سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد جمالی
    عضو عادی
    • Dec 2013
    • 69

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

سلام جناب شفاف سازی عزیز
    درباره کالسمین میخواستم راهنمایی کنید من حدود 2 ماه پیش در قیمت 980 خریدم و و به دلیل توصیه هایی از جمله از جانب شما مبنی بر نگهداری سهم من هم نفروختم حالا اصلاً هم ناراحت نیستم فقط چونکه بخش قابل توجهی ار سبدم را این سهم تشکیل می دهد میخواستم تحلیل تازه شمارو از این سهم بدونم
    با تشکر

نظر

• abstract
      عضو فعال
      • May 2013
      • 1506

آقا وسوسه نكن منو . laughingsmiley
      ميرم وام ميگيرم پتاير بخرم /:.yead.:/ .

نظر

• einstein
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 360

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
        سلام دوست من،
        من رو در غم نماینده ی شهرتون شریک بدونید! بنده هم نمیدونم IRR چیه. ;)
        ممنون میشم لطف کنید به صورت موجز توضیح و تفسیری از آی آر آر بدین که هم من و هم اون نماینده ی به احتمال زیاد "فهیم" و "ارزشی"! از این آی آر آر سر در بیاریم...
        اینقدری که اون بره تو مجلس و پز دونستن مفهوم IRR رو به الباقی همکارای "دکتر"ش بده و اونقدری که برای من رفع کنجکاوی بشه
        آفای جنتی هم انشاالله با عنایات حضرت حق متوجه ی موضوع خواهند شد!
        این هم خدمت دکتر زوربای عزیز

http://forums.boursy.com/showthread....909#post457909

نظر

• ".احسان."
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2676

در اصل توسط .احسان. پست شده است

در مورد داروسازي فارابي با نگاهي به تغييرات سهامداران عمده، بايد توجه كرد سرمايه گذاري البرز از اول مهر با خريد 1 ميليون برگه سهم از بازار تعداد سهام خود را به 21 ميليون سهم رسانده است. سرمايه گذاري اعتلا البرز به خوبي بازگرداني سهم را انجام مي دهد. در غير صورت اين سهم در حجم مبنا به مشكل بر ميخورد.
          از 23 مهر ماه، گروه دارويي سبحان با خريد 1.6 ميليون سهم به سهامداران بالاي يك درصد پيوسته است.

اين شركت از توانايي ساخت سود 400 توماني توسط خود شركت و همچنين 200 توماني از زير مجموعه هاي خود يعني پخش هجرت و توليد ژلاتين كپسول ايران را داراست. همچنين شركت 550 تومان سود انباشته و افزايش سرمايه از محل اين سود خواهد داشت.
          يعني در ازاي خريد يك سهم 2500 توماني، را پرداخت مي كنيم، كه در انتهاي امسال 1100 تومان سود انباشته خواهد داشت!!
          كليت گروه دارو رشد خوبي خواهد كرد، بخصوص در آذر ماه كه نزديك گزارشهاي 9 ماهه شركتها هستيم.

موفق باشيد.
          دفارا امروز بعد از افزايش سرمايه 100% از محل انباشته در حال بازگشايي بود، حدود 1500 تومان.
          افزايش سرمايه 33% تا 40 ميليارد تومان احتمالا در سال آينده اتفاق خواهد افتاد.
          موفق باشيد.
          آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
          کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• ".احسان."
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2676

مردم هنوز بورس را از مسکن و طلا پربازده تر می‌دانند

برنامه پایش شب گذشته سؤال نظر سنجی خود از مردم پرسید به نظر شما در ماه های آینده سرمایه گذاری در کدام بازارها پربازده تر است. 1 . بورس 2. طلا 3. مسکن

در پایان این نظر سنجی که بیش از نیم میلیون شرکت کننده داشت، 54 درصد یعنی 278 هزار و 733 نفر اعلام کردند که سرمایه گذاری در بازار بورس از بازارهای طلا و مسکن پربازده تر است، همچنین 14 درصد به گزینه طلا رای دادند و 32 درصد گزینه مسکن را انتخاب کردند. به این ترتیب بینندگان اعلام کردند که بازار بورس در ماه های آتی پربازده تر است بازارهای طلا و مسکن است.

برنامه پایش در تاریخ 26 آبان ماه نیز این سؤال را از بینندگان پرسیده بود که در آن برنامه 64 درصد از مردم سرمایه گذاری در بازار بورس را سودآور تر تشخیص داده بودند.
            آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
            کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• saeidhidari
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 496

تو این بازار گل و بلبل باید دنبال سهم های بنیادی خوب بود .......
              میدکو تقریبا به انتهای اصلاح نزدیک میشویم احتمال ریزش دیگری را می دهم ...... من معتقدم که اون کف 100 درصد باید لمس شود ....

نظر

• saeidhidari
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 496

پتایر .......
                2 تا عکس میزارم
                عکس یک اگر بخواد برگرده باید تو همین محدوده ها +-10% بر میگردد ...

عکس دوم ریزش تا 190 تومان است ......

خودم با عکس اول بیشتر حال کردم ...

نظر

• saeidhidari
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 496

از گروه لاستیک پکویر هم مفت شده همه بخرن دقیقا از همان جایی که فکر میکردم برگشت .....
                  اگر بریزد باید تا 1100 بریزد دقیقا قیمت تئوریک بعد از افزایش سرمایه اونجا بود که بازار این سهم رو درک کرد و نگذاشت اونجا باز شود ......خبر های خوبی از این سهم در سال جدید می شنویم ..

نظر

• saeidhidari
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 496

پاسارگاد سهمی که خیلی قشنگ حرکت کرده تا به حالا اگر بخوام سهم بانکی بخرم فقط پاسارگاد چون سهم قرص و محکمی است مدیرعاملش مجید قاسمی است و سرمایه گذاری های خوبی در میدکو دارد .......
                    عکس اول قالب کلی تحلیل است .....
                    این سهم احتمال بسیار زیاد با +- 5 درصد ریزش دیگری را تجربه میکند و قیمت 235 را لمس میکند

عکس دوم از تایم فریم پایین تر و واضح تر است از شرایط حرکتی این سهم

نظر

• apouya
                      عضو عادی
                      • Sep 2013
                      • 215

سلام به اقای حیدری
                      خزامیا رو چجور می بینید
                      با سپاس

نظر

• محمد جمالی
                        عضو عادی
                        • Dec 2013
                        • 69

سلام سعید آقا حیدری
                        اگه براتون امکان داره وملت و دالبر رو از نظر تکنیکال بررسی بفرمایید ممنون خواهم شد

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

در اصل توسط محمد جمالی پست شده است View Post
                          سلام جناب شفاف سازی عزیز
                          درباره کالسمین میخواستم راهنمایی کنید من حدود 2 ماه پیش در قیمت 980 خریدم و و به دلیل توصیه هایی از جمله از جانب شما مبنی بر نگهداری سهم من هم نفروختم حالا اصلاً هم ناراحت نیستم فقط چونکه بخش قابل توجهی ار سبدم را این سهم تشکیل می دهد میخواستم تحلیل تازه شمارو از این سهم بدونم
                          با تشکر

با سلام
                          تا حالا در خصوص گروه روی بخصوص فاسمین تحلیل زیاد زدم
                          قیمت خریدتان بدک نیست ولی می توانید در قیمت های زیر 900 اضاف کنید
                          شاید باورتان نشود من هر روز سهم های دیگه رو دارم به فاسمین تبدیل می کنم
                          به نظر من با دید میان مدت انتشار صورت های مالی 12 ماهه 92 ....... حضور در مجمع و دریافت سود نقدی ...........حضور در مجمع افزایش سرمایه 113 درصدی از محل تجدید ارزیابی ..............حضور در افزایش سرمایه های بعدی از محل سود انباشته و اورده ...............بیشترین بازدهی رو از آن ما خواهد کرد
                          فقط تنها ترس این گروه بخصوص کاما - فاسمین پیش بینی احتیاط امیز سود 93 می باشد.
                          من بیشترین وزن سبدم گروه سرب و روی ( فاسمین 30% - کاما 25% و فزرین 25 % ) یعنی 80 % سبدم رو تشکیل می ده

بازارهای جهانی :
                          امروز : روی 2070 دلار - سرب 2150 دلار
                          با این قیمت ها هم این گروه باید در 12 ماهه 92 و سود سال بعد کولاک خواهند کرد
                          هنوز بازار به افزایش قیمت های جهانی اعتماد نداره اگر اعتماد حاصل بشه و قیمت ها ی جهانی به رشد خودشون ادامه بدهند ان موقع تازه بازار این گروه را خواهد شناخت.
                          آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2014/02/18, 22:15.

نظر

• tvihn
                            عضو فعال
                            • Jan 2014
                            • 312

با سلام
                            نظر دوستان در مورد ثتران وتارگتهاش چیه
                            ممنون

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                              با سلام

من بیشترین وزن سبدم گروه سرب و روی ( فاسمین 30% - کاما 25% و فزرین 25 % ) یعنی 80 % سبدم رو تشکیل می ده
                              با سلام
                              شاید عده ای از دوستان از من بپرسند چرا از این گروه سه سهم انتخاب کردم
                              جواب :
                              من در این گروه اول از همه کاما رو به خاطر بنیادی قوی و داشتن معدن انتخاب کرده بودم

بعدش دیدم حق تقدم فزرین با قیمت 400 تومان به حراجی گذاشته شده
                              با سود تحلیلی بالای 100 تومان و سود ظاهری 60 تومان فروشندگان مقدار قابل توجهی حق تقدم خریدم

و از یک ماه پیش :
                              شروع به خرید فاسمین کردم.......اینم که گفتم برای چی خریدم

فقط نکته ای در خصوص فاسمین وجود داره شناوری بالای 40 درصدی اونه که نوسانگیر خوب می توانند از اون نوسان بگیرند

نظر

• milad97
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 2520

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
                                يك سوال استراتژيك (راهبردي) البته براي سهامداران ميانمدتي و بلند مدتي،

منتظر مشاركت دوستان در بحث هستم، نظرات دوستان حتما مفيد خواهد بود.
                                با مبلغ بيان مي كنم، تا واضح تر باشد.

فرض كنيد، شما 150 ميليون تومان داريد، آيا شما در 3 سهم كه احتمال دارد، تا 1.5 سال آينده 3 برابر شود، سرمايه گذاري ميكنيد، يعني هر سهم 50 ميليون تومان.
                                يا در 6 سهم كه باز همان احتمال صادق است، يعني در عرض 1.5 سال 3 برابر شوند، يعني هر سهم 25 ميليون تومان.

كدام گزينه انتخاب شماست؟

منتظر نظر دوستان عزيز هستم.[/B]
                                سوال خوبی پرسیدی احسان جان
                                من اگه باشم قطعا 6 سهم رو انتخاب میکردم بخاطر کاهش ریسک غیر سیستماتیک
                                لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

در حال کار...
                                X