orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arashsefid
    عضو عادی
    • Jan 2013
    • 205

وسپه امروز به اندازه میانگین ماه، حجم زد
    استاد عزیز،سجاد خان اگر فرصت کردید بعد ازظهر چند خط آموزشی در باره ی این میانگین حجم ماه بنویسید
    با سپاس فراون

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10188

واقعا حیفه،هی این خریداران وسپه میخواند صف خریدش بکنند نزدیک صف خرید عرضه زیاد میشه. این پتانسیل صعود سهم رو دوباره عقب میندازند. این وسپه پایینی نداره ولی دیگه شورش رو درآوردند چقدر فیلم بازی میکنند.
      عین قضیه اون واتی روی 530تومن شد ها که برای اون سهامدار عمده اش نوشتیم عزیز کی میخوای پس حمایت کنی؟الان برای وسپه هم اون رو مینویسیم،عزیز من تا کی میخوای این بازی مسخره ادامه داشته باشه ؟بکشه بره بالا ،شما هم میدونید ارزش سهم بالاتر از اینه دیگه چرا تو این قیمت ها مونده،کمی حمایتش کنید.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ائلشن
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 993

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        پکویر هم امروز و همچنین روی 1540تومن مقاومت داره امروز نزدیک اون مقاومته ولی شمع معاملاتیش از نوع صعودیه.فردا باید رصد بشه اگه بتونه این 1540تومن رو بشکنه براش خوبه.باید یه ذره وقت بذارم روش .
        رالی گروه لاستیک خیلی نزدیکه. پتایر و پکویر امروز حجم خوبی زدند بویژه پتایر.

نظر

• سکه شانس
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 1362

امرور روزنامههای صبح سیام شهریور ماه:
          روزنامه ها به استقبال دیدار روحانی و اوباما رفتند

یک گفتگوی تلویزیونی و یک یادداشت در روزنامه آمریکایی باعث شد تا موج خبری گسترده ای در خصوص سفر حسن روحانی به نیویورک شکل بگیرد. روزنامه های صبح امروز هفته پیش رو را هفته بزرگی در تاریح دیپلماسی ایران دانسته اند.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10188

بچه ها خبری اومد که بازار کمی شل کرد؟
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• سکه شانس
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 1362

ساعت رسمی کشور از ساعت 24 امشب سیام شهریور یک ساعت به عقب کشیده میشود.

بر اساس قانون تغییر ساعت رسمی کشور مصوب 1386 مجلس شورای اسلامی ساعت رسمی کشور در ساعت 24 امشب سی ام شهریور یک ساعت به عقب برگردانده می شود.

نظر

• paiezan
                عضو فعال
                • May 2012
                • 317

بچه ها خبری اومد که بازار کمی شل کرد؟
                خبر عرضه اولیه فردا رو سایت سازمان اعلام کرد .احتمالا به همین خاطر باشه .هر چند حجم زیادی نداره این عرضه

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10188

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
                  خبر عرضه اولیه فردا رو سایت سازمان اعلام کرد .احتمالا به همین خاطر باشه .هر چند حجم زیادی نداره این عرضه
                  کدوم دتولید؟ اون که عددی نیست.ده میلیون عرضه هست دیگه

نظر

• Diyako
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 170

واقعا حیفه،هی این خریداران وسپه میخواند صف خریدش بکنند نزدیک صف خرید عرضه زیاد میشه. این پتانسیل صعود سهم رو دوباره عقب میندازند. این وسپه پایینی نداره ولی دیگه شورش رو درآوردند چقدر فیلم بازی میکنند.
                    عین قضیه اون واتی روی 530تومن شد ها که برای اون سهامدار عمده اش نوشتیم عزیز کی میخوای پس حمایت کنی؟الان برای وسپه هم اون رو مینویسیم،عزیز من تا کی میخوای این بازی مسخره ادامه داشته باشه ؟بکشه بره بالا ،شما هم میدونید ارزش سهم بالاتر از اینه دیگه چرا تو این قیمت ها مونده،کمی حمایتش کنید.
                    توی مفید تریدر در تایم فریم 1 دقیقه که نگاه میکنی همه چیز دستگیرت میشه
                    من خودم تونستم توی فملی چند بار نوسان روزانه بگیرم
                    من با مبلغ 1.300.000 تومان در روز تونستم بین 20 تا 70 هزار تومن سود کنم اما راستش خیلی سرعت عمل میخواد و استرس هم داره
                    سه روز معامله کردم و نزدیک 10 درصد سود کردم

توی وسپه و خیلی سهمها این بازی جریان داره
                    امروز سهم روی 270 زیاد معامله شد 2 درصد اون میشه 2315 سهم تا 2320 هم رفت پس نیم درصد سیو کردن و سهم رو دادن
                    حالا نگاه میکنی به قیمت پایانی و قیمت عرضه گاها تا 2/5 درصد میکشن قیمت رو پایین تا 1 درصد سود کنن ممکنه تا 2242 هم بکشن پایین
                    حالا سهم از قیمت پایانی هم 2 درصد پایین تره و شما اگر الان بخری 2/5 درصد دیگه سود میکنی بعد آخر وقت سهم رو میارن تا قیمت پایانی به راحتی 3 درصد سود میکنن حالا سهم رو تا کجا بکشن شاید 3 درصد از 230 پایین تر اونوقت سودش بیشتر هم میشه

نظر

• paiezan
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 317

کدوم دتولید؟ اون که عددی نیست.ده میلیون عرضه هست دیگه
                      بله دتولید
                      میگم زیاد نیست اما شاید برای حقوقی های بازار خوب باشه چون به انلاینها که زیاد نمیرسه.شاید 200 یا 300 تا

نظر

• paiezan
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 317

اقا سجاد خسته نباشین

نظر

• Diyako
                          عضو عادی
                          • Nov 2012
                          • 170

در اصل توسط Diyako پست شده است View Post
                          من با مبلغ 1.300.000 تومان در روز تونستم بین 20 تا 70 هزار تومن سود کنم اما راستش خیلی سرعت عمل میخواد و استرس هم داره

امروز سهم روی 270 زیاد معامله شد 2 درصد اون میشه 2315 سهم تا 2320 هم رفت پس نیم درصد سیو کردن و سهم رو دادن
                          حالا نگاه میکنی به قیمت پایانی و قیمت عرضه گاها تا 2/5 درصد میکشن قیمت رو پایین تا 1 درصد سود کنن ممکنه تا 2242 هم بکشن پایین
                          حالا سهم از قیمت پایانی هم 2 درصد پایین تره و شما اگر الان بخری 2/5 درصد دیگه سود میکنی بعد آخر وقت سهم رو میارن تا قیمت پایانی به راحتی 3 درصد سود میکنن حالا سهم رو تا کجا بکشن شاید 3 درصد از 230 پایین تر اونوقت سودش بیشتر هم میشه

امروز میتونستم به لطف حقوقی 4/5 درصد از وسپه سود کنم اما بخاطر استرسش بی خیال شدم
                          اما حالم میده ها وقتی سهم افت میکنه تو سود مکنی

یک سوال خود کارگزاری که واسه خودش معامله میکنه چقدر کارمزد میده ؟؟ کسی میدونه ؟

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10188

در اصل توسط Diyako پست شده است View Post

همه اینها درست،ولی با حجم زیاد نمیشه اینکار رو کرد وگرنه من خودم از این کارها خوب بلدم
                            .
                            .
                            .
                            .
                            بازار آخر وقت کمی شل کرد ولی جای نگرانی نداره.اکثر سهام فردا باز هم قیمت بالاتر از این معامله خواهند شد

نظر

• Diyako
                              عضو عادی
                              • Nov 2012
                              • 170

همه اینها درست،ولی با حجم زیاد نمیشه اینکار رو کرد وگرنه من خودم از این کارها خوب بلدم
                              .
                              .
                              .
                              .
                              بازار آخر وقت کمی شل کرد ولی جای نگرانی نداره.اکثر سهام فردا باز هم قیمت بالاتر از این معامله خواهند شد
                              /:.Heart.:/قصد جسارت نداشتم ما هنوز کجاییم که بخوایم چیزی به شما یاد بدیم
                              فقط خواستم اطلاعاتم رو به اشتراک بگزارم

نظر

• Diyako
                                عضو عادی
                                • Nov 2012
                                • 170

....

نظر

در حال کار...
                                X