orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • فرزان
    عضو عادی
    • Aug 2013
    • 218

سلام سجاد جان
    موضوع اینه که اکثر دوستان هر روز به اینجا سر می زنند شما خدا رو شکر خوب تحلیل می کنید زحمت بالا آوردن موضوع های بحث شده قبلی رو هم می کشید جواب همه سوال ها رو هم می دید گاهی دیگه حرفی برای گفتن نمی مونه.
    وجود اساتیدی مثل شما و دوستان عزیز دیگه موجب دلگرمی ماست.

نظر

• امید
      عضو عادی
      • May 2011
      • 123

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

از دوستان کسی بررسی کرده ،یه نظری بده.
      .
      .
      .
      .
      .
      ظاهرا هر وقت ما اومدیم اینجا خواننده ها بیشتر از 15نفر نشدند،چرا من وقتم رو تلف میکنم خودم هم نمیدونم.
      فکر کنم همه دنبال ایند که بگیم بخرید بعد بیان اینجا ناله کنند که ضرر کردیم اون وقت خواننده زیاد میشه.
      بسیاری از چارتیست ها هم دارند از روی تحلیل ها الگو برداری میکنند اون وقت تعداد خواننده ها بالای 15تا نمیرسه ،تازه عده ای هم که خجالت میکشند مخفی میان.
      برم به معاملات خودم برسم بهتر از اینه
      بای... لطفا تایپک رو بالا نیارید
      جناب سجاد استاد گرامی آیا ارزشمندی یک تاپیک آن هم در چنین برهه زمانی خاص که هم حجم سهامداران و هم حجم معاملات بشدت پایین اومده به تعداد بازدید کننده های آن است؟
      به نظر حقیر به اینصورت نخواهد بود چرا که بسیاری از سهامداران جز فقط در پی آن هستند که از طرف صاحب تاپیک بشوند چه بخرند و چه بفروشند و نه بدنبال بحث تحلیلی و آموزشی
      بنده اصلا اهل مجیز گویی نیستم اما به جرات میگویم از میان تمام سایتها و تاپیکهای بورسی ، تاپیک شما از بهترین و ارزشمند ترین تاپیکهاست که واقعا به بنده و مطمئنا سایر دوستان دید و فهم بسیار بهتری از بازار و سهم های مورد بررسی آن میدهد که در کمترین تاپیکی شاهد چنین غنا و درجه ارزشمندی از مطالب آن هستیم . بنده تقاضا دارم شما به نگارش تحلیلها و مطالب ارزنده تان ادامه دهید و خوانندگان پرو پا قرص و دائمی تان محروم نفرمایید.
      یقینا جنابعالی هم اذعان دارید نیت هر فرد از انجام اعمالش مهمترین معیار برای سنجش ارزشمندی آن عمل نزد خدای تعالی است و از همین روی امیدوارم جنابعالی تا رمانی که حتی یک خواننده برای مطالبتان داشته باشید به این امر خیر و بسیار ارزشمند ادامه دهید. با سپاس فراوان بابت تمام زحمات جنابعالی

نظر

• zorba
        ستاره دار(3)
        • Aug 2013
        • 3951

دلم ز نازکی خود شکست در غم عشق... وگرنه از تو نیاید که دلشکن باشی
        ....
        دوست من بنویس
        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• mosyjoon
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 31

عجب موج نزولی قویی داره این وآتی!
          امیدوارم از اون محدوده ای که قبلا گفته بودم 585تا 520تومن خارج نشه.
          واقعا عجیبه این چنین موج نزولی قدرتمندی اونم تو سهمی که خیلی خوب صعود میکرد،قطعا بالا رفتن این سهم در زمان غیر از زمان واقعی خود روند انجام گرفته وگرنه این اصلاح با اون موج شارپ اصلا با هم همخوانی ندارند،زیر 520تومن بیاد دیگه تحلیلی روش انجام نخواهد داد.
          ولی همچنان امیدوار به برگشت سهم هستم ،انتظار موج شارپ روی تابلو ندارم.البته برای واتی بهترین حرکت همان متوقف شدن برای تعدیل و باز کردن حداقل بالای 700تومن می باشد تا به مرور زمان سهم با موج های پرنوسانی سقف 950تومن رو بشکنه که البته این موضوع با بازار مثبت میتونه اتفاق بیفته.
          بفرما واتی ام دوست داره شما رو /:.Heart.:/
          همدرد کودکان سرطانی باشیم.[B]http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow[/B]

نظر

• ehsanksh
            عضو عادی
            • Feb 2013
            • 179

جناب اروم عزیز تو این وضع بازار اکثرا خارج شدن یا اینکه منتظر برگشت هستن خیلی ها هم بی خیال سهامشون شدن به دید میان مدت

کاری به تعداد بازدید کننده نداشته باشید مهم کیفیت تحلیل های بسیار عالی شماست

نظر

• Diyako
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 170

از دوستان کسی بررسی کرده ،یه نظری بده.
              .
              .
              .
              .
              .
              ظاهرا هر وقت ما اومدیم اینجا خواننده ها بیشتر از 15نفر نشدند،چرا من وقتم رو تلف میکنم خودم هم نمیدونم.
              فکر کنم همه دنبال ایند که بگیم بخرید بعد بیان اینجا ناله کنند که ضرر کردیم اون وقت خواننده زیاد میشه.
              بسیاری از چارتیست ها هم دارند از روی تحلیل ها الگو برداری میکنند اون وقت تعداد خواننده ها بالای 15تا نمیرسه ،تازه عده ای هم که خجالت میکشند مخفی میان.
              برم به معاملات خودم برسم بهتر از اینه
              بای... لطفا تایپک رو بالا نیارید
              با سلام و اجازه از استاد

ونفت در تایم هفتگی
              همانطور که ملاحظه میکنید قیمت پس از برخورد با مقاومت دو کانال اصلاح کرده و در حمایت مهم 1270 متوقف شده

ونفت در تایم روزانه
              قیمت پس از رسیدن به فیبوی 50 و حمایت 1270 برگشت کرده
              در آر اس آی یک مقاومت بر سر راه قمیت هست که میتواند مقاومت 1400 برای سهم باشد

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10189

ولصنم هم به قیمت های خوبی رسیده،موج اصلاحیش زیاد جوندار نیست ولی هنوز سیگنال برگشتی قویی صادر نمیکنه ،بدنیال شمع های صعودی باید بود.
                .محدوده 190تا 170 پر از حمایت هست
                اگه بازار مثبت بود ممکنه بود از همینجا برگشتی صورت بده منتها بازار منفی خریداران رو به تردید وامیداره.
                بهرحال بنظر من ولصنم تو این محدوده گیر خواهد کرد.
                شاید پله ای ورود بد نباشه پله اول تو همین قیمتها 20درصد حجم مورد نظر
                والبر

نمودارش رو دیدم از نظر من روند اصلاحیش اونقدر ها هم قدرتمند نیست و نشانه های از تضعیف اصلاح دیده میشه .دو تا حمایت محدوده 380تا 373تومن و دیگری 350تومن حمایت های قویی هست.
                از نظر من این سهم در هر حمایتی که برگرده صعود خوبی خواهد کرد براحتی سقف 500تومن رو خواهد شکست.
                بهترین شیوه خرید شکست سقف کانال نزولی می باشد که امروز قیمت 425تومن میشه ولی هر چقدر جلوتر میرویم اون قیمت کاهش پیدا میکنه.

این واتی رو توی واچینگ لیستتون داشته باشید،تکنیکالش بدک نیست مشروط بر اینکه شمع های صعودی در نمودار قیمت دیده بشه، فکر کنم بشه نوسان مثبتی ازش گرفت.
                بهرحال فردا و روز های آینده سهم رو رصدش کنید و با تحرکات سهم بصورت پله ای خرید فکر نکنم بد باشه.البته انتظار موج بلندی که بتونه سقف 950تومن رو بشکنه در این مقطع از سهم ندارم ولی احتمال موج کوچیک هست.با اومدن فشار خرید میتونه اون رو شروع کنه
                طبیعتا با حرکت واتی سهم های وابسته به اون هم حرکت خواهند کرد شیران و ولصنم و ...
                درود
                در مورد شاخص همون نظر قبلی همچنان پابرجاست.
                من حداقل 54هزار تا رو برای شاخص میبینم،ولی این ممکنه با موجی باشه که نوساناتی داشته باشه.نزدیکترین سطحی که ممکنه بازار نسبت به اون واکنش مثبت با یکی دو روز مثبت شدن بده،همین محدوده 56900تا 57000 می باشد.
                بنظر من ممکنه بازار خودش رو از این صف های فروش رها کنه و اون صف های فروش جمع آوری بشه و یکی دو روز هم بازار مثبت باشه ولی این بمعنی تغییر جهت روند نخواهد بود بلکه دوباره بازار منفی خواهد شد.چون من فکر میکنم هنوز از نظر زمانی اصلاح تمام نشده باشه،حتی ممکنه ما موج صعودی در قالب موج بی برای موج 4 داشته باشیم که بتواند نزدیک 61000برسد ولی این بمعنای شکست اون مقاومت و یا آغاز شروع روند صعودی نخواهد بود بلکه دوباره نزول خواهد کرد.
                عجب موج نزولی قویی داره این وآتی!
                امیدوارم از اون محدوده ای که قبلا گفته بودم 585تا 520تومن خارج نشه.
                واقعا عجیبه این چنین موج نزولی قدرتمندی اونم تو سهمی که خیلی خوب صعود میکرد،قطعا بالا رفتن این سهم در زمان غیر از زمان واقعی خود روند انجام گرفته وگرنه این اصلاح با اون موج شارپ اصلا با هم همخوانی ندارند،زیر 520تومن بیاد دیگه تحلیلی روش انجام نخواهد داد.
                ولی همچنان امیدوار به برگشت سهم هستم ،انتظار موج شارپ روی تابلو ندارم.البته برای واتی بهترین حرکت همان متوقف شدن برای تعدیل و باز کردن حداقل بالای 700تومن می باشد تا به مرور زمان سهم با موج های پرنوسانی سقف 950تومن رو بشکنه که البته این موضوع با بازار مثبت میتونه اتفاق بیفته.

درود
                فعلا هر سه تا سهم والبر و ولصنم و واتی به اون محدوده حمایتی ذکر شده واکنش نشون دادند ولی هنوز روی ریل صعود مطمئن و پایدار نیستند صرفا یه واکنش به اون حمایت نشون دادند،باید مقاومت های سر راه صعود رو بشکنند.
                از بین این سه تا سهم ،تکنیکال والبر نسبت به دوتای دیگه خیلی بهتره اون دو تا هم بدک نیستند،مقاومت 430تومن مقاومت مهمی برای والبر محسوب میشه.
                واتی هم به اون محدوده 585تا 520تومن واکنش نشون داده و الان صف خریده البته روی تابلوی معاملات خیلی کار سختی برای صعود داره،من فقط انتظار متوقف شدن برای تعدیل مثبت رو ازش دارم ،من فکر میکنم تمامی خریداران به امید متوقف شدن برای تعدیل مثبت میخرند نه معامله روی تابلو.اگر واسه تعدیل مثبت نبنده ،اون وقت روی تابلوی معاملات برای شکستن مقاومت هایش به مشکل برخواهد خورد و خیلی پرنوسان معامله خواهد شد مثل بقیه بازار.
                در مورد شاخص هم فردا به حمایت ذکر شده میرسه ،اگر خبری مثبت بیاد میتونه یه چند روزی مثبت بشه ولی نیاید دوباره همون آش و همون کاسه.
                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/09/09, 16:21.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ehsanksh
                  عضو عادی
                  • Feb 2013
                  • 179

با سلام و احترام
                  ممنون بابت تحلیلهای دقیق شما خصوصا در والبر اجازه ذکر تحلیل های شما رو دارم؟؟؟
                  با تشکر

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10189

در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Post
                    با سلام و احترام
                    ممنون بابت تحلیلهای دقیق شما خصوصا در والبر اجازه ذکر تحلیل های شما رو دارم؟؟؟
                    با تشکر
                    درود
                    با ذکر نام ایرادی ندارد
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• امید
                      عضو عادی
                      • May 2011
                      • 123

درود
                      فعلا هر سه تا سهم والبر و ولصنم و واتی به اون محدوده حمایتی ذکر شده واکنش نشون دادند ولی هنوز روی ریل صعود مطمئن و پایدار نیستند صرفا یه واکنش به اون حمایت نشون دادند،باید مقاومت های سر راه صعود رو بشکنند.
                      از بین این سه تا سهم ،تکنیکال والبر نسبت به دوتای دیگه خیلی بهتره اون دو تا هم بدک نیستند،مقاومت 430تومن مقاومت مهمی برای والبر محسوب میشه.
                      واتی هم به اون محدوده 585تا 520تومن واکنش نشون داده و الان صف خریده البته روی تابلوی معاملات خیلی کار سختی برای صعود داره،من فقط انتظار متوقف شدن برای تعدیل مثبت رو ازش دارم ،من فکر میکنم تمامی خریداران به امید متوقف شدن برای تعدیل مثبت میخرند نه معامله روی تابلو.اگر واسه تعدیل مثبت نبنده ،اون وقت روی تابلوی معاملات برای شکستن مقاومت هایش به مشکل برخواهد خورد و خیلی پرنوسان معامله خواهد شد مثل بقیه بازار.
                      در مورد شاخص هم فردا به حمایت ذکر شده میرسه ،اگر خبری مثبت بیاد میتونه یه چند روزی مثبت بشه ولی نیاید دوباره همون آش و همون کاسه.
                      با سلام و خسته نباشيد
                      جناب سجاد واتي سودش رو از 93 به 110 تومان بابت تعديل اخير شيران افزايش داد اما به دليل تعديل كمتر از 20 درصد متاسفانه نمادش بسته نخواهد شد. اميدوارم با حمايت سهامدار عمده و جو نسبتا بهتر اخبار سياسي انشالله شاهد رشد سهم باشيم.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10189

در اصل توسط امید پست شده است View Post
                        با سلام و خسته نباشيد
                        جناب سجاد واتي سودش رو از 93 به 110 تومان بابت تعديل اخير شيران افزايش داد اما به دليل تعديل كمتر از 20 درصد متاسفانه نمادش بسته نخواهد شد. اميدوارم با حمايت سهامدار عمده و جو نسبتا بهتر اخبار سياسي انشالله شاهد رشد سهم باشيم.
                        درود
                        منظورم مربوط به تعدیل سود ناشی از فروش شرکت کاغذ پارس بوده که شایعاتی این دو سه روزه هست که فروش رفته.
                        مقدارش بستگی به قیمت معامله داره ،بعضی سایت ها تاثیر فروش کاغذ پارس رو حدود 50تومنی برای سود هر سهم دونسته اند ولی من فکر میکنم کمی پایین باشه.البته باید دید قیمت فروش کاغذ پارس چقدر بوده؟

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10189

طرف تایپکش رو قفل کرده از پشت اون داره برای کسانیکه اعتقاد به اصلاح شاخص دارند تیکه میندازه،جالبه نزدیک دو هفته هم هست که شاخص اصلاح میخوره ولی اینا هیچی رو قبول نمیکنند.
                          برادر من شاخص همچنان اصلاحی خواهد بود ولی با موج های کوتاه نزولی و صعودی دو سه شمعی.
                          هی برای من هم نگید این سهم سودش اینقدره، اینقدر افزایش سرمایه داره،پی برایش اینقدره،تا کجا میخواد بره؟مگه بازار بخاطر اونها منفی شده؟
                          نه ،بخاطر یه چیز دیگه اصلاح خورده.پس تا اونطرف قضیه حل نشه خریدار به اینها توجهی نمیکنه مگر اونهایی که دید میان مدت دارند.
                          حداقل اونجوری که من حساب کردم تا 27مهرماه نمیتونیم از این اصلاح خارج بشیم.گفتم حتی ممکنه یه موج صعودی بنام موج بی برای موج 4 داشته باشیم که بتونه نزدیک 61هزار هم برسه ولی دوباره نزول خواهد کرد.
                          در کل من این موج رو بسیار پیچیده و پرنوسان ارزیابی میکنم.حالا فردا بازار مثبت شد نیاید بگید طرف گفته بود شاخص ریزشیه. من حتی شکل موج رو هم توضیح میدم
                          اون قدر هم جرات دارم تحلیلم درست درنیاد میام اینجا میگم اشتباه کردم.

نظر

• ehsanksh
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 179

با سلام احترام
                            در صورت امکان در خصوص غالبر راهنمایی می فرمایید؟

با تشکر

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

سلام به سجاد عزیز ...
                              سجاد جان نموداری از وصنا در دست دارید ؟؟
                              ممنون میشم نگاهی تکنیکی به سهم داشته باشید ...با تشکر
                              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10189

در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Post
                                با سلام احترام
                                در صورت امکان در خصوص غالبر راهنمایی می فرمایید؟

با تشکر
                                درود

الان وضعیت غالبر اینجوریه که کاهش قدرت روند صعودی در روندش دیده میشه.
                                بهترین کار اینکه صبر کنی ببینی میتونه روند صعودی رو ادامه بده یا نه؟
                                اگه سهامدارشی حد ضرر رو شکست خط روند صعودی بذار الان نزدیک خط روند صعودی معامله میشه.حوالی 700تا 650تومن میتونه با خط روند صعودی برخورده داشته باشی.
                                اگر هم خریداری بهتره تا روند بخودش نگرفته نظاره گر باشی

نظر

در حال کار...
                                X