orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرانی
    ستاره دار(1)
    • Jun 2011
    • 2579

دتولــیـد

سجاد عزیز خسته نباشید.

هنوز روی دتولید مثبت هستید؟

بنیادی و گزارشات دتولید که بررسی کردم، تعدیل ها و پوشش ها و افزایش سود خیلی خوبی را نشان میدهد.

اگر تکنیکال سهم از نظر دید کارشناسی شما تایید بشه، که فوق العاده خواهد بود و همگرایی بنیادی و تکنیکال سهم، باعث دلگرمی میشود.

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10189

پاسخ : دتولــیـد

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
      سجاد عزیز خسته نباشید.

هنوز روی دتولید مثبت هستید؟

بنیادی و گزارشات دتولید که بررسی کردم، تعدیل ها و پوشش ها و افزایش سود خیلی خوبی را نشان میدهد.

اگر تکنیکال سهم از نظر دید کارشناسی شما تایید بشه، که فوق العاده خواهد بود و همگرایی بنیادی و تکنیکال سهم، باعث دلگرمی میشود.
      ولله من از زیر 1850تومن توصیه به خرید دتولید داشته ام بنظرمن تو این قیمت ها هم با چشم پوشی از نوسانات و اندک اصلاح جزیی برای خرید بصورت پله ای مناسبه.جای نگرانی نداره. من روی 1850تومن هدف حداقلی 2700تومن رو دیده بودم ولی شما مطمئن باشید قیمت این سهم بالای 3000تومن می باشد.اگه دارید سهامداری کنید اگر هم قصد خرید دارید بصورت پله ای با درنظرگرفتن قیمت پایانی اقدام به خرید در روزهای آینده کنید
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• erfanslash
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 762

پاسخ : orumbourse

با اجازه سجاد عزیز

نظر

• mohammad14
          عضو جدید
          • Apr 2013
          • 9

آقا سجاد ذوب آهن چه هدفی داره به نظرتون؟

نظر

• مهشید
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 124

من هم همین سوالو داشتم :آقا سجاد ذوب آهن چه هدفی داره به نظرتون؟

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10189

شاملا

بنظر میاد شاملا دیگه فروشنده های قویی در این قیمت ها نداره و اندک اندک خریدارانی در سهم دیده میشه،قیمت پایانی سهم امروز روی 1502تومن قرار داره.
              تقریبا شرایط برای شروع یه موج صعودی مهیاست.مهمترین مقاومت سهم محدوده 1620تا 1630تومن خواهد بود هدف حداقلی سهم 2000 تومن خواهد بود.انتظار دارم سهم با نوساناتی محدوده 1620تا 1630تومن رو بشکنه و وارد روند صعودی بشه.
              حدضرر این سهم نفوذ زیر 1400تومن خواهد بود اونم با یه الگوی شمعی نزولی پرحجم
              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/12/24, 21:45.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10189

در اصل توسط mohammad14 پست شده است View Post
                آقا سجاد ذوب آهن چه هدفی داره به نظرتون؟
                حداقل 530تومن

نظر

• BETA
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 447

اقا سجاد شاملا هم مث شلعاب میشه..الان کسی نگاهشم نمیکنه چند روز دیگه حجم مبنا رو هم نمیدن..!!
                  تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• فرید
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 160

سلام
                    چقدر بده که از محل کارم امکان لاگین شدن با آیدی خودم رو ندارم و بنابراین نمیتونم تو روند مهیج و البته بسیار موثری که جناب سجاد و بقیه دوستان ایجاد کردن من هم همراهی کنم...یاشا سجاد جان
                    امروز به تعداد شاملاهای قبلی اضافه شدوالبته رسما ولساپایی شدم...
                    تشکر از اروم عزیز و همینطور دکتر شریعت....

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10189

فردا خگستر به محدوده مهم مقاومتی 470تا 480تومن وارد میشه انتظار واکنش دارم ولی اصلاح زیاد نه .انتظار شکست یا در اولین برخورد مثلا با نوسان روزانه یا اندکی درجا زدن و یا اصلاح جزیی و سپس ادامه روند صعودی با هدف شاید 600تومن.حدضرر رو رعایت بفرمایید

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/12/24, 22:05.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10189

در اصل توسط BETA پست شده است View Post
                        اقا سجاد شاملا هم مث شلعاب میشه..الان کسی نگاهشم نمیکنه چند روز دیگه حجم مبنا رو هم نمیدن..!!
                        درود

سهم های کوچیک بازی های مخصوص به خود رو داره.ممکنه این اتفاق بیفته. اون چیزی که من از نمودار شاملا برداشت میکنم اینه که امکان تشکیل یه موج صعودی بالاست

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10189

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                          سجاد عزیز
                          خسته نباشی..................
                          یک خواهش داشتم .....بعد ظهر فرصت داشتی روند گروه صنعت و معدن را ارزیابی می کنی...یک دنیا ممنون....................... مخصوصا شیران.....در بورکس خواندم هدف یکساله ان را 10000 ت دیده اند؟؟؟؟؟؟؟........ضمنا یک پیشنهاد اگر برای شما امکان دارد در معرفی سهم .....موج چند از چندش را هم قید کنید شاید برای من بیسواد در کنار همه کمک ها ....یک راهنمایی خوب دیگری هم باشد.ممنون
                          درود

در مورد هدف شیران برای یک سال ده هزار تومان من کمی تردید دارم.
                          مهرداد عزیز اگه نمودار گذاشته اند بی زحمت با ذکر نام اینجا بذارید تا یه نگاهی به نمودارشون بندازیم شاید ما هم با اونها هم نظر شدیم

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10189

محدوده 185تا 193تومن محدوده حمایتی قویی برای وبیمه می باشد،احتمال اینکه واکنشی از سهم به این محدوده داشته باشیم بالاست ولی دوستانی که میخواهند در روند صعودی و بی دردسر خرید کنند یک پله اینجا و پله بعدی با شکست 220تومن خواهد بود. حدضرر این سهم شکست 180تومن با الگوی شمعی نزولی پرحجم

نظر

• fatima
                              عضو عادی
                              • Oct 2012
                              • 54

سللام استاد عزیز

ممنون بابت وقتی که می گذارید
                              ممنون میشم راجع به مقاوت های پیش رو و اینده دو سهم وتوشه و کگاز نظر بدین.

پیشاپیش بسار سپاسگزارم

نظر

• سکه شانس
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 1362

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                                درود

در مورد هدف شیران برای یک سال ده هزار تومان من کمی تردید دارم.
                                مهرداد عزیز اگه نمودار گذاشته اند بی زحمت با ذکر نام اینجا بذارید تا یه نگاهی به نمودارشون بندازیم شاید ما هم با اونها هم نظر شدیم
                                سجاد عزیز....درود...................و شب زمستانی شما به خیر و خوشی......
                                دوست عزیزم نموداری نبود و بیشتر تحلیل و نظر و پیشداوری .....من به نظرات منفی و مثبت که تخریبی نباشه احترام میگذارم.... چون هر کسی از دریچه ای به موضوعات نگاه میکنه که می تواند راهگشا باشد........در کل وقتی مطالب لینک زیر را خواندم مثل همیشه زحمت دادم تا دیدگاه منطقی شما را هم در این زمینه جویا باشم که همواره راهگشا بوده....................از محبت همیشگی ات ممنون.........................

نظر

در حال کار...
                                X