نمایشگاه بورس،بانک و بیمه ( فاینکس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

در اصل توسط hamdam پست شده است View Post
    اولا شما روتو اونور کن با من حرف بزن !#-o
    دوما 3 خرداد نتیجه دکترام میاد اونوقت باید ازم وقت بگیری که با این شکل و شوکلت بهت وقت نمیدم:D
    سوما جدا مهربان جان چرا این شکلی خداییییییییییی؟؟؟؟:-?چی تصور میکردم و چی شد!!!/:) من اومودم یک نگاهی کنم ببینم کی به کیه که شما رو زیارت کردم الانم دیر جواب دادم داشتم نماز میخوندم از نوع وحشتشششششششش:-<
    ...
    ...اوهو..کاهو شناسی چیه که دکترا هم داشته باشی....من بودم 4 سال پیش به این دوتا دکتر جوونو بخت برگشته منصور و کامران میگفتم همین شهریور امتحان دکترامو میدم...شنیدم یکیشون رگ دستشو باز کرده اون یکی هم باباند کشی تو اتاق عمل از دست تو خودشو حلق اویز کرده...خداروشکر که بنده پزشک خردمندو برزویه حکیم بودم دم تو در من کارگر نیافتاد...چیه ...چشه...با همین تیپ یه متخصص قلب 7 ساله پای من نشسته....این محسن نامرد میدونه....محسن نامردی حاشا کنی خودت که رفتی یه بار پهلوش...البته ما در شر مبین تا 4 تا هم میتونیم بگیریم...محض اطلاع...هیچوقت دیر نیست...
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• hamdam
      عضو عادی
      • Apr 2011
      • 55

چررررا جوووووواب منو نمیدی به حااااشیه نپرداز :->

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

آقا فقط ریش نیس که!
        کلا مورد داری از بیخ باید بری زیر عمل پلاستیک!
        حتما ریشاتم که بزنی از اون پوستتتتتتتت وحشت میکنیم نمیخواد دست بزنی تازه دارم با واقعیت کناااااار میام بیخیااااال شو:-<:-&
        ....همین هیبت تو دوران دانشجویی چندین خانم دکترو روانه اسایشگاه برا تمدد اعصاب کرد چییی میگیی تووو....تیپ میزدم که میشد حکایت زنان مصرو یوسف اونجا همه جای پرتقال انگشت میبریدن....
        ...ببین اصلا یه چیزی...من یه عکس درست و حسابی از خودم با ریش میزارم تو هم یه عکس از خودت با ریش بزار ببینیم کدوممون تیپمون میزونتره....:d

نظر

• hamdam
          عضو عادی
          • Apr 2011
          • 55

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
          ...
          ...اوهو..کاهو شناسی چیه که دکترا هم داشته باشی....من بودم 4 سال پیش به این دوتا دکتر جوونو بخت برگشته منصور و کامران میگفتم همین شهریور امتحان دکترامو میدم...شنیدم یکیشون رگ دستشو باز کرده اون یکی هم باباند کشی تو اتاق عمل از دست تو خودشو حلق اویز کرده...خداروشکر که بنده پزشک خردمندو برزویه حکیم بودم دم تو در من کارگر نیافتاد...چیه ...چشه...با همین تیپ یه متخصص قلب 7 ساله پای من نشسته....این محسن نامرد میدونه....محسن نامردی حاشا کنی خودت که رفتی یه بار پهلوش...البته ما در شر مبین تا 4 تا هم میتونیم بگیریم...محض اطلاع...هیچوقت دیر نیست...

حداقل مزیت رشتم اینه که روحیم و فیسم همیشه ترو تازس:-> مثل ... با معتااادین سروکار نداریم که:))

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
            اي نمك نشناس الهي كوفتت بشه اون زير خاكي كه همين دو دقيقه پيش بهت گفتم ميذاشتي حداقل زنگت خشك بشه ولي عيب نداره من همه اينا رو جمع ميكنم به موقعش خودت ميدوني كهb-)
            ....منم با اون شیکم شبیه سردار ذوالقدرم...؟؟؟:->
            ....کدوم زنگ..؟؟؟..چرا از خودت حرف در میاری محسن....اونم که خداروشکر دم دست نیست رفته شمال طرحشو بگذرونه 4 سال راحتم...:d

نظر

• محسن نظري
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 3397

...
              اتفاقا دكي من ميخوام برم پيش همون متخصص 7 ساله نسختو بپيچم رگ لريش بزنه بالا نخستو بپيچه >:d<
              پينوشت: اين دكي رو نبينيد اينجا اينطوري الدورم بلدورم ميكنه يه موقع همون متخصصه چپ نگاش كنه بقيشو نميگم خودتون حدس بزنيد:d
              به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
              اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                دکتر خودم میام صبحها میبرمت باشگاه یه برنامه مشدی هم بهت میدم شکمت و سیکس پک میکنم برات یه تیشرت استرچ هم میگیرم موهاتم مثل مال خودم سیخ سیخی میکنم میریم کجا اگه گفتی؟؟؟؟اون بیمارستانه که کاپیتان میگفت اگه پایه بودی بگو که شروع کنیم:d
                ....باباااا...چی میگی مهدی...این فرامرز در بدر شده کجاست اون موقعی که باید باشه پیداش نیست....فرامرز خدا وکیلی اس بدنسازای بی امپلو و هرگونه افزودنی مجازو غیر مجازش کیه...
                .....از بس تو این نمایشگاه اب وشربت و چایی خوردم باد کرده....ببین چه اشوبی درست کرد این دختر...نه اون بیمارستانو که بیخیال میریم با همورزش ببینم تو چیکار میکنی ....سیخ سیخ چیه مثل اینکه بنده طبیبمااا...کرنلی بزن...:d

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

....شاهین جان نمیخواستم عکس منو بزاری ریا میشد دوست داشتم همه منو اینطور خاکی و داغون و از خودشون بشناسن....خوب عزیزان دیگه من حرفی ندارم بعله....اون عکسی که شاهین خان گذاشته بنده هستم....

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

بابا جاااان بخدا موضوع فقط ریش نیس کلاااااااااااااااا ...........
                    بعدشم ااااون موقعاااا که ازت تصورای خیااااااالی داشتیم و فک میکررردیم چی هستی که همش میگفتی سینگلی حااااااالا چی شده ؟8-}<:-p
                    ...عزیزم شما اصل جنسو دریاب بنده کماکان همون شرایطو دارم این سایه الحمدلله وسییییععععهه .....بزار یه عکس مشتی از خودم بزارم...مهدی دوربین داری...؟؟؟...

نظر

• hamdam
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 55

....شاهین جان نمیخواستم عکس منو بزاری ریا میشد دوست داشتم همه منو اینطور خاکی و داغون و از خودشون بشناسن....خوب عزیزان دیگه من حرفی ندارم بعله....اون عکسی که شاهین خان گذاشته بنده هستم....

آآآآآآآآآآاره 2 ساااال ما همه و با این وعده وعیدااااااا سر کار گذاشته بووودی8-| عمرا نوک انگشتت شبیش باشه مگه این که دوباره متولد شی/:)

نظر

• hamdam
                        عضو عادی
                        • Apr 2011
                        • 55

در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Post

این هم چهره محبوب فروم های بورسی دکتر مهربان
                        ووووووای باورم نمییییشه هنوووووووووووووووز=))=))=))=))=))

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                          يعني خدا بگم چكارت نكنه =))
                          اينا همش عكس گرفته ميشه به موقع ميرسه دست اوني كه بايد برسه اون موقع خودم ميام عكستو ميگيرم:p
                          ....خدارو شکر فعلا من از مدار دسترسیش خارجم فعلا سخت مشغول انجام وظیفه است خودم هر دوهفته یه بار میرم خیالم راحت شه که اونجا اینترنت نکشیدن...

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

حداقل مزیت رشتم اینه که روحیم و فیسم همیشه ترو تازس:-> مثل ... با معتااادین سروکار نداریم که:))
                            ...=))=))=))...
                            ...روحیه و فیس...؟؟؟... خیلی بده که وقتی کلاس تموم شه دانشجو بتونه مواد دریسشو بخوره...تره ریحون شنبلیله گل ختمی ....چه رشته هایی میزارن سر بچه های مردمو گرم کنن...
                            ...اونها معتاد نیستند...همدم کوچولو...abuse دارن....اتفاقا ادمای باکلاسی هستند...یکیشون تمام فیلمای قدیمی جیمز دینو مارلون براندو رو برام کپی کرده...
                            ...این موها هم مثل لژیونرای رمی قوی و محکم سر جاشون واستادن یه قدم هم عقب نشینی نمیکنن....

نظر

• hamdam
                              عضو عادی
                              • Apr 2011
                              • 55

میگگگگگگگم دکی تنها حسنی که داری حالا که دقت میکنم فقط پیشونیت بلنده که شانست خوووووب بوده که لحظاتی با من همکلام شدی:->

نظر

• مهربان
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 1675

آآآآآآآآآآاره 2 ساااال ما همه و با این وعده وعیدااااااا سر کار گذاشته بووودی8-| عمرا نوک انگشتت شبیش باشه مگه این که دوباره متولد شی/:)
                                ....تازه این عکسو تو تاریکی انداخته بودم....پشت صحنه رو مگه نمیبینی...یخورده کنتراست نو راگر رو صورتم بود چی میشد....خداروشکر که ما هرچی داریم ازخودمون اصله...یه تیم 20 نفره جراحی پلاستیک نمیافته رومون 72 ساعت ببره و بکنه بازم اضافه بیاد...:))=))8-}

نظر

در حال کار...
                                X