نمایشگاه بورس،بانک و بیمه ( فاینکس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • voroksh
    کاربر فعال
    • Jun 2012
    • 218

منم پنج شنبه با دوست عزیزم آرش و نوید نمایشگاه بودم و
    با چهره خیلی از دوستان آشنا شدم
    از جمله دوستان یوسف ساجد ، آقای قنبری ،گنگ خواب دیده و مصطفی عزیز که خیلی از حضورش بهره بردم
    راستی وحید 20 و بابک 52 هم دیدم ولی خیلی عجله داشتن مزاحمتی در حد سلام براشون ایجاد کردم
    اگر قادر نیستی خود را بالا ببری هماند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری

نظر

• mokhlas
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 301

سلام
      ماهم پنج شنبه بودیم خیلی بهمون خوش گذشت. واقعا از دیدن دوستان لذت بردیم.
      دوستان عزیز را از نزدیک دیدیم آقا مصطفی مصری پور Aiming, سيد ياسر شريعت, Mohsen Mehrvarz.a. ata007,
      هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
        امسال نمایشگاه همش تو غرفه خبرگان سهام بودیم
        خیلی دوست داشتم دوستان رو زیارت کنیم
        اما نشد :((
        اتفاقا دوستان گفتند شما هم تو نمایشگاهی و خواستم ببینمیت اما از چند نفری که پرس و جو کردم کسی اطلاع نداشت شما تو غرفه ثابتی هستی. اینجور که معلومه ما چندباری هم باید از جلو شما رد شده باشیم چون تو غرفه مفید زیاد اومدیم.
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• abmohammadi
          عضو عادی
          • Dec 2011
          • 170

سلام
          دوستان انشالله سال بعد من هم به جمع شما اضافه می شوم امسال که از دست ما پرید :(
          راستی آین بازار آتی بالاخره آنلاین شد یانه؟ کسی خبر داره؟

نظر

• bahary
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 2510

سال قبل خیلی ها پیشنهاد دادند بورسی محل ثابت و زمان مشخصی را در نظر بگیرد و همکاران و دوستان دقیفا بدانند کجا همدیگر را ملاقات کنند. ولی نشد انشاء الله مدیران گرامی همت کنند و سال آینده حتما این کار انجام شود.البته بعضی دوستان در سالن ها و غرفه های مختلف مسئولیت حضور دارند که بجای خود ولی تعیین یک محل و حضور مداوم مدیران سایت بنوبت در طول نمایشگاه در پیوند دهی بیشتر دلها به اعضاء خیلی موثر است.

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
              اتفاقا دوستان گفتند شما هم تو نمایشگاهی و خواستم ببینمیت اما از چند نفری که پرس و جو کردم کسی اطلاع نداشت شما تو غرفه ثابتی هستی. اینجور که معلومه ما چندباری هم باید از جلو شما رد شده باشیم چون تو غرفه مفید زیاد اومدیم.
              در اصل توسط saeedte پست شده است
              ای بابا آریو جان کاش خبر داشتما
              من خودم با خبرگان کار میکنم ، 5شنبه هم اونجا بودم ، مشتری خانوم عودباشی ام ، از کارگزاری سر.ملی که اومد بیرون گولم زد گفت اونجا فلانه بیساره اینجا خیلی خوبه منم اغفال شدم اومدم خبرگان :D
              خلاصه خیلی دوس داشتم یه باب آشنایی ای باز میشد ، ایشالا سالها یا فرصت های بعدی ...
              خیلی حیف شد که دوستان رو ندیدم ... ایشالا اگر عمری باقی بمونه در نمایشگاه بعدی حتما همه اساتید رو زیارت میکنم :x

دیده و ندیده دوستتون داریم :*
              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• bahary
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 2510

سال قبل خیلی ها پیشنهاد دادند بورسی محل ثابت و زمان مشخصی را در نظر بگیرد و همکاران و دوستان دقیفا بدانند کجا همدیگر را ملاقات کنند. ولی نشد انشاء الله مدیران گرامی همت کنند و سال آینده حتما این کار انجام شود.البته بعضی دوستان در سالن ها و غرفه های مختلف مسئولیت حضور دارند که بجای خود ولی تعیین یک محل و حضور مداوم مدیران سایت بنوبت در طول نمایشگاه در پیوند دهی بیشتر دلها به اعضاء خیلی موثر است.

نظر

• جعفرزاده
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 5833

باور کنید منم اونجا بودم . باورتان نمیشه شاهد هم دارم . بگم بگم بگم

نظر

• شاهین محلوجی
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 2050

سلام و عرض ادب

خیلی از دوستان و عزیزان در روز 5شنبه و جمعه در نمایشگاه غرفه راهبرد - ایستگاه بورس دیدیم و از صحبتها و علمشون بهره مند شدیم...

ماشالا همه دوست داشتنی و عزیز بودند برای همه دوستان آرزوی خوشبختی سلامتی و سربلندی دارم...
                    جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• MOSTAFA
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 989

نمایشگاه خوبی بود..با اینکه بعضی خانما حجابشون خوب نبود و یا محرم نامحرم رعایت نمیشد که انشاالله بهتر شه.
                      بعضیا رو دیدم
                      فکر نمیکردم بعضیا ایننقد کم سن سال یا سن بالا باشن :)
                      فک نکنم کسی هم منو شناخته باشه;)

نظر

• rad
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 557

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                        نمایشگاه خوبی بود..با اینکه بعضی خانما حجابشون خوب نبود و یا محرم نامحرم رعایت نمیشد که انشاالله بهتر شه.
                        بعضیا رو دیدم
                        سلام دوست بلندمنش
                        به حجاب مردم چه کار داری؟
                        عیب وایراد خودتو رفع کن و وقت کردی حتما حتما کتاب های سعدی شاعر بزرگ ایران زمین را بخوان.
                        اون جاهایی رو هم متوجه نشدی از یک معلم ادبیات کمک بگیر.
                        mostafa جون باورکن این یک پیشنهاد دوستانه است.
                        سپاس

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

در اصل توسط rad پست شده است View Post
                          سلام دوست بلندمنش
                          عیب وایراد خودتو رفع کن و وقت کردی حتما حتما کتاب های سعدی شاعر بزرگ ایران زمین را بخوان.
                          سپاس
                          منم به این نمایشگاه رفتم اما برام جالبه که چرا این حجابی که دوستمون میگه برای من جلب توجه نکرد!

پ.ن:لازم به ذکره که مصطفی خان و بنده هردو ساکن قم هستیم:D

پ.ن2: لازم به ذکره که خانواده بنده معتقد به حجاب هستن و مادر و همسر بنده همیشه چادر سر میکنن...

پ.ن3: کاملا موافقم که ادم باید اول خودش رو درست کنه،عزیز من اول شما نگاه نکن،دوم اگه از دستت بر میومد سعی کن با کار فرهنگی بی حجابی رو از بین ببری،خیلی وقت بود میخواستم این انتقاد رو بهت داشته باشم مصطفی جان اما حقیقتش موقعیت پیش نیومده بود،برادر من چرا با این حرف ها دیدگاه رو نسبت به خودت و اعتقاداتت منفی میکنی؟!الان مصلا اینجا گفتی حجابا خوب نبود،حجاب ها خوب شد؟!مومن حرف بیهوده نمیزنه...;)

نصیحت برادرانه بود از طرف یه برادر کوچیک،امیدوارم به بد برداشت نکنی!:)
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• بچه کف بازار
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 461

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                            بعضیا رو دیدم
                            من شناختمت آقا مصطفی شما از برادران گشت ارشاد بودی فکرمی کنم
                            شوخی بود نرنجی

ولی کلا" من اعتقادات شمارو قبول ندارم چون اگه اسلام با بگیر و ببند قرار بود بمونه الان هیچ چیزی از ایمان و اعتقاد در دلهای ما نمونده بود ظاهر اصلا" مهم نیست
                            و همیشه این شعر سعدی توی گوش من زنگ میزنه در مورد حضرت رسول که اسلام و مسلمونی به اسم اون بزرگوار زینت بخشه

ماه فروماند از جمال محمد * سرو نباشد به اعتدال محمد
                            اعتدال اعتدال اعتدال

نظر

• بچه کف بازار
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 461

ضمنا" جو نمایشگاه عالی بود وقتی می دیدی از قشرهای مختلف سنی طبقاتی و از هر نقطه ایران و وطن عزیزمون اونجا جمع بودن و از هم یاد می گرفتن و به هم یاد می دادند کمتر جایی دیده بودم با این سلامت و پویایی

نظر

• sourena
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 1080

در اصل توسط rad پست شده است View Post
                                سلام دوست بلندمنش
                                سپاس
                                در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                                منم به این نمایشگاه رفتم اما برام جالبه که چرا این حجابی که دوستمون میگه برای من جلب توجه نکرد!

پ.ن:لازم به ذکره که مصطفی خان و بنده هردو ساکن قم هستیم:D

پ.ن2: لازم به ذکره که خانواده بنده معتقد به حجاب هستن و مادر و همسر بنده همیشه چادر سر میکنن...

پ.ن3: کاملا موافقم که ادم باید اول خودش رو درست کنه،عزیز من اول شما نگاه نکن،دوم اگه از دستت بر میومد سعی کن با کار فرهنگی بی حجابی رو از بین ببری،خیلی وقت بود میخواستم این انتقاد رو بهت داشته باشم مصطفی جان اما حقیقتش موقعیت پیش نیومده بود،برادر من چرا با این حرف ها دیدگاه رو نسبت به خودت و اعتقاداتت منفی میکنی؟!الان مصلا اینجا گفتی حجابا خوب نبود،حجاب ها خوب شد؟!مومن حرف بیهوده نمیزنه...;)

نصیحت برادرانه بود از طرف یه برادر کوچیک،امیدوارم به بد برداشت نکنی!:)
                                درود بر شما دوستان عزیز
                                بسیار از جوابتان خرسند شدم
                                به امید آنکه روزی برسه که هرکسی با هر خواست وآئین و اعتقادی به راحتی و در آرامش و مطابق سلیقه خود در این کشور زندگی کنه
                                دیگه همه می دانند و گفتنش تکرار مکرراته که حجاب و چادر تضمین کننده عفت و طهارت نیست و ...
                                سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

در حال کار...
                                X