اخبار و شایعات بازار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohseni1353
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1010

    #526
    در گفتوگوي تفصيلي فارس با مديرعامل سرمايهگذاري سايپا مطرح شد:
    دلايل اقبال بورس به خودروييها و شفافسازي معامله 29درصدي سهام سايپا

    خبرگزاري فارس: مديرعامل سرمايهگذاري سايپا دلايل اقبال بازار به سهام خودرو، اثرات اجراي هدفمندكردن يارانهها بر اين صنعت و مسائل مربوط به معامله 29 درصد سهام سايپا را شفافسازي كرد.

    به گزارش خبرنگار اقتصادي فارس، سهام سرمايهگذاري و گروه سايپا درشرايطي تا همين دو هفته پيش مورد توجه عمده فعالان بازار سهام قرار گرفته و برخي به دنبال دليل يا دلايل افزايش بهاي سهام شركتهاي خودرويي و اين شركتهاي سايپايي هستند كه صبح شنبه گذشته نماد معاملاتي شركت هاي خودرويي از سوي سازمان بورس بسته شد. اما ساعتي قبل از اين رويداد، خبرنگار بورس فارس با حضور در محل شركت سايپا براي تهيه گفت وگويي با مسئولان امر و انعكاس نقطه نظرات اقدام كرده بود كه با توقف نمادها متقارن شد.
    در اين رابطه عيسي حسينپناه مديرعامل سرمايهگذاري سايپا با بيان عرضه 7 درصد از سهام شركت براي افزايش سهام شناور آزاد طي دو سه هفته پيش، اعلام كرد هر چند نسبت قيمت به درآمد صنعت خودرو ( p/e) طي يكسال اخير دو برابر شده اما هنوز نسبت به ديگر صنايع حاضر در بورس از نسبت پاييني برخوردار است.
    وي در اين گفتوگو ضمن تشريح دلايل اقبال بازار به سهام خودرو، در خصوص اثرات اجراي هدفمندكردن يارانهها بر اين صنعت و مسائل مربوط به معامله 29 درصد سهام سايپا هم شفافسازي كرد و توضيحاتي داد. اين گفت وگو قبل از توقف نماد معاملاتي شركتهاي سايپا و سرمايهگذاري سايپا و همچنين ايران خودرو انجام شد و وي هم از دليل اين توقف بياطلاع بود.

    *نسبت p/e صنعت خودرو هنوز هم پايين است

    حسينپناه در آغاز اظهار داشت: اگر نسبت قيمت به درآمد هر سهم يا همان p/e صنعت خودرو را به عنوان شاخص و متغيري مهم در ارزيابي سهام شركتهاي اين صنعت در نظر گرفته شود، بايد گفت اين نسبت در مقايسه با p/eديگر صنايع بورس نه تنها بالا نيست بلكه پايين هم است. علاوه بر اين اعتقادم ندارم كه p/e صنعت خودرو بايد همواره پايينتر از p/e ديگر صنايع بورس باشد و دليلي هم وجود ندارد.
    وي ادامه داد: اگر بپذيريم كه اين نسبت براي صنعت خودرو بايد از وضعيت معقولي برخوردار باشد و دليلي براي پايين بودن آن ، نسبت به ديگر صنايع وجود ندارد، نسبتها و قيمتهاي كنوني سهام شركتهاي خودرويي حبابي نيست و خطري از اين بابت وجود ندارد.بنابراين منشا حساسيتهاي مربوط بالا بودن p/e سهام صنعت خودرو را نميدانم. شايد دليلش سوابق تاريخي اين صنعت در بورس باشد كه همواره از نسبت p/eپاييني برخوردار بود.
    اين مقام مسئول در واكنش به اين سؤال كه نسبت p/e صنعت خودرو طي يكسال اخير چقدر رشد كرده پاسخ داد: هر چند اين نسبت به طور ميانگين حدوداً دوبرابر شده امابايد به اين نكته هم توجه كرد كه در گذشته كه اين نسبت پايين بود به دنبال دلايل پايين بودن غيرموجه p/e صنعت خودرو بوديم و نسبت به آن انتقاداتي وجود داشت و حتي سميناري بايد با حضور فعالان و كارشناسان بازار سهام هم براي بررسي وضعيت اين متغير برگزار شد. چه بسا كه از دلايل بهبود و رشد p/e خودرو تغيير رويكرد سرمايهگذاران، شفاف سازي و استراتژي مديران صنعت خودرو باشد.

    *عوامل اصلي رشد p/e صنعت خودرو

    حسينپناه دربرابر اين سؤال كه با اين اوصاف چند درصد از رشد دوبرابري نسبت p/e صنعت خودرو ناشي از تقسيم سود شركتهاي خودرويي و چند درصد به دليل رشد قيمت سهام اين گروه بود پاسخ داد:به نظرم عامل اصلي در رشد اين نسبت ناشي از همان تغيير رويكرد و ديدگاه سرمايهگذاران به سهام خودروي است.بنابراين با توجه به عواملي كه گفته شد نگاه شفافتر و روشنتري در خصوص آينده صنعت ترسيم شده و بازار هم نسبت به اين اينده نظر مثبتي دارد. در حالي كه پيش از اين آينده صنعت تاريك و مبهم بود.

    *چرا هدفمند سازي يارانه ها بر سهام خودرويي اثر مثبت گذاشت؟

    مديرعامل سرمايهگذاري سايپا در واكنش به اين پرسش كه به اعتقاد برخي از فعالان با اجراي قانون هدفمند سازي يارانهها و حذف سهميه 100 توماني بنزين و كاهش 5 تا 10 درصدي قيمت خودرو، دليلي براي رشد قيمت سهام خودرويي وجود ندارد پاسخ داد: اين نقطه نظر هم از جمله تحليلهاي اشتباهي است كه كارشناسي شده نيست ولي عنوان ميشود. اين ديدگاه به مانند اين است كه بگوييم با گران شدن برق تقاضا براي يخچال و ديگر ملزومات زندگي كم شود. درحالي كه بايد گفت با اجرايي شدن قانون هدفمندكردن يارانهها، شيوه استفاده از خودرو تغيير ميكند. يعني الگوي مصرف خودرو عوض ميشود ونه تقاضا براي خريد خودرو . چرا كه خودرو از مدتها پيش از گروه كالاهاي لوكس خارج شده و در فهرست محصولات ضروري هر خانوادهايي قرار گرفته است.
    حسينپناه افزود: بنابراين درحالي هر خانوار ميتواند يك خودرو داشته باشد كه با اجراي قانون تنها الگوي مصرف تغيير ميكند. به همين دليل افزايش قيمت سوخت تاثير چنداني در صنعت خودرو و به خصوص محصولات ساخت داخل نخواهد داشت.
    وي در رابطه با تاثير حذف يارانهها در بهاي تمام شده محصولات خودرويي هم توضيح داد: صنعت خودرو به مانند ديگر صنايع تحت تاثير قيمت تمام شده قرار خواهد گرفت. اما اگر وارد جزئيات شويم بايد بگوييم كه خودرو از لحاظ ميزان تاثير هدفمند سازي بر قيمت تمام شده يك محصول مياني تلقي ميشود. يعني صنعت خودرو نه آن چنان انرژي بر است و نه اينكه بدون تاثير خواهد بود. در اين حالت صنعت خودرو چندان آسيبپذير نيست.

    *تحليلي براي رشد قيمت سهام سرمايهگذاري سايپا

    حسين پناه در ادامه اين گفتوگو در پاسخ به سؤالي مبني بر اينكه چه تحليلي براي رشد قيمت سهام سرمايهگذاري سايپا طي سال جاري دارد پاسخ داد: با توجه به اعلام هر ماه وضعيت پرتفوي و دارايي ها و ارايه گزارشهاي ميان دورهايي، سرمايهگذاري سايپا از درجه شفافسازي مطلوبي برخوردار است. از سوي ديگر با توجه به پيشبيني سود 85 توماني هر سهم شركت، قيمت 300 توماني هر سهم حبابي نيست.ضمن اينكه تمايل به افزايش قيمت نداريم چون نميخواهيم سهامداران جزء در نتيجه وجود نوسان بازار از محل سرمايه گذاري سايپا متضرر شوند. به همين دليل طي چند وقت اخير سهام قابل توجه اي از شركت را براي متعادل كردن عرضه و تقاضاي بازار واگذار كرديم.
    وي با بيان اينكه تاكنون بيش از 7 درصد معادل 130 ميليون سهم سرمايهگذاري سايپا در بورس عرضه شده ادامه داد: در صورتي كه تقاضا براي خريد سهام اين شركت باشد قطعاً باز هم اقدام به عرضه سهام و افزايش درصد سهام شناور آزاد خواهيم كرد.

    *توصيه هايي به سهامداران

    اين مقام مسئول در واكنش به اين سؤال كه چه توصيه هايي به سهامداران دارد پاسخ داد: مهمترين نكته اين است كه سهامداران در قبال هيچ شرايطي نبايد تحت تاثير هيجانات بازار قرار گيرند و از بررسيهاي بنيادي بهره گيرند و از هجوم براي فروش و خريد سهام شركت هاي خودرويي يا ديگر شركتها پرهيز كنند. در اين حالت است كه سرمايهگذاران برنده شده و ريسك تحمل فشارها را به حداقل ميرسانند.

    *مدارك ثابت مي كند "سهام سايپا را توسط سايپا خريداري نشده "

    حسين پناه دربخش ديگري از اظهارات خود به موضوع داد و ستد 29 درصد از سهام سايپا در ماه هاي گذشته اشاره كرد و گفت: اتفاقي كه براي گروه سايپا رخ داد اتفاقي بود كه با توجه به فرايند خصوصيسازي بنگاهها و شركتها همه آن منتظر بودند. اين در حالي است كه به هنگام اجراي قانون اصل 44 همگان از انقلاب اقتصادي ايران سخن ميگفتند اما با اجراي اين قانون برخي واكنشهاي منفي مشاهده شد.
    وي افزود: با واگذاري بنگاههاي بزرگ در بورس، اثرات مثبتي در كاهش تصديگري دولت رخ داد و چه بسا كه اجراي اين قانون باعث رشد قيمتها در برخي مقاطع شد اما عده اي بر چسب "اقتصادسازي " و "خصولتي " زدند. به شخصه نميدانم منافع چه گروهايي تهديد شده كه يك شخص حقوقي داراييهاي خود را به يك شركت حقوقي ديگر فروخته است و معلوم نيست چرا هياهوي بسيار براي شركتي كه داراي مديريت شناخته است ايجاد ميشود.
    حسينپناه در برابراين نكته كه بحث اصلي بر سر نحوه اجراي قانون اصل 44 است و برخي از خريد "سهام سايپا توسط سايپا " سخن ميگويند تاكيد كرد: اين گونه نيست و ميتوان با استفاده به مدارك موجود اين بحث را روشن كرد. درجريان واگذاري بلوك 18 درصدي سايپا كنسرسيوي متشكل از سرمايهگذاري رنا، سرمايهگذاري كاركنان سايپا، انجمن قطعه سازان و واحدهاي خدمات پس از فروش سايپا با محوريت سرمايهگذاري كاركنان سايپا وارد رقابت شد كه در جريان رقابت براي خريد اين بلوك اتفاقاتي رخ داد كه منجر به بروز ابهاماتي در واگذاري شده و رقابت و شفافيت اين موضوع با ابلاغ مصوبهايي مبني بر امكان حضور ديگر گروهها براي دريافت رد ديون مخدوش شد.
    وي افزود: رويداد ديگر مربوط به 23 تيرماه بود كه به رغم برنده شدن كنسرسيوم خريدار به ناحق اين بلوك واگذار نشد. تحت تاثير اين موضوع اتحاد امضاء كنسرسيوم شديدتر شد و با ديگر سهامداران مايل به واگذاري بلوكي سهام سايپا با قيمتهاي نزديك به قيمت برنده شدن كنسرسيوم ( هر سهم 486 تومان) مذاكراتي به عمل آمد كه در نتيجه 29 درصد از سهام توسط گروه بهمن و تامين اجتماعي بين 4 شركت توزيع شد.
    به گفته وي اين شركتها شامل سرمايهگذاري رنا است كه ازگذشته دور هلدينگ خودرويي و مالك سهام ايران خودرو و سايپا بوده وگروههايي مانند صندوق بازنشستگي و سازمان گسترش سهامداران آن هستند و هيچ توان قدرت مطلقه ايي وجود ندارد.دو شركت پيشگامان بازرگاني ستاره تابان و تجارت الكترونيك خودرو تابان هم تحت مالكيت كنسرسيومي متشكل از سرمايهگذاري كاركنان سايپا و انجمن قطعهسازان و سرمايهگذاري سايپا قرار دارند.
    حسين پناه تاتكيد كرد: بنابراين با درنظر گرفتن همه سهام مستقيم و غيرمستقيم سايپا در اين شركتها كمتر از 20 درصد است.با اين اوصاف اين تعبير نادرست كه سايپا را سايپا خريده است سنديت ندارد.چرا كه شركتهاي سايپا و سرمايهگذاري سايپا در زمره شركتهاي بورسي قرار دارند كه نميتوانند نكتهاي را براي پوشيده گذاشتن داشته باشند.اگر هم سرمايهگذاري سايپا در جايي اقدام به سرمايهگذاري كرده باشد،سودش را مي برد.

    *خريد سهام پارسيان

    حسينپناه در بخش پاياني اين گفت وگو در برابر اين سئوال كه سرمايهگذاري سايپا تاكنون چند از درصد سهام بانك پارسيان را خريداري كرده و آيا برنامه براي افزايش درصد مالكيت دارد يا خير پاسخ داد: تا كنون 3.8 درصد از سهام اين بانك خريداري شده است. اين در حالي است كه با توجه به ماهيت فعاليت سرمايهگذاري سايپا در خصوص خريد سهام شركتها و بنگاههاي ارزشمند، افزايش خريد سهام بانك پارسيان ميتواند مورد بررسي قرار گيرد.
    وي درخاتمه گفت: سرمايهگذاري سايپا هيچ برنامهاي براي خريد سهام ايران خودرو ندارد.

    نظر

    • arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

      #527
      بورس نیوز بررسی کرد
      عملکرد 9 ماهه صنایع غذایی بورس
      لبنیات پاک نیز با پوشش 63 درصدی پیش بینی سود خود نتوانسته در حد استاندارد ظاهر شود.

      در ادامه بررسی گزارش عملکرد 9 ماهه شرکتها در این گزارش قصد داریم نگاهی به گزارش عملکرد 9 ماهه شرکتهای عضو صنعت مواد غذایی داشته باشیم . گفتنی است در این صنعت 22 شرکت در 9 دسته طبقه بندی شده است .

      به گزارش بورس نیوز ؛ میانگین بازدهی این گروه از ابتدای سال تاکنون 32 درصد گزارش شده که نشان می دهد این گروه از حیث بازدهی عملکردی همپای میانگین بازدهی کل بازار در همین مدت را داشته است. خاطر نشان می شود شرکت گلوکوزان با 77 درصد بیشترین میزان بازدهی را در مدت مذکور داشته است.

      نکته دیگری که در خصوص این گروه باید به آن اشاره داشت نقد شوندگی نامناسب سهام شرکتهای این گروه است بجز دو نماد توسعه صنایع بهشهر و صنعتی بهشهر که به ترتیب رتبه 45 و 59 نقدشوندگی را از آن خود کرده اند سایر20 نماد این صنعت از این لحاظ اصلاً در وضعیت قابل قبولی قرار ندارند و ملاحظه می شود که از حجم بی سابقه معاملات بورسی در سال جاری سهم 22 نماد غذایی بورس از ابتدای سال تاکنون تنها 335 میلیون بوده است.

      به گزارش بورس نیوز ؛ شرکت بهنوش در گزارش 9 ماهه خود میزان تحقق سود خود را 78 درصد اعلام نموده همچنین مینو نیز با پوشش 76 درصدی سود خود درهمین مدت مواجه بوده است.

      در بین لبنیاتی ها پگاه آذربایجان نتوانسته بهبودی به اوضاع خود دهد و این نماد حتی 9 درصد هم از پیش بینی زیان خود برای کل سال مالی جاری در مدت 9 ماهه پیش افتاده اما پگاه اصفهان و پگاه خراسان به ترتیب با پوشش 95 و 76 درصدی از پیش بینی سود خود این احتمال را پیش رودارند که با تعدیل نیز مواجه شوند .

      در ادامه خاطر نشان می شود نماد سالمین نیز در 9 ماهه توانسته 76 درصد از سود خود را محقق سازد این در حالی است که پوشش سود این شرکت در مدت مشابه سال گذشته 81 درصد بوده و از این حیث سالمین با افت عملکرد مواجه است.

      در مقابل خوراک دام پارس که در سال گذشته و در گزارش 9 ماهه 61 درصد از پیش بینی سود خود را محقق ساخته بود امسال با پوشش 67 درصدی از پیش بینی سود مواجه شده اما این نماد نیز نتوانسته به عملکرد استاندارد دست یابد اما در سال جاری با رشد پوشش مواجه است.

      گفتنی است بیسکویت گرجی در حالی در سال گذشته و در مقطع 9 ماهه با پوشش 160 درصدی پیش بینی سود مواجه بود که امسال در همین مقطع 71 درصد از eps خود را محقق ساخته البته پیش بینی سود این شرکت در مقایسه با سال گذشته 44 درصد رشد نشان می دهد .

      کشت و صنعت پیاذر نیز علی رغم رشد بیش از 150 درصدی پیش بینی سود خود نسبت به سال گذشته توانسته 75 درصد آن را محقق سازد گفتنی است شرکت مذکور در سال گذشته و در مدت مشابه تنها 50 درصد از سود خود را محقق ساخته بود .

      شهد ایران نیز با گزارشی که از عملکرد 9 ماهه خود اراده نموده نشان داده نسبت به سال گذشته در وضعیت بهتری قراردارد اما باید توجه داشت این شرکت همچنان زیان آور بوده و در مقطع 9 ماهه 80 درصد از پیش بینی زیان خود را پوشش داده است .

      در پایان گفتنی است لبنیات پاک نیز با پوشش 63 درصدی پیش بینی سود خود نتوانسته در حد استاندارد ظاهر شود.

      در مجموع می توان گفت هر چند این گروه نسبت به سال گذشته با بهبود سودآوری مواجه است و طرح تحول و هیچ موضوع دیگری نمی تواند تأثیر چندانی بر بازار فروش محصولات این گروه که جزو نیازهای حیاتی بشمار می رود داشته باشداما این گروه همچنان جزو گروه های حاشیه نشین محسوب می شود.

      * نام:
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

      نظر

      • arak_bourse
        کاربر فعال
        • Nov 2010
        • 3802

        #528
        مدیرعامل شرکت کارگزاری امید سهم عنوان کرد:
        آغاز هفته با روند صعودی شاخص بورس
        با توجه به اینکه در حال حاضر بازار بیشتر روی هدفمندی یارانه ها مانور می دهد ، شرکت های خدماتی و صنایعی که هدفمندی یارانه ها تأثیر زیادی روی قیمت تمام شده محصولات آنها ندارد ، مورد استقبال سرمایه گذاران قرار خواهند گرفت

        شاخص بازار بورس در روز چهارشنبه 89.11.06 با 1.09 درصد رشد به رقم 20.684واحد رسید تا همچنان روند رو به رشد خود را حفظ نماید که نماد مخابرات ایران بیشترین تأثیر را بر آن داشت .

        فریبرز پرنا، مدیرعامل کارگزاری امید سهم ، در خصوص وضع بازار سرمایه به خبرنگار بورس نیوز ، گفت : در بازار هفته گذشته عمدتاً بانکی ها و پست بانک دارای روندی مثبت بودند و برخلاف روزهای گذشته سهام شرکت های سیمانی نیز با افزایش روبرو بود و ما شاهد آن بودیم که شاخص بازار همچنان در حال رشد است و جهت روبه بالایی دارد .

        وی در ادامه در خصوص سهام شرکت فولاد مبارکه گفت : با توجه به صف خریدی که برای فولاد شکل گرفته و تأثیری که این شرکت بر شاخص دارد ، در روزهای آینده روند بازار بورس تحت تأثیر فولاد می تواند همچنان مثبت باقی بماند و در کل با توجه به پتانسیل بالایی که در بازار وجود دارد رشد شاخص در هفته آینده بیمه شده است و هفته آتی را با روندی مثبت شروع خواهیم کرد .

        وی در ادامه با اشاره به جو روانی مثبت بر گروه سنگ آهنی ، افزود : با توجه به اینکه سنگ آهن تحت تأثیر قیمت فولاد و قیمت گذاری داخلی بوده و با افزایش قیمت فولاد قیمت این محصول نیز افزایش خواهد یافت و همچنین جاری شدن سیل در استرالیا ، که موجب محدود شدن عرضه سنگ آهن در جهان شده ، بنظر می رسد موقعیت مناسبی برای عرضه سنگ آهن به بازارهای جهانی ایجاد شده و شرکت های فعال در این گروه از فرصت مناسبی برای کسب سود برخوردار شده اند.

        پرنا در ادامه ، بیان داشت : با توجه به اینکه در حال حاضر بازار بیشتر روی هدفمندی یارانه ها مانور می دهد ، شرکت های خدماتی و صنایعی که هدفمندی یارانه ها تأثیر زیادی روی قیمت تمام شده محصولات آنها ندارد ، مورد استقبال سرمایه گذاران قرار خواهند گرفت و در مقابل صنایع انرژی بر و صنایع رقابتی ، که برای کسب سهم بیشتر از معاملات بازار ، نمی توانند قیمت محصولات خود را افزایش دهند ، با استقبال کمتری روبرو خواهند شد.

        وی ادامه داد : طی دو سال اخیر بحث هدفمندی یارانه ها رشد بازار را کند کرده و بازار را تحت الشعاع خود قرار داده بود ؛ اما با آغاز اجرای این طرح در سال جاری ، بحث روانی آن کنار رفت و تأثیرات واقعی اجرای آن تقریباً مشخص شد و دیدیم که مثلاً قیمت هر سهم شرکت مخابرات از 200 تومان به 300 تومان افزایش یافت و در مقابل صنایع انرژی بر دچار افت قیمت شدند .

        وی در خصوص آینده بازار سهام ، افزود : بازار بورس و سرمایه متأثر از متغیرهای اقتصادی و سیاسی بسیاری است که شاهد کاهش وزن و تأثیر متغیرهای سیاسی روی بازار سهام کشورمان هستیم و می بینیم که بازار روی این متغیر مقاوم شده است . البته با توجه به متغیرهای اقتصادی موجود و درآمد بالای کشور از طریق نفت و نیز وضع ارزی خوب ایران ، فضای کسب و کار بورس خیلی بهتر شده است و به نظر می رسد افزایش 10 درصدی شاخص کل تا پایان سال دور از دسترس نباشد .

        وی در پایان ، صنایعی همچون فولاد و خدماتی ها مثل بانک را گزینه های مناسبی برای سرمایه گذاری بر شمرد.
        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

        نظر

        • ماهور
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1239

          #529
          عرضه بلوك 69.34 درصدي شركت گلسار فارس در فرابورس

          دوشنبه جاري 69.34 درصد از سهام شركت گلسار فارس به قيمت پايه هر سهم 12250 ريال و به ارزش 169.8 ميليارد ريال در بازار سوم فرابورس عرضه ميشود.

          به گزارش روابط عمومي فرابورس ايران، دوشنبه هفته جاري (11 بهمن ماه) شركت خدمات مديريت صبا تامين به وكالت از شركت سرمايه گذاري صدر تامين 13.8 ميليون سهم معادل 69.34 درصد از سهام شركت گلسار فارس را روي ميز فروش قرار ميدهد.
          چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
          گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

          نظر

          • ماهور
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 1239

            #530
            بررسي چشم انداز بورس و فرابورس ايران در سال آينده

            چشم انداز بورس و فرابورس ايران در سال آينده با تكيه بر آثار هدفمند سازي يارانه ها 27 بهمن ماه در اصفهان بررسي مي شود.
            همايش تحليلي چشم انداز بورس و فرابورس در سال 90 با همكاري وزارت اقتصاد، وزارت بازرگاني، شركت فرابورس، شركت بورس كالا، مركز آموزش وزارت بازرگاني، موسسه مطالعاتي آريا سهام و شركت بهينه سازان بازار ايرانيان در استان اصفهان برگزار مي شود تا فعالان بازار سرمايه در اين استان را با تاثير هدفمند سازي يارانه ها بر بازار سرمايه آشنا كند.
            چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
            گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

            نظر

            • کاشف
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 925

              #531
              معاون سازمان خصوصيسازي به فارس خبر داد:
              عرضه پالايشگاه شازند اراك بزودي و تخصيص 50درصد حفاري شمال به دوگروه
              خبرگزاري فارس: معاون سازمان خصوصي سازي با اعلام آمادگي براي عرضه اوليه سهام پالايشگاه شازند اراك در روزهاي آينده، از تخصيص 50 درصد سهام حفاري شمال به تامين اجتماعي و بانك ملي و عرضه اين بلوك تا قبل از پايان سال خبر داد.

              مهدي عقدايي در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي فارس، در خصوص زمان عرضه اوليه پالايشگاه 560 ميليارد توماني شازند اراك كه هفته پيش با موافقت هيات پذيرش اوراق بهادار براي پذيرش در بورس مواجه شد اظهار داشت: سازمان خصوصي سازي براي عرضه اوليه اين شركت مشمول اصل 44 آماده است و در صورت موافقت شركت بورس، سهام اين شركت طي روزهاي آينده در بازار سهام واگذار مي شود.
              وي در رابطه با وضعيت ذوب آهن هم توضيح داد: اين شركت به دليل لزوم نهايي شدن تكليف صندوق بازنشستگي كاركنان، نتوانست در جلسه قبلي هيات پذيرش شرايط حضور در بورس را احراز كند بنابراين مقرر شده در اولين جلسه اين هيات، بارديگر پرونده آن بررسي شود.
              عقدايي در برابر اين سئوال كه با توجه به دو عرضه و عدم فروش بلوك 50درصد بعلاوه يك سهم حفاري شمال، تكليف مالكيت يك ميليارد و 302 ميليون و 702 هزار و 201 سهم اين شركت چه شده اظهار داشت: دو عرضه قبلي به وكالت از شركت ملي نفت ايران بود كه مشتري نداشت. بنابراين 30 درصد سهام آن به تامين اجتماعي و 20 درصد ديگر به بانك ملي بابت ردديون واگذار و مقرر شده بار ديگر اين بلوك به وكالت از اين دو مجموعه تا قبل از پايان سال عرضه شود.
              به گفته وي عرضه اين بلوك به مصوبه هيات واگذاري نياز دارد كه با توجه به اينكه حفاري شمال در فهرست واگذاري هاي سال جاري قرار دارد،عرضه مجدد اين بلوك تا قبل از پايان سال عملي خواهد شد.

              نظر

              • آمن خادمی
                مدیر
                • Jan 2011
                • 5243

                #532
                نماد معاملاتي پالايشگاه تبريز بسته شد

                نماد معاملاتي پالايشگاه تبريز پيش از شروع داد و ستد امروز بازار براي تعديل پيش بيني سود هر سهم بسته شد.
                اين شركت كه در 22 آبان ماه سال جاري با كشف قيمت 140 توماني هر سهم به عنوان شانزدهمين شركت مشمول اصل 44 به جمع شركت هاي بورسي پيوسته ، تا پيش از توقف نماد به ازاي هر سهم 151 ريال سود پيش بيني كرده كه با در نظر گرفتن قيمت 223 توماني هرسهم شركت ، داراي نسبت قيمت به درآمد 14.8 مرتبه ايي است.
                to continue, please follow me on my page

                نظر

                • arak_bourse
                  کاربر فعال
                  • Nov 2010
                  • 3802

                  #533
                  بورس نیوز بررسی کرد
                  شاخص از سال گذشته تا امروز
                  دی ماه و بهمن ماه سال 1388 شاخص بورس در محدوده 11700 واحد قرار داشت و معاملات تالار حافظ از رونق چندانی برخوردار نبود درست عکس وضعیت این روزهای بورس تهران که بورس در کورس رکود شکنی است

                  دی ماه و بهمن ماه سال 1388 شاخص بورس در محدوده 11700 واحد قرار داشت و معاملات تالار حافظ از رونق چندانی برخوردار نبود درست عکس وضعیت این روزهای بورس تهران که بورس در کورس رکود شکنی است

                  به گزارش بورس نیوز از آن روز تا کنون اگه نگاهی به روند شاخص داشته باشیم می توان فهمید که بورس توانسته رشد قابل ملاحظه ای را تجربه نماید گفتنی است در این مدت شاخص کل با رشد 79 درصدی به مرز 20900 واحد رسید.

                  در این مدت شاخص بورس تهران بیش از 13 روز شاخص با رشد بیش از 200 واحدی مواجه شده است اگر نگاهی آماری به رشد شاخص داشته باشیم مشخص می شود تیر ماه و مرداد ماه سال 1389 سهم عمده ای در شاخص داشته اند.

                  از اوایل آبان ماه تا اواسط دی ماه شاخص یک دوره رکود چند ماهه راتجربه کرد تا اینکه دوره جدید حرکت شاخص آغاز شده و توانست پس از مدتها مجدداً رکوردهای قبلی خود را پشت سر گذارد و اغلب کارشناسان پایان حرکت اخیر شاخص را تا مرز 22 هزار واحد دانسته اند البته تصور می شود این رشد تا اردیبهشت ماه زمان بر باشد ولی اگر متوسط رشد 60 واحدی را برای روزهای باقی مانده تا پایان سال در نظر بگیریم این رکورد در سال جاری به ثبت خواهد رسید.این نشان از رشد هیجانی بورس در این ایام دارد که هر چند از یک سو موجب خوشحالی فعالان بازار سرمایه است اما از سوی دیگر جای نگرانی رشد حبابی نیز وجود دارد.

                  به گزارش بورس نیوز در این مدت شاخص بازار دوم با 58 درصد رشد توانسته گوی سبقت را از شاخص بازار اول با رشد 56 درصدی برباید.

                  واضح است که در این رشد اکثر صنایع با رشد شاخص خود مواجه اند بنابراین در ادامه به معرفی معدود صنایعی می پردازیم که نتوانسته اند عملکرد خوبی از خود بروز دهنده حتی با افت شاخص مواجه اند.

                  صنایع اندازه گیری پزشکی اولین گروهی است که با افت شاخص مواجه است .سایر وسایل حمل و نقل نیز مانند اندازه گیری پزشکی با کاهش شاخص مواجه بوده این دو صنعت و شرکتهای آن تنها صنایعی بودند که در طول دوره مذکور با افت شاخص مواجه شده اند.

                  در پایان ذکر چند نکته خالی از لطف نیست اول اینکه میانگین بازدهی بازار در دوره ی 12 ماه منتهی به 5 بهمن ماه 1389 ،55 درصد بوده قطع به یقین هیچ جایگاه اقتصادی در این مدت در کشور وجود نداشته که به چنین میانگین بازدهی را داشته باشد.

                  نمادهای پست بانک ،ایران خودرو ،سرمایه گذاری سایپا،گروه بهمن و سرمایه گذاری رنا جزو نمادهای مطرح لیست پر بازارهای بورسی در این مدت بوده اند خاطر نشان می شود فعالان بازار سرمایه با توجه به تجربه ای که دارند بطور حتم بازدهی بسیار بالاتر از میانگین بازدهی بازار را کسب کرده اند.

                  گفتنی است در این مدت تنها 45 نماد با افت بازدهی مواجه بوده اند که بیمه دانا با شرایط نا مطلوب عرضه ،کشتی رانی با توجه به افت بین المللی حمل و نقل جهانی تراکتور سازی ، سدید و کنتورسازی جزو آنها هستند.

                  البته در خصوص کنتورسازی باید توجه داشت در صورتی که قرار دادتعویض کنتورهای قدیمی در کشور عملی گردد این نماد با رشد فروش شدید و سود آوری بالای مواجه خواهد شد .

                  در پایان گفتنی است صنایع محصولات کاغذی و اندازه گیری پزشکی تنها صنایعی بودند که با بازدهی منفی روبرو بوده اند.
                  تحلیلگر بازار tahlilgar0@

                  نظر

                  • آمن خادمی
                    مدیر
                    • Jan 2011
                    • 5243

                    #534
                    بازگشت 5 شركت بورسي به تابلوي معاملات

                    نماد معاملاتي 5 شركت بورسي بدون محدوديت نوسان قيمت هر سهم آماده بازگشايي و حضور در تابلوي داد و ستد سهام شد.
                    در جريان داد و ستد امروز بازارسهام نماد معاملاتي شركت هاي آهنگري تراكتورسازي ايران،شيشه و گاز ، پتروشيمي فارابي ،سيمان اروميه و ايران خودرو ديزل با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم براي سال مالي منتهي به 29 اسفند 89 بدون محدوديت نوسان قيمت و با استفاده از مكانيزيم Auction آماده انجام معامله شدند.
                    to continue, please follow me on my page

                    نظر

                    • کاشف
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 925

                      #535
                      در گزارش فدراسيون جهاني بورس ها اعلام شد:
                      شاخص بورس ايران برترين در اروپا آفريقا و خاورميانه طي سال 2010
                      خبرگزاري فارس: فدراسيون جهاني بورس ها گزارش داد بورس تهران صاحب عنوان برترين شاخص بورسهاي منطقه اروپا، آفريقا و خاورميانه در سال2010 شده است.

                      به گزارش خبرنگار اقتصادي فارس، بورس اوراق بهادار در حالي بعد از دوران طلايي سال هاي 82 و 83 چند سال را با شرايط سختي مواجه شد كه در طول چند سال اخير بار ديگر توانسته حرف هاي زيادي براي گفتن چه در داخل و چه در خارج كشور داشته باشد كه اوج آن افزايش حدود 8 هزار واحدي شاخص در 11 ماه اخير و ميانگين بازدهي 60 درصدي سرمايه گذاري است كه در كمتر بورس ديگري اين جهش ها و سودها به دست مي آيد.
                      حال طبق آخرين گزارش فدراسيون جهاني بورس ها (WFE) كه در آن 53 بورس دنيا حضور دارند، بورس تهران صاحب عنوان برترين شاخص بورسهاي منطقه اروپا، آفريقا و خاورميانه در سال2010 شده است.
                      اين مرجع ارزش كل بورسهاي عضو فدراسيون در پايان سال2010 را 54.8 تريليون دلار اعلام كرده كه افزايشي 15درصدي را در مقايسه با سال پيش از آن نشان ميدهد. از ميان 53 بورس عضو WFE، بورس نيويورك با بيش از 13 تريليون دلار بالاترين ارزش بازار را به خود اختصاص داد و پس از آن به ترتيب بورسهاي نزدك اُ ام ايكس (ايالات متحده)، توكيو، گروه بورسي لندن و نيويورك يورونكست (اروپا) در رتبه‎هاي دوم تا پنجم از حيث ارزش بازار قرار گرفتند. اين در حالي است كه با وجود افزايش ارزش بازارها پس از بحران سال 2008، هنوز فاصله 6 تريليون دلاري تا رقم 61 تريليون دلار ارزش بازار سال 2007 وجود دارد.
                      در مقايسه نقطه به نقطه رشد ارزش بازارهاي عضو فدراسيون در دسامبر 2010 و دسامبر 2009، بورس كلمبو با نزديك به 110 درصد افزايش ارزش بازار، حائز بالاترين رتبه شد.
                      پس از اين بورس، بورسهاي فيليپين، اندونزي، تايلند و شن ژن چين قرار داشتند، بورس اوراق بهادار تهران نيز با بيش از 45 درصد رشد، رتبه هشتم را به خود اختصاص داد.
                      در انتهاي اين جدول هم بورس‎هاي آتن، قبرس، ليبلوانا، اسپانيا و بوداپست بين 40 تا 8 درصد از ارزش بازار خود را نسبت به دسامبر 2009 از دست دادهاند.
                      ارزش كل معاملات سهام اعضاي WFE در سال 2010 به بالاتر از 63 تريليون دلار رسيد كه حدودا 2 درصد بيش از ارزش معاملات سال 2009 ميلادي است. در اين شاخص نيز بورس نيويورك با 17.8 تريليون دلار رتبه نخست را تصاحب كرد و پس از آن بورس هاي نزدك اُ ام ايكس (ايالات متحده)، شانگهاي، توكيو و شن ژن قرار گرفتند.
                      گردش معاملات سال2010 اعضاي فدراسيون هم به حدود 115 درصد ارزش كل بازار آنها رسيد. با اين حال ارزش معاملات بورس تهران در سال2010 با 2 درصد رشد نسبت به سال 2009، رتبه اي بهتر از سي و يكم را نصيب اين عضو WFE نكرد.
                      در سال 2010 ميلادي مجموعا " دو هزار و 339 شركت جديد در بورس‎هاي عضو فدراسيون جهاني بورس‎ها پذيرفته شدند كه هزار و 783 شركت به صورت عرضه اوليه عمومي به بازار ثانويه راه يافتند. اين تعداد عرضه اوليه نسبت به سال 2009 رشدي بيش از 130 درصد داشته است.
                      ارزش كل عرضه هاي اوليه در سال ميلادي ياد شده با بيش از 123 درصد رشد نسبت به سال 2009 به رقم 296 ميليارد دلار رسيد. موفق ترين بورس‎هاي WFE در جذب سرمايه به ترتيب نيويورك ، هنگ كنگ، برزيل، شانگهاي و نيويورك يورونكست معرفي شدند.
                      در بخش شاخص‎هاي سال 2010، بورس هاي ليما، كلمبو و تهران به ترتيب برترين اعضا در مناطق آمريكا، آسيا،اقيانوسيه و اروپا،آفريقا، خاورميانه به شمار مي‎آيند.
                      بيشترين رشد سالانه شاخص اصلي بورس‎ها در ميان اعضاي WFE، به بورس كلمبو با 96 درصد افزايش اختصاص يافت و پس از آن بورس هاي تهران، ليما، بوئنوس آيرس و اندونزي حائز رتبه‎هاي دوم تا پنجم شدند. در سوي ديگر، بورس‎هاي برمودا، آتن، قبرس، اسپانيا (بارسلون) و اسپانيا (مادريد) شاهد بيشترين كاهش در ارزش شاخص‎هاي اصلي خود بودند و بين 20 تا 45 درصد آن را طي يكسال از دست دادند.
                      در ميان اعضاي WFE در مجموع 5 هزار 563 صندوق قابل معامله در بورس (ETFs) تا پايان سال 2010 پذيرفته شده بود كه گردش معاملات آنها در اين سال بالغ بر 6.3 تريليون دلار اعلام شد. اين رقم نسبت به گردش معاملات ETF ها در سال 2009 بيش از 3 درصد كاهش نشان مي‎دهد.
                      بيشترين ارزش معاملات اين صندوق ها به بورس‎هاي نيويورك ، نزدك، گروه بورسي لندن، دويچه بورس آلمان و نيويورك يورونكست اختصاص يافته است.
                      در بخش محصولات مشتقه، بورسهاي عضو WFE در سال 2010 مجموعا بيش از 3.6 ميليارد قرارداد اختيار معامله سهام و حدودا 787 ميليون قرارداد معاملات آتي تك سهمي منعقد كردند، كه در بازار اختيار معامله سهام، بورس هاي شيكاگو، برزيل، بورس بين المللي ايالات متحده، نزدك و يوركس فعال تر از ساير اعضا حضور داشتند.
                      همچنين بورسهاي نيويورك لايف اروپا، ملي هندوستان، يوركس، ژوهانسبورگ و كره جنوبي بيشترين تعداد قراردادهاي آتي تك سهمي را به اختصاص دادند.

                      نظر

                      • mohseni1353
                        كاربر فعال
                        • Jan 2011
                        • 1010

                        #536
                        جنب پل حافظ
                        تداوم روزهاي طلايي بورس

                        گروه بورس - همایون دارابی: شاخص کل بورس اوراق بهادار روز گذشته در پایان معاملات تا لمس سقف 21 هزار واحدی تنها سه واحد فاصله داشت.

                        در بازار دیروز معاملهگران در شرایطی فعالیت خود را شروع کردند که بازگشایی بازارهای جهانی با رشد ارزش مواد خام به ویژه فلزات همراه بود. در مهمترین تحول در این بخش بهای مس دیروز به رکورد 9 هزار و 700 دلار بازگشت. در همین حال قيمت باقی فلزات نیز دیروز تا حدودی تقویت شد. این امر موجب شد تا برخی نمادهای وابسته به بازارهای جهانی با صفهای خرید مواجه شوند. روز گذشته ملی مس برای نخستین بار توانست بعد از عبور از مرز ده هزار ریال با صف خرید همراه شود. در همین حال گروه معدنی - فلزی که از زمان بازگشایی تا ابتدای بازار دیروز با روند شناسایی سود معاملهگران مواجه بودند، دیروز رو به رشد گذاشتند و نمادهای سه گانه سرمایهگذاری معادن و فلزات، گلگهر و چادرملو با صفهای خرید مواجه بودند. در این گروه عرضه 9 میلیون سهم فولاد مبارکه ضمن آنکه رشد شاخص را به همراه آورد، صف چند صد میلیونی فولاد مبارکه را با تکانی اندک مواجه کرد.
                        در بازار دیروز در کنار حرکت گروه معدنی –فلزی، گروه خودرویی نیز خود را از صف فروش برخی از نمادها رها کرد. در اين گروه صفهای فروش نمادهای گسترش سرمایهگذاری ایرانخودرو و مهرکام پارس جمعآوری شد.
                        در گروه پتروشیمی دیروز بيشتر نمادها در شرایطی با ضعف مواجه بودند که انتظار میرود فرابورس در هفته آینده با عرضه پتروشیمی امیرکبیر مواجه شود. در همین حال امیرکبیر در آستانه ورود به فرابورس، مجوز افزایش سرمایهای 600 میلیارد ریالی را دریافت کرده است.
                        در گروه شرکتهای هلدینگی، صندوق بازنشستگی پس از چند ماه توقف با اعلام گزارش عملکرد سه ماهه در آستانه بازگشایی قرار گرفته است.
                        در مجموع بازار دیروز بازاری مثبت بود که شاخص با رشد 119 واحدی مواجه شد. ارزش معاملات نیز دیروز به 4/63 میلیارد تومان رسید که 6/12 درصد آن را معامله 3/26 میلیون سهم مخابرات تشکیل داد. از 223 نمادی که دیروز به روی تابلو رفتند، 99 نماد با کاهش قیمت و 117 نماد با رشد ارزش مواجه شدند.

                        نظر

                        • ماهور
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 1239

                          #537
                          روز عالي بورس با ثبت دو ركورد تاريخي

                          با ثبت دو ركورد تاريخي شاخص 21 هزار واحدي و ارزش روز بازار 100 هزار ميليارد توماني، بورس اوراق بهادار يكي از بهترين و خاطره سازترين روزهاي سال جاري را به خود ديد.
                          12 بهمن 1389 هم به جمع روزهاي تاريخي بورس در سال جاري و همه عمر 43 ساله بازار سهام كشور پيوست.
                          امروز فعالان بازار سهام در شرايطي شاهد داد و ستد سهام شركت ها در آخرين روزكاري هفته جاري بودند كه در همان شروع معاملات شاخص بورس با رشد 96 واحدي به راحتي از خط مقاومت 21 هزار واحدي عبور كرد تا به فاصله 13 روز بعد از حضور در كانال 20 هزار واحدي ، نهمين ركورد شكني سال 89 را هم به ديدگان همگان بنشاند.
                          رشد شاخص و ديگر متغيرها درحالي نسبت به گذشته سرعت چشم گيري يافته و خطوط مقاومت يكي پس از ديگري شكسته مي شوند كه در پايان معاملات امروز بازار سهام ، دماسنج بازار با رشد 352 واحدي در عدد 21 هزار و 349 واحد به ثبت رسيد تا همه دست اندر كاران بورس تا به اينجا زمستان داغي را پشت سرگذاشته باشند.
                          بررسي ها از جزئيات شرايط امروز شاخص بورس نشان مي دهد شركت مخابرات به تنهايي بيش از 100 واحد بر روند شاخص اثر مثبت گذاشت است. علاوه بر اين ادامه اقبال بازار به شركت هاي آينده دار منجر به رشد قيمت هر سهم و در نتيجه اثر مثبت 50 تا 6 واحدي شركت هاي ملي مس، فولادمباركه،چادرملو، گل گهر، توسعه معادن و فلزات، گروه بهمن و بانك سينا شد تا شاخص بورس يكي از بيشترين جهش هاي روزانه اعداد و ارقام را به خود ببيند.
                          اين سير صعودي شاخص و رشد قيمت سهام شركت هاي بزرگ، بلافصله در ديگر متغير مهم يعني ارزش روز بازار سهام نمايان شد.ارزش روز بازار سهام در حالي ابتداي سال حدود 65 هزار ميليارد تومان برآورده شده بود كه به دليل جهش قابل بهاي سهام شركت هاي بزرگ، امروز به عدد تاريخي 100 هزار ميليارد توماني رسيد.
                          با اين رويداد بورس اوراق بهادار تهران هم به باشگاه بورس هاي 100 ميليارد دلاري پيوست و حايز رتبه سي و نهم در بين 52 بورس عضو فدراسيون بورس هاي جهاني شد.
                          با اين اوصاف در شرايطي بورس اوراق بهادار تهران يكي از عالي ترين روزهاي خود را در سال جاري پشت سرگذاشت كه پيش بيني چند ماه قبل يكي از مسئولان مبني بر داغ بودن زمستان 89 براي بازار تاكنون محقق شده و در صورت ادامه اين روند و نبود جريان هاي منفي در روز هاي پاياني سال، شاخص بورس به راحتي خواهد توانست به حدود 24 هزار واحد هم برسد.
                          چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                          گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

                          نظر

                          • ماهور
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 1239

                            #538
                            شاخص بورس لحظاتي پيش 21 هزار واحدي شد

                            دقايقي پيش شاخص بورس تهران خط مقاومت 21 هزار واحدي را شكست و براي نخستين بار در ارقام بيش از 21 هزار واحد به ثبت رسيد.
                            در ادامه سير صعودي روزهاي اخير متغيرهاي معاملاتي بازار سهام و بازگشت رونق كم سابقه آن هم در نيمه دوم سال ، شاخص كل بورس روزگذشته در مرز 21 هزار واحد ايستاد تا براي عبور از اين خط مقاومت به 3 واحد نياز داشته باشد.
                            اين نياز در همان دقايق اوليه برآورده شد و با افزايش قيمت هر سهم شركت هايي چون فولادمباركه ، چادرملو، ملي مس و غيره و اثر مثبت اين دسته شركت ها ، شاخص كل بورس تهران براي نخستين بار در اعداد بيش از 21 هزار واحد به ثبت رسيد.
                            براساس اين گزارش، به اين ترتيب دماسنج بازار سهام براي نهمين مرتبه در سال جاري موفق به ثبت ركورد جديدي شد و به فاصله 13 روز از ثبت ركورد 20 هزار واحدي ( كه در 29 دي ماه محقق شده بود) توانست قله ديگري را فتح كند.
                            اين درحالي است كه برخي از فعالان بازار پيش بيني مي كنند اين متغير تا پايان سال به عدد 24 هزار و 500 واحد هم برسد.
                            روند شاخص بورس در سال اخير نشان مي دهد درپي 8 بار ركورد شكني شاخص بورس، در مجموع بيش از 8 هزار و 555 واحد به ارقام شاخص بورس اضافه شده و شاخص 12 هزار و 537 واحدي اول سال به بيش از 21 هزار واحد رسيده است.
                            اين درحالي است كه با توجه به ادغام دو شاخص كل و قيمت و بازده نقدي ( كه در سال گذشته روي داد) و همچنين با در نظر گرفتن تقسيم سود بيش از 9 هزار ميليارد توماني شركت ها در مجامع سال جاري، تقسيم سود شركت ها نقش مهمي در جهش شاخص داشت.
                            براساس اين گزارش، حسن قاليباف اصل مديرعامل شركت بورس در رابطه با عوامل و دلايل موثر در ثبت ركوردهاي جديد شاخص معتقد است درحالي عملكرد مثبت شركت ها در كنار تقسيم سود سالانه، باعث رشد قيمتها و شاخص شده اند كه انتظار ميرفت با اجراييشدن قانون هدفمندكردن يارانهها، بازار سهام در كوتاه مدت با جو رواني منفي مواجه شود ولي آمار معاملات روزانه و روند شاخص در روزهاي اخير نشان داد اين موضوع اثر رواني منفي به همراه ندارد. علاوه بر اين عوامل رشد قيمتهاي جهاني محصولات و اثر مستقيم آن روي شركتهاي صادركننده محصولات يا شركتهايي كه تحت تاثير تعيين قيمت بازارهاي جهاني قرار دارند، به همراه بزرگترشدن بازار و توجه بيشتر رسانهها به بورس و اطلاعرسانيهاي انجامشده در ثبت ركوردهاي جديد نقش داشتند.
                            چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                            گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

                            نظر

                            • آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

                              #539
                              بازگشت پالايش نفت اصفهان به تابلوي معاملات بازار سهام

                              در پي عدم برگزاري مجمع عادي به طور فوق العاده پالايش نفت اصفهان در 12 بهمن ، نماد معاملاتي اين شركت416 ميليارد توماني آماده بازگشايي با محدوديت نوسان قيمتي شد.
                              طبق اعلام قبلي قرار بود مجمع عمومي عادي به طور فوق العاده شركت پالايش نفت اصفهان ساعت 10 صبح سه شنبه گذشته 12 بهمن براي انتخاب اعضاي هيئت مديره برگزار شود اما به دليل ابهام هيئت رئيسه در خصوص تركيب سهامداران، اين مجمع برگزار نشد.
                              بر اين اساس، نماد معاملاتي اين شركت از 10 بهمن ماه با قيمت 502 توماني هر سهم بسته شده بود، امروز با محدوديت نوسان قيمت آماده بازگشايي شد.
                              to continue, please follow me on my page

                              نظر

                              • ماهور
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1239

                                #540
                                بانک پاسارگاد بزودي وارد فرابورس و بورس میشود

                                بانک پاسارگاد روز نوزدهم بهمن جلسه معارفه ای در جهت آشنایی صاحبان سهام و سرمایه گذاران در بازار سرمایه خواهد داشت
                                بانک پاسارگاد به عنوان بزرگترین بانک خصوصی به زودي وارد فرابورس و بورس می شود.
                                به گزارش ايلنا به نقل از روابط عمومي بانک پاسارگاد،اين با سرمایه 2هزار و 310 میلیارد تومان و قیمت تقریبی 2100 ریال که هم اینک در واحد سهام این بانک معامله می شود، ارزشی نزدیک به 5 هزار میلیارد تومان به فرابورس اضافه خواهد کرد تا اولین بانک بزرگ فرابورس باشد.
                                به همین منظور بانک پاسارگاد روز نوزدهم بهمن جلسه معارفه ای در جهت آشنایی صاحبان سهام و سرمایه گذاران در بازار سرمایه خواهد داشت.
                                آخرین ویرایش توسط ماهور؛ 2011/02/05, 13:51.
                                چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                                گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

                                نظر

                                در حال کار...
                                X