سجاد جان ولصنم مشکوک به دوقلوی سقف شده. با هیچ کدوم از تحرکات شیران هم واکنشی نشون نمیده! البته واتی هم همینطور شده با این تفاوت که حقوقی تو واتی خریداره معمولا. معاملات امروز شیران هم که تو مدت اخیر بی سابقه بوده و میتونه نشونه خوبی باشه ولی چه فایده. به نظرت کجا این الگو تکمیل میشه ؟
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Postسجاد جان ولصنم مشکوک به دوقلوی سقف شده. با هیچ کدوم از تحرکات شیران هم واکنشی نشون نمیده! البته واتی هم همینطور شده با این تفاوت که حقوقی تو واتی خریداره معمولا. معاملات امروز شیران هم که تو مدت اخیر بی سابقه بوده و میتونه نشونه خوبی باشه ولی چه فایده. به نظرت کجا این الگو تکمیل میشه ؟"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
من نظرم روی وسپه تغییر نکرده و همچنان پرپتانسیل برای صعود میدونم. و این نوسانات رو فرصتی برای خرید."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط hector پست شده است View Postدرود
سجاد جان -4 اضافه شد;)
بهرحال اون چیزی که من میبینم عدم قدرت فروشنده ها میتونه باشه ،خریداران فعلا کمی صبر کرده اند ولی با اندکی مثبت خوردن سهم خودنمایی خواهند کرد"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
امروز حجم معاملات شیران واقعا زیاده 7.5میلیون حجم در یک ساعت.ضمن اینکه این حجم تو مثبت بوده.که 7.2میلیونش از آن خرید گروهی بوده.احتمالا یه خبرهایی هست"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
وبیمه هم به حمایت های خوبی رسیده.امروز هم بد معامله نمیشه. اینم جز اون سهم هایی که روندش رو زیاد دستکاری میکنند.باید دید واکنشش به این حمایت 141تومن چگونه خواهد بود. شایعه های افزایش سرمایه و فروش ملک از سهم بگوش میرسه"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
واقعا آدم از دیدن معاملات بعضی سهما شاخ در میاره. مثل واتی و ولصنم. مثل وبشهر و وپترو. مثل وبیمه و وسپه و ... . چه خبره تو این سهما !!! این فروشنده ها از کجا میان !!! اینا که تو مدت اخیر رشدی که نکردن هیچ کلی هم اصلاح داشتن!!!زیر مجموعه ها رشد کردن و اوضاع بنیادیشون هم که نسبتا خوبه. حجم خرید حقوقی تو بعضیاشون بیداد میکنه. آخه فقر تحلیل تا کجا ؟!!!! سجاد جان شما تو چارت این دست سهما مشکلی خاصی و بحرانی میبینی ؟ من که هر چی نگاه میکنم نکته منفی پیدا نمیکنم والا./:.weirdsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط hector پست شده است View Postدرود بر استاد و دوست عزیز آقا سجاد
حیف که صاحب این تایپیک باشه و این تایپیک خاک بخوره
سجاد جان ما رو از نظرات و تحلیل هایتان بی بهره نگذارید@};-در اصل توسط fakhr پست شده است View Postجناب اروم بورس سلام و درود
اقا کجا هستید انشالله که در سلامت کامل هستید
یک سری به تاپیک بزنید
برای دلتان هم که شده بنویسید
ممنوندر اصل توسط Diyako پست شده است View Post
با سلام و آرزوی سلامتی
روزی نیست که به این تاپیک سر نزنم
آخه چطور میشه یک استاد شاگرداش رو به حال خودشون بگزاره ،
اونم توی این بازار گیج و دستوری ، جای شما از همیشه خالیتره .
افسوس و صد افسوس !!!!!!؟؟؟؟
درود
باید عرض کنم که من به این نتیجه رسیده ام فعالین بازار بورس ایران مبنای تصمیم گیری خودشون رو بر اساس تحلیل بنیادی تنظیم کرده اند نه بر اساس تحلیل تکنیکال.
بیشتر اونهایی که میایند اینجا سوال در مورد سهام می پرسند بیشتر بدنبال تایید خرید و یا فروش خودشون هستند نه مبنا قرار دادن تحلیل تکنیکال برای تصمیم گیری.
در حالیکه چارتیسیت ها در بازار بورس ایران بیشترین زحمت رو میکشند ولی کارشون تاثیری در نظرات فعالین بازار بورس ایران نداره.
این تایپک پر است از سیگنال های خرید و فروش در قیمت های مناسب و زمان های مناسب ولی با توجه به پست های دوستان میتونم برداشت کنم که کمترین تاثیر رو در خرید و فروش اونها داشته.
فعالین بازار بورس ایران بیشتر بدنبال تحلیل های بنیادی و یا رانت هستند در چنین شرایطی بهتره هر سوالی هم داشته باشند بروند و از خود تحلیلگران بنیادی بپرسند و حداقل وقت من رو نگیرند.
متاسفانه من تو هر سایتی رفتم دیدم علیرغم اینکه بیشترین سوالات رو از چارتیست پرسیده شده در مقابلش هر تایپک دیگه ای رو باز میکنی از تکنیکال انتقاد و بدگویی شده و از تحلیلگران بنیادی تقدیر و قدردانی.
خوب در چنین شرایطی بهتره بازار بره سوالات خودش رو از اونایی که قبولشون داره بپرسه چرا وقت چارتیست ها رو بیخود میگیره.
من با شیوه خودم خیلی خوب معامله میکنم و تیزترین تریدرها رو هم انجام میدم و الحمدلله راضی هم هستم ولی برخورد بازار رو نمیپسندم و ترجیح میدم در چنین بازاری که وقت و زحمت چارتیست ها با بی تفاوتی و یا بدگویی پاسخ داده میشه سکوت کنم تا زمان همه چیز رو مشخص کنه.آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/10/28, 10:24."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر