orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : orumbourse

یکی از دوستان در مورد خودروییها سوال کرده بود باید عرض کنم که بنظرمن سهام خودرویی در بلند مدت قیمت های بالایی خواهند دید که نسبت به قیمت های امروزی فاصله زیادی خواهند داشت.
    در کوتاه مدت شاید کمی اذیت کنند ولی بنظر من در بلند مدت روند صعودی خوبی خواهند داشت.
    من از این گروه خگستر و خبهمن و خپارس و خساپا و خزامیا و خودرو و خکاوه و خاور و خاذین و رنا و... میپسندم،بیشترشون روند بلند مدتشون صعودیه.احتمالا در یکی دو سال اینده قیمت های بالایی خواهند دید.با نوسانات کوتاه مدت کاری ندارم.
    اونهایی که خودرویی دارند و میخواهند دید بلند مدت داشته باشند باید حد ضرر رو متناسب با روند بلند مدت تنظیم کنند نه روند صعودی کوتاه مدت.این دو تا با هم خیلی فرق داره.
    .
    .
    .
    .
    فردا پس فردا حین معاملات شاید نتونم پستی بزنم،کمی کار دارم
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Diyako
      عضو عادی
      • Nov 2012
      • 170

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

رنج نامه

درود
      متاسفانه بعضی از دوستان تحلیلگر دیدشون به بازار یا سیاه هست یا سفید.حد وسط ندارند.از سه چهار ماه پیش هی سیگنال فروش تو برخی گروه ها بدلیل زیان انباشته و زیان اعلامی میدهند ولی همچنان سهم های گروه بالا میایند.
      بنظر من سهم ها هر قدر هم دارای بنیادی ضعیفی باشند میتونند در قیمت هایی برای خرید مناسب باشند و برعکس سهم ها هرقدر هم بنیادی خوبی داشته باشند میتونند در قیمت هایی، مناسب برای فروش باشند.
      یک تحلیلگر و یک تریدر نباید با دید منفی و دسته بندی سیاه و سفید به بازار نگاه کنه.بلکه باید همگام با بازار حرکت کنه و نباید ذهن و هوش خودش رو که مخالف روند بازار هست دارای برتری و آینده نگری بالایی نسبت به کل بازار بدونه،بلکه باید با روند حرکت کنه و در زمان ها و قیمت های مقتضی تصمیمات جدی بگیره.
      ممکنه من از خودروییها بدلیل زیان انباشته و زیان اعلامی خوشم نیاید ولی از روند صعودی اونها باید برای سود گرفتن استفاده کنم.
      تعهدی امضا نکرده ام که حتما سود رو از سهم های دارای بنیادی قوی بگیرم،نه.
      روی سهم های زیان ده و دارای زیان انباشته هم در قیمت های نازل با دیدن هیجان خرید و تشخیص درست روند صعودی و با رعایت حدضرر میشه ترید انجام داد.
      توجه کنید از ابتدای امسال سهام خودرویی چند درصد بازدهی داشته اند؟ممکنه این بازدهی رو کمتر سهم دارای بنیادی قویی امسال داشته باشه.
      سلام اروم جان و خسته نباشی

رنج نامه شما مثل گنج نامه بود .
      اگر به محض یاد گرفتن چند تا مطلب به خودمون غره نشیم و یادگیری رو رها نکنیم و سعی کنیم سطح یادگیری خودمون رو بالاببریم و زحمت بکشیم .

اونوقت به دیدمون هر سهم در زمان مناسب خودش سوده است .

گاهی با سهمی ضرر میکنیم به خودمون میگیم دیگه سراغ سهم نمیرم و مثل اینکه میخواهیم ازش انتقام بگیریم .
      بعد بر میگردیم میبینیم قیمتش چند برابر شده .
      این اشتباهاتی است که من خودم انجام دادم .

من معتقدم یاد گیری رو نباید کنار بگزارم چون بازار پر از درس هست و در هر آزمونی سود و ضرر .
      اگر میخواهم مثل اروم شوم باید مثل اروم هم زحمت بکشم وقت بگزارم و تلاش کنم . تا دیدگاه حرفه ای به سهام داشته باشم نه سلیقه ای و تقلیدی .

نظر

• shirmard
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 106

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        در روزهای آینده وآتی رو هم زیر نظر داشته باشید الان نمودارش رو دیدم بدک نیست،سیگنال های ضعیف برای صعود میده.الان قیمت کلوزش 589تومن هست هرچقدر بیاد بالای 610تومن بهتره.
        تا 670تومن مقاومت های زیادی داره ولی محدوده 650تا 670تومن محدوده مقاومتی قویی برای سهم می باشد.
        انتظار موج شارپ از سهم ندارم ولی همین که بتونه خودش رو یه مدت بالای 600تومن نگه داره براش خوبه ولی باید بتونه اون محدوده مقاومتی رو بشکنه تا خریداران قویی براش بیاید ،اگه روی ریل صعود بیفته ،سقف 950تومن رو خواهد شکست ولی این با موج شارپ نخواهد بود بلکه کمی زمانبر خواهد بود.
        حدضرر و خرید بصورت پله ای با دید میان مدت رو رعایت بفرمایید.
        دوست گرامی من بر خلاف شما و با توجه به اخبار تخفیف نرخ خوراک برای گاز مایع ها و افزایش فیمت شیران با توجه به این اخبار انتظار رشد شارپی رو از این سهم دارم

نظر

• rahnama
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 770

با اجازه از استاد orumbourse عزیز.

سه گزینه برای انتخاب سهم وجود دارد:

بررسی - مطالعه - تحقیق
          اینستاگرام من :
          منتظر شما عزیزان هستم.
          www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• Diyako
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 170

در اصل توسط shirmard پست شده است View Post
            دوست گرامی من بر خلاف شما و با توجه به اخبار تخفیف نرخ خوراک برای گاز مایع ها و افزایش فیمت شیران با توجه به این اخبار انتظار رشد شارپی رو از این سهم دارم
            شارپ رشد کرد دستش درد نکنه پله پله هم رفت باز هم دستش درد نکنه مهم اینه که وقته خریدشه .
            روند صعود گرفت شارپش با شما .:D

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

در اصل توسط Diyako پست شده است View Post
              سلام اروم جان و خسته نباشی

رنج نامه شما مثل گنج نامه بود .
              اگر به محض یاد گرفتن چند تا مطلب به خودمون غره نشیم و یادگیری رو رها نکنیم و سعی کنیم سطح یادگیری خودمون رو بالاببریم و زحمت بکشیم .

اونوقت به دیدمون هر سهم در زمان مناسب خودش سوده است .

گاهی با سهمی ضرر میکنیم به خودمون میگیم دیگه سراغ سهم نمیرم و مثل اینکه میخواهیم ازش انتقام بگیریم .
              بعد بر میگردیم میبینیم قیمتش چند برابر شده .
              این اشتباهاتی است که من خودم انجام دادم .

من معتقدم یاد گیری رو نباید کنار بگزارم چون بازار پر از درس هست و در هر آزمونی سود و ضرر .
              اگر میخواهم مثل اروم شوم باید مثل اروم هم زحمت بکشم وقت بگزارم و تلاش کنم . تا دیدگاه حرفه ای به سهام داشته باشم نه سلیقه ای و تقلیدی .

مرسی دیاکوی عزیز
              شما لطف دارید.
              .
              .
              .

من در این چند مدته در مورد خگستر مطلب زیاد زده ام و تارگت حداقلیش رو 480تومن در نظر گرفته ام ولی همگان میدونند من همیشه تارگت هایم رو خیلی پایین میدم که فردا برام مسولیتی متوجه نشه ولی این خگستر رقم های بالایی خواهد دید،اونهاییکه دارند نگران نوسانات اندک سهم نباشند،روند حرکتی خگستر مثل کهمداست مثل رمپناست مثل فاذرست ،جنسش از اینهاست اگه با نوساناتش کاری نداشته باشید در قیمت های بالایی خواهید فروخت.
              .
              .
              .
              .
              نکته روز

یه چیزی رو من از این بورس یاد گرفتم اونم اینه که 70-80درصد معاملات بورس با هیجان همراه هست وقتی سهمی هیجان خریدو یا فروش داره،منطق نمیتونه وارد محدوده اون بشه،منطق شاید پس از چند ماه موقعی که بازیگردانان روند صعودی و نزولی رو رها کردند،بتونه خودش رو وارد معاملاتش بکنه.
              بعضی وقتها لازمه مثل یه آدم نابلد و ناشی خرید و فروش کنیم اونم وقتی که مردم دیوانه وار میخرند ،خوب ما هم از این موج هیجان بهره ببریم چه عیبی داره و البته برعکسش.
              فقط کافیه تو این موقع ها مواظب باشی که چه وقتی بازیگردانان کلید تخلیه رو روی سهم فشار داده اند تا اون موقع از سهم خارج بشی.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

در اصل توسط shirmard پست شده است View Post
                درود

منظورم اینه که مثل اون موج قبلی شارپ و تند و تیز نخواهد بود،موج قبلی از 310تا 950تومن یک نفس بالا رفت ولی این موج بنظرمن نمیتونه مثل اون موج یک نفس 200درصد در کمتر از سه ماه بالا بره بلکه مثلا یه40-50درصدی ممکنه صعود کنه بعد اندکی اصلاح بخوره بعد دوباره ادامه صعود اینجوری و البته زمانش هم از اون موج بیشتر خواهد بود. ولی سرانجام با وارد شدن به روند صعودی سقف 950تومن رو خواهد شکست.البته تمامی اینها با وارد شدن به روند صعودی خواهد بود که من فکر میکنم سیگنال های خوبی از واتی دیده میشه ،میشه امیدوار به آغاز روند صعودی در طی روزهای آینده بود.حدضرر و خرید با دید میان مدت بصورت پله ای رو رعایت بفرمایید

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

قیمت جهانی روی مقاومت روند نزولی 5 ساله خودش رو تحت فشار قرار گذاشته تا بشکنه و به احتمال خیلی زیاد با نوساناتی اینبار موفق به شکستن این مقاومت خواهد شد. بنظرم در آینده بیشتر در مورد قیمت جهانی روی خواهیم شنید.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط alirezasa پست شده است View Post
                    سلام بر اروم عزیز
                    اروم جان نظرت راجع به فسرب چیه؟
                    درود

نظرم برای میان مدت فسرب مثبته،یه مقاومت روند نزولی بلند مدت حوالی 300تومن داره این رو بشکنه که در زمان خودش خواهد شکست 500تومن هدف حداقلیش خواهد بود.
                    برای کوتاه مدت ممکنه کمی در این قیمت ها بازی کنه یا اندک اصلاح جزیی داشته باشه ولی من برای میان مدت نظرم روش مثبته.حدضرر این سهم نفوذ زیر 240تومن باشه

نظر

• setare_ur
                      عضو عادی
                      • Mar 2011
                      • 108

سلام استاد صبحتون بخیر
                      خبهمن و بانک دی و تا کی به نظرتون باید نگه داشت؟؟نقطه خروجو کجا میدونید؟

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

درود و صبح بخیر
                        هرچقدر قیمت پایانی واتی بیاد بالای 600تومن احتمال صف خرید شدنش بیشتره.
                        از ولغدر و ولساپا غافل نشید.
                        مرقام رو هم زیر نظر داشته باشید.
                        ا.س.پ همچنان رو به بالاست

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

دتولید هم که هر روز نوسان میکنه ولی همچنان رو به بالاست.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

واتی فروشنده قویی نداره،احتمال صف خریدش برای امروز بالاست

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

بنظرم مرقام امروز توان صف خرید رو داره

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

واتی...واتی

نظر

در حال کار...
                                X