orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10190

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
    سجاد عزیز
    هر زمان که فرصت کردی و بعد از رفع خستگی ....روند شاخص را چگونه ارزیابی می کنید آیا 100000 دستیافتنی خواهد بود؟/////و تاثیر افزایش زمان معاملات را در این مدت چگونه دیدید؟ظاهرا صحبت های هم از افزایش دامنه قیمت از 4 به 5 هم هست.......
    با تشکر فراوان
    نمودار شاخص گول زننده شده،بدلیل فاکتورهای بسیار زیادی که روی شاخص تاثیر دارند.تقریبا با یکی از سهم های بزرگ میشه روند شاخص رو تغییر داد.
    جدیدا هر تحلیلی که روی شاخص داشتم خطا داده و این نشون میده ما روند خیلی قویی داریم فعلا با تحلیل سهام خودتون با بازار همراه باشید تا تحلیل شاخص.
    بنظر میاد این شاخص ما نیست شاید شاخصی برای موفق نشان دادن سازمان یا دولت یا هر کسی دیگه ولی شاخص سرمایه گذاری در بورس نیست
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10190

کاما امروز انتظارات ما رو برآورده نکرد ولی باز هم من به برگشتش به روند صعودی خوشبینم.فردا دوباره رصد خواهم کرد
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• hector
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 1764

درود سجاد جان گروه کاشی یک بررسی داشته باشید برای فردا
        بخصوص کسرا و کچینی
        فکر کنم فردا از صف فروش به صف خرید بیایند

نظر

• vahid_sh
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 388

کاما دوباره شل کرد! همین که خریدار یه کم عقب نشست فروشنده ها پیدا شدن! خوبه نزدیک حمایته وگرنه ...
          بوعلی هم که همه منتظر بودن یه نفر رنج منفی بکشه تا فروشنده بشن. تحلیل بیداد میکنه تو این بازار .

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10190

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
            کاما دوباره شل کرد! همین که خریدار یه کم عقب نشست فروشنده ها پیدا شدن! خوبه نزدیک حمایته وگرنه ...
            بوعلی هم که همه منتظر بودن یه نفر رنج منفی بکشه تا فروشنده بشن. تحلیل بیداد میکنه تو این بازار .
            برای هر دوشون هم جای نگرانی نیست.زیاد پایینی نخواهند داشت.
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            مداران امروز خیلی عرضه شده امیدوارم فردا خریداران قوی پیدا بشه

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10190

همگی خسته نباشید

نظر

• ebi1352
                عضو عادی
                • Mar 2012
                • 151

جالبه.من امروز تو صف بساما بودم .یک دقیقه بعد پایان معامله اردرمو لغو کردم اومدم دیدم دویست هزار فروخته در حالیکه موقع لغو اردرم تنها پونزده هزار تا بود.ساعتمم با ساعت کارگزاری کشاورزی بود.

نظر

• arad700
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2013
                  • 3238

فکر می کنم شکربن داره کورس صعودیشو شروع می کنه
                  Honesty is the best policy

نظر

• Diyako
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 170

اروم جان خسته نباشی برادر

هر زمان تونستی یک نگاهی به پکرمان بیاندازی ممنون میشم

گزارش خوبی توی شش ماهه داده
                    البته درصدی کمی دارم میخواستم میزان اصلاح یا حد ضررش هم لطف کنی .
                    ممنون

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10190

خگستر فردا و پس فردا وارد محدوده مقاومتی 330تا 340تومن میشه.احتمال عرضه صف خرید وجود داره .در صورت عرضه صف خرید پیش بینیم اینه که دوباره روند صعودی از سر گرفته میشه ولی ممکنه یکی دو روزی نوسانی و اصلاح جزیی داشته باشیم بعد دوباره صعود شروع بشه.هنوز پتانسیل صعود سهم بالاست.دید میان مدت بنظر من میتونه گین بالایی بده.
                      صف خرید هم عرضه نشد که چه بهتر، ولی احتمال عرضه وجود داره

نظر

• 2411604637
                        عضو عادی
                        • Aug 2013
                        • 30

درود بر شما
                        ممنون میشم نظرتون رو در مورد ونفت بدونم!!!!
                        با سپاس

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10190

در اصل توسط 2411604637 پست شده است View Post
                          درود بر شما
                          ممنون میشم نظرتون رو در مورد ونفت بدونم!!!!
                          با سپاس
                          درود

من تو این قیمت ها زیاد نمی پسندمش.ریسکش کمی بالا رفته .تو این قیمت ها یا قیمت پری هست یا نزدیک به پر شدن میتونه باشه

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10190

در اصل توسط Diyako پست شده است View Post

خوبیم به لطف شما ممنون
                            پاسخ کوتاه و عالی بود .خیلی مشکل گشا بود .

در مطالب بالا هم بنده در مدتی که مطالب شما رو میخونم این نوع نگاه به قدرت قروشندگان و خریداران برام جالب بود و این که متوجه شدم این نگاه از تکنیکال جلوتر نباشه عقبتر نیست چون قدرت خریدار و فروشنده در نهایت باعث تشکیل کندل میشه .

اما همانطور که گفتید بنده هنوز شجاعت ترید کردن و تصمیم گیری در لحظه رو پیدا نکردم چون بارها شده سهمی رو در منفی 4 منتظر برگشت بودم اما جرات خرید نداشتم بعد دیدم سهم برگشته و تا مثبت 4 صف شده و افسوس خوردم .
                            و به این نتیجه رسیدم گاهی ترس از ضرر کردن از خود ضرر کردن هم بزرگتره .
                            اما علتش رو متوجه نشدم که چه چیزی باعث ترس میشه و راه مقابله با اون چیه . اگر دراین مورد هم راهنمایی بفرمایید خیلی ممنون میشم .
                            درود

ترس از ضرر کردن،ترسی نیست که مختص شما و یا افراد خاصی باشه همه این نوع ترس رو در لحظه ی خاصی که هنوز سهم برنگشته و تریدر سعی در خریدن در قیمت کمتر رو داره به سراغش میاد.
                            بنظر من تو بورس نباید به دنبال برطرف کردن ترس از ضرر کردن بود چون خود این ترس ممکنه باعث احتیاط ما در معاملات پرخطر بشه و ما رو مجبور به خرید با حجم اندک در وقتی که هیجان خرید داریم ،بکنه،پس لزومی نداره به این ترس غلبه کنیم ولی صحبت اینه که چه موقع هایی با این ترس همراه نشویم؟این مهمه.
                            بنظر من هر چقدر تریدر به تحلیل خودش ایمان داشته باشه میتونه تو لحظه های حساس و ناب، ترید خودش رو انجام بده و گوش به حرف ترس نده.
                            میتونیم باور به تحلیل خودمون رو با تحقیق زیاد،با رصد زیاد معاملات سهم،با شنیدن نظرات افرادی که این سهم رو داشته اند ،مطالعه رو نکات بنیادی و تکنیکال سهم زیاد کنیم هرچقدر بنظر من روی سهم اشراف داشته باشیم ایمان به تحلیل خودمون بالا میره.
                            اما وقتی ما میخواهیم سهمی رو روی 4درصد منفی بخریم ولی قبل اون برمیگرده بنظر من بهترین شیوه هم میتونه خرید پله ای باشه،اینجا هم نباید زیاد به دنبال خرید در کف بود بلکه بیشتر دنبال نزدیک کردن میانگین خرید به قیمت پایانی باید بود،میتونیم حتی پله های خرید رو با قدرت فروشندگان و خریداران کم و زیاد کنیم مثلا اگه سهم خریدار زیاد نداره پله های خرید ما بیشتر و با حجم اندک باشه ولی اگه احساس کردیم خریداران قوی تو سهم دیده میشند پله های خرید ما کمتر و با حجم بیشتر باشه چون احتمال از دست دادن فرصت خرید بالا میره.

نظر

• amirhossein
                              عضو عادی
                              • Nov 2010
                              • 74

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                              خگستر فردا و پس فردا وارد محدوده مقاومتی 330تا 340تومن میشه.احتمال عرضه صف خرید وجود داره .در صورت عرضه صف خرید پیش بینیم اینه که دوباره روند صعودی از سر گرفته میشه ولی ممکنه یکی دو روزی نوسانی و اصلاح جزیی داشته باشیم بعد دوباره صعود شروع بشه.هنوز پتانسیل صعود سهم بالاست.دید میان مدت بنظر من میتونه گین بالایی بده.
                              صف خرید هم عرضه نشد که چه بهتر، ولی احتمال عرضه وجود داره
                              سلام دوست عزیز!
                              همانطور که می دانید بزرگترین فاکتور در بررسی خگستر، وضعیت بانک پارسیان می باشد(خگستر به ازای هر سهم 1.3 سهم وپارس به طور مستقیم و غیرمستقیم داراست). در حال حاضر صحبت هایی از افزایش سرمایه سنگین وپارس به گوش می رسد که در صورت واقعیت، به زودی اجرایی خواهد شد. با افزایش سرمایه وپارس، خگستر خیلی زود به هدفی که تعیین کردید (480 تومان)خواهد رسید.
                              با ارزوی موفقیت و شادکامی روزافزون@};-

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10190

در اصل توسط amirhossein پست شده است View Post
                                سلام دوست عزیز!
                                همانطور که می دانید بزرگترین فاکتور در بررسی خگستر، وضعیت بانک پارسیان می باشد(خگستر به ازای هر سهم 1.3 سهم وپارس به طور مستقیم و غیرمستقیم داراست). در حال حاضر صحبت هایی از افزایش سرمایه سنگین وپارس به گوش می رسد که در صورت واقعیت، به زودی اجرایی خواهد شد. با افزایش سرمایه وپارس، خگستر خیلی زود به هدفی که تعیین کردید (480 تومان)خواهد رسید.
                                با ارزوی موفقیت و شادکامی روزافزون@};-
                                درود

دوست عزیز تو پست بالایی در مورد مقاومت های پیش رو صحبت کردیم دونستن اینکه با چه چیزی فردا یا پس فردا با اون مواجه میشیم بهتر از ندونستن و غافلگیر شدن توسط اون وچه بسا تصمیم گیری نادرست در اون لحظه خواهد بود.
                                پست من یه جورایی میگه دیدنتون رو میان مدت روی خگستر کنید و از این چالش های عرضه صف خرید چشم پوشی کنید

نظر

در حال کار...
                                X