نمایشگاه بورس،بانک و بیمه ( فاینکس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ata007
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 6291

پاسخ : تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007 و بابک پناهی

با سلام خدمت دوستان

فردا انشاا.. اگر عمری باشه بنده در نمایشگاه بورس،غرفه های مفید،سپهر باستان و .... خواهم بود

امیدوارم دوستان عزیز رو زیارت کنم

یا حق،شب خوش

نظر

• arminfar
      عضو فعال
      • Mar 2014
      • 479

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

با درود خدمت تمامی عزیزان
      یک برآیند کلی از بازدید خودم تو روزهای گذشته نمایشگاه :
      1 - از دیدار خیلی از عزیزان بسیار خوشحال شدم و دوست داشتم بچه های فروم یک برنامه و هماهنگی داشتند تا در ساعت مشخصی با یکدیگر ملاقات داشتیم ، هنوز یک روز فرصت باقیست
      2 - وضعیت بازار :
      جناب آقای نیما آزادی روند دلار و تورم و بازار سرمایه و همچنین بررسی روند سیاسی سالهای گذشته ، خوشبین
      جناب آقای بهزادی تکنیکال و بنیادی ، حوشبین
      جناب آقای کنی ، قدرت گاوها و خرسها ( مثالهای همیشگی) خوشبین
      جناب مهرداد خالقی تکنیکال ، روند فلزات گرانبها و شاخص طی سالهای گذشته ، موج چهارم و بدبین
      سایر تکنیکالیستها موازی به سمت بدبین ( نه خوشبین نه بدبین )
      با بررسی بیشتر نمودارها به این نتیجه میرسیم که فقط و فقط یک خبر خیلی خوب و آنهم تنظیم متن تفاهم نامه ، شاید بتواند در روند مثبت بازار تأثیرگذار باشد . خیلی خوش بینانه !! ، چرا که به قدری استقبال از نمایشگاه ضعیف بوده که بی رمقی این روزهای بازار در نمایشگاه ملموس میباشد .
      تصاویر ثبت شده در نمایشگاه را نیز سعی میکنم امشب در فروم قرار دهم
      به امید روزهای سبز بازار
      ارادتمند آرمین فروهر
      ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• poya_p
        عضو عادی
        • Apr 2014
        • 32

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
        سلام به همه دوستان،

از اینکه در نمایشگاه موفق به دیدن خیلی از هم فرومی ها شدم خوشحال شدم...

این روزها هرچه بازار جلوتر می رود بر پیچیدگیه این کلاف سردر گم اضافه می شود... بازار بدون توجه به شرایط تکنیکال و بدون توجه به شرایط بنیادی مسیر خود را می پیماید...

حجم معاملات به شدت کم شده... نکته جالب اینکه خلوتی بیش از حد نمایشگاه امسال در قیاس با سالهای گذشته نیز کاملا محسوس است که نشان از عدم حضور خیلی ها در بازار است...

امروز بار دیگر دلار روندی نزولی در انعکاس به اخبار خوش هسته ای داشت... سازمان اعلام کرد که فعلا عرضه اولیه نخواهد داشت... پالس هایی که از سایر بازارهای موازی به گوش می رشد همه به نفع بازار سرمایه است... اما اینکه چرا بازار حرکت نمی کند جای تعجب است؟

آیا نقدینگی آماده ورود به بازار در کنار بازار پارک شده است؟ آیا ابهام در رسیدن به توافق و یا تمدید مذاکرات این شرایط را بوجود آورده است؟ هرچه هست این رفتار بازار برای تحلیلگران شناخخته شده نیست...

دورنمای بازار بورس خوب است اما سوال اینجاست که چرا بازار بعد از ماه ها اصلاح فرسایشی و در حالی که ریسک های سیستماتیک از بازار رخت بر بسته اند همچنان رفتاری نوسانی از خود بروز می دهد...

توصیه به خرید یا فروش در این بازار عاقلانه نیست... شخصا بر مبنای سیگنال های صادر شده سیاسی در حوزه مذاکرات هسته ای ترجیح می دهم سهامدار باشم و تقریبا با 100 در 100 سهم همچنان در بازار هستم...

ارادتمند- بهزاد
        جناب بهزادی از آن چیزی که در تصورم بود شخصیت شما جالب تر و دلنشین تر بود. خیلی خوشحال شدم که توانستم هرچند اندک در کنارتان باشم و با سایر دوستان درمورد بازار و ... گپ بزنیم و از فرمایشاتتان استفاده کنیم. از طرف خودم و سایر دوستان از شما قدردانی میکنم و امیدوارم این دیدارها به زودی تکرار شود.
        ارادتمند- پوریا
        ;)

نظر

• مخبرالدوله
          عضو فعال
          • May 2012
          • 5228

پاسخ : گردهمایی در نمایشگاه بورس

امروز بنده هم نمایشگاه سری زدم....
          اکثرا سعی داشتند تحلیلهای تکنیکی مطرح کنند و برای جذاب شدن موضوعات سیاسی و اقتصادی را که خودشان
          حدس میزدند بصورت بسیار چیپ و آبکی مطرح کنند!!!!
          بسیار متاسفم برای افرادی که با این فتاوا سهم خریدو فروش میکنند!!!!

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• آرش 64
            عضو عادی
            • May 2012
            • 234

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
            امروز بنده هم نمایشگاه سری زدم....
            اکثرا سعی داشتند تحلیلهای تکنیکی مطرح کنند و برای جذاب شدن موضوعات سیاسی و اقتصادی را که خودشان
            حدس میزدند بصورت بسیار چیپ و آبکی مطرح کنند!!!!
            بسیار متاسفم برای افرادی که با این فتاوا سهم خریدو فروش میکنند!!!!

وافغن امسال مردم دهن کجی کردن به مسولین دیروز شاحص آبادی امده بود یک تیکه بد نسارش کردم
            پول یک مرد را نمی سازد ولی یک مرد پول را می سازد
            راه ارتباطی 09196910020

نظر

• امیر بهرامی
              Banned
              • Jul 2013
              • 2201

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

امروز تنها داخل نمایشگاه بورس بودم...گروه های معروف اینترنت رو هم دیدم

فقط دوست عزیزم جناب آریو رو دیدم که واقعا عالی بودن

بقیه نمایشگاه هم زیاد جالب نبود و حرف ها و عکس العمل های تکراری

سری به قرفه ایران ارقام زدمو یک مقدار از کچاد بیشتر فهمیدم

یک هاد داگ هم زدم جاتون خالی...تنهاااااااااا

نظر

• arminfar
                عضو فعال
                • Mar 2014
                • 479

برای عکسهای نمایشگاه نمیدونم چه کنم از این کوچکتر کردن تصاویر منطق نداره و کیفیتش رو از دست میده

نظر

• rahnama
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 770

من تایپیک زیر را می نویسم:
                  http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2705
                  و همیشه خود را دانشجو می دانم. انشالله روز جمعه عزیزان را زیارت خواهم کرد تا از تجربیاتشان استفاده کنم. . البته اگر تا آنروز بتوانم عصایم را که شکسته شده تعمیر کنم.
                  /.:biggrinsmiley.:/
                  موفق هستید , موفقتر باشید.
                  اینستاگرام من :
                  منتظر شما عزیزان هستم.
                  www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• شاهین محلوجی
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 2050

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

درود

امروز بصورت نامحسوس در نمايشگاه بودم واقعا بازديدها نسبت به پارسال فاجعه بود كمتر از نيم ساعت نمايشگاه ترك كردم و البته با جناب بهزادى هم گپى زديم ...
                    جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• mass0ood
                      عضو فعال
                      • Jan 2014
                      • 429

دوستان بنده هم خیلی مایل بودم به نمایشگاه بیام و تک تکتون رو ببینم، اما متاسفانه تهران نیستم.

ان شا الله در سال های آینده ملاقات میکنم همه شما عزیزان رو.

ارادتمند-مسعود

نظر

• عادل عطایی
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 331

در اصل توسط arminfar پست شده است View Post
                        برای عکسهای نمایشگاه نمیدونم چه کنم از این کوچکتر کردن تصاویر منطق نداره و کیفیتش رو از دست میده
                        هیچ وقت برای سبک کردن عکس سایزش رو کوچیک نکن. تو فتوشاپ یه گزینه هست به اسم save for web & devices که از منوی file قابل دسترسیه یا اگه alt+shift+ctrl+s رو نگه داری میاد. با استفاده از اون حجم میاد پایین و کیفیت هم قابل قبول خواهد موند. فرمت رو بذار jpeg و کیفیت هم medium یا بالاتر، image size هم 800*600 به بالا.
                        اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• arminfar
                          عضو فعال
                          • Mar 2014
                          • 479

نظر

• Aiming
                            ستاره دار(18)
                            • Jul 2012
                            • 2641

پاسخ : نمایشگاه بورس،بانک و بیمه ( فاینکس )

دهمین دوره نمایشگاه بوس بانک بیمه ( فاینکس 2017 )

ستاد برگزاري اين نمايشگاه که به عنوان بزرگترين رويداد ايران در زمينه بورس، بانک و بيمه كه سالانه با حضور جمع كثيري از شركتهاي توانمند داخلي و خارجي در زمينه بورس، بانک و بيمه برپا مي گردد، فرصت بسيار مغتنمي است تا شركتهاي فعال، دستاوردها و خدمات خود را در معرض بازديد دست‌اندركاران و متخصصان اين عرصه قرار دهند و با در نظر گرفتن روند تقاضاي بازارها و سمت و سوي رشد اين عرصه، فعاليتها و نوآوري هاي آتي خود را معرفي نمايند.
                            لذا به اطلاع كليه علاقمندان و فعالان در اين حوزه مهم و كليدي مي رساند دهمين دوره اين نمايشگاه بين المللي در تاريخ 26 الي 29 فروردين ماه 1396 در محل دائمي نمايشگاه بين المللي تهران برگزار خواهد شد.
                            در اين راستا ستاد برگزاري قصد دارد با رويكردي متفاوت خدمات ويژه اي را جهت هرچه بهتر معرفي كردن شركت كنندگان در اين نمايشگاه ارائه نمايد.
                            با اين اميد كه برگزاري اين رويداد بزرگ با مشاركت كليه دست اندركاران، گامي رو به جلو در راستاي اعتلاء و انعكاس هر چه بيشتر توانمنديهاي شرکت هاي حاضر در داخل و حوزه بين الملل باشند.
                            وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• Aiming
                              ستاره دار(18)
                              • Jul 2012
                              • 2641

وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• Aiming
                                ستاره دار(18)
                                • Jul 2012
                                • 2641

مدیرعامل کارگزاری بانک سامان در گفتگویی مطرح کرد؛
                                فاینکس 2017، گامی مهم در فرهنگ سازی در حوزه بازار سرمایه

به گفته مدیرعامل کارگزاری بانک سامان برگزاری نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه در فروردین ماه سال جاری فرصت ارزنده ای برای آشنایی عموم مردم جامعه و به ویژه علاقمندان و فعالان حوزه اقتصادی با بازار سرمایه است.

حمیدرضا مهرآور، مدیرعامل کارگزاری بانک سامان در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، با اشاره به اهمیت برگزاری نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه در هفته پایانی فروردین ماه سال جاری، اظهار داشت: فاینکس 2017 گام مهمی در جهت فرهنگ سازی در بازار سرمایه است.

این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: بازار سرمایه ما بازاری است که آن طوری که باید و شاید به مردم شناسانده نشده است. در حال حاضر درصد افرادی که با بازار سرمایه آشنا و همچنین با فرهنگ سرمایه گذاری در این بازار آشنا هستند، خیلی کم است به طوریکه درصد قابل توجهی از جمعیت کشور را تشکیل نمی دهند.

وی با تاکید بر اینکه این رویداد زمینه خوبی برای آشنایی با بازار سرمایه و فرهنگ سرمایه گذاری در بورس فراهم می سازد، خاطرنشان کرد: در خصوص بازار سرمایه نیاز به فرهنگ سازی صحیح احساس می شود. یکی از راه هایی که در این زمینه کمک می کند و در سالهای گذشته استقبال خوبی هم از آن صورت گرفته، برگزاری نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه است.

نظر

در حال کار...
                                X