شيشه و گاز ( كگاز )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا1
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 853

پاسخ : شيشه و گاز ( كگاز )

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    در خانه اگر کس است یک حرف بس است

توی این تاپیک فکر کنم بیشترین تحلیل رو از یه سهم انجام دادم

حالا هم اگه بازار میخواد خودش رو به نفهمی بزنه مهم نیست
    دیگه واقعا بیشتر از این نمیشه سهمی رو شفاف کرد
    راه این جور سهمها ممکنه چند وقتی با تاخیر پیموده بشه ولی میشه و به هدف میرسه
    هر چقدر هم این چند نفر روی سهم مانور بدن تا ازش نوسان بگیرن آخرش جا میمونن و حقیقت سهم به کمک سهم میاد و سهم اینا رو جا میزاره این طبیعت بازاره

دیگه بهتره تاپیک این سهم که فقط با نوشته های بنده بالا میاد دیگه بالا نیاد تا زمانی که به هدفش برسه
    تمام عزيز
    صبوري شرط اول معامله گريه
    سه عامل موفقيت در بورس
    صبر ايوب و عمر نوح ادم رو به گنج قارون ميرسونه
    كگاز همه جوره هم به بازار هم به سهامداراش بدهكاره.
    خيلي وقتها دوستان جاهاي ديگه مشغولن وبه نوشته ها توجهي نميكنن،
    كماكان در كگاز همسنگريم
    يادمه چكاوه ٤٠٠ توماني هم با همديگه روش فعال بوديم.چكاوه شد ٣٠٠٠ تومان كگاز هم من منتظر ش ميمونم تا بشه....
    "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• seraj
      ستاره دار(2)
      • Feb 2012
      • 2064

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
      تمام عزيز
      صبوري شرط اول معامله گريه
      سه عامل موفقيت در بورس
      صبر ايوب و عمر نوح ادم رو به گنج قارون ميرسونه
      كگاز همه جوره هم به بازار هم به سهامداراش بدهكاره.
      خيلي وقتها دوستان جاهاي ديگه مشغولن وبه نوشته ها توجهي نميكنن،
      كماكان در كگاز همسنگريم
      يادمه چكاوه ٤٠٠ توماني هم با همديگه روش فعال بوديم.چكاوه شد ٣٠٠٠ تومان كگاز هم من منتظر ش ميمونم تا بشه....
      با سلام
      علیرضا جان من یکی که به گنج قارون نمیرسم چون :
      ا - صبر ایوب چیه مثل گنجشک از این شاخه به اون شاخه میپرم .
      2 - با این شرایط زندگی و استرسها عمر نوح معنی نداره .
      بعضی موقع ها فکر میکنم وارن بافت اگه تو بورس ایران بود الان نصف ایران را مالک بود ولی جسارت نباشه تریدرهایی مثل من چی ؟ ! اندر خم گین 5 تا 10 درصدی موندم .
      نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• علیرضا1
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 853

در اصل توسط seraj پست شده است View Post
        با سلام
        علیرضا جان من یکی که به گنج قارون نمیرسم چون :
        ا - صبر ایوب چیه مثل گنجشک از این شاخه به اون شاخه میپرم .
        2 - با این شرایط زندگی و استرسها عمر نوح معنی نداره .
        بعضی موقع ها فکر میکنم وارن بافت اگه تو بورس ایران بود الان نصف ایران را مالک بود ولی جسارت نباشه تریدرهایی مثل من چی ؟ ! اندر خم گین 5 تا 10 درصدی موندم .
        سراج عزيز سلام
        وارن بافت هم روي سهم بنيادي مطالعه ميكنه و فارغ از نوسانات روزانه بازار پايبند به تحليلش مي مونه.
        دوست عزيز سهم خوب استرس نداره.با ٥يا١٠ درصد دردي دوا نميشه.
        سهامداري يعني صبر و صبوري.البته با سهم بنيادي اليته نوسانگيري هم نمك خودش رو داره.
        "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

واقعا تکنیکال علم زیبایست همه میگفتن سهم تعدیل منفی میزنه و میریزه ولی هرچی من تکنیکال سهمو نگاه میکردم هیچ نشانه از ریزش دیده نمیشد جزء رشد قیمتی
          دیروز هم سهم پولبک رو کامل کرد و منتظر رسیدن یه خبر فندیمتال بود تا دلیل رشد سهم کامل بشه که گزارش با تعدیل مثبت آمد
          واقعا تکنیکال آینده نگر است
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35715

اطلاعات و صورتهای مالی میاندوره ای 6 ماهه منتهی به 1393/06/31 (حسابرسی نشده)

6 ماهه 93 نسبت به 92 :

1- فروش : 47 درصد افزایش
            2- سود ناخالص : 43 درصد افزایش

3- سود عملیاتی : 100 درصد افزایش !
            4- سود خالص : 59 درصد کاهش

5- سود شناسایی شده برای هرسهم در 6 ماهه : 426 ریال

پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1393/12/29 دوره 6 ماهه (حسابرسی نشده)

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت شيشه و گاز طی نامه شماره مورخ 1393/08/07 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1393/12/29 با سرمایه 134,844 میلیون ریال مبلغ 919 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

تعدیل مثبت 5.7 درصدی پیش بینی سود سالیانه و پوشش 46 درصدی سود در 6 ماهه

سایر اطلاعات:
            1) شرکت پيش‌بيني سود هر سهم سال مالي 91 را با سرمايه 844ر74 ميليون ريال در تاريخ 30/11/90 (حسابرسي نشده )مبلغ 143 ريال و در تاريخ 30/12/91 (حسابرسي شده) مبلغ 29 ريال و با سرمايه 844ر134 ميليون ريال در تاريخ هاي 04/05/91 و 03/08/91 مبلغ 16 ريال و در تاريخ 04/11/91 مبلغ 24 ريال و در تاريخ 13/12/91 و 16/12/91 مبلغ 34 ريال اعلام نموده ليکن مطابق با صورتهاي مالي حسابرسي نشده مبلغ 69 ريال و مطابق صورتهاي مالي حسابرسي شده مبلغ 108 ريال محقق گرديده است.

2) شرکت پيش‌بيني سود هر سهم سال مالي 92 را در تاريخ 13/12/91 مبلغ 187 ريال و در تاريخ 16/12/91 مبلغ 950 ريال و در تاريخ 11/02/92 (حسابرسي شده) مبلغ 895 ريال و در تاريخ هاي 03/05/92 و 27/08/92 مبلغ 1.061 ريال و در تاريخ هاي 15/10/92 و 14/12/92 مبلغ 1.229 ريال و در تاريخ 17/03/93 مبلغ 1.462 ريال(حسابرسي شده) اعلام نموده ليکن مطابق صورتهاي مالي حسابرسي نشده مبلغ 1.270 ريال و در تاريخ 04/04/93 مطابق اصلاحيه صورتهاي مالي حسابرسي نشده و صورتهاي مالي حسابرسي شده مبلغ 1.129 ريال محقق گرديده است.

3) مزيد استحضار است مبلغ 834 ريال از 1.129 ريال سود هر سهم سال مالي منتهي به 29/12/92 مربوط به شناسايي سود حاصل از فروش زمين شيشه خرده(به مبلغ 753 ريال) و سود حاصل از فروش سهام تعاوني اعتبار اميد کارکنان (به مبلغ 81 ريال) مي باشد که در درآمد هاي متفرقه شناسايي گرديده است.

4) شرکت پيش‌بيني سود هر سهم سال مالي 93 را در تاريخ 14/12/92 به مبلغ 1.033 ريال و در تاريخ 17/03/93 به مبلغ 955 ريال و در تاريخ 30/04/93 به مبلغ 869 ريال و مطابق اطلاعيه حاضر به مبلغ 919 ريال اعلام نموده است.

5) مطابق اطلاعات ارسالي شرکت اعلام نموده است در نظر دارد مبلغ 592 ريال را به عنوان سود نقدي به مجمع عمومي عادي ساليانه سال مالي 93 پيشنهاد نمايد.

6) اطلاعات تکميلي در جدول نحوه تخصيص سود مجامع اخير شرکت نادرست ارائه شده است، لذا يادآور مي شود در آخرين مجمع عمومي عادي ساليانه شرکت که در تاريخ 25/04/93 برگزار گرديد ميزان سود نقدي و پاداش هيئت مديره به ترتيب به مبالغ 133،496 ميليون ريال و 500 ميليون ريال به تصويب رسيد.

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

متاسفانه شاخص گروه واگرایی منفی زده که نشان از ریزش داره
              احتمالا یه 10% ریزش داشته باشه

نمودار سهم اما هنوز با حمایت سنگین 640 همراه است در صورت شکسته شدن این حمایت هدف بعدی نزول 622 تومان است[/B]

بنده هنوز هم سهامدار کگاز هستم با 70% از سرمایه

.
              .
              .
              آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2014/11/02, 15:48.
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• nima2012
                عضو عادی
                • Nov 2013
                • 123

جناب تمام پس شما هم حالو روز خوشی ندارید این روزا درسته؟
                منم با لابساو ثشاهد همین بساطو دارم...

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

این سهم در 6 ماهه امسال حدود 5.5 میلیارد تومان نقدینگی داشته بعنی به ازای هر سهم میشه 41 تومان
                  که به نسبت 6 ماهه سال قبل 5751% افزایش داشته
                  حالا به نظر دوستان این برای شرکت خوبه یا بده؟؟؟
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

با سود 8% مجبور شدم ازش خارج بشم
                    خیلی منو الاف کرد
                    بعدا مجدد وارد میشم
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

به نظرم سهم میخواد پولبک بزنه به روند صعودی آر اس آی که قبلا شکسته و انتظار دارم با این خالی شدن سهم از انرژی سهم به طرف 480 حرکت کنه حجم معامله برای آغاز یه روند پرقدرت خیلی کم بود و شاید امروز فرصت فروش خوبی بود مانند اکثر سهامهای بازار و چند وقتی رو بین 480-520 نوسان میکنه تا بتونه بیاد بالا.

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

شاخص گروه هم به نظرم داره پولبک میزنه فقط مراقب باشید بازار نزولی است و ممکنه این شاخص هم تا 1712 افت کنه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• seraj
                          ستاره دار(2)
                          • Feb 2012
                          • 2064

با سلام و عرض ادب
                          کسی از دوستان سود 92 رو از بانک صادرات گرفته ؟ اگه اطلاع رسانی کنید ممنون میشم .
                          نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• Dr.boursi
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 1348

دیروز و امروز به دید 3 ساله وارد سهم شدم....
                            تحلیل بنیادی رو در فرصت های بعدی خدمت دوستان قرار می دم....
                            بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Dr.boursi
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 1348

صندوق سرمايه گذاري مشترك كارگزاري حافظ طی ماه اخیر وارد سهم شده...
                              برای دوستانی که با این صندوق اشنایی ندارن بگم که این صندوق به مدیریت خانم شکوهي فرد یکی از پر بازده ترین صندوق ها طی سال های اخیر بوده.....

هدف اصلی این حجم خرید طی ماه اخیر احتمالا اعلام سود سال اتی سهمه که با فرض راه اندازی خط دوم تولید شمس اباد به بالای 200 و با فرض راه اندازی کامل ظرفیت خط اول به بالای 140 تومان خواهد رسی می باشد...

در گام اول میانگین خرید خقوقی رو 580 در اوردم....

نظر

• Dr.boursi
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 1348

شرکت شوگا از 50 سال پیش در زمین های مهراباد جنوبی (نزدیک کارخونه ساسان) احداث و شروع به فعالیت کرده...
                                با رشد شهر تهران و مشکلات محیط زیستی کارخونه تصمیم بر این شد که محل کارخونه به زمین های شمس آباد منتقل بشه...

اینجا دو تا نکته وجود داره اول این که ممکنه زمان تعیین شده پایان سال 94 برای تعطیلی محقق نشه و کارخونه با خطرات جدی تعطیلی موقت مواجه بشه
                                ولی عمده مزیت چیه.... این که اگر کارخونه به محل شمس اباد بره اول معافیت 10 ساله مالیاتی داره و اگر حالت عادی می بایست 25% سود خالص خودش رو به مالیات پرداخت کنه الان پرداخت نمی کنه....
                                واین قسمت به نظرم مهمترین قسمت سود شرکت رو شامل میشه...علاوه بر این که شرکت شیشه سبک تولید می کنه توی شمس اباد که حاشیه سود بیشتر و از طرفی ورن کمتری رو محصولات نهایی می بره....

در زیر ظرفیت راه اندازی کارخونه رو بیان کردم...

همون طور که می بینیم شرکت در حال یک نقطه عطف بزرگ قرار داره که سوددهی رو میتونه به طور قابل توجهی افزایش بده...

نظر

در حال کار...
                                X