کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دید 3 ساله این سهم هممونو انشالله پولدار میکنه...
به دید سه ساله من براش 400% رشد متصورم...
قیمت سهم تا سه سال اتی حداقل 2000 خواهد بود...
عصر تحلیل ام از نحوه رسیدن قیمت به این عدد بیان خواهم نمود....
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
فقط یک نکته دیگه داره که از همه اینها مهم تره!!! ویک سود غیر عملیاتی بسیار بسیار گنده هست که توی سال اتی باید شناسایی کنه....
در ادامه مقدار این سود رو بیان خواهم نمود....
بدون محاسبه پتانسیل ها ، با همین ضرب آهنگ تولید ، اهداف بالایی برای امسال می تواند به خود ببیند
بعلاوه پتانسیل هایی که دوستان فرمودند ، بحث تزریق پول از محل افزایش سرمایه از آورده هم مزید بر علت است
سهم با فروش زمینش در محدوده مهر اباد جنوبی با مساحت 49166 میتونه سود غیر عملیاتی خوبی رو شناسایی کنه...
اگر متری 3 تومن زمین بفروشه...1090 و اگر
متری 4 تومن بفروشه ...1478 تومن به ازای هر سهم سود شناسایی می کنه...
یه افزایش سرمایه هم داره که امید وارم از آورده باشه تا بتونه هزینه های مالی فاز دوم رو اجرایی کنه...
سهم با فروش زمینش در محدوده مهر اباد جنوبی با مساحت 49166 میتونه سود غیر عملیاتی خوبی رو شناسایی کنه...
یه افزایش سرمایه هم داره که امید وارم از آورده باشه تا بتونه هزینه های مالی فاز دوم رو اجرایی کنه...
سهم درگیر واگرایی مثبتی سات که احتمال برگشت را بسیار زیاد خواهد نمود.
در کانال های ابی و صورتی که نشون دادم هر دو نزدیک بودن به کف رو نشون می دن...
از این اتفاق ها در طول سال زیاد نمیوفته که سهمی هم نزدیک کف کانال بلند مدت باشه ، هم واگرایی مثبت درگیر بشه، هم افزایش سرمایه داشته باشه، هم طرح توسعه فوق عظیم داشته باشه و هم قابلت تعدیل سود امسال داشته باشه، و هم حقوقی مصرر داشته باشه....
شرکت شوگا از 50 سال پیش در زمین های مهراباد جنوبی (نزدیک کارخونه ساسان) احداث و شروع به فعالیت کرده...
با رشد شهر تهران و مشکلات محیط زیستی کارخونه تصمیم بر این شد که محل کارخونه به زمین های شمس آباد منتقل بشه...
اینجا دو تا نکته وجود داره اول این که ممکنه زمان تعیین شده پایان سال 94 برای تعطیلی محقق نشه و کارخونه با خطرات جدی تعطیلی موقت مواجه بشه
ولی عمده مزیت چیه.... این که اگر کارخونه به محل شمس اباد بره اول معافیت 10 ساله مالیاتی داره و اگر حالت عادی می بایست 25% سود خالص خودش رو به مالیات پرداخت کنه الان پرداخت نمی کنه....
واین قسمت به نظرم مهمترین قسمت سود شرکت رو شامل میشه...علاوه بر این که شرکت شیشه سبک تولید می کنه توی شمس اباد که حاشیه سود بیشتر و از طرفی ورن کمتری رو محصولات نهایی می بره....
در زیر ظرفیت راه اندازی کارخونه رو بیان کردم...
همون طور که می بینیم شرکت در حال یک نقطه عطف بزرگ قرار داره که سوددهی رو میتونه به طور قابل توجهی افزایش بده...
صندوق سرمايه گذاري مشترك كارگزاري حافظ طی ماه اخیر وارد سهم شده...
برای دوستانی که با این صندوق اشنایی ندارن بگم که این صندوق به مدیریت خانم شکوهي فرد یکی از پر بازده ترین صندوق ها طی سال های اخیر بوده.....
هدف اصلی این حجم خرید طی ماه اخیر احتمالا اعلام سود سال اتی سهمه که با فرض راه اندازی خط دوم تولید شمس اباد به بالای 200 و با فرض راه اندازی کامل ظرفیت خط اول به بالای 140 تومان خواهد رسی می باشد...
فاز اول طرح توسعه شرکت سال پیش همزمان با عید غدیر استارت خورد....
سرمايهگذاري فاز اول بالغ بر 50 ميليارد تومان براي اجراي طرح توسعه و انتقال اين شركت به شمسآباد و خريد ماشينآلات جديد از معتبرترين توليدكنندگان اروپايي براي تجهيز اين واحد صورت گرفت....
خود شرکت یه افزایش سرمایه فینگیلی داشت و بخشی دیگر رو اومد وام ارزی گرفت....اومد وام 8.5 ميليون يورویي از بانك صنعت و معدن گرفت. خلاصه بگم براتون که برای هر سهمش 370 تومن هزینه توی شمس اباد کرده که از این میزان 283 تومنش وام ارزی بوده....
برای فاز 2 هم شرکت گفته می خواد افزایش سرمایه 150% از اورده بده (که به نظر شخص حقیر بسیار تصمیم مناسبی است) و بخش دیگرش رو از فروش زمین مهر اباد جنوبی تامین کنه...
دوستان این رو گفتم که بدونید برای بازدهی حداقل 200% طی دوسال از قیمت پونصد تومنی امروز باید تنها و تنها سهم رو به دید بلند مدت خریداری کنید...
قیبل از این که برم سر سود شرکت طی سال های اتی از امسال تا 96....
یه فرض ساده در نظر می گیرم....
می خوام بدونم این معافیت مالیاتی شرکت اگر همین طور ادمه بده و تنها خطوط تولید رو به شمس اباد منتقل کنه 110 تومن میشه....(در این تحلیل تنها اومدم میزان مالیات رو صفر تصور کردم)
حال اگر خط تولیدی فاز اول با حداکثر ظرفیت خود کار کنه و تاثیرات فاز دوم رو رو هم در نظر نگیریم به سود 170 تومنی برای هر سهم می رسیم....
این یعنی بدون هیچ گونه طرح توسعه جدید شرکت قابلیت رسیدن به قیمت 930 تومن رو داره....که با فرض قیمت امرزو سهم بازدهی 100% رو طی کمتر از چند ماه نصیب سهام داران خوش خواهد کرد....
فقط یک نکته دیگه داره که از همه اینها مهم تره!!! ویک سود غیر عملیاتی بسیار بسیار گنده هست که توی سال اتی باید شناسایی کنه....
در ادامه مقدار این سود رو بیان خواهم نمود....
سهم درگیر واگرایی مثبتی سات که احتمال برگشت را بسیار زیاد خواهد نمود.
در کانال های ابی و صورتی که نشون دادم هر دو نزدیک بودن به کف رو نشون می دن...
از این اتفاق ها در طول سال زیاد نمیوفته که سهمی هم نزدیک کف کانال بلند مدت باشه ، هم واگرایی مثبت درگیر بشه، هم افزایش سرمایه داشته باشه، هم طرح توسعه فوق عظیم داشته باشه و هم قابلت تعدیل سود امسال داشته باشه، و هم حقوقی مصرر داشته باشه....
نظر