اخبار و شایعات بازار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.hossein
    Banned
    • Nov 2013
    • 3031

    #3931
    پاسخ : اخباروشایعات بازار

    کد خبر: ۵۷۵۶۰
    تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۷

    بورس در نقطه حمایتی

    گروه بورس- شروین شهریاری: بازار سهام با ادامه روند کم انگیزه و ضعیف خود یک هفته منفی دیگر را پشت سر گذاشت تا با ریزش 1/1 درصدی، شاخص کل بورس در آستانه ورود به کانال 70 هزار واحدی قرار گیرد. سطح مورد اشاره که به معنای زیان متوسط 10 درصدی سهامداران از ابتدای سال و سقوط بیش از 20 درصدی از دی ماه سال 92 است، محدوده حمایتی مهمی برای دماسنج بازار سهام تلقی می‌شود. از منظر نموداری، محدوده 70 تا 71 هزار واحدی شاخص در گذشته حمایت مهمی در جهت ممانعت از سقوط بیشتر قیمت‌های سهام بوده است و از منظر بنیادی هم، معادل قیمت‌گذاری سهام در سطح حدود 5 برابر سود برآوردی سالانه شرکت‌ها است که یک ارزش‌گذاری متعادل و قابل دفاع برای سرمایه‌گذاری در بورس بر مبنای تجربه تاریخی به شمار می‌رود. از این جهت می‌توان انتظار داشت بازارسهام نسبت به سطح 70 هزار واحدی شاخص کل حساسیت بیشتری در کوتاه مدت نشان دهد و این محدوده بتواند پس از ریزش سنگین 7 درصدی در 16 روز اخیر، از ادامه افت پرشتاب قیمت‌های سهام جلوگیری کند.
    خوب و بد نخستین «رئیس» بورس
    جابه‌جا‌یی رئیس سازمان بورس اوراق بهادار پس از حدود یک دهه، رویدادی است که هر چند هنوز عملیاتی نشده اما خبر آن به‌صورت گسترده‌ای در رسانه‌ها منعکس شده است. این اتفاق که چند ماه زودتر از موعد قانونی اردیبهشت‌ماه سال آینده (به‌عنوان پایان دو دوره پنج ساله) صورت پذیرفت فرصتی را در جهت ارزیابی کارنامه نخستین رئیس سازمان بورس از زمان عملیاتی شدن قانون جدید بازار سرمایه فراهم کرده است. واقعیت این است که چهره امروز بازار سرمایه ایران هیچ گونه شباهتی به زمان تصدی مدیریت سازمان توسط دکتر صالح آبادی ندارد. از لحاظ تنوع شرکت‌ها، تعداد مشارکت‌کنندگان، حجم و نقدشوندگی بازار، بورس تهران دچار استحاله مثبت عمده‌ای شده است. ابزارهای نوین مالی شامل اوراق مشارکت و بدهی، صندوق‌های سهام و اوراق با درآمد ثابت، اوراق تسهیلات مسکن، صندوق‌های قابل معامله و... به نحو وسیعی در دسترس سرمایه‌گذاران قرار گرفته‌اند. از سوی دیگر، زیرساخت‌ها و قوانین بازار به نحو قابل توجهی مدون و شفاف شده‌اند و بورس تهران را از این لحاظ به یکی از بازارهای با استاندارد مطلوب در بین بازارهای نوظهور تبدیل کرده‌اند. همچنین وضع شفافیت و امنیت اطلاعات شرکت‌ها در یک دهه اخیر از پیشرفت مناسبی برخوردار شده و راه‌اندازی سایت کدال، دریچه‌ای جدید را به روی علاقه‌مندان به تحلیل مدون صورت‌ها و اطلاعات مالی شرکت‌ها گشوده است. بهینه کردن سیستم معاملات و نیز فراهم کردن دسترسی آنلاین اشخاص به سامانه معاملات نیز از جمله پیشرفت‌های مهمی بود که نه تنها یک دهه پیش جنبه آرزو و آمال داشت بلکه حتی هم اکنون نیز در بسیاری از بورس‌های توسعه یافته نظیر آن (دسترسی برخط معامله‌گران حقیقی به معاملات و اطلاعات لحظه‌ای بازار) وجود ندارد. به‌رغم پیشرفت‌های چشمگیر مزبور، از تغییر فرمول محاسبه شاخص کل و تبدیل شاخص قیمت به شاخص بازده نقدی و قیمت در اواخر سال 87 به‌عنوان یکی از تغییرات منفی عمده در این دوره یاد می‌شود که امکان مقایسه تاریخی بازدهی بازار بر مبنای شاخص کل را با گذشته از میان برد؛ ضمن آنکه نحوه دخیل کردن سود نقدی در محاسبه شاخص فعلی نیز به زعم برخی کارشناسان دارای اشکالاتی (در جهت بیش‌نمایی بازدهی) است. از سوی دیگر، باقی ماندن مفاهیم نامانوس حجم مبنا و نیز محدوده نوسان 4 درصدی و عدم حرکت در جهت آزاد‌سازی این محدودیت‌های غیر‌ضروری به‌رغم رشد حجم بازار از دیگر انتقاد‌هایی است که می‌توان بر وضعیت مدیریتی بورس در این دوره وارد کرد. سرانجام، عدم رفع کامل معضل توقف طولانی مدت نمادها و نیز دغدغه‌های مربوط به حفظ شاخص کل از نوسانات شدید از دیگر مسائلی هستند که برخی کارشناسان نسبت به تداوم آن در سال‌های اخیر نقد دارند. با این حال، در موازنه نکات مثبت و منفی باید گفت که دوره تصدی نخستین رئیس سازمان در مجموع با پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در عرصه رشد بازار سرمایه کشور همراه شده است که امید است با حضور رئیس جدید (دکتر فطانت‌فرد) شاهد ادامه مسیر کنونی و رفع نارسایی‌های باقیمانده باشیم.

    نخستین ارزیابی‌ها از بودجه 94
    تقدیم لایحه بودجه سال آینده به مجلس شورای اسلامی برای دومین سال متوالی با حداقل تاخیر توسط دولت یازدهم انجام شد تا کارشناسان و نمایندگان مجلس با فراغ بال کامل به بررسی مفاد آن بپردازند. در این میان، اهالی بازار سرمایه هم به دلیل تاثیر بودجه بر متغیرهای کلان اقتصادی و نیز وضعیت صنایع مختلف در حال موشکافی مفاد لایحه مزبور هستند. در این راستا، رشد 6درصدی منابع و مصارف بودجه عمومی (به جز درآمدها و هزینه‌های اختصاصی دولت) حکایت از تدوین یک بودجه نسبتا انقباضی برای سال آینده با عنایت به نرخ تورم 15 درصدی دارد. در بخش درآمدها، دولت با رشد 5/7 درصدی قیمت ارز مبادله‌ای و نیز کاهش سهم صندوق توسعه ملی از درآمد نفت (از 29 به 20درصد) به مقابله با تاثیر افت قیمت جهانی نفت رفته است. هر چند این مساله مانع از کاهش حدود 8 درصدی کل درآمد نفت در بودجه نسبت به قانون سال جاری (93) نشده است. از سوی دیگر، رشد 22 درصدی درآمدهای مالیاتی نشان‌دهنده افزایش اتکای دولت بر اخذ درآمدهای پایدار به ویژه در بخش ارزش افزوده است که قصد تحقق آن با افزایش یک درصدی نرخ مالیات مزبور را دارد؛ هر چند در شرایط رکود نسبی کنونی، تحقق رشد مزبور در بخش مالیاتی با ابهاماتی مواجه است. علاوه بر این، قصد دولت بر کسب درآمد بیش از 30 هزار میلیارد تومان از محل فروش دارایی‌های مالی (از جمله اوراق بدهی و فروش سهام شرکت‌ها) از جمله اهدافی است که بر اساس تجربه تاریخی، با دشواری در مسیر تحقق مواجه است. در بخش هزینه‌ها نیز افزایش 11 و 16 درصدی به ترتیب برای بودجه جاری و عمرانی در نظر گرفته شده است. با توجه به برخی مفروضات خوش‌بینانه در بخش درآمدهای بودجه سال آینده (به ویژه در قسمت مالیات و فروش دارایی‌های مالی) به نظر می‌رسد این بودجه در عمل با کسری مواجه باشد؛ از آنجا که دولت استقراض از بانک مرکزی را به‌عنوان خط قرمز خود تعریف کرده است این کسری احتمالا از محل کاهش هزینه‌های عمرانی و مراجعه به صندوق توسعه ملی جبران خواهد شد. مجموع اطلاعات فوق تصویری محتاطانه از چشم‌انداز متغیرهای کلان اقتصادی در سال آینده را تصویر می‌کند که احتمالا به معنای توقف دو متغیر کلیدی رشد اقتصادی و تورم در سطوح مشابه سال 93 خواهد بود؛ شرایطی که طبیعتا در بردارنده انگیزش فوری برای تحرک صنایع و متعاقب آن بهبود چشم‌انداز سودآوری شرکت‌های بورسی در افق سال آینده نیست.

    چشمک طلا در بازارهای جهانی
    هفته جاری برای بازارهای جهانی دربردارنده نوسانات غیرمترقبه‌ای بود. از یکسو بازار سهام چین بزرگ‌ترین‌ سقوط روزانه خود را از سال 2009 به بعد ثبت کرد و از سوی دیگر، قیمت‌های جهانی نفت به سقوط بی‌محابای خود ادامه داد و بازارهای سهام توسعه یافته در غرب هم نوسانات شدیدی را عمدتا به سمت منفی تجربه کردند. این فضای آشفته موجب شد تا سرمایه‌گذاران پس از مدت‌ها یادی از پناهگاه امن روزهای سخت یعنی طلا کنند و با افزایش تقاضا برای فلز زرد، قیمت‌های جهانی طلا حدود 3 درصد در مقیاس هفتگی رشد کرد و بار دیگر به محدوده بالاتر از 1200 دلار در هر اونس پاگذاشت. در حالی که بخش مهمی از کارشناسان کماکان بر کاهش قیمت طلا در افق میان مدت تاکید دارند، گروهی دیگر بر امکان خروج فلز زرد از شرایط رکود مقارن با افزایش نوسان بازارهای سهام تاکید می‌کنند. در این میان، بازار آتی طلای ایران هم در این هفته با رشد یکپارچه قیمت‌ها نشانه‌هایی از امیدواری به رشد آینده قیمت‌های طلا را به نمایش گذاشت. در این میان، نگاه سرمایه‌گذاران به نشست هفته آتی فدرال رزرو دوخته شده است؛ جایی که لحن بیانیه پایانی بانک مرکزی آمریکا نقش مهمی در ترسیم چشم‌انداز نرخ بهره ایالات متحده در سال آینده و متعاقب آن ارزش دلار و افق قیمت‌های جهانی طلا خواهد داشت.

    نظر

    • m.hossein
      Banned
      • Nov 2013
      • 3031

      #3932
      پاسخ : اخباروشایعات بازار

      پنج شنبه, 20 آذر 1393 10:00 ایستگاه معاملات


      شرح مطلب :

      به گزارش سایت یک تا صد و به نقل از دنیای اقتصاد شاخص بورس تهران روز گذشته را در شرایطی با افت 338 واحدی سپری کرد که همچنان عمده معاملات بازار توسط حقیقی‌ها صورت گرفت، این در حالی است که این گروه از معامله‌گران بیشتر در نقش فروشنده ظاهر شدند. حقوقی‌ها اما مطابق سنت روزهای منفی شاخص بیشتر از اینکه فروشنده باشند، خریدار بودند هر‌چند نسبت به حقیقی‌ها مشارکت کمتری داشتند. بررسی‌ها نشان می‌دهد روز گذشته در گروه خودرویی، حقیقی‌ها مشارکت بالایی در نقش فروشنده داشتند، به‌طوری که صد درصد فروش دو نماد خپارس و خساپا و حدود 99 درصد فروش در معاملات خودرو توسط این معامله‌گران صورت گرفت و در نهایت مالکیت هر سه سهم به نفع حقوقی‌ها رقم خورد. ونیکی به‌عنوان اولین سهم با بیشترین حجم معامله بین حقوقی‌ها دست به دست شد و در نهایت مالکیت این سهم به نفع معامله‌گران حقوقی رقم خورد.در نماد ورنا بیش از66 درصد خریدها و بیش از 84 درصد از فروش‌ها توسط معامله‌گران حقیقی صورت گرفت و در نهایت مالکیت این سهم به نفع حقوقی‌ها رقم خورد.خپارس بین حقیقی‌ها دست به دست شد و حقوقی‌ها در معاملات این نماد بیشتر نظاره‌گر بودند اما در پایان مالکیت این سهم به نفع این معامله‌گران رقم خورد.
      شاخص بورس تهران روز گذشته را در شرایطی با افت 338 واحدی سپری کرد که همچنان عمده معاملات بازار توسط حقیقی‌ها صورت گرفت، این در حالی است که این گروه از معامله‌گران بیشتر در نقش فروشنده ظاهر شدند. حقوقی‌ها اما مطابق سنت روزهای منفی شاخص بیشتر از اینکه فروشنده باشند، خریدار بودند هر‌چند نسبت به حقیقی‌ها مشارکت کمتری داشتند. بررسی‌ها نشان می‌دهد روز گذشته در گروه خودرویی، حقیقی‌ها مشارکت بالایی در نقش فروشنده داشتند، به‌طوری که صد درصد فروش دو نماد خپارس و خساپا و حدود 99 درصد فروش در معاملات خودرو توسط این معامله‌گران صورت گرفت و در نهایت مالکیت هر سه سهم به نفع حقوقی‌ها رقم خورد. ونیکی به‌عنوان اولین سهم با بیشترین حجم معامله بین حقوقی‌ها دست به دست شد و در نهایت مالکیت این سهم به نفع معامله‌گران حقوقی رقم خورد.در نماد ورنا بیش از66 درصد خریدها و بیش از 84 درصد از فروش‌ها توسط معامله‌گران حقیقی صورت گرفت و در نهایت مالکیت این سهم به نفع حقوقی‌ها رقم خورد.خپارس بین حقیقی‌ها دست به دست شد و حقوقی‌ها در معاملات این نماد بیشتر نظاره‌گر بودند اما در پایان مالکیت این سهم به نفع این معامله‌گران رقم خورد.


      نظر

      • samie
        عضو عادی
        • Sep 2012
        • 98

        #3933
        پاسخ : اخباروشایعات بازار

        سلام
        ديروز يك جلسه مهم با حضور تمام مديران عامل بانكهاي كشور در سالن اجلاس بانك ايران و اروپا بر قرار شده ،
        از جزييات آن خبر ندارم لذا جلسه مهمي بوده،
        اگه كسي خبري داره بنويسه .
        [B][COLOR="#006400"][SIZE=3]بد اقبالی نشان میدهد چه کسانی واقعأ دوست نیستند ((ارسطو))[/SIZE][/COLOR][/B]

        نظر

        • m.hossein
          Banned
          • Nov 2013
          • 3031

          #3934
          پاسخ : اخباروشایعات بازار

          شنیده ای مهم برای گروه روغنی

          نوشته شده توسط گروه تکسهم در شنبه 22 آذر 1393 18:17:35.


          براساس اخبار واصله از بازار با کاهش قیمت جهانی روغن شرایط برای نمادهای این گروه بهتر خواهد شد که از جمله نمادهایی که از آن تاثیر میپذیرند میشود به غبشهر و مارگارین اشاره نمود.

          وگردش و خبرهای مهم و یک بانک بدون حاشیه

          نوشته شده توسط گروه تکسهم در شنبه 22 آذر 1393 18:16:10.


          براساس اخبار واصله از بازار گویا فروشنده این روزهای وگردش یعنی پترول دست از عرضه ها برداشته است و کم کم انتظار نوسان مثبت از سهم را داریم.همچنین شنیده شده در حالی شاهد کاهش قیمت در این نماد هستیم که در راستای طرح خروج از بنگاهداری بانکها شرکت باید سهام خود را در فولاد بناب بفروش برساند البته شرکت پارسال این سهم را بفروش رسانده است اما از طریق زیرمجموعه هایش بصورت غیر مستقیم همچنان مالک 24% از این نماد میباشد.

          براساس اخبار واصله از بازار افزایش سرمایه وشهر(بانک شهر) در مجمع شرکت مورد تایید قرار گرفته است.

          4 شنیده از تعدیل مثبت گرفته تا افزایش سرمایه

          نوشته شده توسط گروه تکسهم در شنبه 22 آذر 1393 18:10:59.


          براساس اخبار واصله از بازار شایعات از افزایش سرمایه شسینا از محل سود انباشته حکایت میکنند. براساس اخبار واصله از بازار شرانل بزودی برای تعدیل مثبت بسته خواهد شد.

          براساس اخبار واصله از بازار ومعادن افزایش سرمایه 400 درصدی را در دستور کار خود قرار داده است

          براساس اخبار واصله از بازار ثشرق تعدیل مثبت 15 درصدی را در دستور کار خود دارد

          شنیده های مهم از یک سرمایه گذاری قوی

          نوشته شده توسط گروه تکسهم در شنبه 22 آذر 1393 18:06:52.


          براساس اخبار واصله از نماد وامید حاکی از این میباشد که سهامدار عمده بودن این شرکت در شرکت های سنگ آهنی و خبر بهره مالکانه 1500 میلیارد تومانی میتواند اثر منفی بر این شرکت داشته باشد اما خبرهای خوبی هم از سهم بگوش میرسد که از جمله آنها میتوان به متنوع کردن پرتفوی شرکت با ورود به صنایع پتروشیمی با افزایش سرمایه اخیر همچنین شنیده هایی از فروش برخی از املاک و ساختمانهای شرکت شنیده میشود که میتواند باعث افزایش سود غیرعملیاتی شرکت شود



          چند شنیده بسیار مهم و تعدیل مثبت در

          نوشته شده توسط گروه تکسهم در شنبه 22 آذر 1393 18:13:03.


          براساس آخرین خبرها وبانک قصد افزاش سرمایه را قبل از پایان سالجاری دارد.
          براساس آخرین اخبار خساپا دو خط تولید پراید خود را تعطیل کرده و در حال تبدیل این خطوط به خط تولید تیبا است.
          براساس اخبار واصله از بازار با توجه به تیراژ 600 هزار دستگاهی در ایران خودرو خشرق افزایش سود تا 20 تومان را تجربه خواهد کرد.





          آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2014/12/13, 20:07.

          نظر

          • m.hossein
            Banned
            • Nov 2013
            • 3031

            #3935
            پاسخ : اخباروشایعات بازار

            شنبه, 22 آذر 1393 13:07 میانگین زیان بورس به ۱۰ درصد رسید

            شرح مطلب : یک تا صد

            بورس تهران که هفته پیش در سایه تغییرات مدیریتی و افت قیمت نفت و بودجه ۹۴ بود با افزایش میانگین زیان به ۱۰درصد،رسیدن دوباره شاخص به مرز حساس ۷۰ هزار واحدی و ادامه کاهش تعداد خریداران مواجه شد.
            به گزارش سایت یک تا صد و به نقل از بورس پرس، بورس اوراق بهادار تهران درحالی سی و هشتمین سال جاری را هم به پایان رساند که به رغم همه ظرفیت ها و آمادگی های که برای رشد دارد، نتوانست به شرایط متعادل خود باز گردد. چرا که بعد از فروکش شدن رفتارهای هیجانی، این بار متاثر از تشدید کاهش قیمت نفت، لایحه بودجه 94 و تغییرات مدیریتی سازمان بود.
            براساس این گزارش، در هفته پیش آنچه بیش از همه موجب افت همه متغیرها و ادامه ریزش ارقام شاخص شد، کاهش قیمت جهانی نفت به کمتر از 65 دلار بود که در 5 سال اخیر بی سابقه بود. این مسئله درحالی رخ داد که در لایحه بودحه 94 ، قیمت هر بشکه نفت 72 دلار پیش بینی شده و به همین دلیل اکثر کارشناسان به سخت شدن شرایط دولت در سال جاری و 94 معتقدند مگر اینکه با قطعی شدن مثبت مذاکرات، تحولات تازه ایی در عرصه اقتصاد رخ دهد.
            علاوه بر موضوع کاهش قیمت نفت و سایر محصولات مانند سنگ آهن و فولاد، در نظرگرفته نشدن قیمت های جهانی محصولات در بودجه 94 و مواردی چون اخذ عوارض 30 درصدی از سنگ اهن و نا مشخص ماندن ابهامات مربوط به نرخ خوراک پتروشیمی در لایحه بودجه به همراه افزایش نسبی قیمت دلار موجب شد تا متغیرهای اصلی معاملات بیشتر تحت فشار باشند.
            درکنار این عوامل مهم زمزمه تغییر رئیس سازمان بورس به یکی از مهمترین مباحث فعالان بازار تبدیل شد. این زمزمه که با انتشار خبر قطعیت آن در اکثر خبرگزاری ها به واقعیت نزدیک شده ، موجب افزایش دامنه نوسان بازار سرمایه و ناپایدار شدن شرایط شد.
            بنابراین درحالی برخی گمان می کردند که با مشخص شدن مفاد بودجه و تغییر رئیس نهاد ناظر بازار ، وضعیت بورس بهتر می شود که برخلاف این انتظار، نه تنها چنین اتفاقی رخ نداد بلکه با ادامه افت قیمت سهام شرکت های بزرگ (آن هم در غیاب بزرگترین شرکت بورسی یعنی هلدینگ خلیج فارس)، شاخص همچنان مدار نزولی خود را طی کرد تا با افت 817 واحدی نه تنها در مرز هشدار نزول به کانال 70 هزار تایی قرار گیرد بلکه میانگین زیان سرمایه گذاری در بورس را به بیش از 10 درصد افزایش دهد.
            چرا که شاخص بورس که در 71 هزار و 43 واحدی ایستاده ، از ابتدای سال تا هفته پیش 7 هزار و 972 واحد را از دست داده است تا میانیگن زیان بورس در سال جاری از 10 درصد هم عبور کند. این درحالی است که برخلاف شاخص ، برخی شرکت ها بیش از 20 ، 30 و حتی 40 درصد زیان داشته اند.
            براساس این گزارش، اما آنچه شرایط بورس را سخت تر کرده ادامه کاهش حجم ، ارزش و مهمتر از این دو متغیر ، تعداد خریداران سهام است که در هفته پیش هم تکرار شد.به این ترتیب در برابر داد و ستد 3.1 میلیارد سهم به ارزش 770 میلیارد تومان که به ترتیب 31 و 37 درصد افت را نسبت به مدت مشابه قبل نشان می دهند، از تعداد خریداران هم 33.6 درصد دیگر کاسته شد که نشانه ناخوشایندی برای بررسی وضعیت واقعی بازار بشمار می رود. بنابراین با کاهش بیش از 35 هزار نفر دیگر، تعداد خریداران هفته گذشته به کمتر از 100 هزار و به 72 هزار و 458 نفر رسید تا مشخص شود در برابر عدم تحرک سهامداران حقیقی، این سرمایه گذاران حقوقی باشند که اقدام به جمع آوری سهام کنند.
            با این همه در برابر کاهش همه متغیرهای اصلی معاملات مخصوصا" حجم و تعداد خریداران، عده ایی از سرمایه گذاران همچنان به آینده بازار امیدوار و معتقدند در صورت بروز یک شوک اساسی به اقتصاد و یا یک حمایت عملی و نه شعاری دولت از صنایع جلودار بورس و کلیت بازار سرمایه، می توان شاهد برگشت شرایط و بهبود وضعیت سهام شرکت های آینده دار شد که در بند جو روانی بازار قرار گرفته اند.

            نظر

            • m.hossein
              Banned
              • Nov 2013
              • 3031

              #3936
              پاسخ : اخباروشایعات بازار

              نما بورس یکشنبه 23 اذر 93 ساعت 9 صبح

              الومینیوم ایران و روندی درخشان...

              شنیده میشود المینیومی ایران پس از تعدیل مثبت اخیر که پیشتر از این در بخش شایعات به ان اشاره داشتیم تعدیل مثبت دیگری خواهد داشت.

              شنیده میشود این سهم تا پایان سال به سود 200 تومانی خواهد رسید.

              همچنین از گوشه و کنار بازار شنیده میشود شرکت به دنبال اخذ مجوز افزایش سرمایه به منظور اصلاح ساختار مالی خود نیز میباشد.


              کارتن ایران و تعدیل منفی؟؟؟

              شنیده میشود واردات بی رویه کارتن و کاغذ به شرکت باعث انباشت انبارها و احتمال عذم موفقیت شرکت در فروش محصولاتش میشود.

              همچنین ظاهرا افزایش واردات باعث کاهش 10 درصدی قیمت این محصول نیز شده است که در نهایت به دلیل رشد قیمت دلار بخشی از این کاهش نرخ جبران شده است.


              اخرین اخبار ایرانخودرو...

              شنیده میشود این شرکت برای سال جاری تولید و فروش 600 هزار دستگاه خودرو و برای سال اینده تولید و فروش 800 هزاردستگاه خودرو را در دستور کار دارد.

              همچنین شنیده میشود برای سال 94 شرکت قصد افزایش سرمایه 300 میلیارد تومانی را دارد.

              همچنین ظاهرا این شرکت قصد دارد با یک شرکت خارجی در یکی از سایتهای خود به تولید و فروش مشترک بپردازد.


              بیمه ملت و افزایش سرمایه...

              شنیده میشود با توجه به افزایش سرمایه های اخیر در گروه بیمه بیمه ملت نیز قصد افزایش سرمایه 100 درصدی را در دستور کار دارد.

              همچنین شنیده میشود تعدیل مثبت 20 درصدی سود شرکت به دلیل رشد سود سرمایه گذاری ها تا پایان سال روی خواهد داد.


              خبرهای کنتورسازی...

              شنیده میشود شرکت به تازگی موفق به عقد قرارداد تامین بیش از 300 هزار کنتور هوشمند برای تعویض با کنتورهای قدیمی شده است البته این شایعه هنوز به تایدی مسئولان شرکت نرسیده است.

              از طرفی شنیده میشود طرح تولید بردهای الکترونیکی نیز به بهره برداری رسیده و نیاز شرکت به واردات مواد و قطعات اولیه را کاهش خواهد داد.

              اما ظاهرا شایعه تعدیل مثبت تایید نشده وتعدیل مثبت منوط به تحقق قرارداد جدید شرکت شده است.


              لوله و تجهیزات سدید هم افزایش سرمایه و هم قراردادهای جدیددارد

              شنیده میشود فسدید قصد افزایش سرمایه سنگینی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها را در دستور کار دارد.

              همچنین شنیده میشود این شرکت دو طرح جدید اب رسانی شرکت و برنده متاقصه تامین لوله های مورد نیاز شده است شنیده میشود شرکت برنامه گسترده ای در تامین لوله های اب مورد نیاز قطور دارد.


              اخبار و شایعات پترول...

              شنیده میشود سود پتروشیمی ایلام و افتتاح برخی از واحد های پتروشیمی زیر مجموعه سود 70 تومانی را برای سال اینده در این سهم رقم خواهد زد.

              همچنین شنیده میشود پترول به منظور شرکت در افزایش سرمایه شرکت های پتروشیمی زیر مجموعه خود که هنوز به بهره برداری نرسیده اند قصد افزایش سرمایه را دارد.

              اما ظاهرا هنوز محل و میزان این افزایش سرمایه مشخص نیست.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #3937
                پاسخ : اخباروشایعات بازار

                تصمیمات دولتی راهگشای بورس

                انتظار می رود که دولت با اتخاذ تصمیمات اقتصادی در خصوص صنایع مختلف، حمایت های لازم را از تولیدکنندگان براساس نرخ های جهانی انجام دهد. امیدوار هستیم که در بودجه سال 94 و برنامه 5 ساله ششم، اخبار مناسبی در خصوص صنایع مختلف منتشر گردد.
                انتظار می رود که دولت با اتخاذ تصمیمات اقتصادی در خصوص صنایع مختلف، حمایت های لازم را از تولیدکنندگان براساس نرخ های جهانی انجام دهد.

                در همین راستا، عسگری مارانی، کارشناس بازار سرمایه با اشاره به مطالب بالا در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: امیدوار هستیم که در بودجه سال 94 و برنامه 5 ساله ششم، اخبار مناسبی در خصوص صنایع مختلف منتشر گردد. گفتنی است با توجه به واگذاری قیمت گذاری فرآورده های نفتی و گاز به دولت، انتظار می رود که با توجه به تصمیمات اتخاذی دولت و انتشار اخبار مطلوب در این خصوص شاهد برون رفت بورس از وضعیت فعلی باشیم.

                عسگری مارانی تصریح کرد: بطور کلی می توان اظهار کرد که ریسک های سیستماتیک، تصمیمات اتخاذی دولت در حوزه اقتصاد کلان و همچنین روند قیمت نفت در سطح جهانی از جمله عوامل متعددی است که بر روند قیمت سهام تأثیر بسزایی می گذارد.

                این کارشناس بازار سرمایه عنوان کرد: همچنین با توجه به صحبت های صورت گرفته، می توان به توافقات هسته ای امیدوار بود. علاوه بر این پیش بینی می شود که به دلیل انتظار جهت کاهش نرخ سود سپرده های بانکی و حصول توافقات هسته ای، شاهد رونق در بورس باشیم بطوریکه پیش بینی می شود پی بر ای بازار سرمایه در این صورت افزایش یابد.

                وی در خصوص تغییر ریاست سازمان بورس اظهار کرد: به اعتقاد بنده، عملکرد صالح آبادی طی مدت ریاست وی، مطلوب بوده است اگرچه تغییر ریاست سازمان بورس قبل از پایان دوره ریاست وی جزء ریسک های بازار سرمایه محسوب می شود چراکه تا هنگامیکه فعالین بازار سرمایه نسبت به سلیقه ریاست جدید سازمان بورس شناخت پیدا کنند، کماکان این ریسک در بازار وجود دارد اگرچه امیدوار هستیم با ورود فرد جدید در سمت ریاست سازمان بورس، دولت با وی تعامل بیشتری داشته باشد تا بدین طریق شاهد رونق بازار سرمایه باشیم.

                وی افزود: همچنین با توجه به اینکه بورس تابعی از شرایط کلان اقتصادی می باشد، لذا سیاست های اتخاذی دولت بر روند قیمت سهام تأثیر بسزایی دارد. این در حالی است که نرخ سود سپرده های بانکی در شرایط کنونی هیچگونه توجیهی ندارد چراکه بازار پول علاوه بر غیر مولد بودن آن، معاف از مالیات است، در نتیجه انتظار می رود نرخ سود بانکی طی ماه های آتی کاهش یابد.

                این کارشناس بازار سرمایه بیان کرد: پیش بینی می شود با توجه به کاهش بهای نفت در سطح جهانی، قیمت کالاهایی که با نرخ جهانی مرتبط هستند، کاهش یابد لذا سودآوری شرکت ها کاهش می یابد. افزون بر این، به دلیل افزایش 200 تومانی نرخ ارز در بودجه سال 94، بهای تمام شده محصولات شرکت ها افزایش می یابد. در حالیکه نرخ فروش محصولات این شرکت ها نه تنها با رشد همراه نخواهد شد، بلکه حتی امکان افت نیز دارد.

                وی در خاتمه افزود: به اعتقاد بنده پیش بینی می شود دولت با توجه به درایت، از گذرگاه بحران اقتصادی عبور کند. گفتنی است برای گذر از این بحران اقتصادی نیاز آن می رود که دولت با اتخاذ سیاست های پولی، مالیاتی، گمرکی و سایر تصمیمات اقتصادی به سمت رونق در تولید و اشتغال زایی پیش برود. این در حالی است که در بخش سیاست ها مالیاتی، می توان به مالیات بر سود سپرده های بانکی و همچنین معافیت از مالیات برای تولیدکنندگان به جهت حمایت از افزایش ظرفیت و طرح های توسعه جدید در واحدها اشاره کرد. افزون بر این در بخش سیاست های گمرکی می توان سیاست هایی در حوزه وضع عوارض بیشتر برای صنایعی که پتانسیل تولید آنها در داخل کشور وجود دارد، اتخاذ کرد.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #3938
                  پاسخ : اخباروشایعات بازار


                  مدیر عامل کارگزاری بانک سامان:

                  عللی که از ورود نقدینگی به بورس جلوگیری می کند

                  با توجه به ارزندگی قیمت سهام شرکت ها به تبع روند نزولی شکل گرفته اشتیاق برای سرمایه گذاری در بورس وجود دارد اما وجود یکسری عوامل باعث به تعویق افتادن ورود نقدینگی جهت سرمایه گذاری در بورس شده است.

                  در همین راستا، مهرآور، مدیر عامل کارگزاری بانک سامان با اشاره به مطالب بالا در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: به اعتقاد بنده در شرایط حاضر، سرمایه گذار باالقوه جهت ورود و سرمایه گذاری در بازار سرمایه زیاد می باشد اما اینکه چه زمانی این سرمایه گذاری ها به الفعل شود، بستگی به عوامل متعددی دارد.

                  مهرآور تصریح کرد: تصمیمات اتخاذی دولت در خصوص نرخ سپرده بانکی، ابهامات موجود در بودجه سال 94 اعم از تصمیمات در حوزه نرخ خوراک پتروشیمی، حامل های انرژی از جمله عواملی می باشد که ورود سرمایه گذاران به بورس را به تعویق می اندازد.

                  مدیر عامل کارگزاری بانک سامان بیان کرد: همچنین کاهش بهای نفت در سطح جهانی و خوشبینی بیش از حد فعالین بازار نسبت به حصول توافقات هسته ای منجر به کاهش قیمت سهام در بازار سرمایه شد. اگرچه همچنان روند مذاکرات هسته ای ایران با گروه 1+5، از جمله ابهامات مذکور در بورس طی مقطع فعلی است که شفاف شدن این قضیه می تواند منجر به ترغیب سرمایه گذاران جهت ورود به بورس گردد. چراکه سرمایه گذار ترجیح می دهد در یک بازار با ثبات اقدام به سرمایه گذاری نماید.

                  مهرآور بیان کرد: به نظر بنده، تغییر مدیریت سازمان بورس نیز تا زمانیکه دیدگاه فرد جدید در سمت ریاست سازمان بورس مشخص و شفاف نگردد باعث به تعویق افتادن ورود سرمایه گذاران در بورس می گردد اگرچه تغییر ریاست سازمان بورس به دلیل ورود دیدگاه جدید و تغییرات نگرشی که ایجاد می شود، می تواند باعث امیدواری در بازار سرمایه گردد.

                  وی در خاتمه افزود: چشم انداز سرمایه گذاری در بورس با توجه به رسیدن قیمت سهام به سطوح ارزندگی خود، مثبت ارزیابی می شود اما شیب روند صعودی قیمت سهام به عوامل فوق بستگی دارد. افزون بر این، توصیه بنده به سهامداران طی مقطع فعلی این است که به دلیل رسیدن قیمت سهام به ارزش ذاتی و حتی پایین تر از آن، در مقطع کنونی اقدام به خرید سهام کنند. بطور کلی با توجه به افق مثبت پیش روی مذاکرات هسته ای و روند کاهشی نرخ تورم و احتمال کاهش نرخ سود سپرده های بانکی، می توان انتظار کسب بازدهی مطلوبی را در بورس داشت.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #3939
                    پاسخ : اخباروشایعات بازار

                    آخرین گمانه زنی ها از دلایل و زمان جابجای رئیس سازمان بورس/ دوشنبه روز مهم بازار

                    آخرین گمانه زنی ها از جابجای رئیس سازمان بورس نشان می دهد با بازگشت وزیر اقتصاد از پاکستان، دوشنبه آینده جلسه ماهانه شورای عالی بورس برگزار و طی آن تصمیماتی گرفته می شود اما با این حال هیچ رویدادی قطعی نیست.

                    به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، موضوع تغییر رئیس سازمان بورس درحالی طی سه روز آخر هفته پیش به طور فزاینده ایی در خبرگزاری ها و روزنامه ها و همه محافل مرتبط با بازار سرمایه و صنعت بانکداری مطرح شده که تاکنون هیچ مقام مسئولی رسما" این تحولات را در خبرگزاری ها اعلام عمومی نکرده اما اکثریت قریب به اتفاق رویدادها و افکار عمومی از قطعی بودن این تحول حکایت دارند.
                    در این صورت محمد فطانت‌فرد جانشین علی صالح آبادی خواهد شد که تا امروز بیش از 9.5 سال عهده دار بالاترین نظارتی بازار سرمایه است.با این حال با توجه به اصل عدم قطعیت در همه امور این جهان مخصوصا" با در نظر گرفتن مختصات کشور، باید تا زمان اعلام رسمی مسئولان در ارتباط با این تحول و صدور حکم رسمی صبر کرد.
                    فطانت‌فرد دارای مدک کارشناس ارشد مدیریت مالی از دانشگاه امام صادق (ع) و دکترای مدیریت (تحقیق در عملیات) از دانشگاه تربیت مدرس است که دارای سوابق قائم‌مقامی ایران خودرو در امور اقتصادی و مالی، معاون مالی ساپکو و مگاموتور سایپا و مدیرعاملی ساپکو ،مدیرعامل، رئیس، نایب رئیس یا عضو هیات مدیره شرکت‌هایی چون فرآوری و ساخت قطعات خودرو، مهرکام پارس، چرخشگر، بحران محور سایپا، الکا خودرو، ایتراک، منطقه ویژه اقتصادی فارس (شرکت توسعه صنایع و صادرات فارس)، همانند سازبافت و تکلا است.
                    وی درحالی عضو هیئت مدیره و قائم مقام بانک پارسیان و مدیرعامل تامین سرمایه لوتوس پارسیان بود که آخرین سمت فطانت فرد عضویت در هیئت مدیره بانک ملی با حکم وزیر اقتصاد و معاون امور اعتباری و نظارت بر مصارف بانک ملی ایران است.

                    *آخرین گمانه زنی ها و احتمالات


                    براساس این گزارش، طی 10 روز گذشته حداقل 4 منبع موثق از بروز چنین تحولاتی به بورس پرس خبر داده بودند (مخصوصا" پنچ شنبه دو هفته پیش که بعد از دو سه ماه وفقه ، مجددا" بحت تغییر رئیس سازمان بورس با پذیرش مسئولیت توسط فطانت فرد به طور جدی شروع شده بود ) اما به دلیل رعایت همه جوانب و در نظر گرفتن شرایط بازار و عدم اعلام رسمی این حرکت دوباره، اخبار غیر رسمی این موضوع توسط این پایگاه خبری منعکس نشد ولی با توجه به همه گیر شدن این تحول در همه رسانه های کشور از یک سو و عدم صدور تکذیبه یا توضیحی از سوی مسولان سازمان بورس و همچنین عدم واکنش فطانت فرد در تکذیب قبول مسئولیت از سوی دیگر، آخرین گمانه زنی ها از رئیس کنونی و آینده سازمان بورس به شرح ذیل اعلام می شود.
                    با این همه تاکید می شود مطالب منتشره هر چند از سوی چند منبع موثق به بورس پرس اعلام شده اما تا زمان انتشار اخبار رسمی نمی توان قطعیتی برای آنها در نظر گرفت.

                    * چند دلیلی که این بار موضوع را جدی کرد


                    تغییر رئیس سازمان بورس درحالی پیش از این چند بار در قالب شایعه و زمزمه مطرح و نام چند گزینه هم مطرح شده بود که پیش از این وزیر اقتصاد و معاون وی (شاپور محمدی) از صالح آبادی دفاع کرده و از ادامه حضور وی تا اتمام دوره 10 ساله در اردیبشهت 94 سخن گفته بودند اما از قرار معلوم چند دلیل و عامل در جدی شدن این باره موضوع جابجایی رئیس سازمان بورس نقش داشتند.
                    تداوم روند نزولی شاخصها و قیمتها و اثر مذاکرات بر بورس، نتیجه بخش نبودن تلاشهای دو هفته اخیر برای بازگشت تعادل به بازار، افزایش نگرانی ها از ادامه این شرایط ، مواضع برخی نمایندگان مجلس در انتقاد از وزیر اقتصاد به دلیل زیان سهامداران و احتمال طرح دوباره سئوال از وزیر، رایزنی های برخی مسئولان رده بالا و مرتبط با نهاد ریاست جمهوری برای تغییر رئیس سازمان بورس با هدف بلندمدت تمرکز گرایی و یک دست کردن تصمیمات از یک سو و ایجاد یک شوک مثبت به بورس از سوی دیگر با هدف کوتاه مدت، کاهش جایگاه مدافعان رئیس سازمان بورس در مراکز تصمیم گیر از جمله دلایل و عواملی بودند که زمینه ساز طرح دوباره تغییر رئیس سازمان بورس شدند.

                    *آغاز قبول مسئولیت از دو هفته پیش


                    این عوامل موجب شد تا دربرابر عدم قبول مسئولیت گزینه های اصلی ریاست سازمان بورس ، برخی متنفذین و حامیان حضور فطانت فرد در بدنه دولت، بعد از دو سه ماه مجددا" طرح تغییر رئیس سازمان بورس را مطرح کرده و از فطانت فرد خواستند تا این سمت را قبول کند. فطانت فرد هم که دو سه ماه پیش یکی از گزینه های جانشینی اما منصرف از قبول این پست بود، این بار ( از قرار معلوم پنج شنبه دو هفته پیش 13 آذر ) موافقت خود را اعلام کرد و آماده ارایه برنامه های خود به شورای عالی بورس شد.
                    دوشنبه هفته پیش هم درحالی کمیته فرعی شورای عالی بورس با موضوع کارشناسی برگزار شد که یکی از مباحث مطرح شده نحوه پیاده سازی تحولات و همکاری نهادهای مرتبط و مدیران با رئیس جدید سازمان بورس بود.

                    * آیا سرنوشت رئیس سازمان بورس دوشنبه 24 آذر رقم می خورد؟


                    با این حال قرار نبود این موضوع تا قبل از کسب نتیجه نهایی و صدور حکم اعلام شود اما عدم صبر برخی رسانه ها و فراگیر شدن این موضوع، موجب اعلام زود رس این برنامه دولت در همه خبرگزاری ها و عدم صدور تکذیبه شد.
                    در شرایطی برخی اخبار از برگزاری جلسه روز سه شنبه گذشته رئیس سازمان بورس با مدیران سازمان بورس و لغو جلسه ایی در شرکت بورس حکایت دارند که به دلیل همزمانی این دو جلسه ، جلسه ایی که قرار بود با حضور مدیران نهادهای مالی فعال بازار در شرکت بورس برگزار شود ، لغو و به زمان دیگری موکول شد. حتی برخی لغو دو ساعته عرضه اولیه سهام سیمان خوزستان در روز یکشنبه 23 آذر را ناشی از همین مسئله اعلام کردند.
                    بنابراین درحالی هیچ تکذبیه ایی تاکنون منتشر نشده که منابع موثق می گویند با بازگشت وزیر اقتصاد از پاکستان، جلسه ماهانه شورای عالی بورس در روز دوشنبه 24 آذر برگزار و طی آن موضوع تغییر رئیس سازمان بورس با صدور حکم وزیر اقتصاد نهایی می شود و حتی امکان برگزاری جلسه تودیع و معارفه در همان روز وجود خواهد داشت ولی ممکن است جلسه تودیع و معارفه در زمان دیگری انجام شود. اما صالح آبادی به منظور کمک به فطانت فرد و بازار سرمایه، مدتی را در سازمان بورس خواهد بود تا نقل و انتقال امور و تصمیم گیری ها به صورت شایسته ایی انجام شود.
                    بنابراین برای رای نهایی و اعلام رسمی این مباحث باید تا فردا دوشنبه کرد و دید که مسئولان چه تصمیماتی را اتخاذ می کنند و شرایط به کدام سمت و سو می رود؟

                    * آیا حضور صالح آبادی در بانک توسعه صادارات قطعی شده؟


                    در کنار این اخبار غیر رسمی که با عدم قطعیت و احتمال تغییر شرایط و شاید هم رویدادهای غیر منتظره مواجه است، اعلام شده صالح آبادی بعد از کمتر از 10 سال حضور در بالاترین مقام سازمان بورس قدیم و جدید ، راهی بانک توسعه صادرات (تنها بانک تخصصي و توسعه‌اي و مجري سياست‌هاي دولت در تأمين مالي و تسهيل صادرات كشور و گسترش مبادلات تجاري بين‌المللي) در برج توسعه واقع در خیابان 15 احمد قصیر خواهد شد.
                    این درحالی است که برخی زمزمه ها از سخت شدن تایید صالح آبادی توسط بانک مرکزی برای مدیرعاملی این بانک تخصصی وابسته به دولت حکایت دارند و اینکه تا هفته پیش خبری مبنی بر این تاییدیه نشده است. چرا که یکی از موارد مهم در مدیرعاملی بانک ها، فعالیت 10 ساله اشخاص در حوزه بانکی است اما برخی تبصره ها و موارد مرتبط بین دو بازار پول و سرمایه ، شرایطی را برای حضوری اشخاصی چون صالح آبادی در نظر گرفته اند.
                    بنابراین در صورت قطعی شدن تصمیم وزیر اقتصاد برای تغییر رئیس سازمان بورس و تاییدیه بانک مرکزی ،باید منتظر اعلام رسمی حضور صالح آبادی در بانک توسعه صادارت و با احتمال ضعیف، در جای دیگر بود.این درحالی است که با توجه به دولتی بودن این بانک و عدم امکان استخدام جدید ، در صورت قطعی شدن حضوری صالح آبادی ، وی باید با معاونین و مدیران فعلی ، بانک را اداره کند.


                    *آینده بازار در گرو ثبات و شفافیت حداکثری


                    با این همه طی دو روز اخیر موضوع تغییر رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار مشخص و تصمیم مسئولان روشن می شود اما واقعیت این است که بازار سرمایه ایران در وضعیت سخت کنونی بیش از هر زمان دیگری به آرامش و وحدت رویه نیاز دارد تا بتواند با گذار از شرایط سخت ،بیش از همیشه در مناسبات اقتصادی کشور نقش داشته و سرمایه گذاران حقیقی و حقوقی در فضایی روشن ، تصمیم گیری کنند.
                    بنابراین درحالی به باور اکثر فعالان صالح آبادی کارنامه قابل قبولی را به دست آورده که حضور کمتر از 10 ساله وی در سازمان بورس به رغم برخی انتقادات ( که طبیعتا" در هر عرصه ایی وجود دارد) باعث ثبات مدیریتی بازار سرمایه و شکل گیری تحولاتی بنیادین شده که قابل مقایسه با بورس سال 84 نیست. به همین دلیل در صورت جابجایی وی ،این انتظار از رئیس جدید سازمان بورس وجود دارد که با دعوت از خرد جمعی، برخی مسائل جهت بهتر کردن شرایط و خواسته های منطقی فعالان را انجام داده و با حفظ ثبات بازارسرمایه ، اقدامات بلندمدت و کوتاه مدتی مانند بروز رسانی برخی مفاد قانون و اصلاح برخی مقررات معاملات و استفاده از همه نیروهای حرفه ایی و متخصص (آن هم فارغ از جهت گیری های سیاسی9) را سرلوحه قرار دهد و برنامه های علمیاتی خود را تدوین و اعلام کند تا بازار سرمایه در حداکثر شفافیت خود قرار گیرد و مسئولان قادر به حل مسائل مهم و احقاق حق سرمایه گذاران و ارتقاء جایگاه بازار سرمایه در نظام اقتصادی کشور باشند.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • m.hossein
                      Banned
                      • Nov 2013
                      • 3031

                      #3940
                      پاسخ : اخباروشایعات بازار

                      بخوانید از لابسا

                      نوشته شده توسط گروه تکسهم در شنبه 22 آذر 1393 22:52:37.
                      آبسال
                      قبلا در محدوده 510 تومان از ارزندگی نماد و رشد آن گفتیم که سهم توانست تا محدوده 586 تومان رشد مناسبی داشته باشد اما آخرین خبرها حکایت از ورود آستان قدس رضوی به نماد حکایت دارد.

                      رکیش

                      نوشته شده توسط گروه تکسهم در شنبه 22 آذر 1393 17:59:59.


                      براساس آخرین خبرها بانک تجارت مالک 14.6 درصد سهام رکیش میباشد.شرکت با ارسال نامه ایی به سازمان بورس اعلام کرد: این شرکت در اجرای سیاست افزایش سهم بازار، قرارداد جدیدی با بانک تجارت با حجم 200 هزار دستگاه پایانه فروش جهت بازاریابی و نصب و اجاره منعقد کرده که بخشی از آن در سال جاری علمیاتی می شود.بنابر اعلام صادق فرامرزی، اثرمالی افزایش حجم عملیات شرکت درگزارش پیش بینی درآمد سال مالی منتهی به 29 اسفند 93 برآورد شده است

                      نظر

                      • orkideh
                        عضو عادی
                        • Aug 2014
                        • 180

                        #3941
                        پاسخ : اخباروشایعات بازار

                        » اخبار و شایعات یکشنبه 23 آذر 93

                        اخبار و شایعات بازار


                        فایرا
                        افزایش سود سال مالی 93 فایرا به میزان 57 درصد از محل تغییر نرخ های فروش محصولات و مواد اولیه شرکت

                        ثفارس
                        گویا در این نماد نیز برخی خرید سهام به منظور کسب کرسی مدیریتی در برنامه خود قرار داده اند

                        دکوثر
                        شنیده شده شرکت قصد افزایش سرمایه جهت اصلاح خطوط تولیدی قدیمی و تولید آنتی بیوتیک دارد.

                        وصندوق
                        شنیده ها از پوشش زیان انباشه شرکت و نیز سودآوری قابل توجه از محل پروژه جدید شرکت(لوله های 60 اینچ در کارخانه اسپیرال) حکایت میکنند

                        افزایش 112 درصدی درآمد غمارگ در سال94
                        شرکت مارگارین در نخستین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی 94 را در مقایسه با درآمد سال 93 با تعدیل 112 درصدی به بازار اعلام کرده است. شرکت پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی 94 را مبلغ 657 ریال اعلام کرده است. شرکت عمده دلایل تغییرات سود هر سهم را افزایش مقدار فروش، افزایش نرخ فروش محصولات در سال 1394 و انتقال ماشین آلات امانی نزد شرکت صنعتی بهشهر و تولید محصولات خانوار و صنف و صنعت در مارگارین اعلام کرده است.
                        خبری برای گروه حمل و نقل
                        دولت مکلف به اختصاص بخشی از درآمد فروش میعانات گازی برای توسعه حمل و نقل شد.

                        5+1
                        به گزارش پایگاه خبری تیتر نیوز معاون حقوقی و بین الملل وزیر امور خارجه پنجشنبه شب ، افزود: از دو روز پیش از 26 آذر نیز، مذاکرات دوجانبه میان هیات های ایران و 1+5 در ژنو برگزار می شود.
                        وی گفت: قرار است تیم مذاکره کننده ایران مذاکره دوجانبه ای با هیات آمریکایی و نیز سایر هیات ها در ژنو داشته باشد.
                        به گفته عراقچی، طرفین در این دور از مذاکرات درباره همه موضوعات هسته ای با یکدیگر بحث و مذاکره می کنند.

                        نظر

                        • m.hossein
                          Banned
                          • Nov 2013
                          • 3031

                          #3942
                          پاسخ : اخباروشایعات بازار

                          کد خبر: ۱۴۰۵۳۹
                          تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۶

                          مستطيل شيشه اي تالار

                          فعلاً بازی نفت و نرخ های جدیدی که هر روز به نمایش می گذارد نه تنها بازار سرمایه ایران بلکه بازارهای اغلب کشورهای دنیا را تحت تأثیر قرار داده است بطوریکه طی هفته گذشته بورس آتن با افت 10 درصدی بیشترین ریزش را در بین دیگر بورس های دنیا از خود بر جای گذاشت.
                          با اتمام ساعات معاملات روز یکشنبه 93.09.23 شاخص بازار اول ( تالار اصلي ) با 691 واحد افت به رقم 51622 واحد رسيد. همین وضعيت را در شاخص بازار دوم (تالار فرعي) شاهد هستيم بطوريكه شاخص تالار فرعي در اين روز با ثبت 570 واحد کاهش عدد 139297 واحد را تجربه كرد. شاخص كل بورس نيز در روز جاري با 751 واحد افت به رقم 70291 واحد رسيد.
                          همچنین در این روز "بترانس" با 8 واحد افزایش شاخص، بیشترین تأثیر مثبت را بر جا گذاشت و در مقابل "وغدیر" با 97 واحد کاهش، بیشترین تأثیر منفی را بر روی شاخص داشت.

                          شاخص فرابورس نیز با 11 واحد افت به رقم 797 واحد رسید.

                          در این شرایط امروز "وزمین" با 0.45 واحد رشد شاخص فرابورس بیشترین تأثیر مثبت را برجا گذاشت و در مقابل "پترول" با 2 واحد کاهش آن، بیشترین تأثیر منفی را بر این نماگر در پی داشت.

                          گفتني است ارزش كل معاملات در بازار بورس به رقم 1597 میلیارد ریال و ارزش کل معاملات در بازار فرابورس به رقم 715 میلیارد ریال رسید.

                          افت 751 واحدی شاخص کل بورس در معاملات روز جاری سبب شد تا نماگر بورس کف قبلی خود را بشکند همان کف معروفی که منجر به اعمال قانون محدودیت فروش از سوی مدیران بورس شد تا نشان دهد که اگر شرایط مهیا نباشد علی رغم تمامی اخبار مثبت و اقدامات این نماگر راهی را خواهد رفت که به واقعیات نزدیک تر بوده و در این راه هیج ترسی از ساختن کف های جدید در نقاطی پایین تر ندارد و الان شاخص در سطحی معادل 427 روز گذشته است و بازدهی منفی 12 درصدی عاید سرمایه گذاران در سال 1393 شده است !!!

                          بنابر گزارش بورس نیوز، فعلاً بازی نفت و نرخ های جدیدی که هر روز به نمایش می گذارد نه تنها بازار سرمایه ایران بلکه بازارهای اغلب کشورهای دنیا را تحت تأثیر قرار داده است بطوریکه طی هفته گذشته بورس آتن با افت 10 درصدی بیشترین ریزش را در بین دیگر بورس های دنیا از خود بر جای گذاشت، بورس دبی نیز روندی در پیش گرفت که برای فعالانش غیر قابل انتظار و غیر قابل باور بود. لذا روند نزولی شکل گرفته در بورس کشورمان نیز با توجه به تأثیر 70 درصدی نفت بر اقتصاد ما امری منطقی و قابل توجیه است اما آنچه که اندکی برای فعالان اقتصادی غیر قابل باور است سخنان مسئولین دولتی در خصوص عدم کسری بودجه دولت با نرخ نفتی است که همین حالا بیش از 12 دلار پایین تر از رقمی است که دولت در بودجه خود پیش بینی نموده، حال دولت چگونه و از چه راهی اقدام به جبران این رقم خواهد کرد علامت سوال امروز شکل گرفته در ذهن کارشناسان و فعالان اقتصادی می باشد.

                          از سویی دیگر کارشناسان اقتصادی در دیگر بندهای درآمدی دولت در بودجه نیز با تردید مواجه هستند چراکه رشد 30 درصدی درآمدهای مالیاتی دولت در حالی در بودجه پیش بینی شده که با توجه به وضعیت فعلی صنایع و کمبود نقدینگی در آنها به جهت اجرای برنامه های توسعه ای و حتی رسیدن به آنچه که در بودجه های خود پیش بینی کرده اند، رشد سودآوری کمی دور از دسترس و بسیار دشوار خواهد بود که می تواند سبب ایجاد چالشی جدید برای صنایع شود.

                          از سویی دیگر آنچه که در بودجه دولت در ارتباط با کسب درآمد دولت از طریق بازار سرمایه پیش بینی شده با آنچه که این روزها در این بازار شاهد آن هستیم تفاوت های بسیار زیادی دارد چراکه کسب درآمد بیش از 17 هزار میلیارد تومانی از طریق واگذاری دارایی های دولت در سهام شرکت ها مطمئناً از طریق این بازار سرمایه به دست نخواهد آمد چون درآمد 17 هزار میلیاردی از بازاری که در بهترین حالت روزی 200 تا 250 میلیارد تومان سهام در آن معامله می شود که اغلب نیز به صورت بلوک های دو طرفه بوده و اکثریت فعالان آن در حال نقد کردن سهام خود و خروج از این بازار می باشند امری غیر ممکن است. قطعاً تیم اقتصادی دولت به خوبی واقف است که کسب درآمد در بازار سرمایه به دو فاکتور مهم اعتماد و نقدینگی نیاز دارد، دو فاکتوری که امروز جای خالی آنها در این بازار بخوبی حس می شود.

                          از سویی دیگر فارغ از بحث تأثیرات کاهش بهای نفت بر بازار سرمایه، سرپیچی بانک ها از دستورات بانک مرکزی و دولت تبدیل به عامل با اهمیت دیگری بر افت شاخص های بورس شده است، در جاییکه بانک ها با نافرمانی از دستورات دولتی اقدام به افزایش سود سپرده های یک ماهه خود تا سقف 22 درصد می کنند و در خصوص نقدینگی های قابل توجه در بلندمدت تعیین نرخ سود سپرده ها را به توافق دو طرف تا سقف 30 درصد معطوف می کنند، خروج پول از بازار سرمایه و چرخه تولید به جهت کسب سودی بی ریسک و بدون دردسر کاملاً منطقی و واضح است، حال نقش دولت، وزارت اقتصاد و بانک مرکزی به جهت جلوگیری از این اتفاق چیست؟ این هم علامت سوال بزرگ ذهن فعالان اقتصادی است.

                          از این موارد که بگذریم به بحث شیرین مذاکرات هسته ای می رسیم، موضوعی که به نظر می رسد تنها نقطه امید دولتمردان به جهت جلوگیری از کسری بودجه به تبع رسیدن به یک توافق نهایی با غرب و آمریکا است. مجدداً از امروز دوباره موضوع ادامه مذاکرات هسته ای تبدیل به بحث داغ فعالان اقتصادی شد چراکه قرار است 24 و 25 آذر ماه جاری دیداری دو جانبه میان هیأت های ایران و آمریکا دو روز قبل از مذاکرات یک روزه ژنو در سوییس برگزار شود، قرار است 26 آذر ماه دور تازه مذاکرات هسته ای ایران و شش کشور موسوم به گروه 1+5 در ژنو به مدت یک روز برگزار گردد. دیدارهایی که این روزها تبدیل به مذاکره برای ادامه مذاکره شده که تنها تأثیرش بر بازار سرمایه افت شاخص های بورس تا رسیدن به دور جدید مذاکره می باشد.

                          باید قبول کرد که این موضوع نیز دیگر برای بورس در حال تبدیل شدن به حنایی بی رنگ است، بورس در حال واکسینه شدن به این اخبار و مذاکرات است، نمی گوییم رسیدن به توافق تأثیری بر بازار سرمایه نخواهد داشت اما تأثیرش هم دیگر همانند انتظار اهالی بازار از رسیدن به یک توافق نهایی در دوره های گذشته نخواهد بود، چون در دوره های گذشته در بازار سرمایه اعتماد بود اما نقدینگی نبود که اهالی تالار اعتقاد داشتند با حصول توافق نقدینگی هم به این بازار بازخواهد گشت اما با تداوم تمدید مذاکرات و رسیدن اخبار خوشایند بی تأثیر، نه تنها امروز شاهد وجود نقدینگی در بورس نیستیم بلکه آن اعتماد و اطمینان گذشته نیز از این بازار رفته است و آنقدر افت قیمت سهام شرکت ها طی این مدت زیاد بوده که رسیدن به یک توافق نهایی شاید بتواند در کوتاه تنها بخشی از زیان و ضرر سرمایه گذاران بکاهد از همین رو برای بازگشت اعتماد و اطمینان از دست رفته باید صبر کرد و منتظر ماند به همین جهت رسیدن سهام شرکت ها به قیمت های گذشته خود قبل از آنکه ایجاد انگیزه برای سرمایه گذاری کند. بیشتر ترغیب به فروش سهام از زیان خارج شده برای اهالی تالار می نماید.

                          همچنین در بحث تغییر تحولات مدیریتی در سازمان بورس همچنان اخبار و اطلاعات به دست آمده در حد گمانه زنی و شایعه است و هنوز این اخبار نه تأیید رسمی شده و نه تکذیب رسمی هرچند که شرایط فعلی بورس کار را هم برای رییس قبلی به جهت واگذرای مسند سخت می کند و هم برای رییس جدید به جهت در اختیار گرفتن سکان چنین بازاری دشوار خواهد کرد، به هر حال بعید است تفکر جدید هم درد چندانی از این بازار دوا کند مگر اینکه سکاندار جدید بتواند از نفوذ خود به جهت مجاب نمودن وزارت اقتصاد برای احیاء این بازار و در اختیار گرفتن ابزارهای جدیدتر و بیشتر استفاده نماید.

                          در مجموع باید گفت که فعلاً نوش داروهای دولت در بحث اقتصادی به جهت جلوگیری از اتفاقات نامطلوب در بخش کلان و نیز بازار سرمایه پس از مرگ سهراب در حال رسیدن است.

                          چند نکته صرفاً جهت اطلاع

                          "سمگا": هر دم از این باغ بری می رسد، "گاف" جدید ناظر بورس که در نوع خودش هم بسیار جالب بود را امروز در این نماد دیدیم، ناظر محترم به جای باز کردن نماد "سمگاح" که حق تقدم های استفاده نشده این شرکت بود اقدام به بازگشایی خود نماد شرکت با دامنه نوسان 8 درصدی کرد. حق بدید آقا این بازار برای کی اعصاب گذاشته که برای ناظر بازار بزاره شما هم بودید اشتباه می کردید، از یک طرف در رفتن فرمان شاخص و افت دسته جمعی قیمت سهام شرکت ها، از یک طرف باز و بسته کردن نماد شرکت ها و استرس تأثیرات احتمالی روی شاخص، از طرف دیگه هم شایعات یک سری سهامدار نما در خصوص تغییر و تحولات احتمالی مدیریتی در بورس، واقعاً شما باشید اشتباه نمی کنید.

                          "قاسم": لوتی کوچیکه حافظ هم از پا درآمد، البته چیز جدیدی نیست، اونایی که ادعا داشتند از پا افتادن این که دیگه عددی نبود در مقابل اونها اما انصافاً خوب ظاهر شد، حالا چرا میگم خوب بماند تا بعد.

                          کلاً توجه اهالی تالار را به همه بازار جلب می کنیم چون فعلاً کل بازار سرمایه را باید صرفاً جهت اطلاع به مسئولین امر معرفی کنیم. آقای مسئول صرفاً جهت اطلاع باید عرض کنیم یه نیم نگاهی به بورس هم بکنید بد نیست شاید در گفتن لحن اخبار مثبت اقتصادی شما بتواند تغییراتی ایجاد کند.

                          نظر

                          • m.hossein
                            Banned
                            • Nov 2013
                            • 3031

                            #3943
                            پاسخ : اخباروشایعات بازار


                            گزارش بازار یک شنبه 23 آذر 93

                            گزارش بازار یک شنبه 23 آذر 93






                            به نام حضرت دوست





                            نیم نگاهی به بازار
                            به گزارش پرشین تحلیل، شاخص کل بورس 751 واحد نزول کرد و به رقم 70،291 واحد رسید . نمادهای وغدیر با 97 واحد ، مپنا با 60 واحد و فولاد با 49 واحد بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس گذاشتند . ارزش معاملات در این بازار به رقم 159.7 میلیارد تومان رسید که نماد بترانس با 31.7 میلیارد تومان بیشترین ارزش معامله را به خود اختصاص داد . در بازار فرابورس ، شاخص ایفکس 11 واحد نزول کرد و به رقم 797 واحد رسید . نمادهای پترول ، مارون و وگردش بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس گذاشتند . ارزش معاملات در این بازار به رقم 71.5 میلیارد تومان رسید که نماد حسینا با 1.4 میلیارد تومان بیشترین ارزش معامله را به خود اختصاص داد . مهم ترین اخبار اقتصادی خبری شنیدیم از افزایش صادرات امریکا به ایران ،صادرات آمریکا به ایران در ماه سپتامبر 11 میلیون و 400 هزار دلار بوده است که نسبت به صادرات 18 میلیون و 400 هزار دلاری در ماه اوت کاهش نشان می‌دهد . دفتر آمار آمریکا در تازه‌ترین گزارش خود عنوان کرد که در ماه اکتبر سال جاری میلادی آمریکا 15 میلیون و 500 هزار دلار به ایران صادرات داشته است .بر این اساس، در این مدت ایران طبق روال ماه‌های گذشته هیچ صادراتی به آمریکا نداشته است و بدین ترتیب کسری تجاری ایران با آمریکا در ماه اکتبر 15 میلیون و 500 هزار دلار بوده است .
                            در خبری دیگر، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه لایحه بودجه ۹۴ به ایجاد اشتغال و رفع رکود کمک نمی‌کند، گفت: باید در بودجه سال آینده از تولید داخلی که پشتوانه صادرات است، حمایت شود. زیرا تولید یکی از منابع اصلی درآمد کشور است. اسدالله عسگراولادی لایحه بودجه 1394 را تورم زا دانست و اظهار کرد: لایحه بودجه معضل اشتغال و رکود را رفع نخواهد کرد و نیاز دارد در کمیسیون تلفیق با نگاه دقیقی‌تری موارد بودجه مورد بررسی و اصلاح قرار گیرد. وی ادامه داد: با توجه به موضوع خروج از رکود که در اقتصاد مقاومتی ذکر شده و باید کشور از آن حالت خارج شود، به نظر می‌رسد لایحه فعلی بودجه سرانجام شفافی در رابطه با خروج از رکود به همراه نداشته باشد .

                            مهم ترین اخبار سیاسی در خبری شنیدیم تیم مذاکره کننده فردا عازم ژنو می شود، مجید تخت روانچی و سید عباس عراقچی به ترتیب معاونان اروپا و آمریکا و نیز حقوقی و بین المللی وزیر امور خارجه ریاست تیم مذاکره کننده هسته ای ایران را در این دور از مذاکرات برعهده دارند . به گفته سیدعباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای این دور از مذاکرات از 26 آذرماه (17دسامبر) در سطح معاونان وزیران خارجه در شهر ژنو سوییس برگزار می شود . محوریت این دور از مذاکرات ژنو نیز دیدار و گفت و گو با هیات آمریکایی است و طرفین قرار است درباره همه موضوعات اختلافی با یکدیگر مذاکره کنند . دور قبلی مذاکره ایران و 1+5، 26 آبان ماه تا سوم آذرماه در شهر وین اتریش در سطح وزیران خارجه برگزار شد و طرفین نتوانستند در سوم آذر ماه / 24 نوامبر که دومین ضرب الاجل تعیین شده برای دستیابی به توافق نهایی بود، به تفاهم برسند . صدای آمریکا در این زمینه گزارش داد: مذاکرات جدید ایران و شش قدرت جهانی روزهای دوشنبه و سه شنبه (24 و 25 آذر ماه) برگزار خواهد شد و روز چهارشنبه نیز مذاکرات در سطح معاون وزیر ادامه خواهد یافت. در همین رابطه ، معاون وزیر خارجه روسیه با پرمخاطره خواندن تمدید دوباره مذاکرات هسته‌ای اعلام کرد مسکو انتظار دارد امضاء توافق جامع هسته‌ای با ایران ۳ الی ۴ ماه به طول بیانجامد.این مقام روس در ادامه تمدید دوباره مذاکرات هسته‌ای ایران و شش قدرت جهانی را پرمخاطره خواند. در حوزه داخلی ، رئیس مجلس عراق ۲۵ آذر و به دعوت رئیس مجلس وارد تهران می‌شود . "سلیم‌ الجبوری" رئیس مجلس عراق روز سه‌شنبه 25 آذر و در رأس هیئتی پارلمانی، به دعوت علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی به تهران سفر می‌کند . فلزات اساسی ، دلار و سکه در بازار های جهانی قیمت فلزات اساسی با توجه به تعطیلات آخر هفته نسبت به هفته گذشته افزایش یافت . بر این اساس مس به قیمت 6526 دلار، آلومنیوم 1918 دلار ، روی 2174 دلار و سرب 1972 دلار برای هر تن داد و ستد شدند . سکه امروز در محدوده قیمتی 980 هزار تومان معامله شد و دلار به قیمت 3436 تومان رسید . در گروه های مختلف چه خبر بود؟ در گروه فولادی و فلزی ، شرکت آلومنیوم ایران ( فایرا ) در جدید ترین اصلاحیه ای که برای پیش بینی سود سال مالی 93 ارائه کرده است ، سود هر سهم را با تعدیل مثبت بیش از 40 درصد از 1189 ریال به 1671 ریال افزایش داده است . این در حالی است که فایرا در تاریخ 8 آذر ماه پیش بینی سود هر سهم برای سال 93 را بیش از 230 درصد افزایش داده بود. همچنین شرکت در 6 ماهه نخست توانسته است 573 ریال ( معادل 34 درصد ) از پیش بینی هایش را پوشش دهد . لازم به ذکر است، شرکت اعلام نموده است که نرخهاي فروش و نرخهاي بهاي تمام شده کالاي فروش رفته بر اساس متوسط نرخهاي عملکرد8 ماهه اول 93 پيش بيني شده است. با این حساب در صورتی که آخرین نرخ های معامله شده در بورس کالا را مد نظر قرار دهیم ، تعدیلی دیگردر حدود 15 درصد برای این سهم دور از انتظار نیست . در خبری دیگر، با شدت گرفتن روند کاهشی قیمت محصولات فولادی و نبود تقاضا تولیدکنندگان شمش با تنگنای جدیدی مواجه شده‌اند؛ بالا بودن قیمت قراضه فولادی و مقاومت فروشندگان قراضه در برابر افت قیمت‌ها موضوعی است که پیش روی این تولیدکنندگان قرار گرفته است. این در حالی‌است که تولیدکنندگان محصولات فولادی به‌دلیل رکود بازار، خرید خود را از تولیدکنندگان شمش محدود کرده‌اند. این اتفاق باعث شده تا برخی تولیدکنندگان شمش به‌خصوص تولیدکنندگان به روش القایی دست از تولید کشیده و در انتظار پایین آمدن قیمت آهن قراضه باشند .

                            همچنین شنیدیم که ، مدیرعامل یکی از شرکت‌های فولاد سازی گفت: کاهش بهای نفت نرخ فولاد صادراتی را نیز کاهش داد .
                            جهاندار شکری، مدیرعامل یکی از شرکت‌های فولاد سازی غرب کشور ؛ درخصوص وضعیت بازار نورد اظهار داشت: تقاضا برای خرید فولاد به شدت پایین آمده و قیمت فولاد و نورد نیز با کاهش بهای نفت جهانی رو به کاهش است .وی با بیان اینکه فشار روی کارخانجات صادراتی نورد زیاد است؛ خاطرنشان کرد: درحال حاضر قدرت رقابت با کشورهای اروپایی و ترکیه را در عراق و افغانستان نداریم .شکری افزود: نرخ فولاد صادراتی بین ۴۰ تا ۵۰ دلار پایین آمده و از ۶۱۰ دلار به ۵۷۰ دلار رسیده و میلگرد نیز با ۴۰ دلار کاهش به ۵۰۰ دلار رسیده است .

                            در گروه ساختمانی، برخی نمادها از جمله وآذر و ثاژن با اقبال خوبی همراه بودند . سایر نمادها معاملات منفی را سپری کردند . خبری شنیدیم در مورد دستورالعمل وام ۵۰ میلیونی مسکن،در این مصوبه تأکید شده است معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی موظف است به میزان 9 درصد سود تسهیلات مسکن و مابه‌التفاوت سود 10 درصد سهم متقاضی در ودیعه اسکان موقت تا سقف سود مصوب تسهیلات بخش مسکن در سال‌های 93 و 94 را از محل اعتبارات قانون هدفمند کردن یارانه‌ها در لایحه بودجه سنواتی برای پرداخت به بانک‌های عامل منظور و تضمین‌نامه مورد قبول بانک مرکزی را صادر کند . معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: دستورالعمل پرداخت وام ۵۰ میلیونی ساخت مسکن در بافت فرسوده از سوی بانک مرکزی به ۲۲ بانک‌ عامل ابلاغ شد . همچنین شنیدیم که ثرود در دوپروژه جدید حضور یافته است ، پروژه تجاری- اداری چهار باغ بالا و همچنین پروژه مسکونی مطهری از جمله فعالیت های جدید شرکت در سال جاری می باشد که براساس برنامه ریزی های پیش بینی شده در حال پیگیری می باشد و هیچگونه مشکلی در اجرای پروژه ها وجود ندارد . مجید حسین زاده مدیر مالی شرکت سرمایه گذاری مسکن زاینده رود با اشاره به تکمیل پروژه اداری شریعتی و همچنین پروژه مسکونی گلستان افزود: پروژه تالار که اکنون توسط "ثرود" در دست اجرا می باشد شامل 48 واحد مسکونی و 3 واحد تجاری می باشد که اکنون در مرحله پیش فروش قرار گرفته است و تا شهریور ماه سال آینده به طور کامل تکمیل و مورد بهره برداری قرار می گیرد . وی ادامه داد: پروژه های سرو بهارستان و صفائیه یزد نیز در حال حاضر پیش فروش شده است. این مقام مسئول در خصوص برنامه های شرکت سرمایه گذاری مسکن زاینده رود در راستای افزایش سرمایه گفت: بر اساس تصمیم هیأت مدیره "ثرود" با برگزاری مجمع سال آینده به دنبال دریافت مجوز افزایش سرمایه از محل آورده نقدی و مطالبات حال شده سهامداران خواهیم بود . در گروه پتروشیمی و شیمیایی ، شاهد معاملات کم حجم و کسل کننده ای بودیم . اکثر نمادهای این گروه به سمت صف فروش پیش رقتند . در خبری مربوط به این گروه شنیدیم که ، صادرات محصولات پتروشیمی جایگزین صادرات نفت خام می شود، دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با بیان مطلب فوق درباره مصوبه مجلس در خصوص تعیین فرمول 10 ساله برای خوراک پتروشیمی ها و قیمت گذاری توسط دولت گفت: ثبات در قیمت گذاری در سرمایه گذار داخلی و خارجی اطمینان ایجاد می کند و سرمایه گذاران را با خیالی آسوده به این صنعت برمی گرداند . احمد مهدوی ابهری در خصوص تعیین قیمت محصولات پتروشیمی در بورس های کالایی نیز گفت: این بند از مصوبه هم به قیمت گذاری تکلیفی پایان داد. بدین ترتیب دیگر محصولات پتروشیمی را دولت قیمت گذاری نمی کند بلکه قیمت در بورس های کالایی تعیین می شود و چنانچه دولت بخواهد روی محصولی یارانه بدهد به دستگاه ذی ربط یارانه می دهد نه اینکه قیمت تکلیفی بدهد . وی درباره قطع عمدی خوراک پتروشیمی ها نیز گفت: اگر به صورت عمدی دولت خوراک پتروشیمی ها را قطع کند مطابق بند 25 قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار باید خسارت بدهد که این امر به فعال شدن ظرفیت کامل تولید این صنعت کمک می کند . مهدوی ابهری با بیان اینکه صنعت پتروشیمی هم اکنون با 70 درصد ظرفیت کار می کند، گفت: 50 درصد این کاهش بهره وری بابت قیمت خوراک گاز و قطع گاز بوده است . همچنین در خبری شنیدیم که نخستین محموله پتروشیمی به اروپا ارسال شد ، سرپرست بازاریابی و فروش شرکت پتروشیمی جم با بیان این مطلب و حضور این شرکت در بیست و چهارمین دوره نمایشگاه پلاست اوراسیا گفت: حضور در این رخداد، با راه اندازی مجدد مسیر دریایی صادرات محصولات پتروشیمی به بازار ترکیه مصادف شده است.'محسن فراهی' با اشاره به مذاکرات صورت گرفته در طول برگزاری این نمایشگاه گفت: خوشبختانه این مذاکرات به نتایج مهمی منجر شد که از جمله آن آغاز صادرات مجدد محصولات پتروشیمی جم در حجم قابل توجه به بازار اروپا می باشد که پیش از این، به دلیل تحریم ها این صادرات متوقف شده بود.فراهی با اشاره به اینکه تا یک هفته آینده نخستین محموله به وزن 2 هزار تن پلی اتیلن سبک خطی در بسته بندی 'سی بالک' از مجتمع پتروشیمی جم توسط کشتی به کشور بلژیک صادر خواهد شد، افزود: این موضوع آغازی دوباره برای افزایش صادرات غیرنفتی و محصولات پتروشیمی از ایران به اروپا خواهد بود. در گروه پالایشی، همچنان خبرهای کاهش قیمت نفت به گوش می رسد ، در گروه نیز اکثر نمادها به صف فروش تبدیل شدند . شرکت های که در تولید روغن ماشین فعالیت می کنند از جمله شسپا و شبهرن از کاهش قیمت نفت می توانند منتفع شوند . در کمتر از شش ماه قیمت نفت برنت از ۱۱۵ دلار در ازای هر بشکه به رقم ۶۵ دلار رسیده است. بالا بودن قیمت نفت موجب شده بود میزان تولیدات کشورهای خارج از سازمان اوپک افزایش یابد و در نتیجه تعادل در عرضه و تقاضا در بازار از بین برود . آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی کرد تقاضای نفت در سال آینده به دلیل وضعیت نامناسب اقتصادی کاهش می‌یابد. یک تحلیل‌گر هم گفت: «زمان زیادی لازم است تا تولیدات نفت و محصولات مربوط به پتروشیمی به قیمت ارزان راه خود را در بازار باز کنند ». به نقل از یورونیوز، آژانس بین المللی انرژی پیش بینی می کند عدم وجود تعادل در عرضه و تقاضای نفت در بازار ادامه پیدا کرده و بیش از پیش قیمت نفت را دچار تنزل می کند .
                            بدین ترتیب پیش بینی می شود تا پایان سال ۲۰۱۴ درحالی که میزان عرضه نفت به ۲.۵ میلیون بشکه در روز می رسد نرخ تقاضا زیر رقم ۱.۵ بشکه در روز باشد . در سال ۲۰۱۵ گر چه میزان عرضه زیر رقم ۱.۵ میلیون بشکه می رسد اما میزان تقاضا همچنان پایین خواهد بود .
                            در خبری دیگر، یک مقام مسوول در شرکت ملی نفت با اعلام جزئیات پروژه‌های قابل معرفی در کنفرانس لندن، میادین نفتی سپهر، سهراب و اروند را از جمله این پروژه‌ها معرفی و تصریح کرد: در صورت ادامه تحریم‌ها و نبود شرایط مناسب برای سرمایه‌گذاری، از بستر اقتصاد مقاومتی و منابع داخلی برای اجرای پروژه‌ها استفاده خواهیم کرد. مشتاقعلی گوهری، معاون مدیر برنامه‌ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت، درباره جزئیات پروژه‌هایی که بنا شده در کنفرانس لندن در قالب رونمایی از قراردادهای جدید نفتی ایران معرفی شود، اظهار کرد: بنا شده میادین جدید نفتی و گازی در کنفرانس لندن رو‌نمایی شود که فاز 11 میدان گازی پارس جنوبی از جمله این پروژه‌ها است.وی در ادامه میادین نفتی سپهر، سهراب و اروند در غرب کارون و دشت آبادان را از دیگر پروژه‌های قابل معرفی عنوان و خاطرنشان کرد: در مقابل قراردادهای جدید برای سال آینده یک میلیارد دلار می‌تواند قراردادهای جدید و یک میلیارد دلار قراردادهای بیع متقابل موجود باشد.گوهری میزان استقبال از این پروژه‌ها را وابسته به شرایط دانست و تصریح کرد: در صورت ادامه تحریم‌ها از بستر قانونی موجود مانند بند «ق» تبصره 2 قانون بودجه سال 1393، منابع داخلی سرمایه‌گذاران مانند بانک‌ها و استفاده از تسهیلات صندوق توسعه برای اجرای پروژه‌ها استفاده خواهیم کرد .
                            در گروه خودرویی و قطعه ساز، تمام نمادها قرمز رنگ بود و اکثرا با صف خرید همراه شدند ، خودرو ، سایپا از جمله نمادهایی بودند که با صف خرید همراه شدند . در مورد قیمت دنا ، باز هم هزاران مشتری در مناقشه شورای رقابت و خودروسازان بلاتکلیف و سرگردان ماندند. این بار ده هزار ثبت‌کننده دنا در انتظار توافق شورای رقابت و ایران خودرو بودند تا پس از تاخیری سه ماهه خودرو ثبت نامی خود را تحویل بگیرند؛ این در شرایطی است که شورای رقابت و ایران خودرو هنوز بر سر قیمت این خودروبه توافق نهایی نرسیده‌اند . در مورد قراداد با رنو ، اتفاقاتی که این روزها میان خودروسازان ایرانی و رنو رخ می‌دهد، بیشتر به یک داستان پر پیچ و خم شبیه است، داستانی که البته هنوز به فصل آخر خود نرسیده و کسی نمی‌داند سرانجام آن چه خواهد شد. در حال حاضر نزدیک به 11 سال از امضای قرارداد پلت فرم مشترک X90 میان خودروسازان ایرانی و رنو می‌گذرد و این در شرایطی است که در طول این سال‌ها هیچ‌گاه آب خوش از گلوی طرف‌های ایرانی و فرانسوی این قرارداد پایین نرفته است . رنو به قصد شراکتی پایدار به ایران آمد و حتی اقدام به سرمایه گذاری نیز کرد، اما مجموعه اتفاقاتی که در این سال‌ها رخ داد، رابطه این خودروساز را با شرکای ایرانی اش شکرآب کرد، تا جایی که رفاقت دیروز جای خود را به «جنگ سرد» امروز، میان آنها داده است . در مورد همکاری سایپا و صنایع آلمانی در خبری شنیدیم که ، هیات اقتصادی-تجاری آلمان و عضو شرکت‌های انجمن خاورمیانه و نزدیک آلمان (نموف) طی نشستی با مدنی مدیر عامل گروه خودرو‌سازی سایپا، شرایط همکاری و برنامه‌های مشترک آتی را بررسی کردند .
                            سعید مدنی با اشاره به سابقه همکاری بیش از یک قرن ایران باکشور آلمان در زمینه ماشین‌آلات صنعتی گفت: با توجه به داشتن علایق ملی و میهنی به ملت آلمان و جایگاه فنی و اقتصادی مناسب در دنیا، روابط اقتصادی _ تجاری با کشور آلمان از اولویت‌های گروه سایپا است. در گروه تجهیزاتی، نمادها مپنا ، فاذر معاملات قرمز رنگی را تجربه کردند . فاراک با اقبال همراه شد و همچنان شاهد دعوای مدیریتی برای بترانس می باشیم . افزایش حدود 40‌درصدی اعتبار وزارت نیرو در لایحه پیشنهادی بودجه سال 94 سبب شد که متولیان حوزه آب و برق برنامه‌ها و طرح‌های گسترده‌ای را در دستور کار قرار دهند. گفته می‌شود بودجه بیش از 71‌هزار میلیارد ریالی پیش‌بینی شده برای این وزارتخانه به منظور اجرایی کردن سه موضوع مد نظر قرار گرفته است .افزایش راندمان، بهره‌وری و کاهش اتلاف انرژی به ویژه در سطح شبکه تولید، انتقال و توزیع برق کشور؛ نگاه ویژه به مدیریت آب‌های زیرزمینی؛ همچنین احیای اقتصاد صنایع آب و برق کشور از جمله مواردی است که در لایحه بودجه به آن توجه شده است . افزایش بودجه وزارت نیرو در لایحه بودجه سال آینده در حالی است که پیش از این مسوولان این وزارتخانه نسبت به نامتوازن بودن منابع و هزینه‌های این وزارتخانه هشدار داده بودند و بر مشکلات اقتصاد آب و برق به عنوان یکی از چالش‌های اصلی این وزارتخانه تاکید داشتند. در گروه معدنی، اکثر نمادها کم حجم و معاملات کسل کننده ای را تجربه کردند . ومعادن در حدود 6 میلیون از نمادش معامله شد و به قیمت 215 تومان رسید . در خبری شنیدیم ،سرمایه‌گذاری گل‌گهر 5 به کنسرسیومی از بخش خصوصی رسید یک کنسرسیوم از بخش خصوصی به‌عنوان سرمایه‌گذار، برنده فراخوان برای بهره‌برداری از معدن گل‌گهر 5 معرفی شد. این اقدام در چارچوب سیاست‌های جدید برای استفاده از توان مالی و تخصصی بخش خصوصی در توسعه معادن کشور صورت گرفته است. به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، شرکت‌های گسترش صنایع و معادن ماهان، راهسازی و معدنی مبین، سرمایه‌گذاری آتیه صبا و فاطر گستران جنوب که در قالب کنسرسیوم در این مزایده حضور داشته‌اند توانستند از بین کنسرسیوم‌های دیگر با کسب بالاترین امتیاز، به‌عنوان برنده مزایده بسته سرمایه‌گذاری این معدن انتخاب شوند. در گروه بانکی، نماد وزمین و موسسه توسعه با اقبال همراه شد و سایر نمادها قرمز رنگ و با صف فروش همراه شدند .بیش از هفت ماه از تفاهم بانک‌ها برای کاهش سود سپرده بانکی گذشت؛ اما با وجود تغییر نرخ‌ها در تابلوها و پشت شیشه‌ها باز هم می توان به راحتی بانک یا موسسه‌ای را برای سپرده گذاری پیدا کرد که حتی به اندازه سود یکساله به مشتری خود یکماهه و گاهی روز شمار سود می دهد .از 13 اردیبهشت ماه امسال که ساماندهی نرخ سود بانکی رسما کلید خورد و بانک مرکزی نرخ های توافق شده بین بانکها را برای اجرا به آنها ابلاغ کرد دوره مشخصی برای اجرای کامل این مقررات در بین تمامی بانک‌ها وجود ندارد . بانک حکمت ایرانیان که بنادارد در پایان سال مالی جاری 130 ریال سود به هر سهم اختصاص دهد در طول شش ماه گذشته موفق شده تنها حدود یک چهارم این وعده را محقق کند .بانک حکمت ایرانیان که با سرمایه 4هزار میلیارد ریالی در بازار عادی پایه فرابورس فعالیت می کند، از عملکرد دوفصل اخیر خود رونمایی کرد که بررسی های دقیق در این زمینه پرده از عملکر کند بانک در تحقق سودبرداشته است تا جایی که نشانه های مالی اشاره می کند که این بانک که در نظر داشته که مبلغ 130ریال سود برای هر سهم تا پایان سال مالی جاری بسازد،در اولین فصل سال به تحقق 10 ریال آن نائل شد البته با پایان یافتن فصل دوم سال و رونمایی از عملکرد این زمان، وجود فاصله با تحقق سود تائید شده و بانک مذکور برای دستیابی به پیش بینی ها باید تلاش بیشتری را صرف کند . در گروه قندی، اکثر نمادها قرمز رنگ و با صف فروش همراه بودند علیرضا اشرف در خصوص آخرین وضعیت کارخانجات تولیدی قند و شکر و همچنین قیمت چغندر اظهار داشت: متأسفانه واردات بی‌رویه 740 هزار تنی شکر خام در سال جاری با وجود عدم ثبت سفارش در سال 93، افزایش 14 درصدی قیمت چغندر که سبب شده هر تن این محصول از 240 به 270 هزار تومان تغییر قیمت دهد و همچنین با توجه به قیمت 2 هزار و 100 تومانی که شفاها از سوی دولت اعلام شد، باعث شده تا کارخانجات تولیدکننده در وضعیت خوبی نباشند . رئیس انجمن قند و شکر گفت: بر اساس مصوبات دولت مبنی بر افزایش 47 درصدی قیمت چغندر در سال جاری و همچنین افزایش قیمت شکر داخلی به 2 هزار و 100 تومان به علاوه 200 تومان برای هر کیلو یعنی کمتر از 20 درصد این نرخ که به صورت شفاهی از سوی دولت اعلام شده، سبب خواهد شد با توجه به تورم بالای 37 درصد، کارخانه‌های قند و شکر زیان حداقل 17 درصدی را در سال‌جاری تجربه کنند



                            پرشین تحلیل آذر 93
                            تاريخ تنظيم: یکشنبه 23 آذر ماه 1393 - 16:19 |

                            نظر

                            • m.hossein
                              Banned
                              • Nov 2013
                              • 3031

                              #3944
                              پاسخ : اخباروشایعات بازار


                              خبری در مورد ذوب آهن

                              خبری در مورد ذوب آهن







                              مديرعامل شركت ذوب‌آهن اصفهان گفت: با برنامه ريزي هاي انجام شده، اين كارخانه قادر است همه نياز كشور به ريل را تامين كند.
                              تاريخ تنظيم: یکشنبه 23 آذر ماه 1393 - 12:21 |



                              یک خبر نیروگاهی



                              دبیر کمیته هماهنگی و پیگیری برنامه های اقتصاد مقاومتی وزارت نیرو اعلام کرد ظرفیت صادرات برق و تجهیزات نیروگاهی به 20 میلیارد دلار رسیده است.
                              تاريخ تنظيم: یکشنبه 23 آذر ماه 1393 - 10:47 |

                              نظر

                              • m.hossein
                                Banned
                                • Nov 2013
                                • 3031

                                #3945
                                پاسخ : اخباروشایعات بازار

                                یک تا صد

                                یکشنبه, 23 آذر 1393 20:37 شنیده ها از خودرو

                                شرح مطلب :

                                خودرو
                                پیش از این در مورد تولید و فروش 600 هزار دستگاه خودرو برای امسال و برای سال اینده تولید و فروش 800 هزاردستگاه خودرو در همین بخش اشاره داشتیم.
                                میگویند ایران خودرو برای سال 94 تصمیم به افزایش سرمایه 300 میلیارد تومانی گرفته است.
                                گویا تولید و فروش مشترک با یک شرکت خارجی در یکی از سایتهای شرکت در دستور کار قرار گرفته است.


                                یکشنبه, 23 آذر 1393 20:24 شایعات یک نماد بازار توافقی

                                شرح مطلب :

                                فسدید
                                گویا شرکت برنده مناقصه تامین لوله های قطور در طرح جدید آب رسانی شده است.
                                شایعاتی مبنی بر افزایش سرمایه سنگین شرکت از محل تجدید ارزیابی به گوش میرسد


                                یکشنبه, 23 آذر 1393 20:09 شنیده های این نماد متوقف

                                شرح مطلب :

                                ذوب
                                هفته گذشته نماد ذوب آهن با خبر تعدیل منفی 40 درصدی متوقف شد.
                                اما شنیده ها از این شرکت حاکی از عقد قرار دادهای جدید شرکت با کشورهای عربی و صادرات محصولات میباشد.
                                از طرفی مديرعامل شركت ذوب آهن اصفهان عنوان کرده: با برنامه ريزي هاي انجام شده، اين كارخانه قادر است همه نياز كشور به ريل را تامين كند.
                                در هر حال با افت زیادی که ذوب داشته است به نظر تعدیل منفی را پیشخور کرده است واحتمالا با قیمت مناسب بازگشایی شود

                                نظر

                                در حال کار...
                                X