کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
صف فروش خساپا رو برداشتند این رو من علامت خوبی برای گروه حساب میکنم..خبهمن و خپارس بالا بیان بقیه هم میان
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
سجاد جان به نظرت کاما تو این محدوده قیمتی استراحت خواهد داشت ؟
فروشنده های ولغدر هم که ...
اون رو دقیق نمیتونم بگم.ما دنبال برگشت روند هستیم که فعلا من چنین چیزی ندیدم پس با سهم بمونید.حالا اندکی استراحت بکنه یا جزیی اصلاح بخوره ،عیبی نداره،مهم روند صعودی هست که فعلا پابرجاست
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
اگه این فروشندگان خگستر تو این قیمت ها پشیمان نشدند شما هرچی دلتون خواست بمن بگید.سهم فروشنده نداره اینها می فروشند!حقوقی هم 700هزار تا خریده
ماشالله خگستر.حرفم رو زمین ننداخت.منتظر خساپا هستم .صف فروش وساپا هم جمع میشه .خبهمن هم گاماس گاماس میاد بالا.
نگران صف فروش 5میلیون وساپا نیستم.
آ.س.پ رو هم که کسی اینجا نخرید و ناز کرد خیلی بهتر از سایر ساختمانیها عمل کرده ظرف 8روز با سود مجمع بالای 15درصد داده
صف فروش وساپا رو هم جمع میکنند.خپارس و خبهمن و خساپا روند رو هدایت میکنند اینها مثبت باشند بقیه هم دنبال اینها میایند
سلام دوستان
اروم جان ماکه نازنازی نیستیم شما بگی خوبه ما نخوایم سود کنیم نه برادر پولی در بساط نداریم
چطور میشه پولی نگه داشت وقتی دایم سهمهای خوب معرفی میکنین از دتولید کاما خگستر... سبد داریم
فقط حسرت باید خورد واسه باقیش
تو وساپا بیمه ایران مثل همیشه می فروشه ولی حقیقی های هستند که این رو خوب میخرند.احتمالا اونها برنامه ای روی سهم دارند چون از صف فروش هم برمیدارند،من هنوز روش مثبتم علیرغم این صف فروش ها
اروم جان ماکه نازنازی نیستیم شما بگی خوبه ما نخوایم سود کنیم نه برادر پولی در بساط نداریم
چطور میشه پولی نگه داشت وقتی دایم سهمهای خوب معرفی میکنین از دتولید کاما خگستر... سبد داریم
فقط حسرت باید خورد واسه باقیش
نظرتون راجع به ثغرب چیه ممنون
درود
کجایی؟نیستی؟
حوالی 390تومن یه حمایت داره.من زیاد از برخی اندیکاتورهاش خوشم نیومد.تا وقتی مطمئن از صعود نشدی واردش نشو چون ممکنه کمی زمانت رو بگیره.
بنظرمن خساپا و یا خبهمن و خگستر احتمال اینکه صف خرید بشوند وجود داره
شکست 255تومن فشار خرید تو خساپا رو بیشتر خواهد کرد.خگستر فراموش نشه.خبهمن هم همینطور
سجاد جان کاهش حجم معاملات تو فراور میتونه نشونه پایان نزول و تخلیه شدن فروشنده های عجول باشه؟ به نظرت افزایش قیمت جهانی روی چقدر روی فراور تاثیر میزاره ؟
روي خكاوه نظرت چيه؟ ديرلي ها داستان زياد خواهند داشت اما خكاوه از خاور خيلي عقبه فعلا...
درود بر آقا یاسر عزیز
مثبت.
من فکر میکنم این خکاروه قیمت های خیلی بالایی ببینه الان قیمت نمیدم ولی اون قیمت ها با قیمت های فعلی زیاد فاصله داره.من روند میان مدت تکنیکالیش رو مثبت ارزیابی میکنم.تازه این روند نزولی بلند مدت رو شکونده .مثبتم روش.حدضرر این سهم شکست 120تومن میتونه باشه که کمی بعیده
نظر