تنها سهمی که توی سبد من صف خرید نیست وآتی هست که اونم زیاد افت براش متصور نیستم و همچنان امیدوار برای صف خریدشدنش و شروع روند صعودی، نهایت افتی که میتونم براش متصور باشم 635تومن خواهد بود و البته حد ضرر من
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postتنها سهمی که توی سبد من صف خرید نیست وآتی هست که اونم زیاد افت براش متصور نیستم و همچنان امیدوار برای صف خریدشدنش و شروع روند صعودی، نهایت افتی که میتونم براش متصور باشم 635تومن خواهد بود و البته حد ضرر من
به قول بافت:باید به دنبال سهامی باشید که کسی آن را نمی خواهد. نمی توانید چیزی را که همه به دنبال آن هستند , بخرید و بخواهید تا خوب عمل کند......فعلا واتی را که کسی نمی خواهد را باید خرید
نظر
-
باز به قول بافت:«من کسب و کار میخرم، نه سهام؛ کسب و کارهایی که مایل خواهم بود تا ابد مالک آن باشم.» ............حالا به نظر دوستان چند شرکت از حدود 350 شرکت در بورس ارزش سهامداری و احساس مالکیت دارد؟؟؟ضمنا خواندن مطلب لینک فوق نیز بد نیست....سهام 1 دلاری بورس تهران/گران ترین سهم بازار چند دلار می ارزد؟ http://khabaronline.ir/(X(1)S(h1dz00...nancial-market
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postخگستر
خگستر کم کم به محدوده حمایتی خوبی میرسه ،این محدوده از سوی دو ناحیه مورد حمایت واقع شده .احتمال اندکی میدم محدوده 235تا 245تومن رو بشکنه. این محدوده رو بشکنه اون وقت هم خط روند صعودی پنج ماهه اش رو شکسته هم میتونه یه الگوی سرو شانه سقف بزنه که از نظر من احتمالش اندکه.
برای اطمینان شکست محدوده 263تا 268تومن میتونه سیگنال حرکت روند صعودی دوباره باشه. من پیش بینیم حرکت رو به بالاست.
هنوز هم به هدف 480تومنی پست قبلی معتقدم
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
تریدر نابغه
طرف چنان از عرضه صف خرید خگستر هول شده بود که تو منفی 5درصد فردا سهم رو فروخته! این ترس تو معاملات خگستر برای چیه من نمیدونم ؟
در حالیکه نه اتفاق منفی تو بنیادیش افتاده و نه رشد انچنانی داشته که بگیم زیاد اصلاح میخوره و نه عرضه پرحجم فلج کننده ای بوده که بازار تا مدتها نتونه از زیر فشارش خارج بشه.واقعا رفتار بعضی تریدرها جای سواله!
تریدر عزیز در چنین شرایطی با قیمت پایانی امروز و دیروز تریدر کن"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postتریدر نابغه
طرف چنان از عرضه صف خرید خگستر هول شده بود که تو منفی 5درصد فردا سهم رو فروخته! این ترس تو معاملات خگستر برای چیه من نمیدونم ؟
در حالیکه نه اتفاق منفی تو بنیادیش افتاده و نه رشد انچنانی داشته که بگیم زیاد اصلاح میخوره و نه عرضه پرحجم فلج کننده ای بوده که بازار تا مدتها نتونه از زیر فشارش خارج بشه.واقعا رفتار بعضی تریدرها جای سواله!
تریدر عزیز در چنین شرایطی با قیمت پایانی امروز و دیروز تریدر کن
بنده از موقعیت استفاده کردم و در چند مرحله از 283 تا 279 سنگین خرید کردم.زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
در اصل توسط zorba پست شده است View Postدر تایید فرمایش شما باید بگم... واقعا گاهی فکر میکنم خواب میبینم....3 روز دیگه مذاکراته و قویا نتیجه ی مذاکرات مثبت خواهد بود..... این سهم از اون سهمهایی که اونوقت بازیش دیدن داره.
بنده از موقعیت استفاده کردم و در چند مرحله از 283 تا 279 سنگین خرید کردم."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
آدم تعجب میکنه وقتی میبینه سهمی مثل وملت تو 100تومن صف خرید میلیونی داره و اون وقت بسیاری از سهم های بنیادی قوی اسیر فروشندگان خسته و عجول و یا خریداران ترسو در منفی و یا صفر شده اند.
البته ناگفته نمونه که خودم روی وملت بارها تریدهای موفق و پرسودی داشتم و اعتقاد دارم وملت در بازه زمانی خودش با شکست 120تومن میتونه در میان مدت 220تومن رو هم ببینه ولی واقعا دیدن تصویر صف خرید برای سهم با بنیادی ضعیف و معاملات منفی و حتی صف فروش برای سهم های با بنیادی قوی تعجب برانگیزه.
سهم هایی مثل خراسان،غبشهر،کروی،کاما،فولاد،فراور،فباهنر،فاسمین،ا خابر،شیران،وسپه،شکربن،ذوب و... چرا نباید خریداران قویی نداشته باشند؟!:O"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postآدم تعجب میکنه وقتی میبینه سهمی مثل وملت تو 100تومن صف خرید میلیونی داره و اون وقت بسیاری از سهم های بنیادی قوی اسیر فروشندگان خسته و عجول و یا خریداران ترسو در منفی و یا صفر شده اند.
البته ناگفته نمونه که خودم روی وملت بارها تریدهای موفق و پرسودی داشتم و اعتقاد دارم وملت در بازه زمانی خودش با شکست 120تومن میتونه در میان مدت 220تومن رو هم ببینه ولی واقعا دیدن تصویر صف خرید برای سهم با بنیادی ضعیف و معاملات منفی و حتی صف فروش برای سهم های با بنیادی قوی تعجب برانگیزه.
سهم هایی مثل خراسان،غبشهر،کروی،کاما،فولاد،فراور،فباهنر،فاسمین،ا خابر،شیران،وسپه،شکربن،ذوب و... چرا نباید خریداران قویی نداشته باشند؟!:O
وملتی که تا 3 سال دیگه به اندازه سود انباشته وسپه هم نمیتونه سود بسازه <:-pریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
سلام شب همه بخیر
استاد لطفا نظر شمادرباره خرید گروه فلزات چه است؟آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Postسلام شب همه بخیر
استاد لطفا نظر شمادرباره خرید گروه فلزات چه است؟
درود
در تحلیل صفحه 243 توضیحات داده شده ،شاخص گروه به حمایت مهم و قویی رسیده فعلا برای خرید میان مدت بصورت پله ای بد نیست.
یک پله از سه پله حجم مورد نظر در محدوده گفته شده، خرید بشه پله های بعدی درصورت رفتار سهم تعیین میشه.
در صورتیکه برای نوسانگیری کوتاه مدت در نظر دارید باید عرض کنم که اون انتظاری که من داشتم از سوی فولاد و ذوب تا این لحظه برآورده نشده ،باید منتظر فشار خرید قوی باشید و روزانه سهم رو رصد کنید،،تا زمانیکه حمایت شکسته نشده همچنان پتانسیل صعود حتی در کوتاه مدت رو هم خواهند داشت ."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
درود
در تحلیل صفحه 243 توضیحات داده شده ،شاخص گروه به حمایت مهم و قویی رسیده فعلا برای خرید میان مدت بصورت پله ای بد نیست.
یک پله از سه پله حجم مورد نظر در محدوده گفته شده، خرید بشه پله های بعدی درصورت رفتار سهم تعیین میشه.
در صورتیکه برای نوسانگیری کوتاه مدت در نظر دارید باید عرض کنم که اون انتظاری که من داشتم از سوی فولاد و ذوب تا این لحظه برآورده نشده ،باید منتظر فشار خرید قوی باشید و روزانه سهم رو رصد کنید،،تا زمانیکه حمایت شکسته نشده همچنان پتانسیل صعود حتی در کوتاه مدت رو هم خواهند داشت .آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
نظر