شيشه و گاز ( كگاز )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Dr.boursi
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 1348

پاسخ : شيشه و گاز ( كگاز )

فاز اول طرح توسعه شرکت سال پیش همزمان با عید غدیر استارت خورد....
    سرمايه‌گذاري فاز اول بالغ بر 50 ميليارد تومان براي اجراي طرح توسعه و انتقال اين شركت به شمس‌آباد و خريد ماشين‌آلات جديد از معتبرترين توليدكنندگان اروپايي براي تجهيز اين واحد صورت گرفت....

خود شرکت یه افزایش سرمایه فینگیلی داشت و بخشی دیگر رو اومد وام ارزی گرفت....اومد وام 8.5 ميليون يورویي از بانك صنعت و معدن گرفت. خلاصه بگم براتون که برای هر سهمش 370 تومن هزینه توی شمس اباد کرده که از این میزان 283 تومنش وام ارزی بوده....

برای فاز 2 هم شرکت گفته می خواد افزایش سرمایه 150% از اورده بده (که به نظر شخص حقیر بسیار تصمیم مناسبی است) و بخش دیگرش رو از فروش زمین مهر اباد جنوبی تامین کنه...

دوستان این رو گفتم که بدونید برای بازدهی حداقل 200% طی دوسال از قیمت پونصد تومنی امروز باید تنها و تنها سهم رو به دید بلند مدت خریداری کنید...
    بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Dr.boursi
      عضو فعال
      • Oct 2012
      • 1348

قیبل از این که برم سر سود شرکت طی سال های اتی از امسال تا 96....
      یه فرض ساده در نظر می گیرم....
      می خوام بدونم این معافیت مالیاتی شرکت اگر همین طور ادمه بده و تنها خطوط تولید رو به شمس اباد منتقل کنه 110 تومن میشه....(در این تحلیل تنها اومدم میزان مالیات رو صفر تصور کردم)

حال اگر خط تولیدی فاز اول با حداکثر ظرفیت خود کار کنه و تاثیرات فاز دوم رو رو هم در نظر نگیریم به سود 170 تومنی برای هر سهم می رسیم....

این یعنی بدون هیچ گونه طرح توسعه جدید شرکت قابلیت رسیدن به قیمت 930 تومن رو داره....که با فرض قیمت امرزو سهم بازدهی 100% رو طی کمتر از چند ماه نصیب سهام داران خوش خواهد کرد....

محاسبات این اعداد در پست های بعدی...

نظر

• marzough
        عضو عادی
        • Oct 2013
        • 54

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
        شرکت شوگا از 50 سال پیش در زمین های مهراباد جنوبی (نزدیک کارخونه ساسان) احداث و شروع به فعالیت کرده...
        با رشد شهر تهران و مشکلات محیط زیستی کارخونه تصمیم بر این شد که محل کارخونه به زمین های شمس آباد منتقل بشه...

اینجا دو تا نکته وجود داره اول این که ممکنه زمان تعیین شده پایان سال 94 برای تعطیلی محقق نشه و کارخونه با خطرات جدی تعطیلی موقت مواجه بشه
        ولی عمده مزیت چیه.... این که اگر کارخونه به محل شمس اباد بره اول معافیت 10 ساله مالیاتی داره و اگر حالت عادی می بایست 25% سود خالص خودش رو به مالیات پرداخت کنه الان پرداخت نمی کنه....
        واین قسمت به نظرم مهمترین قسمت سود شرکت رو شامل میشه...علاوه بر این که شرکت شیشه سبک تولید می کنه توی شمس اباد که حاشیه سود بیشتر و از طرفی ورن کمتری رو محصولات نهایی می بره....

در زیر ظرفیت راه اندازی کارخونه رو بیان کردم...

همون طور که می بینیم شرکت در حال یک نقطه عطف بزرگ قرار داره که سوددهی رو میتونه به طور قابل توجهی افزایش بده...
        با تشکر از شما که بالاخره این تایپیک رو از سوت و کوری درآوردید
        درباره خطر احتمالی تعطیلی موقت که بهش اشاره کردید به نظر بنده خطر نیست...حتی به نفع شرکته که خودش قبل از راه‌اندازی فاز 2 قید چند تا کوره قدیمی رو بزنه و به پیشواز انتقال کارخونه بره و از قبال نقدینگی که به دستش میرسه ، بطور ضربتی و با سرعت و در مدت کوتاه تمام طرح‌های توسعه خودش رو عملیاتی کنه...این از نظر بهره‌وری و صرفه اقتصادی خیلی به نفع شرکته
        جالبه که این قضیه (فروش هر چه سریعتر زمین) خواسته سهامدار عمده شرکته و در مجمع اخیر هم بهش تاکید شده
        این خلاصه تصمیمات مجمع اخیرشرکته....به بند آخرش توجه کنید
        آخرین ویرایش توسط marzough؛ 2014/12/15, 16:47.

نظر

• Dr.boursi
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 1348

دوستان نمودار سهم حاکی از آن است که کف سهم می تواند 465 باشد و در صورتی به محدوده فوق رسید خرید بسیار جذاب خواهد شد.
          اهداف بلند مدت سهم که صحبتی نمی کنم و سقف کوتاه مدت سهم 700 می باشه...

همچنین نمودار حاکی از آن است که فعلا حرکاتی جدی در سهم در حال رخ داد نیست و هنوز کمی بازی دارد...

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

جناب دکتر فرصت ها و تهدید های شرکت را هم میفرمایید؟

نظر

• Dr.boursi
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 1348

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
              جناب دکتر فرصت ها و تهدید های شرکت را هم میفرمایید؟
              تهدید های شرکت:
              حیدر جان من خیلی با صنعت شیشه اشنایی ندارم و عمده کار من روی لاستیک و دارو بوده....
              ولی فکر می کنم بدترین تهدید شرکت همان طور که می دونی تعطیلی کارخونه باشه...
              تصویب شده تا پایان سال 94 شرکت بیشتر اجازه فعالیت در محدوده مهر اباد رو نخواهد داشت و این یعنی اگر بطر ها رو نتونه تولید کنه سود اوری شرکت با فرض تولیدات تنها سایت شمس اباد و بدور از افزایش تولید(تولیدات رو در همین محدوده تصور کنیم) به سود هر سهم 65 تومن کاهش پیدا می کنه...

از لحاظ وام ارزی خوشبختانه تکلیفش مشخصه و مثه مینو نیست که بعدا به خاطر بی لیاقتی مدیراش حرف توش باشه....
              نکته بعدی که باید بهش اشاره کنم میزان فروش شرکته ...شرکت با فرض 100 تن نوع لایت بیان کرده قراره به کشور های همسایه صادرات داشته باشه که می دونی این خودش توش حرف و حدیث زیاده...زیرا از طرفی کشور های اطراف درگیری های قومی همچون داعش رو دارند و از طرف دیگر با اجرا فاز دوم و سوم هدف مندی قیمت حامل های انرژی روز به روز افزایش پیدا می کنه....

مورد بعدی کارخونه های تحت قرار داد با شرکته که باز هم عمدتا زیر مجموعه بنیادن و از از این بایت نمی تونه ریسک زیادی رو بر اش قائل بشیم...زیرا که بهنوش و ساسان هر دو تمایل به خرید بطری های شیشه ای دارند...

در فاز سوم کارخونه که قراره سال 96 اجرایی بشه گفته 20 تن بلورجات قراره تولید بشه و می دونی این روز ها بازار ایران پر از چینی ها و بلوری های فرانسه و ترک هست و مردم بلور جات ایرانی رو در الویت قرار نمی دن....

مورد بعدی عدم تمایل سهامداران عمده به افزایش سرمایه هست که اگر تا پایان سال اجرایی نشه تبعات بسیار بسیار سنگینی رو برای شرکت خواهد داشت(نوع افزایش سرمایه حتما باید از اورده باشه والا تاثیر خوبی نخواهد داشت).

فرصت ههای شرکت:
              اینه که شرکت اصلا وابستگی ارزی نداره و صنعت جدای از بازاره
              اگر قیمت نفت و وضع معیشتی مردم بی ارتباط با نفت نیست ولی بروز بحران های اقتصادی فراوان در ایران فروش محصولات شرکت رو در بخش لاکچری و نه بطری های لایت می تواند تحت تاثیر قرار ده د زیرا که هیچ شرکت توان رقابت با بطری ها لایت شرکت رو نخواهد داشت زیرا وزن کمتری نسبت به بطری و جار های معمولی تولیدی در بازار داره...

بی رقیب بوده و معافیت های مالیاتی بسیار منحصر به فرد برگ برنده سهمه...

این همه برات توضیح دادم نیای به دید 3 ساله بخری نفرینت می کنم ها....یک هفته ای سهم می خری!!! ماهی خاویاری هم از این کارا نمی کنه!!!

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14648

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                به نظرم سهم میخواد پولبک بزنه به روند صعودی آر اس آی که قبلا شکسته و انتظار دارم با این خالی شدن سهم از انرژی سهم به طرف 480 حرکت کنه حجم معامله برای آغاز یه روند پرقدرت خیلی کم بود و شاید امروز فرصت فروش خوبی بود مانند اکثر سهامهای بازار و چند وقتی رو بین 480-520 نوسان میکنه تا بتونه بیاد بالا.

حمایت اول در 530 از دست رفت
                باید دیگه 480 میتونه کمک کنه یا نه؟

480تا 450 میتونه برگرده
                امیدوارم 480 حمایت درستی بشه
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• marzough
                  عضو عادی
                  • Oct 2013
                  • 54

در اصل توسط marzough پست شده است View Post
                  با تشکر از شما که بالاخره این تایپیک رو از سوت و کوری درآوردید
                  درباره خطر احتمالی تعطیلی موقت که بهش اشاره کردید به نظر بنده خطر نیست...حتی به نفع شرکته که خودش قبل از راه‌اندازی فاز 2 قید چند تا کوره قدیمی رو بزنه و به پیشواز انتقال کارخونه بره و از قبال نقدینگی که به دستش میرسه ، بطور ضربتی و با سرعت و در مدت کوتاه تمام طرح‌های توسعه خودش رو عملیاتی کنه...این از نظر بهره‌وری و صرفه اقتصادی خیلی به نفع شرکته
                  جالبه که این قضیه (فروش هر چه سریعتر زمین) خواسته سهامدار عمده شرکته و در مجمع اخیر هم بهش تاکید شده
                  این خلاصه تصمیمات مجمع اخیرشرکته....به بند آخرش توجه کنید
                  http://www.abco.ir/analysis-exchange...Zg5e/id/23736/
                  گزارش مجمعی که در بالا ذکر شد نشون میده که شرکت چنته خیلی پری داره....وام بانکی فاز 2 رو گرفته و بزودی سودهای غیرعملیاتی هم به کمکش میاد
                  افزایش سرمایه شرکت همونطور که در بالا اومده فقط به دلیل جلوگیری از خروج نقدینگیه که واقعا کار عاقلانه‌ایست و دلیل دیگه که در گزارش سالیانه هم اومده ، الزام شرکتها به افزایش سرمایه توسط سازمان بورسه
                  در ضمن به نظر بنده شرکت در افزایش سرمایه برای همه یه مزیته...اگر با همه دارایی نشد با مقدار کمی سهام هم که شده حتما باید در آن شرکت کرد

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

تهدید های شرکت:

این همه برات توضیح دادم نیای به دید 3 ساله بخری نفرینت می کنم ها....یک هفته ای سهم می خری!!! ماهی خاویاری هم از این کارا نمی کنه!!!
                    ای بابا یعنی نمک گیر شدیم رفت!
                    ماهی خاویاری هم آخرش نفهمیدیم یعنی چی؟

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

اگر امروز صف فروش بشه و جمعش کنن میشه گفت روی کف 480 داره یه کارای میشه و شاید متعدل بشه و برگرده
                      ولی وقتی دوستان عجله میکنن و روی مثبت با این حجم خنده دار سهم میخرن روند سهمو خراب میکنن
                      خدا خواست و ما توانستیم
                      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Dr.boursi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 1348

اگر امروز صف فروش بشه و جمعش کنن میشه گفت روی کف 480 داره یه کارای میشه و شاید متعدل بشه و برگرده
                        ولی وقتی دوستان عجله میکنن و روی مثبت با این حجم خنده دار سهم میخرن روند سهمو خراب میکنن
                        هر کسی به غیر از دید 3 ساله بخره اشتباه کرده...
                        همان طور که فرمودید باید مشابه حقوقی فقط توی منفی 4 خرید....
                        من سفارشم روی منفی 4 امروزه....
                        هنوز به من هم نرسیده.....

یکی از علت هایی که هنوز سهم رو کامل باز نکردم اینه که هنوز خریدم کامل نشده تنها دو پله خریدم...
                        آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2014/12/16, 11:11.

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

یکی از علت هایی که هنوز سهم رو کامل باز نکردم اینه که هنوز خریدم کامل نشده تنها دو پله خریدم...
                          بازار فردا ریزش داره و به گمانم بشه این سهمو پایین تر هم خرید
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

امروز اگه اجازه میدادن سهم منفی بخوره میشد توسط حقوقی جمع بشه و فردا متعادل بشه ولی امروز رو با حجم ناچیز مثبت کردن بجاش فردا صف فروش میشه
                            و امیدوارم حقوقی بیاد جمعش کنه
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14648

بنده هم خریدار سهم هستم فقط روی اینکه حقوقی چه کفی رو برای سهم دیده شک دارم
                              در هر صورتی این کف خیلی پایین تر از 480 نیست و روی منفی یکجا و شاید پله ای بخرم
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Dr.boursi
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 1348

امروز اگه اجازه میدادن سهم منفی بخوره میشد توسط حقوقی جمع بشه و فردا متعادل بشه ولی امروز رو با حجم ناچیز مثبت کردن بجاش فردا صف فروش میشه
                                و امیدوارم حقوقی بیاد جمعش کنه
                                حقوقی جناب تمام بنظرتون پله های اصلیش رو نخریده هنوز؟ میانگینش حدودای 580 هست...
                                توی منفی های زیر 500 به نظرتون حجم میزنه؟
                                یا فقط در حد تاچ هستش؟

نظر

در حال کار...
                                X