شيشه و گاز ( كگاز )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • H.samimi
    عضو فعال
    • Jan 2014
    • 2092

پاسخ : شيشه و گاز ( كگاز )

پایین باز شد یه مقدار اضافه کردم

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14645

پایین باز نشده به نظر دوستان؟؟
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Zabih
        عضو فعال
        • Feb 2017
        • 450

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        پایین باز نشده به نظر دوستان؟؟
        بالا ميره
        يعنى كل گروشون باس بالا بره
        اقبال خصم هرچه فزونتر شود نکوست
        فواره چون به اوج رسد سرنگون شود

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

عید همگی دوستان مبارک ...
          بار دیگه بازار ثابت کرد...که توان تحلیلش بسیار پایینه
          کگازی که امروز 420...30..بیش از 1.650 ملیون معامله شد...همان کگازی بود که 340..50...ملت برای فروش سبقت میگرفتند از هم...در صورتیکه اگر کسی اندکی در مورد حسابداری مطالعه داشت...میدانست قطعا در پیش بینی 96 ..سود فروش خواهد امد...بگذریم
          کگاز پتانسیل بالایی را در ابتدای 97 تبدیل به انرژی جنبشی خواهد کرد.... خریداران امروز برندگان قطعی در میان مدتند...
          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
            بنظر من بلند مدت تا 800 هم میره...اما سهامداری میخاد...کوتاه مدت هم 420 مرحله اول و مرحله دوم 480
            سلام برعلیرضا ...عیدت مبارک...
            دادا شکربن ...زیر خاکی 96 هستش
            بدون هیچ شکی امثال31 تا 36 میسازه....و 96 هم ...60...تا 100...ولی ملت 2 زاریشون را گویا دزد برده.....مثل همین کگاز ..
            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• علیرضا123
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1605

در اصل توسط mey پست شده است View Post
              سلام برعلیرضا ...عیدت مبارک...
              دادا شکربن ...زیر خاکی 96 هستش
              بدون هیچ شکی امثال31 تا 36 میسازه....و 96 هم ...60...تا 100...ولی ملت 2 زاریشون را گویا دزد برده.....مثل همین کگاز ..
              درود..عید شما هم مبارک باشه.
              من اولین نفری بودم که شلیا را معرفی کردم. من شلیا 140 تومنی معرفی کردم ...و دو درصد کل سهام شرکت را خریدم..در همین سایت هم در تاپیک شلیا نوشتم...اما بقول شما دوزاری دیر میافته..بالای 1000 تو صف خرید دنبال سهم بودند...یا همین کگاز...رو 340 میگفتیم کسی اعتنا نمیکرد...الان رو 420 همه خریدارند...حالا هم میگیم این سهم تازه اولین تارگت کوتاه مدت را زده...سال اینده 130 که سود عملیاتی ساخت اونوقت قیمتش میشه 800 تومن....شکربن هم بهش اعتقاد دارم و زیر 500 فروشنده نیستم
              آخرین ویرایش توسط علیرضا123؛ 2017/03/20, 11:42.

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14645

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                درود..عید شما هم مبارک باشه.
                من اولین نفری بودم که شلیا را معرفی کردم. من شلیا 140 تومنی معرفی کردم ...و دو درصد کل سهام شرکت را خریدم..در همین سایت هم در تاپیک شلیا نوشتم...اما بقول شما دوزاری دیر میافته..بالای 1000 تو صف خرید دنبال سهم بودند...یا همین کگاز...رو 340 میگفتیم کسی اعتنا نمیکرد...الان رو 420 همه خریدارند...حالا هم میگیم این سهم تازه اولین تارگت کوتاه مدت را زده...سال اینده 130 که سود عملیاتی ساخت اونوقت قیمتش میشه 800 تومن....شکربن هم بهش اعتقاد دارم و زیر 500 فروشنده نیستم
                کگاز ممکنه تو کوتاه مدت 500 تومان لمس کنه
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

کگاز ممکنه تو کوتاه مدت 500 تومان لمس کنه
                  دادا..
                  200 سود غیر عملیاتی داره برای 96..غیر آن ذخیره وام ارزی ..که انهم 70 تومانی میشه....و..97 هم با افتتاح شمس اباد 2...100 تا 140 عملیاتی خواهد ساخت...حالا حقوقی نامحترم بذار خودش جر بده...مگه 340 ..350 نمیفروخت...تو این بازاری که سهم ها 20..30..درصد ریختند...این 24..25..درصد بالا امده......این سهم هم جاش اینجا نیست...حقوقی هم دیگه تعداد خاصی نداره....سهمو اینجا نمیتونه نگه داره...دیر یا زود...مثل مور ملخ میریزن سر سهم..سهمی که پتانسیل داشته باشه...این حقوقی های 2 زاری که سهله خود سینا هم کاری از پیش نمیبره...

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

دادا..
                    200 سود غیر عملیاتی داره برای 96..غیر آن ذخیره وام ارزی ..که انهم 70 تومانی میشه....و..97 هم با افتتاح شمس اباد 2...100 تا 140 عملیاتی خواهد ساخت...حالا حقوقی نامحترم بذار خودش جر بده...مگه 340 ..350 نمیفروخت...تو این بازاری که سهم ها 20..30..درصد ریختند...این 24..25..درصد بالا امده......این سهم هم جاش اینجا نیست...حقوقی هم دیگه تعداد خاصی نداره....سهمو اینجا نمیتونه نگه داره...دیر یا زود...مثل مور ملخ میریزن سر سهم..سهمی که پتانسیل داشته باشه...این حقوقی های 2 زاری که سهله خود سینا هم کاری از پیش نمیبره...
                    حقوقی نهایت میتونه تا 350 پایین بیارش ولی بعدش چی؟
                    هدف کگاز مشخصه
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

هدف کگاز مشخصه
                      400را نمیبینه ..350 که جای خود داره...کف سهم هم همین جاهاست...

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

400را نمیبینه ..350 که جای خود داره...کف سهم هم همین جاهاست...
                        انشالله
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• علیرضا123
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1605

هدف کگاز مشخصه
                          390..400 میشه نهایتا...یک تارگت کوتاه مدت را زده...تارگت 480..500 را هم در همین فروردین ماه میزنه....غیر از اینکه مشکلی پیش بیاد و مثلا کل بازار بره تو فاز اصلاح که این هم بعید میدونم

نظر

• Alain Delon
                            Banned
                            • Dec 2014
                            • 628

با سلام خدمت دوستان،
                            این مطلب در سایت بورکس از کاربر فردوسی؟نوشته شده، نظر دوستان چیه؟؟؟

*** کگاز از سود 2074 ریالی خودش 2058 ریال غیر عملاتی هستش که برای سال بعد تکرار نمیشه ، و از طرفی طبق تصمیمات هیئت مدیره این سود غیر عملاتی قرار نیست در مجمع تقسیم بشه. پس نه تکرار میشه و نه تقسیم، حالا بهتره بجای عوام فریبی حساب کنند بعضیها این مبلغ 50 ریالی که عملیاتی شاید تا انتهای سال مالی 96 میتونه بدست بیاره پ به ایی چند بهش بده بازار خوبه؟ 10....20.....30....اصلا 50 خوبه؟
                            200 تومن هم برای این سهم زیاده و در بازار آنقدر سهمه خوب هستش که ارزش خرید و نگهداری داره که دیگه کگاز اصلا به چشم نمیاد.
                            فقط چند نفری هستند که همیشه با هوچیگیری و بوق زدن میخوان به نون و نوایی برسند!!/:.nono.:/

نظر

• احمدخان
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2032

اگر داری بفروش و اگه نداری نیازی به زحمت شما نیست.

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

در اصل توسط Alain Delon پست شده است View Post
                                با سلام خدمت دوستان،
                                این مطلب در سایت بورکس از کاربر فردوسی؟نوشته شده، نظر دوستان چیه؟؟؟

*** کگاز از سود 2074 ریالی خودش 2058 ریال غیر عملاتی هستش که برای سال بعد تکرار نمیشه ، و از طرفی طبق تصمیمات هیئت مدیره این سود غیر عملاتی قرار نیست در مجمع تقسیم بشه. پس نه تکرار میشه و نه تقسیم، حالا بهتره بجای عوام فریبی حساب کنند بعضیها این مبلغ 50 ریالی که عملیاتی شاید تا انتهای سال مالی 96 میتونه بدست بیاره پ به ایی چند بهش بده بازار خوبه؟ 10....20.....30....اصلا 50 خوبه؟
                                200 تومن هم برای این سهم زیاده و در بازار آنقدر سهمه خوب هستش که ارزش خرید و نگهداری داره که دیگه کگاز اصلا به چشم نمیاد.
                                فقط چند نفری هستند که همیشه با هوچیگیری و بوق زدن میخوان به نون و نوایی برسند!!/:.nono.:/
                                بگو طرح توسعه شمس اباد 2..در 97 100 تا 140 ...خواهد ساخت....این 200 تومان..ان 70 ..تومان هم افزایش سرمایه از انباشته میده....

نظر

در حال کار...
                                X