orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10185

orumbourse

بنام خدا

درود بر تمامی اساتید و دوستان گرامی در سایت بورسی

با اجازه مدیران و اساتید و دوستان سایت بورسی میخواهم نظرات خودم رو در مورد سهام بورس ایران در قالب تحلیل تکنیکال و روانشناسی بازار خدمت دوستان در این تایپک ارائه بدهم.
    همانطور که میدانید نام تایپک های من همیشه اورم بورس بوده ولی این بمفهوم این نیست که دوستان دیگر نمیتونند نظرات ارزشمند خودشون رو داخل اون بذارند ،اتفاقا من خیلی هم خوشحال خواهم شد که دوستان دیگر هم تحلیل های تکنیکال و بنیادی خودشون رو قرار بدهند.
    موضوع دیگه اینه که هر پیشنهادی بابت خرید یا فروش سهم در این تایپک میشه ،دوستان حتما با بررسی مجدد خودشون اقدام به خرید و فروش کنند تا خدای نکرده شرمنده دوستان نشیم.
    مرسی از همگی
    82
    آینده درخشان همراه با سود فراوان
    0%
    51
    اتلاف زمان همراه با زیان غیرقابل جبران
    0%
    3
    مبهم میبینم و نظر روشنی ندارم
    0%
    28

The poll is expired.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10185

بنظر میرسه این روزها دور دور تجهیزاتیها باشه و سهام فاذر و حفاری و رمپنا وارد روند صعودی شده اند.

در سایت همسایه این پست رو تو تاریخ2اسفند در مورد حفاری زدیم و از پتانسیل حفاری برای صعود صحبت کردیم
    درود بر شما

حفاری تونسته مقاومت های روانی و مهم حوالی 310تومن رو بشکنه و خودش ررو تو اون بالا تثبیت کنه.
    از نمودار حفاری خوشم میاد بغیر از پولبک به قیمت حوالی 310تا 320تومن خطری سهم رو تهدید نمیکنه،میتونه بالاتر هم بره.ممکنه تو کوتاه مدت بخواد یه پولبکی بکنه .
    تا وقتی زیر 300تومن نیومده مشکلی بر ادامه روند صعودی نخواهد داشت ولی زیر اون بیاد ،کمی زمان سهامداران رو خواهد گرفت. من فکر میکنم این سهم میتونه باز هم بالاتر بره تو کوتاه مدت هم نباشه برای میان مدت میتونه.
    سود جدید هم که خیلی خوب داده شده،ولی تعدیل رو سازمان نوش جون کرد.
    و همچنین در مورد رمپنا تو تاریخ 13بهمن این پست رو زدیم

رمپنا

بنظر میاد رمپنا به حمایت های خوبی رسیده و واکنش های خوبی نسبت به حمایت هاش از خودش نشون میده. محدوده 195تومن تا 200تومن از سوی چند ناحیه حمایت میشه.
    شمع های نزولی خیلی تزلزل دارند و مثل سابق به راحتی منفی نمیخوره ،بنظر من شرایط برای شروع یه موج صعودی مهیا هست و برای اطمینان منتظر عبور از 225تومن هستم.
    در صورت شروع موج صعودی جدید شکست 270 تومن محتمل هست.هدف حداقلی بعدی 320تومن.
    بنظر میاد هر دو سهم بهمراه فاذر روند صعودی قدرتمندی دارند و یک به یک مقاومت هاشون رو میشکنند برای حفاری عبور از مقاومت 370تومن خیلی مهمه که فکر نمیکنم با توجه به جو موجود مشکلی در عبورش داشته باشه فکر میکنم با شکست مقاومت فوق میتونه 460تومن رو هم ببینه.
    نتونستم عکسی بذارم تو تایپک ،شاید حجم عکس بالاست.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

orumbourse جان خوشحالم که نوشته هاتونو میخونم

ایشالا از علم شما بیشتر استفاده کنیم
      خوش آمدین @};-@};-@};-
      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• شاهین محلوجی
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 2050

درود بر orumbourse گرامی خواننده مطالب پربار شما در سایت همسایه بودیم مطمئنا تاپیک پرباری خواهد شد موفق باشید.......
        جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• بابي چارلتون
          عضو فعال
          • May 2011
          • 993

تبريک بنده را هم پذيرا باشيد سجاد جان :x

نظر

• علیرضا1
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 853

سلام جناب اروم عزيز
            خوشحالم كه با حضورتون در سايت بورسي باعث ارتقاي سطح فني وتحليلگري سايت ميشين
            خير مقدم
            "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• ebi1352
              عضو عادی
              • Mar 2012
              • 151

اروم عزیز . خوش آمدی.خیلی خوشحال شدم وقتی تایپکتو دیدم حتی باور کن اولش فکر کردم اشتباهاً رفتم توی فروم

همسایه.آخه من از نظرات عزیزان و اساتید دو تا فروم استفاده میکنم.میدونم مواردی پیش اومد که باعث ناراحتی و دلگیریت

شد.انشالله اینجا با فراق بال بتونی ما تشنگان رو با تحلیلای زیبات سیراب کنی.موفق باشی

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10185

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                orumbourse جان خوشحالم که نوشته هاتونو میخونم

ایشالا از علم شما بیشتر استفاده کنیم
                خوش آمدین @};-@};-@};-
                در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                درود بر orumbourse گرامی خواننده مطالب پربار شما در سایت همسایه بودیم مطمئنا تاپیک پرباری خواهد شد موفق باشید.......
                در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post
                تبريک بنده را هم پذيرا باشيد سجاد جان :x
                در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                سلام جناب اروم عزيز
                خوشحالم كه با حضورتون در سايت بورسي باعث ارتقاي سطح فني وتحليلگري سايت ميشين
                خير مقدم
                در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Post
                اروم عزیز . خوش آمدی.خیلی خوشحال شدم وقتی تایپکتو دیدم حتی باور کن اولش فکر کردم اشتباهاً رفتم توی فروم

همسایه.آخه من از نظرات عزیزان و اساتید دو تا فروم استفاده میکنم.میدونم مواردی پیش اومد که باعث ناراحتی و دلگیریت

شد.انشالله اینجا با فراق بال بتونی ما تشنگان رو با تحلیلای زیبات سیراب کنی.موفق باشی
                مرسی از تمامی دوستان که این همه لطف دارند .سپاسگذارم

نظر

• عليرضا جمالی
                  مدیر (ستاره‌دار 20)
                  • Oct 2010
                  • 1295

سلام
                  جناب اروم بورس عزیز خوشحالم که میتونیم از نظرات و تحلیل های خوبتون بهره ببریم.
                  @};-
                  از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• کریم مهدوی
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 813

سلام بر اروم عزیز

حیدربابا ، سنوْن اوْزوْن آغ اوْلسون !‬

خوش آمدی

یاشا
                    تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

نظر

• رضا1990
                      عضو عادی
                      • Apr 2012
                      • 33

سلام به استاد عزیز آقا سجاد
                      تبریک این مزاحم همیشگی رو هم پذیرا باشید
                      خوش اومدید

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10185

در اصل توسط عليرضا جمالي پست شده است View Post
                        سلام
                        جناب اروم بورس عزیز خوشحالم که میتونیم از نظرات و تحلیل های خوبتون بهره ببریم.
                        @};-
                        سلام آقای جمالی

خیلی ممنون.منم خوشحالم که در سایت بورسی در کنار دوستان هستم.
                        این سایت با مدیریت خوب شما و همکاری سایر دوستان و اساتید تونسته یکی از پر بازدیدکننده ترین سایت ها باشه که امیدورام همچنان بر تعداد بازدیدکننده ها روز به روز اضافه بشه.
                        @};-

از دوستان سردار سپه و اقا رضا هم تشکر میکنم.@};-@};-@};-

نظر

• سکه شانس
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1362

جناب اروم 'گرامی
                          حضور شما را در جمع این تالار تبریک می گویم....همواره از نظات ارزشمند جنابعالی در سایت همسایه استفاده کردیم......و خوشحال هم هستیم که افتخار دادید و در این تالار هم دوستان را بهره مند می سازید.....بهترین بهترین ها را برایتان ارزمندم.....
                          دلت شاد و لبت خندان بماند .......... برایت عمر جاویدان بماند

خدارا می دهم سوگند بر عشق ......... هر آن خواهی برایت آن بماند

تنت سالم ، سرایت سبز باشد ......... برایت زندگی آسان بماند
                          آخرین ویرایش توسط ناظر سایت؛ 2013/03/05, 08:53.

نظر

• farasat
                            عضو عادی
                            • May 2011
                            • 57

سلام بر اروم بورس عزیز
                            حضور حضرتعالی باعث دلگرمی همه دوستان میباشد=D> خوش آمدید

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10185

مرسی از تمامی دوستان

رمپنا امروز با مقاومت 270تومن سقف قبلی مواجه میشه ،انتظار واکنش دارم،ممکنه صف عرضه بشه ولی بنظر من رمپنا توانایی عبور از این مقاومت رو اگر در اولین برخورد نداشه باشه ،بار دوم خواهد تونست.
                              اگر هم صف عرضه نشه نشون دهنده قدرت بالای روند خواهد بود.

نظر

در حال کار...
                              X