اخبار و شایعات بازار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.hossein
    Banned
    • Nov 2013
    • 3031

    #4006
    پاسخ : اخباروشایعات بازار

    بورس بازار

    تاریخ : چهارشنبه ، 26 آذر ، 1393
    وتوسم
    افزایــش ســرمایه 100 درصــدی50 درصــد از محــل ســود
    انباشــته شــرکت اســت.




    وایران
    افزایــش ســرمایه بــه 100 میلیــارد تومــان از محــل آورده
    نقــدی .




    شیران
    تعدیل مثبت از محل کاهش بهای تمام شده .




    خمهر
    افزایــش تیــراژ تولیــد ایرانخــودرو مهــرکام پــارس کــه عمــده
    تامیــن کننــده قطعــات تزیینــی در ایــن شــرکت میباشــد .




    المیران
    شـنیده هایـی در خصـوص انتقـال کارخانـه المیـران از خـاوران
    تهـران و فـروش زمیـن هـای شـرکت شـنیده میشـد.




    فسرب
    شــنیده میشــود همچنــان کارخانــه ســرب شــرکت بــا توقــف
    تولیــد همــراه بــوده و شــرکت قصــد انتقــال ایــن کارخانــه را
    دارد. پروســه انتقــال تــا اواخــر ســال 94 زمــان خواهــد بــرد
    کــه همیــن امــر باعــث شــده شــرکت بــا زیاندهــی بــه دلیــل از
    دســت دادن عمــده تولیداتــش مواجــه شــود.




    خبهمن
    شـنیده میشـود گـروه بهمـن خریـد سـهام عمـده تراکتورسـازی
    را تکذیــب نمــوده و دریافــت ســهام اخیــر را تنهــا بــه دلیــل
    وصــول طلــب از گــروه ســایپا عنــوان کــرده اســت.همچنین
    شــنیده میشــود بــورس بــا تبدیــل ایــن شــرکت بــه هلدینــگ
    مالــی مخالفــت نمــوده و شــرکت همچنــان پیگیــر تبدیــل
    بــه هلدینــگ مــی باشــد.




    رمپنا
    شــایعه تعدیــل مثبــت شــرکت مپنــا توســط مدیــر آن
    تکذیــب شــده اســت ولــی خبــر افزایــش ســرمایه 30
    درصــدی مــورد تاییــد قــرار گرفتــه.

    نظر

    • m.hossein
      Banned
      • Nov 2013
      • 3031

      #4007
      پاسخ : اخباروشایعات بازار

      چهارشنبه, 26 آذر 1393 21:24 شنیده هایی دیگر از بازار سرمایه

      شرح مطلب : یک تا صد

      فلامی افزایش قابل توجه نقدینگی شرکت از طریق فروش زمین های شرکت در خاوران تهران و انتقال کارخانه لامیران از این مکان. رکیش شایعاتی از ارسال مدارک و مستندات افزایش سرمایه رکیش به سازمان در هفته آینده شنیده میشود. گروه حمل و نقل سرمایه گذاری 21 هزار میلیارد ریالی با بخش خصوصی در حوزه حمل و نقل به خبرهای خوب قبلی این گروه اضافه شد. فاراک گویا با جابجایی های بلوکی در این سهم منجر به رشد آن خواهد شد. چهارشنبه, 26 آذر 1393 21:14 شنیده های بانکی

      شرح مطلب :

      وبملت،وبصادر گویا امروز صندوق توسعه بازار در سهام بانک ملت و بانک صادرات جزو خریداران اصلی بوده است همزمان با کاهش نرخ تورم در یک سال گذشته بار دیگر زمزمه کاهش نرخ سود بانکی شنیده می شود. افزایش سرمایه بانک ها به رشد شاخص بورس منتهی می شود. عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر نقش رفع مشکلات بانک ها در تقویت بازار بورس گفت: افزایش سرمایه بانک ها و رونق تولید در کشور، شاخص بورس را از وضعیت فعلی خارج می کند چهارشنبه, 26 آذر 1393 21:04 شنیده های سبز از خاکستری ها

      شرح مطلب :

      گروه سیمان رییس اتحادیه صادرکنندگان خوزستان گفت: صادرات مصالح ساختمانی به عراق از هفته‌ آینده مجددا فعال می‌شود. پیش‌بینی صادرات 22 میلیون تن سیمان تا پایان سال جاری توافق‌نامه‌ای با وزارت راه و شهرسازی در حال انعقاد است تا قیر جایگزین سیمان شود. چهارشنبه, 26 آذر 1393 20:52 شنیدنی های نفتی و شیمیایی

      شرح مطلب :

      نمادهایی که کاهش قیمت نفت برای آنها سودمند است. شرانل،شبهرن،شسپا،شیران و در نتیجه واتی هستند. با اینکه روغن سازها 5% کاهش قیمت محصولات دارند ولی 15% نرخ خوراکشان کاهش داشته و 10 درصد نفع خواهند برد. شازند شنیده شده فروش شرکت کاهش داشته است. چهارشنبه, 26 آذر 1393 20:46 شایعات این نماد رسما تایید شد

      شرح مطلب :

      رمپنا مدیر مالی مپنا شایعه افزایش سرمایه مپنا را تایید کرد. تا پایان سال سرمایه شرکت 30 درصد افزایش می یابد وسرمایه شرکت به 1300 میلیارد تومان خواهد رسید. یکی از برنامه های شرکت افزایش سهم مپنا را در تبدیل نیروگاههای گازی به سیکل ترکیبی میباشد. چهارشنبه, 26 آذر 1393 20:37 چند شنیده دیگر

      شرح مطلب :

      ثشاهد شنیده شده مدیر عامل ثشاهد استعفا داده است. فسرب شنیده ها از زیان ده شدن شرکت به دلیل توقف تولید و انتقال کارخانه حکایت میکنند. گویا مراحل این انتقال تا اواخر سال 94 طول می کشد ومعادن شنیده شده صندوق عشایر در حال حمایت از سهم است. چهارشنبه, 26 آذر 1393 20:26 شنیده های خودرویی

      شرح مطلب :

      گروه خودرو یک کارشناس ارشد بازار سرمایه با اشاره به تاثیر هیجانی کاهش بهای نفت بر بازار بورس گفت: با وجود وضعیت کنونی بازار سهام همچنان بالاترین حجم و ارزش معاملات مربوط به شرکت های خودرویی است .در حال حاضر سهام شرکت های خودرویی در کف قیمتی قرار دارد و کاهش بیش از قیمت فعلی سهام شرکت ها ظلم به اقتصاد کشور است خمهر شایعاتی از تعدیل مثبت و سود 30 تومانی از این شرکت شنیده میشود. چهارشنبه, 26 آذر 1393 20:20 شایعات لیزینگی

      شرح مطلب :

      ولساپا شنیده ها از تعدیل مثبت 20 درصدی در گزارش 12 ماهه حکایت میکنند. ولیز تعدیل مثبت 10 درصدی و افزایش سرمایه از محل آورده از شنیده های این لیزینگی است. چهارشنبه, 26 آذر 1393 20:11 چند شنیده از یک نماد

      شرح مطلب :

      خساپا زمستان امسال خودروی ساینا رونمایی خواهد شد شایعاتی پیرامون احداث خط جدید تولید خودرو سواری برلیانس و نیز تشویق مدیر عامل سایپا درخصوص خرید سهام این شرکت توسط کارکنان و تولید خودرو سراتو به گوش میرسد. بالاخره تغییرات مدیریتی در گروه خودروسازی سایپا آغاز شد گویا قرار است آقای جمشید ایمانی که سابقه حضور در هیات مدیره این شرکت را داشتند به سمت مدیر عاملی سایپا منصوب شوند.
      آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2014/12/19, 00:57.

      نظر

      • m.hossein
        Banned
        • Nov 2013
        • 3031

        #4008
        پاسخ : اخباروشایعات بازار

        چهارشنبه, 26 آذر 1393 20:08 این شایعات تکذیب شدند

        شرح مطلب : یک تا صد

        خکار
        مدیر امور سهام خکار شایعه افزایش سرمایه در این شرکت را تکذیب کرد.
        خودرو
        شنیده میشد خط تولید دنا به دلیل اختلاف ایران خودرو با شورای رقابت بر سر قیمت این محصول متوقف خواهد شد که این شایعه تکذیب شد.
        خبهمن
        گروه بهمن خرید سهام عمده تراکتورسازی را تکذیب نموده و دریافت سهام اخیر را تنها به دلیل وصول طلب از گروه سایپا عنوان کرده است.
        گویا با وجود مخالفت بورس با تبدیل این شرکت به هلدینگ مالی،شرکت همچنان پیگیر این موضوع است.

        نظر

        • PETROLEUM
          Banned
          • May 2014
          • 853

          #4009
          پاسخ : اخباروشایعات بازار

          رئیس جدید سازمان بورس و اوراق بهادار عنوان کرد :

          اولین توصیه به سهام‌داران/ برنامه‌ریزی مفصل برای حل مشکلات بازار سرمایه
          دبیر شورای عالی بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه کاهش قیمت نفت در صنایع مختلف اثرات متفاوتی دارد،‌ گفت: برای توسعه بازار سرمایه و حل مشکلات سرمایه‌گذاران به طور مفصل برنامه‌ریزی کرده‌ایم.




          محمد فطانت‌فرد رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در نخستین گفت‌وگوی خود ، با اشاره به اینکه پس از تصمیم شورای عالی بورس در سازمان بورس شروع به کار کرده‌ام، اظهار داشت: به زودی نشستی با رسانه‌ها برگزار خواهیم کرد و معارفه با رسانه‌ها نیز طبق برنامه‌ریزی وزارت اقتصاد انجام خواهد شد.
          وی با اشاره به اینکه برای حل مشکلات بازار و برطرف کردن آن به طور مفصل برنامه‌ریزی کرده‌ایم، افزود: فعلا لازم است، برای مقدمه کار، بررسی‌های کاملی صورت پذیرد و سپس اقدام به شفاف‌سازی درباره حل مشکلات بازار شود.

          رئیس سازمان بورس اوراق بهادار با تاکید براینکه بازار سرمایه متعلق به مردم است و باید در توسعه و تعالی آن همه مسئولان تلاش کنند، تصریح کرد: برنامه‌های توسعه‌ای بازار سرمایه ادامه خواهد یافت و برنامه‌های مفصلی هم برای حل مشکلات سرمایه‌گذاران وجود دارد.

          وی در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی براینکه آیا برای حل مشکلات صنایع پالایشی در بورس برنامه‌ای دارید یا خیر گفت: در این زمینه هم به طور مفصل برنامه‌ریزی شده، به زودی مشکلات این صنعت هم با رایزنی‌ لازم حل و فصل خواهد شد.
          فطانت‌فرد همچنین درباره تاثیر کاهش قیمت نفت در بازار سهام گفت: کاهش قیمت نفت بیشتر تاثیر روانی داشته و باید در تک تک صنایع بررسی تحلیلی صورت پذیرد؛ در این باره نمی‌توان تاثیر کاهش قیمت نفت را در صنایع یکسان دانست و علاوه بر آن قیمت دلار و نفت را جداگانه تحلیل کرد، بنابراین آثار متفاوتی در این زمینه وجود خواهد داشت.

          وی همچنین معتقد است کاهش قیمت نفت جای هیچ گونه نگرانی ندارد و باید به صورت کارشناسی اثرات آن مشخص شده و برای بازار شفاف شود.دبیر شورای عالی بورس و اوراق بهادار در پایان خاطرنشان کرد: در این زمینه جلسه‌ای عصر روز چهارشنبه هفته گذشته برگزار شد و آثار این رویداد بر صنایع بورسی به طور مشخص و شفاف بررسی شد.
          ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
          ضمن تبریک به رئیس جدید سازمان بورس ، امیدواریم به این حرفهای خود عمل کنند ::

          انتظار عمده مردم این هست که اول از همه در جهت توسعه بازار ، گام بردارند و مجوز کارگزاری های جدید را بدهند :: نفوذ کارتل کارگزاری ها بر روی سازمان بورس ، یک ننگ بزرگ روی پیشانی سازمان هست که در دوران فاسدآبادی وجود داشت ::

          طبعا" انتظار می رود در راستای همین توسعه بازار ،
          دست فاسد کارگزاری ها در تخصیص سهام عرضه اولیه قطع گردد ::: معاملات آنلاین ها به معنای واقعی گسترش یابد و واقعا" آنلاین باشد !!

          دسترسی آنلاینها دقیقا" عین سیستم EBS پشت استیشن باشد :: و توی تمامی بازارهای فرابورس و بازار پایه هم بتوانند آنلاینها معامله کنند ::: آنلاینها باید بتوانند سرخطی بزنند نه اینکه طرف توی استیشن زودتر از همه بره سر خط ! :: روی شرکت فناوری بورس نظارت کنید و کلا" تیم ناسالم آنها را عوض کنید تا دیگر خبری از قطعی های عمدی وبسایت بورس در تایم معاملاتی نباشد :::

          اداره نظارت بر ناشران بورسی را سازمان یافته کنید تا دیگر رانت اطلاعاتی و رشوه برای گرفتن اطلاعات زودهنگام نباشد ! و یک عده زودتر خبردار نشوند ::
          فساد در رانت اطلاعاتی را جمع کنید :: صورتهای مالی شرکتها را قابل اتکا کنید
          کانون سهامداران حقیقی را اجازه دهید مجددا" تشکیل شود (دقیقا" عین کانون کارگزاران که الان هست)
          و مهمتر از همه ----------------> عدد شاخص کل را واقعی کنید

          اینها عمده در خواستهای سهامداران حقیقی هست
          آخرین ویرایش توسط PETROLEUM؛ 2014/12/19, 18:13.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #4010
            پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

            طیب‌نیا تغییر نرخ سود بانکی تا پایان سال را تایید نکرد




            وزیر اقتصاد پاسخ صریحی به تغییر قطعی نرخ سود بانکی تا پایان سال نداد و نرخ 2850 تومانی دلار در لایحه بودجه سال آینده را منطقی دانست.

            به گزارش ایسنا، در حالی که اما و اگر های بسیاری در رابطه با تصمیم سیاستگذاران پولی و مالی در رابطه با تغییر نرخ سود بانکی که چند ماه پیش تعدیل شده بود مطرح می شود علی طیب‌نیا در این باره اظهار کرد: با توجه به این که نرخ تورم در یک سال گذشته به نحوی قابل ملاحظه‌ای کاهش پیدا کرده و از 40 به 17 درصد رسیده است، انتظار ما این است که در بازار پول هم نرخ سود به طور طبیعی کاهش پیدا کند؛ اما این بدان معنا نیست که دولت می خواهد به طور دستوری در این مورد تصمیم‌گیری کند بلکه با استفاده از ابزارها و سیاست‌های اقتصادی نرخ سود را با واقعیت‌های جامعه سازگار خواهد کرد.
            وی با بیان این که نرخ سود فعلی حاکم در بازار پول متناسب با واقعیات جامعه نیست،‌گفت: شرایطی که اکنون در آن قرار داریم ایجاب می‌کند تا در آینده‌ای نزدیک شاهد کاهش نرخ سود در سپرده و تسهیلات باشیم.
            طیب نیا در پاسخ به این سوال که آیا نرخ سود بانکی تا پایان سال تغییر می‌کند؟ گفت: ما طی یک مرحله در گذشته تصمیم گرفتیم و شورای پول و اعتبار آنچه را که مسوولان بانکی مبنی بر سود روز شمار 10 درصد و یکساله 22 درصد توافق کرده بودند را تنفیذ کردیم که تا انتهای سال هم طبیعتا این روند ادامه دارد و ما در جهت کاهش تورم و نرخ سود حرکت خواهیم کرد.
            وی در مورد این که کاهش نرخ سود بانکی به سال آینده محول می‌شود نیز یادآور شد: در حال حاضر هم بحث‌ها در این مورد وجود دارد و امیدواریم که هرچه زودتر مورد تصمیم گیری قرار گیرد.

            دلار 2850 تومانی منطقی است

            وزیر اقتصاد درباره برخی انتقادات نسبت به نرخ 2850 تومانی دلار در بودجه سال آینده بیان کرد: ما معتقدیم نرخی که در بودجه پیش بینی و پیشنهاد شد با واقعیت‌های اقتصادی جامعه متناسب است .

            وی ادامه داد: نرخ دلار 2850 تومان در بودجه، زمینه هیجانات در بازار ارز را فراهم نمی‌کند در عین حال که فاصله محدودی با نرخ آزاد داشته و امیدواریم که با گشایشی که در بازار ارز ایجاد می شود نرخ بازار آزاد هم به سمت نرخ مبادله‌ای سوق دهیم.

            برنامه دولت برای بازار سرمایه

            طیب نیا همچنین در مورد این که آیا با تغییر رییس سازمان بورس برنامه‌ای برای این بازار دارید، گفت: دولت تصمیم جدی برای حمایت کامل از بازار داشته و بخش عمده‌ای از تامین مالی بلند مدت فعالیتهای اقتصاد بر دوش بازار سرمایه است و برای این که این بازار بتواند در این مورد موفق باشد، باید بازار ثانویه هم از رونق مناسبی برخوردار شود.

            وی یادآور شد: عوامل موثر در رونق بازار سرمایه مدنظر دولت است و محدودیت هایی که در بخش واقعی اقتصاد وجود داشته و بر فعالیت بازار سرمایه موثر بوده است، مدنظر دولت بوده و تصمیم به رفع آنها و سودآوری بالاتر شرکت‌های بورسی دارد.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #4011
              پاسخ : اخباروشایعات بازار

              در هفته گذشته رخ داد:
              کمترین خریداران هفتگی در۲ سال و پایین ترین رقم شاخص طی ۱۴ ماه

              هفته گذشته علاوه بر اینکه شاخص بورس به کمترین رقم ممکن در ۱۴ ماه اخیر رسید ، تعداد خریداران هفتگی هم بازهم کاهش بافت و در پایین ترین عدد طی دو سال اخیر ثبت شد.

              به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، طی هفته گذشته افکار عمومی بازار سرمایه همچنان متاثر کاهش غیر قابل پیش بینی قیمت نفت بود تا با سیر نزولی این محصول استراتژیک، قیمت سهام اکثر شرکت ها مخصوصا" شرکت های بزرگ هم افت کند. علاوه بر این افزایش قیمت دلار موجب شد تا برخی سرمایه گذاران ضمن انجام تحلیل هایی از آثار کوتاه مدت رشد دلار بر بازار سهام، اقدام به سرمایه گذاری هر چند اندک در ارز کنند.

              هرچند دولتمردانی چون سخنگوی دولت از عدم نگرانی کاهش قمت نفت در بودجه سال آینده و پیش بینی نفت 82 دلاری در سال آینده سخن گفتند اما به دلیل سخت بودن تحقق این پیش بینی و همچنین عدم رضایت سرمایه گذاران از لایحه بودجه 94 ، روند نزولی قیمت ها و عدم تمایل به خرید سهام تا روشن شدن برخی مسائل مهم مانند نرخ خوارک پتروشیمی و کیفی سازی پالایشگاه ها و نرخ سود بانکی و... موجب شد تا هفته پیش حداقل دو سه رکورد منفی طی دو سال اخیر به ثبت برسد.

              در کنار موضوع مهم کاهش قیمت نفت و لایحه بودجه 94 و به رغم مثبت بودن اولین دور مذاکرات هسته ایی بعد از تمدید سوم آذر ، نهایی شدن تغییر رئیس سازمان بورس و حضور فطانت فرد که با شایعه و حاشیه ایی بی مورد چون تابعیت دوگانه وی ، موجب شد تا بازار سهام در هفته گذشته بیش از بیش از دستخوش عدم تعادل شود.

              براساس این گزارش، اولین رکورد منفی در روز دو شنبه با نزول شاخص به کانال 69 هزار واحدی رقم خورد تا برای نخستین بار طی 14 ماه اخیر، دماسنج بازار به کمترین محدوده خود برسد. دومین رکورد منفی هم روز چهارشنبه با عدد 69 هزار و 494 واحدی شاخص ثبت شد که این رقم هم طی 14 ماه اخیر سابقه نداشت و پایین ترین عدد مربوط به 20 مهر ماه سال گذشته با 69 هزار و 703 واحد بود.

              اما سومین رکورد منفی که شاید گویاترین متغیر برای شرایط کنونی بازار سهام باشد در آخر هفته و در تعداد خریداران هفتگی با 49 هزار و 179 خریدار به ثبت رسید . عددی که به جز هفته های آغازین هرسال ( که به دلیل تعطیلات همواره خریداران کمی حضور دارند)، طی دو سال اخیر مشاهده نشده بود و کمترین آن مربوط به شهریور 93 با 49 هزار و 554 خریدار بود.

              به این ترتیب بود که هفته گذشته یکی از سخت ترین هفته ها و همراه با پایین ترین رکوردها برای بورس تهران سپری شد تا شاید با به کف رسیدن این متغیرهای مهم ، روند برگشت بازار در روزهای آینده شروع شود.

              با این حال طی 5 روز کاری هفته پیش، بالغ بر 2.4 میلیارد سهم به ارزش 632 میلیارد تومان توسط 49 هزار و 179 خریدار معامله شد که در مقایسه با هفته مشابه قبل، ارزش ، تعداد سهام و خریداران به ترتیب 21 ، 17 و 32 درصد کاهش یافتند.

              شاخص بورس هم در هفته قبل بیش از 1548 واحد دیگر (معادل 2.8 درصد ) را از دست داد و در عدد 69 هزار و 494 واحدی ایستاد تا با افت 9521 واحد طی 9 ماه سال جاری، میانگین زیان سرمایه گذاری در سهام شرکت های بورسی به بیش از 12 درصد برسد.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #4012
                پاسخ : اخباروشایعات بازار

                تابعیت دوگانه رئیس جدید سازمان بورس قویا" تکذیب شد

                طرح بی مورد و بدون پشتوانه تابعیت دوگانه رئیس جدید سازمان بورس که چهارشنبه گذشته در یک روزنامه منتشر و در چند سایت باز نشر شده بود، قویا" تکذیب شد.

                به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، طرح شائبه بی پشتوانه و سئوال بی مورد تابعیت دو گانه رئیس جدید سازمان بورس و اوراق بهادار که چهارشنبه 26 آذر در یکی از روزنامه های سراسری منتشر و در سایت های دیگر باز نشر شد، حاشیه ایی بی مورد برای بازار سرمایه را ایجادکرد. حاشیه ای که هرچند که عنوان آن سئوالی بود اما موجب بروز نگرانی هایی شد. به طوریکه برخی فعالان بازار بخشی از افت 113 واحدی شاخص بورس را ناشی از همین حاشیه بی مورد دانستند.

                براساس این گزارش، در رابطه سازمان بورس به این موضوع واکنش نشان داد و روابط عمومی آن با ارسال جوابیه ایی به روزنامه، اعلام کرد:پیرو انتشار خبری با تیتر "رئیس بورس تابعیت دوگانه دارد؟"در صفحه اول روزنامه و طرح ادعای تابعیت دوگانه جناب آقای دکتر فطانت، رئیس محترم سازمان بورس و اوراق بهادار، تصریح می گردد ادعای مذکور کذب محض است.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • m.hossein
                  Banned
                  • Nov 2013
                  • 3031

                  #4013
                  پاسخ : اخباروشایعات بازار

                  اخبار شبانه

                  تاریخ ایجاد در جمعه, 28 آذر 1393 11:43

                  * بازگشاییها : ثرود ، پتایر ، خپویش
                  توقفها : ونوین ، ثفارس ، کچادح ، وغدیرح



                  * در آخرین چهارشنبه فصل پاییز باز هم شاخص بورس با رنگ قرمز خود نمایی کرد. بازار سرمایه امروز تحت تاثیر افت قیمت فلزات جهانی و نفت و پیشبینی کسري بودجه در سال جاري و آینده خستگی را بر جسم سهامداران براي این آخر هفته باقی گذاشت.

                  کاهش قیمت جهانی نفت بر روي محصولات پتروشیمی و کاهش قیمت فلزات جهانی روي سهام معدنیها اثر منفی داشته اند. انتظار میرفت با کاهش شدید شاخص در روزهاي گذشته بورس یک برگشت مقطعی داشته باشد که دیروز محقق شد، اما شاخص حتی یک روز هم نتوانست روند صعودي خود را حفظ کند و با 113 واحد نزول در کانال 69 هزار واحد متوقف ماند.

                  روند فعلی بازار سرمایه در حالی رقم خورده است که اهالی بازار به انتظار ارایه برنامه هاي مدون و بلند مدت رییس جدید سازمان بورس هستند. مطمئناً تغییر رئیس سازمان و سیاستهاي وي براي هدایت سازمان در روزهاي آتی بر بازار تأثیرگذار خواهد بود. در حوزه سیاست هنوز اخبار جدید و خاصی از مذاکرات هسته اي به بیرون انتشار پیدا نکرده که بتواند سبب امید و چشم انداز مثبت اهالی بازار سرمایه شود.

                  فقط عضو ارشد تیم مذاکره کننده هستهاي پس از پایان سومین دور از مذاکرات دوجانبه با هیات آمریکایی گفت : مذاکرات بسیار مفصلی با هیات آمریکایی داشتیم ولی هنوز در مورد نتایج زود است که قضاوت کنیم.
                  به هر حال گفتنی هاي این بازار گفته شده و تا زمانی که شک و تردید در چشم اندازهاي سیاسی و اقتصادي این کشور وجود دارد نمی توان انتظار رونق از بازار را سرمایه داشت.




                  * آنچه که فعلاً در این بازار به چشم می خورد با هر دو تحلیل بنیادي و تکنیکالی در بازار سرمایه فعلاً به نکته مثبتی برخورد نمیکنیم، از نگاه بنیادي که اول از هر چیز قیمت نفت در حال ضربه وارد کردن به اقتصاد کشور است و نوسانات نرخ ارز و عدم وجود نقدینگی مورد نیاز در صنایع مختلف سبب ایجاد ابهام در بازار سرمایه شده است و از نگاه تکنیکالی نیز فعلا شاخص کل بورس در کانال نزولی تا 68 هزار واحد قرار دارد از همین رو تنها راهکار پیش پاي سرمایه گذاران صبر است.





                  * در حوزه نفت، ایران براي دفاع از سهم بازار نفتی خود تخفیف بی سابقه اي در نظر گرفته است. بلومبرگ گزارش داد : پس از عربستان و عراق این بار ایران تصمیم به دادن تخفیف نفتی به مشتریان آسیایی خود گرفت. ایران به منظور حفظ کردن سهم بازار خود تخفیف بیسابقه 1,80 دلاري در هر بشکه را براي تحویل در ماه ژانویه، براي مشتریان نفتی آسیایی خود در نظر گرفته که این مقدار تخفیف در 14 سال اخیر گزارش نشده است.




                  * "ونفت" با 450 میلیون تومان ارزش معاملات، لیدري گروه نفت و پالایشگاهی را برعهده داشت. در اخبار این گروه در چند روز اخیر شایعاتی پیرامون بازگشایی اعضاي این گروه به گوش میرسید که امروز اعلام شد شایعه
                  بازگشایی نماد شرکت هاي پالایشگاهی در هفته آینده صحت ندارد و بازگشت این گروه به تابلوها منوط به تعیین تکلیف کیفی سازي بنزین آن هم در سه ماه باقی مانده سال و شفافیت سازي است.




                  * شنیده میشود وبیمه به دلیل رکود شدید در بازار مسکن، شرکت تاکنون موفق به فروش پروژه هاي ساختمانی خود نشده است. افزایش سرمایه و تزریق نقدینگی از برنامه هاي شرکت در صورت فروش پروژه هاي ساختمانی میباشد.



                  * هفته گذشته جلسه ایی بین معاون وزیر نفت و مسئولان بازار سرمایه برگزار شد تا شاید راهکاري عملیاتی براي حل این مانع اجرا شود اما به رغم قبول همه واقعیت ها ، نتیجه ایی و بازخوردي از این جلسه به دست نیامده تا روزهاي دور از تابلو پالایشگاه ها ادامه دار باشد.

                  پیشنهاد مطرح شده این است که از یک طرف وزارت نفت اجراي طرح کیفی سازي را براي حداقل دو سال به تعویق بیاندازد و از طرف دیگر شرکت هاي پالایشگاهی براي تامین منابع مالی لازم جهت تجهیزات ، از طریق کاهش تقسیم سود و افزایش سود انباشته، قادر به اجراي این طرح در دو سال آینده باشند.




                  * شوراي هماهنگی بانکهاي دولتی، کانون بانکها و موسسات اعتباري در نامهاي مشترك به بانک مرکزي، ضمن هشدار نسبت به نرخ شکنی موسسات بدون مجوز، خواستار نظارت جدي این بانک بر اجراي نرخ سود 22 درصد شدند. ظاهراً در برخی بانکها و موسسات، نرخ سود سپرده به 30 درصد رسیده است.



                  * رینگ سازي مشهد : شنیده شده افزایش سرمایه 200 % از محل تجدید ارزیابی دارد.



                  * "پارسان" در مزایده واگذاري 80 درصد سهام شرکت پالایش پارس فرآیند شیراز ( 18 آذر 1393 ) با قیمت پایه کل حدودا 30 میلیارد تومان شرکت نموده و به عنوان برنده مزایده تعیین گردیده است که می بایست ظرف مدت 20 روز کاري نسبت به انجام تعهدات شرایط شرکت در مزایده اقدام نماید. بدیهی است با توجه به اینکه شرکت خریداري شده بصورت طرح و پروژه بوده و درمرحله قبل از بهره برداري می باشد لذا خرید سهام مذکور تاثیري بر پیش بینی سود هر سهم منتهی به 31 شهریور 94 ندارد.




                  * ملی سرب و روي ایران : گفته میشود همچنان کارخانه سرب با توقف تولید همراه بوده و شرکت قصد انتقال این کارخانه را دارد. شایعات بر این مبنی است پروسه انتقال تا اواخر سال 94 زمان خواهد برد که همین امر باعث شده شرکت با زیاندهی به دلیل از دست دادن عمده تولیداتش مواجه شود.



                  * کارشناسان گروه صنعتی ایران خودرو اعلام کردهاند مستنداتی دارند که نشان میدهد قیمت اعلام شده از سوي شوراي رقابت پایین تر از قیمت تمام شده محصول دنا است. بنابراین اعضاي شوراي رقابت و نمایندگان مجلس شوراي اسلامی به هیچ وجه نمیخواهند تولید ملی و صنعت کشور در این شرایط زیان ببینند.



                  * شایعاتی از افزایش 30 تومان سود در "خمهر" بر مبناي افزایش تیراژ تولید ایران خودرو و بالتبع مهرکام پارس که عمده تامین کننده قطعات تزیینی در این شرکت میباشد شنیده میشود.


                  * شاخص ارزش دلار در برابر سبدی از ارزهای بین المللی اکنون به بالاترینسطح خود از مارس 2009 میلادی رسیده و این مساله فشار شدیدی را بر قیمت جهانی کالاهای مختلف به خصوص نفت و طلا وارد کرده است.

                  بر اساس این گزارش تحلیلگران اقتصادی معتقدند که ارزش دلار در سال 2015 میلادی نیز تحت تاثیر افزایش احتمالی نرخ بهره بانکی آمریکا و همچنین ادامه سیاست های انبساطی پولی در بانک های مرکزی اروپا ژاپن و چین با افزایش بیشتری روبرو خواهد شد.
                  مارك چاندلر تحلیلگر ارشد اقتصادی تاکید کرد که اکثر سرمایه گذاران بین المللی بر این باورند که ارزش دلار تحت تاثیر سیاست های پولی فدرال رزرو آمریکا تقویت خواهد شد. اختلاف موجود بین سیاست های پولی آمریکا با چین و اروپا و ژاپن نیز تاثیر زیادی بر افزایش ارزش دلار خواهد داشت.

                  بی شک اجرای سیاست های انبساطی و محرك پولی موجب کاهش ارزش یورو و ین در بازارهای بین المللی خواهد شد. کالین سیژینسکی تحلیلگر ارشد سی ام سی مارکتس نیز تاکید کرد که نوسانات نرخ ارز و قیمت کالاهای راهبردی و مهم در سال 2015 میلادی تاحد زیادی بستگی به عملکرد بانک های مرکزی دارد.
                  وی افزود: مهمترین عامل موثر بر تحولات بازار ارز در شرایط کنونی اعلام نتایج نشست دو روزه فدرال رزرو آمریکا خواهد بود. اگر فدرال رزرو بخواهد طی ماه های آینده سیاست عادی سازی نرخ بهره را در پیش بگیرد ارزش دلار با افزایش چشمگیری روبرو خواهد شد.

                  آدام باتون سردبیر فارکس لایو نیز تاکید کرد که این اجماع کلی در بین کارشناسان اقتصادی وجود دارد که تقویت ارزش دلار در سال
                  2015 میلادی نیز مانند امسال ادامه خواهد یافت. البته کاهش نرخ تورم و افت شدید قیمت نفت شاید موجب شود تا فدرال رزرو برای افزایش نرخ بهره مدتی تامل کند و با نرخ کمتری اقدام به افزایش نرخ بهره نماید.

                  برخی کارشناسان اقتصادی نیز معتقدند که ممکن است سرنوشت دلار در سال 2015 میلادی مانند امسال باشد به طوری که در شش
                  ماه نخست سال آینده نیز ارزش دلار با افت روبرو شود ولی در شش ماه دوم ارزش دلار با افزایش مواجه خواهد شد.

                  نظر

                  • m.hossein
                    Banned
                    • Nov 2013
                    • 3031

                    #4014
                    پاسخ : اخباروشایعات بازار

                    صبحانه بورسی 29 اذرماه 93

                    تاریخ ایجاد در جمعه, 28 آذر 1393 11:49
                    هفته آتی هفته ای نیمه تعطیل است که ترتیب روزهای تعطیل آن موجب به وجود آمدن سه بین التعطیلی در روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه شده و همین اتفاق عملا پیش بینی معاملات این هفته را ساده میکند. در این هفته حجم معاملات به شدت پایین خواهد آمد و تحرکی در سمت تقاضا شاهد نخواهیم بود. در سمت عرضه هم به دلیل تعطیلی و تعویق واریز وجود عملا فروشی نخواهیم داشت. با این حال در بازار نفت، قیمتها در همان محدوده روز چهارشنبه بسته شد و در بازار فلزات اساسی اما ریزشها محسوس تر بود.

                    هنوز مصاحبه ای رسمی از سوی رییس جدید سازمان منتشر نشده و بازار منتظر صحبتهای رسمی اوست. از دیگر سو جهانگیری مجددا به سهامداران در مورد آینده بازار امیدواری داد.
                    بودجه هنوز در کمیسیونها در حال بررسی است و نقل قول رسمی از سوی نمایندگان در مورد آن مطرح نشده است.
                    در فضای بین الملل عادی سازی روابط امریکا و کوبا خبری بسیار مثبت برای آینده روابط ایران و آمریکا تلقی میشود و این در حالیست که سختگیریهای امریکا در مورد کوبا بسیاری ریشه دارتر از ایران بود و به نحوی بی اعتمادی میان این دو کشور بسیار فراتر از بی اعتمادی میان ایران و آمریکا بود.
                    مذاکرات ژنو نیز با ابراز رضایت عراقچی پایان یافت و از این لحاظ نیز انتظار سهامداران از بازار افزایش یافت.
                    جمیع اتفاقات هفته گذشته بیان گر عدم بروز اتفاقی خاص در سطح کلان بازار است و به نظر نمیرسد منفیهای هفته گذشته به شدت قبل ادامه یابد. اما در طرف مقابل رشد بازار نیز همچنان نشانه های خود را نشان نداده است.

                    نظر

                    • m.hossein
                      Banned
                      • Nov 2013
                      • 3031

                      #4015
                      پاسخ : اخباروشایعات بازار

                      همگام با حقوقی های بازار

                      تاریخ ایجاد در جمعه, 28 آذر 1393 11:46

                      همگام با حقوقی های بازار
                      خرید و فروش حقوقی ها

                      نظر

                      • m.hossein
                        Banned
                        • Nov 2013
                        • 3031

                        #4016
                        پاسخ : اخباروشایعات بازار

                        آکنتور

                        نوشته شده توسط گروه تکسهم در جمعه 28 آذر 1393 22:32:06.


                        براساس اخبار واصله از بازار آکنتور از محل قراردادهای فروش کنتور دیجیتالی با تاجیکستان تعدیل مثبت خواهد داشت.همچنین تعدیل مثبت سنگین در صورت برنده شدن در مزایده کشور عراق از شایعات دیگر سهم می باشد.

                        3شنیده در یک قاب

                        نوشته شده توسط گروه تکسهم در جمعه 28 آذر 1393 22:33:29.


                        براساس اخبار واصله از بازار وتوسم قصد افزایش سرمایه 100 درصدی را دارد. براساس اخبار واصله از بازار وایران قصد افزایش سرمایه به 100 میلیارد تومان از محل آورده نقدی را دارد. براساس اخبار واصله از بازار شایعاتی مبنی بر افزایش بهای تمام شده به دلیل هزینه حمل و نقل مازوت در برخی شرکت های سیمانی شنیده میشود.البته شرکتهایی که در استان خود دارای پالایشگاه بوده یا نزدیک به پالایشگاه هستند این رشد هزینه ها چندان بالا نخواهد بود.

                        فاذر و شنیده های پیرامونی

                        نوشته شده توسط گروه تکسهم در جمعه 28 آذر 1393 22:34:09.


                        براساس اخبار واصله از بازار گویا فاذر قصد انعقاد قراردادهای مهم ساخت تجهیزات نفتی بویلر و مخازن فشار قوی را با شرکت نفت دارد که میتواند سود شرکت تا 5 برابر افزایش دهد
                        3 شنیده داغ

                        نوشته شده توسط گروه تکسهم در جمعه 28 آذر 1393 22:35:33.


                        براساس اخبار واصله از بازار شیران تعدیل مثبت از محل کاهش بهای تمام شده دارد. براساس خبرها و شنیده ها از اعطای یک وام 20 میلیارد تومانی به شرکت هپکو از بانک صنعت و معدن حکایت دارند.
                        براساس اخبار واصله از بازار درازک با تعدیل مثبت همراه شده است.
                        3شنیده داغ دیگر

                        نوشته شده توسط گروه تکسهم در جمعه 28 آذر 1393 22:40:09.


                        براساس خبرها شایعاتی از ارسال مدارک و مستندات افزایش سرمایه رکیش به سازمان در هفته آینده شنیده میشود.

                        براساس خبرها سرمایه گذاری 21 هزار میلیارد ریالی با بخش خصوصی در حوزه حمل و نقل به خبرهای خوب قبلی این گروه اضافه شد.

                        گویا امروز صندوق توسعه بازار در سهام بانک ملت و بانک صادرات جزو خریداران اصلی بوده است.همزمان با کاهش نرخ تورم در یک سال گذشته بار دیگر زمزمه کاهش نرخ سود بانکی شنیده می شود.
                        عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر نقش رفع مشکلات بانک ها در تقویت بازار بورس گفت: افزایش سرمایه بانک ها و رونق تولید در کشور، شاخص بورس را از وضعیت فعلی خارج می کند





                        نظر

                        • Aiming
                          ستاره دار(18)
                          • Jul 2012
                          • 2641

                          #4017
                          پاسخ : اخباروشایعات بازار

                          تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۰:۲۴

                          در پی نه سال سکانداری بورس
                          مجموع فعالیتهای صالح آبادی مثبت بود و ایراد اصلی دخالت وبازیگری به جای نظارت و داوری بود



                          با پررنگ تر شدن نقش شاخص کل بورس و اهمیت ویژه این نماگر برای متولیان بازار سرمایه اقداماتی از سوی مدیران سازمان بورس به کار بسته شد که اهم آنها در جهت حفظ شاخص کل بورس و وارد کردن ناخودآگاه ضربه به سرمایه گذاران این بازار شد
                          ساله 84 بود که پس از روی کار آمدن محمود احمدی نژاد به عنوان رییس جمهور دولت نهم نام علی صالح آبادی به عنواندبیر کل بورس بر سر زبان ها افتاد، در آن زمان فعالان بازار سرمایه درگیر و دار بازاری سراسر منفی بودند چشم امیدشان به دکتر جوانی بود که آن روزها با سن 28 سال از مدیریت تالار منطقه ای کرج آمده بود تا به عنوان بالاترین مقام بازار سرمایه ایفای نقش کند.

                          براساس گزارش بورس نیوز، قدیمی های بورس به خاطر دارند که حال و اوضاع آن روزهای بورس دست کمی از سال 93 نداشت، در آن زمان شروع فعالیت صالح آبادی در سازمان کارگزاران بورس که انتخابش بازتاب های مختلفی را هم در پی داشت، هم زمان بود با اول آذر 94، سالروز تصویب قانون بازار اوراق بهادار، در آن سال صالح آبادی می دانست علاوه بر اجرای قانون بازار اوراق بهادار وظیفه مهمتر دیگری دارد چراکه چشم امید هزاران سهامدار خسته و زیان دیده به دستان و افکار دکتر جوان بورس بود، سر و سامان دادن بازار سرمایه بحران زده سال 84 شاید مهمترین وظیفه صالح آبادی و تیمش بود. در آن زمان علی صالح آبادی آمد تا شاید اعتماد و اطمینان رفته از بورس مجدداً به این بازار بازگردد.

                          ماحصل 9 سال فعالیت دکتر جوان

                          در دوران 9 ساله فعالیت صالح آبادی در سازمان بورس اوراق بهادار اقدامات قابل توجهی در جهت رشد و توسعه بازار سرمایه به انجام رسید که از مهمترین آنها می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

                          اجرای قانون بازار اوراق بهادار و تفکیک نهاد ناظر بازرا سرمایه از ارکان اجرایی، شکل دهی سازمان بورس اوراق بهادار و بورس های مختلف شامل بورس کالا، فرابورس و بورس انرژی و راه اندازی بازارهای مختلف
                          راه اندازی ابزارهای مختلف مالی مانند، اوراق صکوک، اوراق آتی طلا، اوراق آتی سهام، اوراق دارایی فکری، اوراق تسهیلات مسکن، اوراق بیمه سهام

                          راه اندازی نهادهای مختلف مالی در بازار سرمایه از جمله صندوق های سرمایه گذاری، صندوق های زمین و ساختمان، شرکت های تأمین سرمایه، شرکت های مشاور سرمایه گذاری، شرکت های پردازش اطلاعات مالی، شرکت های سبدگردان و صندوق های پروژه
                          توسعه الکترونیکی بورس، راه اندازی سایت کدال، تغییر سامانه معاملات بورس، راه اندازی بورس مجازی و سیستم بومی پس از معاملات
                          تدوین قانون توسعه ابزارها و نهادهای مالی در جهت گسترش بازار سرمایه

                          همچنین برخی اقدامات دیگر از جمله افزایش حجم معاملات، افزایش تعداد کدهای معاملاتی و افزایش تنوع صنایع فعال در بورس نیز از جمله اقدامات دیگر صالح آبادی می باشد که باید به آن اشاره کرد به طور کلی مجموع فعالیتهای صالح آبادی مثبت بود و ایراد اصلی این تیم مدیریتی دخالت وبازیگری به جای نظارت و داوری بود .

                          اما علی رغم اقدامات انجام شده در بازار سرمایه انتقادات و کاستی هایی نیز به عملکرد صالح آبادی وارد است، انتقاداتی که از اواخر سال 87 یعنی چند ماه پس از تصویب تغییر فرمول محاسبه شاخص کل بورس در اردیبهشت 87 از شاخص قیمت به شاخص بازده نقدی و قیمت آغاز شد اما این انتقادات آنجایی شدیدتر شد که رفته رفته اهالی بازار دریافتند آنچه که برای مسئلین و متولیان بازار سرمایه اهمیت دارد رقم و رنگ شاخص است تا حال و احوال واقعی و درونی بورس. این زمان درست نقطه آغاز تغییر جایگاه سازمان بورس از نهاد نظارتی به نهاد اجرایی و دخالتی بود. اقداماتی که هر روز منجر به دورتر شدن بازار سرمایه از یک بازار کارا بر مبنای واقعیات و در رأس آن عرضه و تقاضا بود.

                          با تغییر فرمول شاخ کل دیواری بلند به جهت پوشاندن واقعیات اقتصادی و نیز واقعیات بورس خواسته یا ناخواسته پدید آمد، دیگر میزان کسب سود یا ضرر پرتفوی سهامداران آن چیزی نبود که دماسنج اقتصاد نشان می داد چراکه از آن زمان به بعد شاخص بورس علاوه بر بازده قیمت، بازدهی را در دل خود داشت که بطور معمول 8 یا 10 ماه بعد به دست سهامدار می رسید و لزوماً هم این پول به چرخه بازار سرمایه باز نمی گشت به عبارتی ساده تر فعالان و سرمایه گذاران بازار سرمایه مفتخر به کسب سود و بازدهی می شدند که در آن لحظه تنها بر روی تابلوی بورس نقش بسته بود و مشخص نبود 8 یا 10 ماه بعد که قرار است این سود به صورت واقعی به دست آنها برسد این افراد در قید حیات باشند یا نباشند.

                          براین اساس با پررنگ تر شدن نقش شاخص کل بورس و اهمیت ویژه این نماگر برای متولیان بازار سرمایه اقداماتی از سوی مدیران سازمان بورس به کار بسته شدکه اهم آنها در جهت حفظ شاخص کل بورس و وارد کردن ناخودآگاه ضربه به سرمایه گذاران این بازار شد که از آن جمله می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

                          توقف و بازگشایی نمادها به صورت سلیقه ای در جهت حفظ شاخص در بازارهای نزولی یا صعودی
                          افزایش تعداد نمادهای متوقف بورس و فرابورسی حتی برای مدت زمان بیش از یکسال
                          انتقال دفعتی سهام شرکت ها به بازارهای پایین تر همچون بازار پایه و یا اخراج از بازار سرمایه
                          اتخاذ تصمیمات خلق الساعه همچون ایجاد محدودیت فروش سهام به منظور جلوگیری از افت شاخص بورس و یا تغییر محدوده دامنه نوسان شرکت ها از 5 درصد به سه و چهار درصد.
                          افزایش میزان تخلفات بورسی نسبت به سال 84 با دلیل افزایش برخوردهای سلیقه ای با شرکت ها
                          اجرای سلیقه ای قوانین بازار سرمایه همچون بازگشایی، توقف، قانون رفع گره معاملاتی، نحوه افشای اطلاعات
                          دخالت های مستقیم و غیرمستقیم بر روند بازار سرمایه به جهت کنترل صعود یا نزول شاخص
                          همچنین بازار سرمایه در دوران مدیریت صالح آبادی با برخی کمبودها و کاستی هایی نیز همراه بود که از آن جمله می توان به

                          عدم راه اندازی بورس ارز
                          عدم نظارت موثر بر عملکرد مدیران صندوق ها
                          عدم ارایه مجوز تأسیس شرکت های کارگزاری جدید و انحصاری کردن آنها
                          لغو مجوز فعالیت کانون سهامداران حقیقی به عنوان مهمترین تشکل صنفی و خود انتظام
                          حذف نام بورس تهران از فهرست جهانی بورس ها
                          نا کارآمدی صندوق توسعه و حمایت از بازار سرمایه
                          سکوت مصلحت اندیشانه در قبال تصمیمات نامطلوب دولت و مجلس که تأثیر مستقیم بر بازار سرمایه می گذاشت اشاره کرد.


                          رییس جوان سازمان بورس که روزی برای نجات این بازار آمده بود امروز در حالی می رود که افت 10 هزار واحدی شاخص کل از ابتدای امسال تاکنون سبب کاهش قیمت بین 25 تا 50 درصدی قیمت سهام شرکت ها شده است. صالح آبادی با تمامی تلاش ها و اقدامات خوبی که طی این 9 سال انجام داده بود امروز بورس را در شرایطی که تحویل گرفته بود تحویل می دهد تا شاید این بار با آمدن فطانت فرد به عنوان سکاندار جدید بازار سرمایه مجدداً امید و اعتماد از دست رفته به این بازار بازگردد و این چرخه ادامه دارد زیرا ساختار بازار و قوانین بورس نیاز به بازنگری دقیق با استفاده از تجربیات اهل فن دارد .
                          وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

                          نظر

                          • m.hossein
                            Banned
                            • Nov 2013
                            • 3031

                            #4018
                            پاسخ : اخباروشایعات بازار

                            نما بورس 29 اذر ماه 93 ساعت 8.30


                            ابعاد بهبود صادرات سیمان

                            شنیده میشود صادرات سیمان با رشد همراه بوده و تقاضای سیمان در عراق با افزایش همراه شده است اما ظاهرا این رشد صادرات عمدتا به کلینگر اختصاص دارد که محصولی پیش از سیمان بوده و نیمه نهایی میباشد.

                            همچنین شنیده میشود برخی شرکت های داخلی سیمان که نرخ مازوت خود را در قیمتهای بالا بسته بودند با ارائه مازوت با کاهش هزینه ها و رشد سوداوری همراه خواهند شد.


                            شایعه شیرین ایرانخودرو

                            شنیده میشود این شرکت تعدیل مثبت را در عملکرد 9 ماهه دارد شنیده ها از احتمال اعلام سود 42-45 تومانی در این شرکت دارد.

                            همچنین شنیده میشود ایرانخودرو قصد افزایش سرمایه تا 1500 میلیارد تومان را از محل اورده نقدی سهامداران خود در دستور کار دارد.

                            از سوی دیگر شنیده میشود شرکت پژو با ایرانخودرو قرار است همکاری مشترکی در یکی از سایتهای داخلی شرکت برای مونتاژ خودرو و صادرات ان انجام دهند.

                            شنیده میشود قرارداد 2000 میلیارد تومانی در حوزه گسترش بنادر منعقد شده است که بخش خوبی از این قرارداد ها نصیب حسینا شده است.
                            خبرهایی در خصوص دخیل بودن تایدواتر هم شنیده میشود اما این امر موکول به رفع تحریم ها شده است.
                            ظاهرا حسینا بخش خوبی از این قراردادها را نصیب خود نموده است.


                            شنیده میشود محورسازان ایرانخودرو با افزایش سرمایه 400 درصدی همراه خواهد شد اما با پیگیری ما مشخص شد که این شرکت تنها قصد افزایش سرمایه 100 درصدی را دارد.
                            اما ظاهرا ایرانخودرو افزایش قطعه درخواستی را به شرکت ارائه و شرکت در عملکرد 9 ماهه بودجه خود را با تعدیل مثبت همراه خواهد ساخت.

                            شنیده میشود کاهش نرخ خوراک به سال مالی 94 موکول شده است ظاهرا ذولت قرار است درسال 94 قیمت اوره داخلی را به 900 تومان رسانده و قیمت خوراک را نیز در قیمتهای 8-10 سنت با ثبات نماید.
                            همچنین شنیده میشود مطالبات شرکت های اوره ای نیز از دولت از وجوه پرداختی بابت خوراک کسر و بدین ترتیب مطالبت چند صد میلیارد تومانی این شرکتها نیز وصول خواهد شد.


                            پیش از این خبر سرمایه گذاری 2 میلیارد دلاری نفت و گاز پارسیان برای احداث پالایشگاه میعانات گازی را داده بودیم.
                            این خبر ما با شفاف سازی پارسان تایید شد و این شرکت با خرید سهام پالایشگاه پارس فرایند شیراز این سرمایه گذاری را انجام خواهد داد.
                            شنیده میشود این پالایشگاه 4-6 سال زمان میبرد تا به بهره برداری برسد.
                            آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2014/12/20, 10:03.

                            نظر

                            • m.hossein
                              Banned
                              • Nov 2013
                              • 3031

                              #4019
                              پاسخ : اخباروشایعات بازار

                              مچینگ 29 اذر 93

                              تاریخ ایجاد در شنبه, 29 آذر 1393 05:58
                              برای بازار امروز شاهد افزایش تقاضا در نمادهای بترانس، آسیا و ختور هستیم و برای بار دیگر شاهد حضور نماد بترانس در صدر جدول تقاضا هستیم.
                              در طرف مقابل نمادهای وساخت، خگستر و ثاباد را مشاهده میکنیم که بیشترین عرضه را تا به این لحظه به خود دیده اند. همچنین نمادهای کگل و فملی نیز با افزایش عرضه در این روز کاری مواجه شده اند.
                              در گروه خودرویی مچ خودرو، خپارس بااندکی افت در محدوده زیر صفر قیمتی به ثبت رسید.
                              در نماد دیگر این گروه یعنی خساپا مچ را در منفی کامل شاهد هستیم.
                              خبهمن در این میان مچ خود را در جهت افزایش ارزش سهامش و اندکی بالاتر از صفر قیمتی به ثبت رساند.
                              در گروه بانکی وبملت در صفر این روز خود به توافق بین خریدار و فروشنده رسید و این قیمت را برای انجام معاملاتش انتخاب کرده است.
                              وبصادر مچ خود را اندکی زیر صفر قیمتی به ثبت رساند و در این میان وگردش نیز محدوده زیر صفر قیمتی را انتخاب کرد با این تفاوت که در منفی کامل به مچ این روز خود رسیده است.
                              بترانس با افزایش تقاضا در مثبت کامل مواجه شد و دو نماد دیگر این گروه یعنی بکام و بسویچ نیز دنباله رو راه این نماد در این روز کاری هستند و مچ خود را در مثبت کامل به ثبت رساندند.
                              در گروه شیمیایی تاپیکو و پترول هر دو در صفر این روز خود به مچ رسیدند.
                              پارسان مچ مثبتی را به ثبت رسانده است و خراسان و شپلی نیز در مثبت کامل آماده انجام معاملات خود شده اند.
                              در گروه حمل و نقل نیز حسینا در صفر قیمتی به مچ خود دست یافت و حتاید دیگر نماد این گروه در مثبت کامل قرار گرفته است.
                              سمگا منفی کامل را برای شروع معاملاتش نشسته است.
                              کرمان، ثشرق و ثاباد در صفر قیمتی قرار گرفتند و در کنار وساخت که در منفی کامل با افزایش عرضه مواجه شده است به مچ این روز خود دست یافتند.
                              فاذر در منفی کامل با افزایش تقاضا مواجه شد و فاراک نیز مچ خود را در صفر قیمتی این روز خود به ثبت رسانده است.
                              در گروه بیمه ای نیز دانا، آسیا و البرز هر سه در مثبت کامل قرار گرفتند و در این میان حجم تقاضا در نماد آسیا بیش از سایرین به چشم میخورد.
                              کرازی نیز در مثبت کامل به مچ این روز خود دست یافت و کهدا و کگاز نیز همچنان در تلاش برای رسیدن به مچ این روز خود هستند.

                              نظر

                              • m.hossein
                                Banned
                                • Nov 2013
                                • 3031

                                #4020
                                پاسخ : اخباروشایعات بازار

                                چه خبر از بازار؟

                                تاریخ ایجاد در شنبه, 29 آذر 1393 07:16
                                شاخص بورس به دنبال معاملاتی که در یکساعت ابتدایی بازار شاهد بود 88 واحد افت را تجربه کرد و عدد 69406 را به خود دید. در این میان سهم نمادهایی همچون فملی، وساخت و همراه در منفی ماندن این شاخص بیش از سایرین بود.
                                در بازار امروز همچنین شاهد معاملات کم حجمی هستیم که مهمترین دلیل آن نیز تعطیلی های هفته جاری است.
                                تا به این لحظه 125 میلیون سهم مورد معامله قرار گرفته است که ارزش این میزان سهم 346 میلیارد ریال برآورد شد.
                                در گروه کانه های غیر فلزی کهدا، کگاز، کرازی و کساپا روز سبزی را دنبال میکنند و معاملات مثبتی را شاهد هستند که در این میان سهم کرازی و کساپا از این افزایش قیمت بیش از سایر همگروهی ها است.
                                در گروه محصولات فلزی نیز فاذز و فاراک با افت ارزش سهام خود مواجه شده اند و در مقابل فلامی توانست رشد حداکثری سهام خود را رقم بزند و به صف خرید برسد.
                                در گروه بیمه ای نیز روز سبزی را شاهد هستیم و تمام نمادهای این گروه با افزایش ارزش سهام خود مواجه شده اند که در این میان آسیا بیشترین رشد را از آن خود کرد و با تقاضای بیشتری نسبت به سایر همگروهی های خود مواجه شد.
                                نیمه دوم بازار برای گروه ساختمانی مثبت تر ادامه دارد و در این گروه تغییر جهت اکثر نمادها به سمت درصدهای مثبت را شاهد هستیم.
                                از شدت افت در نماد کرمان کاسته شد و ثشرق و ثشاهد نیز در کنار دیگر همگروهی های خود معاملات مثبتی را به ثبت رسانده اند.
                                وساخت نیز در ابتدای این روز کاری به گره معاملاتی رفت و به واسطه همین امر نزدیک به 12 درصد افت ارزش سهام خود را تجربه کرد.
                                حتاید و حفارس دو نماد سبز گروه حمل و نقل هستند و دیگر نمادها در جهت منفی معاملات خود را تا به این لحظه هدایت کردند.
                                حپترو نیز بیشترین افت را در این گروه از آن خود کرده است.
                                در گروه برقی بسویچ و بالبر و بترانس سبز پوش شدند که تقاضا برای نماد بسویچ بیش از سایر نمادها بود.
                                دیگر برقی ها نیز تا به این لحظه افت ارزش سهام خود را شاهد هستند.
                                در گروه بانکی وبملت، وسینا و وزمین روز سبزی را پشت سر میگذارند و وبصادر و دیگر نمادهای بانکی تا به این لحظه از افزایش ارزش سهام خود باز ماندند.
                                در گروه خودرویی نیز خودرو تنها نماد از بخش خودروساز است که سبزپوش شده است.
                                در بخش قطعه ساز نیز تا به اینجا ختور، خکار و خفناور از جمله نمادهایی بودند که افزایش ارزش سهام خود را دنبال میکنند و دیگر نمادهای این گروه نیز وضعیت متعادلی را نسبت به بخش خودروساز شاهد هستند و کم و بیش مثبت معامله میشوند.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X