امروز سیمانیها برگشتن. سجاد جان به نظرت میتونه ادامه دار باشه این برگشت یا ... ؟
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
ماشالله به وساپا.
.
.
.
.
اونهایکه فکر میکنند کاما میاد زیاد پایین سخت در اشتباهند.بصورت پله ای با رعایت حدضرر سرمایه گذاری کنید از 1100تومن همینجوری من میگم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Postامروز سیمانیها برگشتن. سجاد جان به نظرت میتونه ادامه دار باشه این برگشت یا ... ؟"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
یکی از دوستان زحمت کشیدند و یه خبر در مورد کگاز داد ولی خب نتونستیم زیاد بخریم ولی باز هم ممنونشیم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
ولساپا دوباره رصدش کنید"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
ماشالله مرقام بیاد بالای 420تومن تا صف خرید مشکلی نخواهد داشت.بصورت پله ای با رعایت حدضرر سرمایه گذاری کنید"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
آ.س.پ داره بازگشایی میشه مسکنیها هم که امروز هیجان خرید دارند ببینیم چطور باز میشه؟"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
ماشالله کسی هم پستی نمیزنه .منم مثل آدم های پرحرف دارم هی پست میزنم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط zorba پست شده است View Postاین ولساپا به قول سجاد "قر" میاد..... بد نیست یه زنگی به گشت ارشاد بزنیم بلکه بیان جمعش کنن:D"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
اقا ممنون از پست وساپای دیروزتون صبح 182 برداشتم دتولیدم خوبه ولی تا شنبه صبر میکنم امروز بازار قدری هیجانیه تو اکثر گروهها خریدار هست بانکیها هم را افتادن اماتو بعضیاشون مثل وبصادر و وتجارت حقوقی بدجوری داره عرضه میکنه وبصادر خیلیا روش مثبت هستن ولی فکر میکنید با این اشخاص حقیقی قدر تو سهامدارای عمده اش بالای شارپی داشته باشه؟/ یکیش که 800م سهم داره چند روزیه داره خالی میکنه
نظر
-
بنظر میرسه این حجم صف خرید خگستر همچین میگه دیگه من هر روز نمیریزم. با من دیگه کار نداشته باشید"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر