصیبتان بشه
حداقل 30-40 سه ماهه تازه اونم با افت این 10 روز گرفتیم ولی داریم زمین و زمان را به هم می ریزیم
شب همه دوستان بخیر
در اصل توسط Mesbah68 پست شده است
View Post
با سلام
دوستان عزیز خودتان را کنترل کنید
بر اعصاب خودتان مسلط باشید
آرامشتان را حفظ کنید.
برای تحلیلتان پایبند باشید تحلیل های بلند مدت
این روز ها نه برای مثبت های 4-5% پی در پی روزانه ارزش قایل هستم و نه برای منفی های پی درپی
چه بازدهی سالانه در بورس مورد انتظار شماست؟؟؟
خگستر در عرض دو ماه بالای 100% بازدهی داد حال اگر 20-30 % از این 100% بازدهی کم بشه باید بگوییم سرمایه مان نیست و نابود می شه؟؟؟؟
اصلا" 20-30% نه 50% به عقب برگرده بازهم 50% در سود هستیم
ثباغ در عرض یکماه 100% رشد کرد حال اگر 30-40 % به عقب برگرده می شه گفت سرمایه مان داره به فنا می ره؟؟؟
فاسمین در 840 تومان خرید شده کاما در 1100 تومان ثشرق در 220 تومان ثباغ در 280 تومان - وبیمه در 165 تومان سمگا در 300و 370 تومان و.....
اینکه از سود هیجانی مان داره کم و کم می شه خوب این ممکنه ناراحت کننده باشه ولی باید یخورده منطقی باشیم حداقل از خرید های پاییز به این ور حداقل در 30 % سود هستیم به اندازه سود سالانه بانکی
اینکه بازار موقت به تحلیل ها ارزش قائل نیست ناراحت کننده است
اینکه فراور گزارش ضعیفی ارائه می ده فاسمین و کاما هم صف فروش می شه ناراحت کننده است.
کاما گزارش خیلی خوبی داده ولی متاسفانه سود شرکت های ذوب روی و شاهین روی رو فعلا" پایین گرفته
در پایان سال خواهید دید کاما 300 تومان سود خواهد ساخت
فرآور رو از اول می دانستم گزارشش ضعیف خواهد بود کل گروی سرب و روی صف فروش می شه ؟؟؟؟
ولی بازهم می گوییم :
در آینده سهام بنیادی به ارزش واقعی خود خواهند رسید و سهام حبابی اگر پایین تر نیایند بالا هم نخواهند داشت.
رفتن به سراغ سهام پر نوسان و حبابی یعنی از دست دادن سود و بعدش از دست دادن اصل سرمایه
پارسان و غدیر رو نگاه کنید نه تنها افتی نداشتند بلکه سود و اصل سرمایه دوستان حفظ شد. سهامی با p/e برابر 5 و6 و آینده درخشان
در مقابل سنگ آهنی ها چرا باید با این افزایش سرمایه های سنگین p/e بالای 10 بگیرند این یعنی باید پی به ای اینا باید 1-2 واحد پایین بیاید.
بارها گفته شد از پتروهای کاغذی دوری کنید این می شه عاقبتش
حالا فردا بازار دوباره مثبت می شه دوباره برید بخرید
کسانیکه طمع 4-5% روزانه را خوردند در دام بسیار بدی گرفتار شدند
من به شخصه پای فاسمینی که زیر 1000 ( 840 و بعدی 950 ) خریدم و کاما 1100 تومانی و فزرین و حق تقدمش که قبل از افزایش سرمایه زیر 1000 خریدم خواهم ماند
برای سیو سود امروز مپنا رو فروختم تا از فرصت های ناب بوجود آمده استفاده کنم
از این به بعد بازار در میان مدت و بلند مدت به تحلیل ها جواب خواهد داد
ای کسانیکه تازه وارد هستید
ای کسانیکه رانت ندارید
ای کسانیکه سواد تکنیکال ندارید و....
سهام بنیادی بخرید
بیشتر به سود مجمع دقت کنید
سهامی که p/e پایینی دارند
dps بالایی دارند
طرح و توسعه دارند
آینده دارند
رشد منطقی دارند
سهامدار عمده شناخته شده و دلسوزی دارند
ثباغی که 280 نمی خرید دیگه بالای 400 نخرید حتی اگر بشه 1000 تومان
خگستر که زیر 400 نمی خریدید دیگه بالای 400-500 نخرید
بارها گفتم کاما 1100 تومان بخرید خوب آن کسی که روی 1600 می خره خودش مسئول است
یا فاسمین رو روی 840-850 تومان
مپنایی که زیر 600-700 نمی خریدید دیگه بالاتر از این قیمت ها نخریدو...
یکبار گیر می افتید بد هم گیر می افتید در 10 روز کل سرمایه تان به باد می ره
منی که این سهم ها دارم نمی اییم تو این قیمت ها بخرم بلکه همانطوریکه گفتم خیلی پایین تر از این قیمت ها خرید داشتم
از این به بعد روی سهمی که می خرید
روی قیمتی که می خرید بیشتر دقت کنید
به تارگت های نجومی بعضی ها گوش ندهید
به سود های 30-40 درصدی سالانه راضی باشید تا سود های بالاتری نصیبتان بشه
حداقل 30-40 سه ماهه تازه اونم با افت این 10 روز گرفتیم ولی داریم زمین و زمان را به هم می ریزیم
شب همه دوستان بخیر
نظر