سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
    با تشکر.پس شما در حال حاضر خرید شبریز و شبندر را گزینه مناسب می دونید؟ راستش قبلا یک گین 40 درصد از شبندر در فاصله یک ماه گرفته بودم.البته این به چند ماه پیش مربوط میشه.

با سلام
    من استراتژی خودم رو گفتم خرید درمنفی
    سهام های معرفی شده را در منفی می خرم
    شبریز و شبندر هم در منفی بهشون اضافه کردم
    من سه سبد برای خودم تعریف کردم :

سبدبلند مدت :
    بیشتر مواقع سعی می کنم بهشون دست نزنم تا اهداف بلند مدت تحقق پیدا بکنه

پارسان - کاما - فاسمین - شیراز - اکنتورو...

سبد میان مدت :
    با توجه به روند سهم در میان مدت قابل تغییر است
    خگستر - ثشرق - ثباغ - فاراک - مپنا- ونفت و پاسارگاد
    شبندر و شبریز فعلا" تو این گروه قرار دادم
    فزرین ح رو برای میان مدت خریدم ممکنه بعدا" بلند مدت یا بشه کوتاه مدت

سبد کوتاه مدت :
    وبیمه - خبهمن - سمگا- وبشهر - فعلا" تو این گروه قرار دارند

شما باید استراتژی خودتون بابت کوتاه -میان وبلند مدت تعیین بکنید بعد برای خرید به موقع سهم اقدام نمایید
    هرکدام از این سهم ها با توجه به وضعیت بنیادی و تحقق اهداف می تونه در سبدها تغییر بکنه
    مثلا" اگر کاما بشه 2000 تومان می تونه از سبد بلند مدت به سبد میان یا حتی کوتاه مدت تغییر بکنه تازه اگر وضعیت بنیادی و تکنیکالی سهم این کار رو تایید بکنند

به فرض مثال وغدیر یا پارسان تا سال های سال می تونه در سبد بلند مدت قرار بگیره چون
    1- با سود دریافتی امسال بهای تمام شده اون برای من می شه صف
    2- این سهم ها هر سال بدون استثنا ء با به بهره برداری رساندن طرح های توسعه فراوان و افزایش سرمایه های پیوسته و افزایش سودآوری موجبات ارزش افزوده فراوانی را فراهم کنند
    انگار همین دیروز بود به کارگزاری زنگ زدیم و حق تقدم استفاده نشده پارسان رو در قیمت 720 تومان بابت افزایش سرمایه قبلی خرید کردیم یادش بخیر

نظر

• محمد حقانی
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 447

سلام شفاف سازی عزیز
      از تحلیلهای جامع و صادقانه شما سپاسگذارم.
      در سبد کوتاه مدت شما سهم ارزنده خبهمن دیده میشود . مطابق مثالی که راجع به کاما مطرح کردید آیا خبهمن به نقاط پایانی رسیده است ؟ با بررسی که انجام داده ام حداکثر تا سه ماه آینده به قیمت 400 تومان خواهد رسید.

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Post
        سلام شفاف سازی عزیز
        از تحلیلهای جامع و صادقانه شما سپاسگذارم.
        در سبد کوتاه مدت شما سهم ارزنده خبهمن دیده میشود . مطابق مثالی که راجع به کاما مطرح کردید آیا خبهمن به نقاط پایانی رسیده است ؟ با بررسی که انجام داده ام حداکثر تا سه ماه آینده به قیمت 400 تومان خواهد رسید.
        با سلام
        همانطوریکه گفتم هر سهمی با توجه به بررسی های بنیادی و تکنیکالی می تونه در سبد کوتاه - میان - بلند مدت جابجا بشوند

نظر

• Mjim
          عضو عادی
          • Sep 2013
          • 23

با سلام خدمت شفافسازی عزیز ، می خواستم نظرتونو در ارتباط با نماد زنجان (پتروشیمی زنجان) بدونم اگه ممکنه تحلیلتونو در ارتباط با این سهم بفرمایید متشکرم

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11250

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
            با سلام
            همانطوریکه گفتم هر سهمی با توجه به بررسی های بنیادی و تکنیکالی می تونه در سبد کوتاه - میان - بلند مدت جابجا بشوند
            با سلام بانک دی را چطور میبینید؟

نظر

• محمد حقانی
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 447

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
              با سلام
              دوست عزیز
              با نظر من راجع به رسیدن خبهمن به قیمت 400 تومان در بازه حداکثر سه ماهه موافقید؟
              در بین خودروییها کدام را مستعد تر ارزیابی می کنید؟

نظر

• شفاف سازی
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 2880

دوست عزیز
                با نظر من راجع به رسیدن خبهمن به قیمت 400 تومان در بازه حداکثر سه ماهه موافقید؟
                در بین خودروییها کدام را مستعد تر ارزیابی می کنید؟
                با سلام
                خبهمن یه خورده سنگین حرکت می کنه با توجه به صفوف خرید خودرویی ها خبهمن امروز باید صف می شد
                در خصوص هدف سهم از دوستان تکنیکالی بپرسید بهتره و از لحاظ بنیادی از بین خودرویی ها مطمئن تره

قطعه ساز ها مستعدترند خفناور -خزر- خپوش

ا سلام بانک دی را چطور میبینید؟
                در خصوص بانک دی بررسی نداشتم من رو ببخشید

با سلام خدمت شفافسازی عزیز ، می خواستم نظرتونو در ارتباط با نماد زنجان (پتروشیمی زنجان) بدونم اگه ممکنه تحلیلتونو در ارتباط با این سهم بفرمایید متشکرم
                با سلام
                دوست عزیزم
                به شدت از این پتروشیمی ها زنجان - ممسنی - شلرد دوری کنید اگر خدای نکرده یک موقع گیربیوفتید کل سرمایتون به باد می ره
                من از وضعیت طرحشون خبری ندارم چند سال دیگه به بهره برداری می رسه ولی از ظاهر امر این پتروشیمی ها تا 3-4 سال اینده به بهره برداری نمی رسه

نظر

• almerindo portfolio
                  Banned
                  • Oct 2013
                  • 158

با سلام به اساتید احسان و شفاف سازی.
                  تارگت پایان سال وبیمه و ورنا رو چند میبینن عزیزان؟

نظر

• محمدرضا 87
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 1522

سلام احسان جان.
                    روند این سه قلوهای کاشی،کچینی کساوه و کپارس رو چجوری میبینی؟
                    مرسی.

نظر

• اسماعیل
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 391

با سلام خدمت شما جناب شفاف سازی:این پتروشیمی های بازار پایه اصلا شرکتشان هنوز درست نشده.دوستان میتوانند در سایت پترول نگاه کنند فقط تابلو را روی زمین گذاشتند فقط پتروشیم ایلام به بهربرداری رسیده و یکی دیگر اسمش یادم نیست 35 درصد پیشرفت فیزیکی داشته.خریداران الان بدون هیچ اطلاعی سهام اینها را میخرند.کلا متاسفانه در بورس ما فقر اطلاعات وبی سوادی موج میزند.

نظر

• ".احسان."
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2676

در اصل توسط almerindo portfolio پست شده است View Post
                        سلام،
                        به نظرم در مورد تغييرات بنيادي كه مي تواند براي اين شركتها ممكن است، اتفاق بيفتد، صحبت كنيم، بهتر است. تارگتها را جو بازار براي اين سهام رقم خواهد زد.
                        با يكي از دوستان حرفه اي تكنيكال كه در مورد وبيمه صحبت مي كردم، ايشان گفت در نمودار وبيمه چيزي شبيه نمودار قبل از رشد تكمبا و ونفت را مي بيند. ونفت كه 3 برابر شده و تكمبا از ابتداي سال 20 برابر شده است! سود بيشينه را كسي از اين سهام گرفته كه از كف قيمتي تا اينجا در يك بازه 8 9 ماهه سهامداري كرده است.
                        حال ببينيم براي وبيمه مي تواند اين اتفاق بيفتد، يا خير. از نظر بنده اين امكان از نظر بنيادي محتمل است. اگر خاطرتون باشد، در مورد ونفت گفتم، اين سهم را براي بلند مدت انتخاب كرده بودم، گفتم از آن نوسان خواهم گرفت، درصدش در سبد كم و زياد خواهد شد، اما ونفت حذف نخواهد شد، اما بعد از رشد شارپ از آن خارج شدم.
                        در مورد وبيمه هم همين برنامه را پياده خواهم كرد، شايد تا Final Gain آن بايد بيش از يك سال صبر نمود. درصورتيكه درصد معقولي از سبد را به آن اختصاص دهيد، به راحتي مي تواند سختي هاي روزهاي منفي را تحمل كنيد.
                        همچنين در مورد ورنا. البته در مورد نمودار ورنا اطلاعاتي ندارم. اما به نظرم تغييرات بنيادي مي تواند وضعيت اين سرمايه گذاري را نيز متحول كند.
                        سرمايه گذاري هاي زير 200 تومان به نظرم جاي رشد خوبي در 6 ماه و يكسال آينده خواهند داشت.

موفق باشيد.
                        آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                        کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• ".احسان."
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2676

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
                          سلام احسان جان.
                          روند این سه قلوهای کاشی،کچینی کساوه و کپارس رو چجوری میبینی؟
                          مرسی.
                          سلام بر محمد رضاي عزيز
                          روند گروه و شركتهاي شفاف، با ثبات و رو به رشد مي باشد.
                          موفق باشيد.

نظر

• ".احسان."
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2676

در اصل توسط almerindo portfolio پست شده است View Post
                            سلام،
                            به نظرم در مورد تغييرات بنيادي كه مي تواند براي اين شركتها ممكن است، اتفاق بيفتد، صحبت كنيم، بهتر است. تارگتها را جو بازار براي اين سهام رقم خواهد زد.
                            با يكي از دوستان حرفه اي تكنيكال كه در مورد وبيمه صحبت مي كردم، ايشان گفت در نمودار وبيمه چيزي شبيه نمودار قبل از رشد تكمبا و ونفت را مي بيند. ونفت كه 3 برابر شده و تكمبا از ابتداي سال 20 برابر شده است! سود بيشينه را كسي از اين سهام گرفته كه از كف قيمتي تا اينجا در يك بازه 8 9 ماهه سهامداري كرده است.
                            حال ببينيم براي وبيمه مي تواند اين اتفاق بيفتد، يا خير. از نظر بنده اين امكان از نظر بنيادي محتمل است. اگر خاطرتون باشد، در مورد ونفت گفتم، اين سهم را براي بلند مدت انتخاب كرده بودم، گفتم از آن نوسان خواهم گرفت، درصدش در سبد كم و زياد خواهد شد، اما ونفت حذف نخواهد شد، اما بعد از رشد شارپ از آن خارج شدم.
                            در مورد وبيمه هم همين برنامه را پياده خواهم كرد، شايد تا Final Gain آن بايد بيش از يك سال صبر نمود. درصورتيكه درصد معقولي از سبد را به آن اختصاص دهيد، به راحتي مي تواند سختي هاي روزهاي منفي را تحمل كنيد.
                            همچنين در مورد ورنا. البته در مورد نمودار ورنا اطلاعاتي ندارم. اما به نظرم تغييرات بنيادي مي تواند وضعيت اين سرمايه گذاري را نيز متحول كند.
                            سرمايه گذاري هاي زير 200 تومان به نظرم جاي رشد خوبي در 6 ماه و يكسال آينده خواهند داشت.

موفق باشيد.

نظر

• محمد حقانی
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 447

سلام احسان جان
                              توضیحات بسیار جامعی راجع به وبیمه دادید که بابت آن از شما تحلیلگر عزیز سپاسگذارم.
                              ورود در قیمت 185 تومان به این سهم را مناسب می دانید؟

نظر

• ".احسان."
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2676

سلام احسان جان
                                توضیحات بسیار جامعی راجع به وبیمه دادید که بابت آن از شما تحلیلگر عزیز سپاسگذارم.
                                ورود در قیمت 185 تومان به این سهم را مناسب می دانید؟
                                سلام،

1- ورود در 185 تومان در صورتي مناسب است، كه هدف خود را براي زمان سهامداري شركت دقيقا تعيين كرده باشيد.
                                2- ورود در 185 تومان در صورتيكه مناسب است، كه درصد آن در سبدتان مقدار معقولي باشد.
                                3- بهتر است، اگر قصد خريد داريد، در سه پله در منفي خريداري كنيد.

حجم معاملات سنگين اخير وبيمه كه در طول تاريخ سهم بي سابقه بوده، هم از نظر تكنيكال و هم از روانشناسي بازار، حرفهاي ناگفته بسياري دارد.

موفق باشيد.
                                آخرین ویرایش توسط ".احسان."؛ 2013/12/12, 00:48.

نظر

در حال کار...
                                X