شيشه و گاز ( كگاز )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

پاسخ : شيشه و گاز ( كگاز )

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
    با سلام

تعدیل مثبت غیر عملیاتی بابت فروش زمین کارخانه مهرآباد می باشد

خوب یا بد من امروز با 250 درصد سود خارج شدم
    با سلام

هفته منفی خدا رو شکر برای من خیلی خوب تمام شد

یه خانه تکونی شدید فروش 30 درصد آکنتور متوسط 6150 تومان بالای 500 درصد سود....فکرش نمی کردم پول خیلی خوبی دستم اومد

... حراج غدیر 190 تومان

فروش شتران 270 تومان و....

از محل این فروش ها ........کگاز 490 تومان گذاشتم سرجاش

خرید کتوکا متوسط 546 تومان

خرید شتوکا متوسط 335 تومان

و خرید فزرین متوسط زیر 220 تومان

برای اولین بار تو طول عمرم از بازار منفی استفاده کامل کردم

امروز هم باز سبهان اضافه کردم قیمت 975 تومان

و به این نتیجه رسیدم بازار منفی آنقدر هم که فکرش می کنیم بد نیست و یه فرصت استثنایی برای سود کردن هست

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

با سلام

هفته منفی خدا رو شکر برای من خیلی خوب تمام شد

یه خانه تکونی شدید فروش 30 درصد آکنتور متوسط 6150 تومان بالای 500 درصد سود....فکرش نمی کردم پول خیلی خوبی دستم اومد

... حراج غدیر 190 تومان

فروش شتران 270 تومان و....

از محل این فروش ها ........کگاز ی که 590 فروخته بودم 490 تومان گذاشتم سرجاش

خرید کتوکا متوسط 546 تومان

خرید شتوکا متوسط 335 تومان

و خرید فزرین متوسط زیر 320 تومان

برای اولین بار تو طول عمرم از بازار منفی استفاده کامل کردم

امروز هم باز سبهان اضافه کردم قیمت 975 تومان

و به این نتیجه رسیدم بازار منفی آنقدر هم که فکرش می کنیم بد نیست و یه فرصت استثنایی برای سود کردن هست

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

با سلام

حقوقی فروشنده امروز نمی دونم کجا غیبش زد امروز فقط 10000 تا فروخت این حقوقی عین بچه می مونه و بسیار احساسی

اما در اون طرف یه حقوقی دیگر چند وقته داره حسابی می خره امروز هم 670000 تا خرید

نظر

• اسد-ص
          ستاره دار(5)
          • Feb 2011
          • 679

چه شود بااین گزارش کگاز ؟ http://codal.ir/Reports/EPSEstimateD...UGEcu96w%3d%3d

نظر

• هوای تازه
            عضو فعال
            • Jan 2016
            • 738

با سلام

حقوقی فروشنده امروز نمی دونم کجا غیبش زد امروز فقط 10000 تا فروخت این حقوقی عین بچه می مونه و بسیار احساسی

اما در اون طرف یه حقوقی دیگر چند وقته داره حسابی می خره امروز هم 670000 تا خرید
            با تعدیل منفی 89% الان کگازی که 490 خرید کردید رو چند میتونید بفروشید؟؟

نظر

• شفاف سازی
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 2880

در اصل توسط هوای تازه پست شده است View Post
              با تعدیل منفی 89% الان کگازی که 490 خرید کردید رو چند میتونید بفروشید؟؟
              با سلام

سهام هایی که روش فعال بودم و قصد خرید داشتم رو نوشتم

مثلا آکنتور مجدد در 4726 خرید کردم اعلام کردم

شتوکا و کتوکا خرید کردم اعلام کردم .... شتوکا رو فروختم کتوکا در فکر فروش هستم

در گروه سرب و روی پیش بینی تعدیل مثبت داشتم که تقریبا تمام گروه تعدیل مثبت دادند

بعضی از قیمت های سهام این گروه فعلا پره و قیمت پیش خور شده.... حواس ها باید جمع باشه

فزرین ...فاسمین و وامید و کگل خریدش اعلام شد...... تو قیمت های جدید مسئولیت خرید با خود دوستانه و من نظری ندارم

و وتوشه .... وسنا .....رتکو و.... هم از قبل دارم ..... کگاز هم قبل مجمع فروختم

در کل باید عرض کنم وضعیت گزارش سه ماهه افتضاح بود و این بدان معنی است که قبل از اینکه

گزارش ها بیاد روی کدال شما پیش بینی گزارش رو با توجه به وضعیت موجود داشته باشی

اینکه گزارش بیاد و شما تصمیم بگیری که نمی شه و شما اون موقع به فاک رفتی..... گزارش منفیه بسته میشه

و 30...40 پایین تر باز می شه

گزارش مثبت مثبت میاد بسته میشه و 30...40 درصد بالاتر باز میشه ......یا اینکه قبلا قیمتش پیش خور شده

می خری و بعد گیر می افتی

روی همین تفکر و چند ماه گذشته با رصد کردن وضعیت شرکت ها و بازارهای جهانی اقدام به خرید سهام

شرکت های سنگ آهنی و سرب و روی کردم

گزارش شرکت های پالایشی ها خوب هستش لیکن قیمت ها فعلا بالایی چندانی نداره ..... شاید با بررسی های

جدید به فکر خرید افتادیم

در گروه سیمانی وضعیت گزارش ها خیلی خرابه و اگه این وضعیت باعث بشه که چندتا از این شرکت های ارزشی

مفت مفت بشه برای آینده خیلی خوب به نظر می رسه مثلا سبهان .... اگه این پایین پایین بیاد خیلی خوبه

فعلا.....

با سلام

هوای تازه جان ..... احتمالا شما مطالب من رو پیگیری نمی کنید

چون مطالب من پراکنده بود دوباره تایپیک خودم مطلب می نویسم

کگاز 490 تومانی رو قبل از مجمع در دو مرحله 570 تومان و 510 تومان فروختم و در اون تایپیک اعلام کردم
              آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2016/07/28, 21:07.

نظر

• اسد-ص
                ستاره دار(5)
                • Feb 2011
                • 679

http://codal.ir/Reports/EPSEstimateD...UGEcu96w%3d%3d بااین گزارش جدید پیش بینی سود وضع کگاز چطورمیشه ؟

نظر

• اسد-ص
                  ستاره دار(5)
                  • Feb 2011
                  • 679

در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
                  http://codal.ir/Reports/EPSEstimateD...UGEcu96w%3d%3d بااین گزارش جدید پیش بینی سود وضع کگاز چطورمیشه ؟
                  ؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• Javad Paye
                    ستاره‌دار(1)
                    • Sep 2012
                    • 174

در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
                    ؟؟؟؟؟؟؟؟
                    اونجوری که شما فکر می کنی نمیشه.

نظر

• marzough
                      عضو عادی
                      • Oct 2013
                      • 54

با توجه به فروش زمین مهرآباد و متعاقب آن اجرای فاز ٢ شمس آباد که منجر به رشد و توسعه قابل توجه شرکت خواهد شد ارزش ذاتی سهم حفظ خواهد شد...

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35714

اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای 6 ماهه منتهی به 1395/06/31 (حسابرسی نشده)

6 ماهه 95 نسبت به 94:

1- درآمدهای عملیاتی : 31 درصد کاهش
                        2- سود ناخالص : 92 درصد کاهش

3- شناسایی زیان عملیاتی و زیان خالص
                        4- زیان شناسایی شده برای هرسهم در 6 ماهه : 118 ریال

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35714

6 ماهه 95 نسبت به 94 :

مقدار تولید : 6.62 درصد کاهش

مقدار فروش : 21.45 درصد کاهش

مبلغ فروش : 31.32 درصد کاهش

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35714

پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1395/12/30 دوره 6 ماهه (حسابرسی نشده)

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت شيشه و گاز طی نامه شماره مورخ 1395/08/09 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1395/12/30 با سرمایه 250,000 میلیون ریال مبلغ 81 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

تعدیل منفی 68.5 درصدی پیش بینی سود سالیانه و شناسایی 118 ریال زیان برای هرسهم در 6 ماهه

دلایل تغییر اطلاعات پیش بینی سال منتهی به 1395/12/30 (حسابرسی نشده) نسبت به اطلاعیه قبلی

پس از تنظيم قرارداد نهايي مورخ 22/04/95 بين طرفين شرايط جديدي به شرح ذيل بر قرارداد حاکم گرديد

30% قراردادبه مبلغ 000/165 ميليون ريال بابت بخشي از ثمن معامله به صورت نقدي دريافت و مابقي در اقساط بلند مدت دريافت مي گردد.

در راستاي حفظ کادر مجرب و آموزش ديده مستقر در کارخانه مهرآباد و عدم تعديل نيرو و از دست دادن سرمايه هاي انساني به جهت انتقال نيروهاي آموزش ديده به کارخانه شمس آبادو نيز زمان مورد نياز جهت جابه جايي ماشين آلات و تجهيزات مستقر در کارخانه مهرآباد مقرر گرديد تحويل ملک مهرآباد به خريدار در سال 96 صورت پذيرد .

بنابراين دلايل تغيير اطلاعات پيش بيني به شرح ذيل مي باشد:

1- در صورت سود و زيان پيش بيني شده مورخ 30/03/95 در آمد فروش ملک مهر آباد به مبلغ خالص 509 ميليارد ريال براي سال 95 لحاظ گرديده بود که اين موضوع باعث گرديد سود هر سهم پيش بيني شده از 258 ريال بر مبناي فروش نقدي ملک معادل2389 ريال اعلام گردد اما بنا بر دلايل بالا در آمد مذکور طبق استاندارد هاي حسابداري در سال 1396 محقق مي شود.

2- اما با توجه به قطعي بودن فروش تفاوت در زمان شناسايي درآمد طبق استاندارد حسابداري مي باشد که در سال 1396 شناسايي مي شود .
                            3- تغيير در زمان شناسايي درآمد هيچ گونه تاثيري بر ارزش ذاتي و نهايي سهام شرکت ندارد و درواقع ارزش ذاتي سهام شرکت ناشي از معامله مذکور در سال 1395 افزايش يافته است ليکن سود مربوطه در سال 96 قابل شناسايي در حسابها و قابل تقسيم است

ساير توضيحات :

1- علت نوسان در نسبت بهاي تمام شده به فروش و ساير درآمدها و هزينه هاي عملياتي برآوردي سال 95 و واقغي 94 بدليل تفکيک هزينه هاي جذب نشده و ضايعات غير عادي توليد از بهاي تمام شده در سال 1394 و انتقال آن به ساير هزينه هاي عملياتي مي باشد که در صورت پيش بيني شده سود و زيان سال 95 به دليل افزايش راندمان توليد شرکت فاقد هزينه جذب نشده و ضايعات عمده غير عادي بوده است .

2- علت افزايش هزينه مالي برآوردي سال 95 نسبت به واقعي سال 94 پيش بيني اخذ تسهيلات مالي در سال جاري بود ،جهت تسويه بدهي ها و تامين بخشي از سرمايه در گردش شرکت با توجه به عدم وجود نقدينگي کافي در شرکت مي باشد .

3- راندمان واقعي دستگاها در تير ماه 95 در کارخانه هاي مهر آباد و شمس آباد به ترتيب 54 و 76 درصد رسيده و توليد تا پايان سال 95 براساس اين راندمان ها پيش بيني شده است.

4- با توجه به آزمايش و پياده سازي تکنولوژي جديد NNPP در توليد شيشه در کارخانه شمس آباد بخشي از راندمان توليد در اين کارخانه از دست رفت و باعث گرديد تا ميزان فروش و توليد کل سال تعديل گرددلازم به توضيح است آزمايشات مذکور با موفقيت به اتمام رسيده و پيش بيني مي گردد تا انتهاي تابستان راندمان توليد به 80% برسد .بنابر اظهارات مديران توليد شرکت شمس آباد با توجه به پياده سازي تکنولوژي جديد امکان جبران راندمان از دست رفته براي شرکت مهيا مي گردد.

5- با توجه به مستعمل بودن کوره هاي کارخانه مهرآباد و با توجه به بالا رفتن هزينه تعميرات اساسي در اين مقطع از زمان پس از آتش گرفتن کوره و سوراخ شدن آن در مورخ 23/05/95 تعمير و بازگرداندن آن به مدار توليد صرفه اقتصادي ندارد و با عنايت به سهم 10000 تن از کل بودجه توليد سال 95 از تاريخ23/05/95 به ميزان 10000 تن در سال کمتر توليد خواهد شد به همين منظور 10000 تن از بودجه توليد و نهايتا فروش کسر گرديد
                            با توجه به فروش ملک مهرآباد و انتقال تجهيزات قابل استفاده به کارخانه شمس آباد در طرح هاي توجيهي بعدي افزايش توليد صورت خواهد پذيرفت

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

منفی های سهم ارزندست...تجربه در سهم هایی مثله پتایر اینو میگه....حداقل منفی نفروشید
                              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

سهم تا 1 ماه دیگه فروش زمین را میاره تو صورت مالی 96....احتمالا..همان رشدی که پتایر از 320 تا 420 کرد...را بکنه...من که یه مقدار گرفتم...ببینم تا بعد...ولی خریدار خوبی داره....
                                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

در حال کار...
                                X