orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Diyako
    عضو عادی
    • Nov 2012
    • 170

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    مرسی برادر
    شما هم موفق باشید
    .
    .
    .
    .
    .
    بزرگترین تجربه ای که تو بورس کسب کردم این بود که همیشه کمی نقدینگی داشته باشم چون فرصت های ناب ،یهویی و ناغافل از راه میرسند در کنار اون شجاعت ترید کردن و تصمیم گیریهای لحظه ای میتونه ابزارهایی باشه که موفقیت رو تضمین کنه.
    سلام اروم جان
    خسته نباشید و سلامت باشید

سهمهایی که شما معرفی میکنید همیشه پتانسیل رشد دارد
    یک مشکلی هست
    همون مطلبی که به اون اشاره کردید

مشکل همینه که یک زمان بخصوص از راه میرسه و سهم رو با نقدینگی موجود خودت میخری
    دوباره بدون نقدینگی میشی
    این باعث میشه یک سهم دیگه رو بخواهی بفروشی و یا دیدت رو کوتاه مدت کنی

شما چطور این مسئله رو حل کردید
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

نظر

• ائلشن
      عضو فعال
      • Oct 2012
      • 993

فردا پتروشیمی خراسان و پتروشیمی کرمانشاه رو هم زیر نظر داشته باشید .نمودارهای خوبی دارند. کرماشا با شکست 960تومن و خراسان با شکست 1030تومن میتونند وارد فاز صعودی شوند

با توجه به رشد شپدیس ، کرماشا و خراسان نیز نباید مشکل خاصی در عبور از مقاومتهاشون داشته باشن. اگر با 5+1 هم توافقی بشه راحت عبور خواهند کرد.

خودم هفته قبل رو 870 کرماشا برداشتم. که با این کامنت شما از صعودش هم مطمئن تر شدم.

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط frankval پست شده است View Post
        خرید بانک دی برای فردا چطوره؟هدفش چه قیمتی رو نشونه گرفته؟
        یا اینکه بهتره صبر کنم پالایشی ها کمی قرمزتر شوند و پالایشی یا شیمیایی بخرم؟اگر جواب مثبته چه سهمی؟
        نمودارش خوبه
        فردا با مقاومت محدوده 175تا 180تومن روبروست که بنظر من مشکلی تو شکستن نداره .یه مقاومت هم حوالی 200تومن داره بنظر من امکان دیدن 255تومن وجود داره البته ممکنه نوسانی باشه با موج شارپ نباشه حدضر بذارید.
        در مورد پالایشی ها هم من نظرم اینه که با توجه به شک و شبه در مورد پیش بینی سود سال بعد خریداران با احتیاط خواهند خرید و این میتونه سهامداران رو خسته کنه و فکراونها رو متوجه سهم های دیگه برای جایگزینی کنه.فعلا من نظرم اینه که به پالایشی ها فقط باید نگاه کرد تا ببینیم چقدر فروشند ها قدرت دارند،چون الان فروشنده ها بیشتر نقش بازی خواهند کرد تا خریداران بدلیل اینکه زور فروشنده ها بیشتر از خریداران هست .من پیش بینیم افت خیلی پرنوسان برای پالایشی ها هست.فعلا نظرم اینه، ممکنه زمانی برسه که نظرم رو تغییر بدم ولی الان نظرم اینه که فروشنده ها از خریداران قویتر هستند.
        سهم های دیگه هم ،اینجا زیاد گفته میشه همین اخابر که الان بالای 25میلیون صف داره روی 245تومن پیشنهاد خرید داده شده وسینا درست روی قیمت برگشتی روی 185تومن پیشنهاد خرید داد شد. مداران در لحظه شروع صعود،خبر داد شد خگستر روی محدوده 245تومن تحلیل صعود زده شد و خیلی سهم های دیگه.

در اصل توسط Diyako پست شده است View Post
        سلام اروم جان
        خسته نباشید و سلامت باشید

سهمهایی که شما معرفی میکنید همیشه پتانسیل رشد دارد
        یک مشکلی هست
        همون مطلبی که به اون اشاره کردید

مشکل همینه که یک زمان بخصوص از راه میرسه و سهم رو با نقدینگی موجود خودت میخری
        دوباره بدون نقدینگی میشی
        این باعث میشه یک سهم دیگه رو بخواهی بفروشی و یا دیدت رو کوتاه مدت کنی

شما چطور این مسئله رو حل کردید
        ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
        درود

خوبی برادر؟
        خیلی ممنون از لطف شما
        اصول مدیریت سرمایه میگه که همیشه باید درصدی از سرمایه رو نقد بود برای پشتیبانی از سرمایه و یا بلوکه شدن سرمایه برای مدتی و یا خرید های ناب ولی رعایت کردن این اصول خیلی سخته.
        بنظر من رعایت کردن این مورد به جنس بازارش هم خیلی ربط داره یعنی ما اگه تو بازار معمولی باشیم بهتره این کمی نقد بودن رو حتما رعایت کنیم ولی اگه تو بازار صعودی خوب هستیم(مثل الان) بهتره نقدینگی بالایی نداشته باشیم یا اگر داریم کم داشته باشیم بیشتر تو این بازار ها بفکر این باشیم که روند صعودی کدوم سهم سریعتره و میتونه سریع گین خوب بده.
        اینم از فاکتورهای شناور پایین و تعدا سهام پایین و قیمت های نازل و حجم مبنای اندک و سابقه روند های صعودی سهم و حمایت سهامدار عمده و پی بر ایی سهم میشه متوجه شد که کدوم سهم میتونه سریعتر بازدهی بالایی داشته باشه.
        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/11/23, 21:30.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

من فکر میکنم وپترو دوباره صعودی خواهد بود با شکست 190تومن من 350تومن رو میتونه ببینه.
          این نظر رو ما در تیرماه برای وپترو حوالی 170تومن دادیم که الان تو آذرماه داریم به اون هدف 350تومنی نزدیک میشیم البته در مورد نوساناتش بارها توضیح داده شده حتی به دوستی در 230تومن پیشنهاد داده شد که بی خیال نوسانات بشه.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• apouya
            عضو عادی
            • Sep 2013
            • 215

سلام به orumbourse
            می خواستم نظر شما رو در مورد فولای کپارس رانفور بدونم

نظر

• Diyako
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 170

نمودارش خوبه
              فردا با مقاومت محدوده 175تا 180تومن روبروست که بنظر من مشکلی تو شکستن نداره .یه مقاومت هم حوالی 200تومن داره بنظر من امکان دیدن 255تومن وجود داره البته ممکنه نوسانی باشه با موج شارپ نباشه حدضر بذارید.
              در مورد پالایشی ها هم من نظرم اینه که با توجه به شک و شبه در مورد پیش بینی سود سال بعد خریداران با احتیاط خواهند خرید و این میتونه سهامداران رو خسته کنه و فکراونها رو متوجه سهم های دیگه برای جایگزینی کنه.فعلا من نظرم اینه که به پالایشی ها فقط باید نگاه کرد تا ببینیم چقدر فروشند ها قدرت دارند،چون الان فروشنده ها بیشتر نقش بازی خواهند کرد تا خریداران بدلیل اینکه زور فروشنده ها بیشتر از خریداران هست .من پیش بینیم افت خیلی پرنوسان برای پالایشی ها هست.فعلا نظرم اینه، ممکنه زمانی برسه که نظرم رو تغییر بدم ولی الان نظرم اینه که فروشنده ها از خریداران قویتر هستند.
              سهم های دیگه هم ،اینجا زیاد گفته میشه همین اخابر که الان بالای 25میلیون صف داره روی 245تومن پیشنهاد خرید داده شده وسینا درست روی قیمت برگشتی روی 185تومن پیشنهاد خرید داد شد. مداران در لحظه شروع صعود،خبر داد شد خگستر روی محدوده 245تومن تحلیل صعود زده شد و خیلی سهم های دیگه.

بزرگترین تجربه ای که تو بورس کسب کردم این بود که همیشه کمی نقدینگی داشته باشم چون فرصت های ناب ،یهویی و ناغافل از راه میرسند در کنار اون شجاعت ترید کردن و تصمیم گیریهای لحظه ای میتونه ابزارهایی باشه که موفقیت رو تضمین کنه.

درود

خوبی برادر؟
              خیلی ممنون از لطف شما
              اصول مدیریت سرمایه میگه که همیشه باید درصدی از سرمایه رو نقد بود برای پشتیبانی از سرمایه و یا بلوکه شدن سرمایه برای مدتی و یا خرید های ناب ولی رعایت کردن این اصول خیلی سخته.
              بنظر من رعایت کردن این مورد به جنس بازارش هم خیلی ربط داره یعنی ما اگه تو بازار معمولی باشیم بهتره این کمی نقد بودن رو حتما رعایت کنیم ولی اگه تو بازار صعودی خوب هستیم(مثل الان) بهتره نقدینگی بالایی نداشته باشیم یا اگر داریم کم داشته باشیم بیشتر تو این بازار ها بفکر این باشیم که روند صعودی کدوم سهم سریعتره و میتونه سریع گین خوب بده.
              اینم از فاکتورهای شناور پایین و تعدا سهام پایین و قیمت های نازل و حجم مبنای اندک و سابقه روند های صعودی سهم و حمایت سهامدار عمده و پی بر ایی سهم میشه متوجه شد که کدوم سهم میتونه سریعتر بازدهی بالایی داشته باشه.

خوبیم به لطف شما ممنون
              پاسخ کوتاه و عالی بود .خیلی مشکل گشا بود .

در مطالب بالا هم بنده در مدتی که مطالب شما رو میخونم این نوع نگاه به قدرت قروشندگان و خریداران برام جالب بود و این که متوجه شدم این نگاه از تکنیکال جلوتر نباشه عقبتر نیست چون قدرت خریدار و فروشنده در نهایت باعث تشکیل کندل میشه .

اما همانطور که گفتید بنده هنوز شجاعت ترید کردن و تصمیم گیری در لحظه رو پیدا نکردم چون بارها شده سهمی رو در منفی 4 منتظر برگشت بودم اما جرات خرید نداشتم بعد دیدم سهم برگشته و تا مثبت 4 صف شده و افسوس خوردم .
              و به این نتیجه رسیدم گاهی ترس از ضرر کردن از خود ضرر کردن هم بزرگتره .
              اما علتش رو متوجه نشدم که چه چیزی باعث ترس میشه و راه مقابله با اون چیه . اگر دراین مورد هم راهنمایی بفرمایید خیلی ممنون میشم .

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

صبح بخیر

تبریک بابت توافق هسته ای که انجام گرفته و مملکت رو از یک جنگ اقتصادی و نظامی تا حدودی عقب رانده و میشه به فردای بهتر از این امیدوار بود ولی تا رسیدن به فردایی که لیاقت تمامی ایرانیها هست خیلی فاصله داریم و اون مستلزم اینه که خیلی از قوانین ما تغییر کنه و با نیازهای ما تطابق داشته باشه.
                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/11/24, 08:50.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

صف خرید خودرو رو نیگاه!!
                  انگار توافق هسته ای نبوده و توافق خودرویی بوده.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

وغدیر و کرماشا و خراسان همشون صف خرید دارند البته زیاد پرحجم نیست هیجانی هست ولی بنظر من با توجه به وضعیت بازار احتمال شکستن مقاومتشون بالاست.حتی ممکنه صف خریدهاشون داده بشه ولی به احتمال دوباره تشکیل شدن صف خرید قویتر از عدم تشکیل اون هست.
                    نماد همراه هم صف خریدی اندکی براش تشکیل شده.
                    کاما و شکربن هنوز شناور هستند اعتقاد دارم اگه بازار با حجم عرضه روبرو نشه که احتمالش اندکه این دو تا هم مورد تقاضا خرید میتونند واقع بشند
                    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/11/24, 08:56.

نظر

• paiezan
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 317

سلام اقا سجاد
                      اقا سجاد توافق انجام شده روی گروه دارو تاثیر خاصی داره یا همان روال قبل رو ادامه خواهند داد؟
                      سپاس

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
                        سلام اقا سجاد
                        اقا سجاد توافق انجام شده روی گروه دارو تاثیر خاصی داره یا همان روال قبل رو ادامه خواهند داد؟
                        سپاس
                        درود
                        تاثیر منفی بنیادی نخواهد داشت.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

دوستم جعفر تاکید زیادی روی دو تا سهم دیران و ددام برایم داشت .دیتای ددام رو ندارم ولی نمودار دیران خوبه.
                          حالا هر کی تمایل داشت میتونه با مسولیت خودش بخره

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

امروز قیمت دلار دیدن داره

نظر

• سکه شانس
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 1362

امروز قیمت دلار دیدن داره
                              درود به همه دوستان و آرزوی اینکه همیشه اینگونه روزهای پر امید و شادی را آغاز کنیم......و شاهد باشیم بخش عمده ای از سرمایه های کشور و مردم در تولید هر کشوری سرمایه گذاری شود
                              لینک زیر قیمت های طلا و سکه و ارز است که دیروز سراسر قرمز بود .....بازارش که ساعت 11 شروع میشه......

............
                              .................................................. ...........

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

دتولید یه چند روزه روی قیمت حداکثر و پایینتر فرصت خرید میده ،خوراک نوسانگیرهای روزانه هست .میگند والبر دتولید رو میفروشه و با پولش دالبر میخره

نظر

در حال کار...
                                X