کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هرچی به اواخر بهمن نزدیک میشیم...خریدار بیشتری خواهد امد....
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
با تعطیلی مهراباد و کم شدن هزینه و بار مالی...فکر کنم حوالی 40 تومان برای سال اینده پیشبینی سود داشته باشه..200 تومن هم غیر عملیاتی...240 تومان سود اعلام میکنه...خود سهم فکر کنم در مرحله اول 400 تا 410 را ببینه...تارگت بعدی 495
یه سری دوستان میفرمایند چرا حقوقی زیاد عرضه کرد......به همان دلیل که در قیمت های....510...نا 540....4..5...میل سهم از حقیقی خودی خرید...تقریبا روز های ماقبل بسته شدن.......و الان.....30 درصد پایین تر داره تقدیم میکنه.....برید ببینید دقیقا قبل بسته شدن سهم...و...ان ریزش سنگین....چه جوری میخرید......و..الان چند روز مانده...به پیش بینی جدید چجوری 30 درصد پایین تر داره مبفروشه...
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
یه سری دوستان میفرمایند چرا حقوقی زیاد عرضه کرد......به همان دلیل که در قیمت های....510...نا 540....4..5...میل سهم از حقیقی خودی خرید...تقریبا روز های ماقبل بسته شدن.......و الان.....30 درصد پایین تر داره تقدیم میکنه.....برید ببینید دقیقا قبل بسته شدن سهم...و...ان ریزش سنگین....چه جوری میخرید......و..الان چند روز مانده...به پیش بینی جدید چجوری 30 درصد پایین تر داره مبفروشه...سهم های بنیاد اینجوریه......
mey خان
چند ساله تحلیل ها و پیشنهادات شما را دنبال میکنم.واقعا عالی است.
احمدخان...گل...مخلصم...بنده عددی نیستم......درس پس میدیم.....اردتمند
حقوقی جان داری دستو پای..الکی میزنی.....تعدادی هم برات نمونده.......امروز فرداست...ملت بریزن سر سهم.......یه مقداریش...برای حجم..مبنا در اینده نزدیک نگهدار.....خیرتو میخوام..نفهم...بفهم...
حقوقی جان داری دستو پای..الکی میزنی.....تعدادی هم برات نمونده.......امروز فرداست...ملت بریزن سر سهم.......یه مقداریش...برای حجم..مبنا در اینده نزدیک نگهدار.....خیرتو میخوام..نفهم...بفهم...
بد هم میفروشه...رو 385 دارند ازش میخرند...یکدفعه تا 370 رنج میکشه پایین...اما در کل معاملات امروزش خوب بود..یکم حجم بخوره بد نیست..
بد هم میفروشه...رو 385 دارند ازش میخرند...یکدفعه تا 370 رنج میکشه پایین...اما در کل معاملات امروزش خوب بود..یکم حجم بخوره بد نیست..
جناب.علیرزاخان...باحقیقی..هماهنگه..قبل از رنج کشیدن حقوقی حقیقی رنج کشید..بنظرم احتمال زیاد یه کد به کد در پیش داریم...هر چی جلوتر بریم...سهم بیشتر میاد تو چشم...و.....زور الکی میزنه....نه تعدادی داره..که بتونه کار خاصی کنه...نه قیمت سهم بش همچین اجازه ایی میده.....سهم 370 تومانی...با سود بالای 200 تومان در اینده نزدیک.......پتایر...با 110 سود....و در گروه تایر سازها..که معمولا پی بر ایی پایینی دارند...داره 350 ترید میشه...صف خرید داره....کگاز با 200 سود از همان نوع...انهم در گروهی که معمولا بالاترین پی بر ایی را داره....نمیتونه این قیمت ها بمونه.....
جناب.علیرزاخان...باحقیقی..هماهنگه..قبل از رنج کشیدن حقوقی حقیقی رنج کشید..بنظرم احتمال زیاد یه کد به کد در پیش داریم...هر چی جلوتر بریم...سهم بیشتر میاد تو چشم...و.....زور الکی میزنه....نه تعدادی داره..که بتونه کار خاصی کنه...نه قیمت سهم بش همچین اجازه ایی میده.....سهم 370 تومانی...با سود بالای 200 تومان در اینده نزدیک.......پتایر...با 110 سود....و در گروه تایر سازها..که معمولا پی بر ایی پایینی دارند...داره 350 ترید میشه...صف خرید داره....کگاز با 200 سود از همان نوع...انهم در گروهی که معمولا بالاترین پی بر ایی را داره....نمیتونه این قیمت ها بمونه.....
ارادت می عزیز
این را هم اضافه کنید که کگاز با خطوط نو و به روز... محصولات جدید ... فروش صادراتی ....فاز 2 که ماشین آلات آن خریداری و در راه است...مشتری تضمینی ... 280 نومان نقدینگی هر سهم از دو محل فروش زمین و مابه التفاوت نرخ ارز ناشی از وام یورویی ....افزایش 150 درصدی سرمایه از محل سود انباشته ...انصافا نوبره
درود mey عزیز
والله فاند سهم داره دچار تحول میشه.....حجم صادرات شرکت چندین برابر شده...دیگه داره میشه یک سهم دلاری..و دلار متوسط 4200 تومانی سال اینده..و فاز دو و سه شمس اباد هم که راه بیافته..تولید شرکت میتونه بالغ بر 100 هزار تن بشه در سال...فاز 2 سال اینده راه اندازی میشه...از اونطرف هزینه مالی مهراباد را سال اینده نداره و حاشیه سود ناخالصش حداقل 25 درصد میشه...عملیاتی هم وضعیتش بشدت رو بهبوده و امیدوار کننده...غیر عملیاتی هم که راحت 200 میشه تو صورت پیشبینی سود و زیان...خرید این سهم رو این قیمتها نگرانی نداره...
سلام mey عزیز
میشه یه نگاه به کرازی بکنید
چند تا حقیقی درصد بالا از مدتی قبل روی سهم فعال شدن
صمیمی جان...کرازی در یک کلام همه چیش دسته جفری خانوادشه...فاند سهم که خودت استادی..عالیه...ولی نذاشتن سهم رشد کنه...تو این قیمت ها جز کم ریسک ترین سهم های بازاره....اگه از خر شیطون بیان پایین...قیمت سهم باید حداقل 3300 تا 350 باشه...امروزم که عمده ها خریدن بنظرم..این خودش یه سیگنال مثبته.....
درود mey عزیز
والله فاند سهم داره دچار تحول میشه.....حجم صادرات شرکت چندین برابر شده...دیگه داره میشه یک سهم دلاری..و دلار متوسط 4200 تومانی سال اینده..و فاز دو و سه شمس اباد هم که راه بیافته..تولید شرکت میتونه بالغ بر 100 هزار تن بشه در سال...فاز 2 سال اینده راه اندازی میشه...از اونطرف هزینه مالی مهراباد را سال اینده نداره و حاشیه سود ناخالصش حداقل 25 درصد میشه...عملیاتی هم وضعیتش بشدت رو بهبوده و امیدوار کننده...غیر عملیاتی هم که راحت 200 میشه تو صورت پیشبینی سود و زیان...خرید این سهم رو این قیمتها نگرانی نداره...
درود بر علیرضا عزیز...بنظرم...میتونه زیرخاکی باشه...بازار 2زاریش دیر میوفته...ولی میوفته...
نظر