نمایشگاه بورس،بانک و بیمه ( فاینکس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Nasser Rahmani
    عضو عادی
    • Aug 2011
    • 23

وقتی زندگیرو اونقدر سخت کردن که جوونا به هیچ عنوان نمیتونن ازدواج کنن نمیشه توقعی داشت. الان جوونها با مدارک تحصیلی بالا سربار پدر و مادرند .

قدیما میگفتن بچه بزرگ میشه عصای دست پدر و مادر میشه ولی الان وضعیت طوریه که پدر و مادر تا لب گور باید

نگران بچه هاش باش.

اونوقت هی میگن انرژی هسته ای حق مسلم ماست.

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
      نمایشگاه خوبی بود..با اینکه بعضی خانما حجابشون خوب نبود و یا محرم نامحرم رعایت نمیشد که انشاالله بهتر شه.
      بعضیا رو دیدم
      فکر نمیکردم بعضیا ایننقد کم سن سال یا سن بالا باشن :)
      فک نکنم کسی هم منو شناخته باشه;)

دقت کردی مصطفی؟! چقدر راحت جو و موضوع یک تاپیک را کاملا منحرف میکنی و بهم میریزی؟!
      اصل موضوع نمایشگاه و هدف آن و صمیمیت بین دوستان را نمی بینی اما بدحجابی! و روابط محرم نامحرم!! را که هیچکدوم ما توجهی نداشتیم را میبینی! من اصلا موندم تعداد خانمها اونجا انگشت شمار بود ظاهرا حواس و هدف شما از نمایشگاه بیشتر اونطرف معطوف بود که خدای نکرده تن یکی به اون یکی نخوره ؟!
      این تفکر و نگاه خیلی سعی کرد خودشو به جامعه تحمیل کنه اما .....
      بارها گفتند باز هم من میگم : چشمها را باید شست...جور دیگر باید دید !
      دفعه دیگه تشریف آوردید نمایشگاه بی زحمت به محصولات و برند غرفه ها نگاه کنید! اگر هم به روابط بین آدمها دقت زیادی داری صمیمیت ها و دوستی هاش رو هم ببین!
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• baradaran
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 545

با سلام و عرض ادب

امسال روزهای چهارشنبه و پنج شنبه در نمایشگاه حضور داشتم که موفق به دیدار دوست عزیزم جناب وحید 20 شدم و خیلی تمایل داشتم با سایر دوستان سایت بورسی نیز دیدار داشته باشم که متاسفانه این افتخار نصیب من نشد . برای مدیران محترم و همچنین سایر دوستان سایت وزین بورسی بهترینها را آرزو میکنم .
        @};-
        دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• m_r_anari
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 881

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

دقت کردی مصطفی؟! چقدر راحت جو و موضوع یک تاپیک را کاملا منحرف میکنی و بهم میریزی؟!
          اصل موضوع نمایشگاه و هدف آن و صمیمیت بین دوستان را نمی بینی اما بدحجابی! و روابط محرم نامحرم!! را که هیچکدوم ما توجهی نداشتیم را میبینی! من اصلا موندم تعداد خانمها اونجا انگشت شمار بود ظاهرا حواس و هدف شما از نمایشگاه بیشتر اونطرف معطوف بود که خدای نکرده تن یکی به اون یکی نخوره ؟!
          دفعه دیگه تشریف آوردید نمایشگاه بی زحمت به محصولات و برند غرفه ها نگاه کنید! اگر هم به روابط بین آدمها دقت زیادی داری صمیمیت ها و دوستی هاش رو هم ببین!
          اینائی که شما گفتی بصیرت میخواد کار هرکسی نیست. من موندم ایشون تو خیابون چه جوری راه میرن. احتمالا همش به در و دیوار میخورن و سروصورتشون خونیه.=))=))
          اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• ارشیا
            عضو عادی
            • Apr 2012
            • 36

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

واقعا که !!!!!!!!
            اینهمه مطالب و کلاسهای مهم اونوقت این بابا تا اونجا رفته ببینه که حجابش کامله یا کی با یه خانم گرم گرفته ...
            اگر فکر مریض نباشه اینو درک میکنه که تمام خانمهایی که تو نمایشگاه حضور داشتند همه از دوستان و دست اندرکاران بورس و سایتها بودن و هیچکس به چشم
            بدی به اونها نگاه نمیکرد ...
            البته بغیراز آقا مصطفی که موشکافانه بررسی میکرده ..
            جایی که همه دنبال تحلیل و سود و یادگرفتن بودن ببین این بابا دنبال چی بوده ..=))=))
            بقول آلمانیها : واقعا زرشک .:))
            رودخانه دل صخره ای را میشکافد نه بخاطر قدرتش بلکه بخاطر پایداریش ..L-)L-)L-)

نظر

• arminfar
              عضو فعال
              • Mar 2014
              • 479

پاسخ : گردهمایی در نمایشگاه بورس 91

با درود خدمت تمامی عزیزان
              حیفم اومد تو این روزهایی که نمایشگاه نزدیکه این تاپیک گم و گور باشه .
              یه پیشنهاد هم داشتم ، دوستانی که مایل هستند تو روزهای نمایشگاه یه قرار گروهی یا یک تور آموزشی به همراه بزرگان سایت داشته باشیم ، تو همین تاپیک هماهنگ کنند .
              به امید دیدار تک تک عزیزان در نمایشگاه
              ارادتمند آرمین فروهر
              ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• arminfar
                عضو فعال
                • Mar 2014
                • 479

پاسخ : گردهمایی در نمایشگاه بورس 91

در اصل توسط arminfar پست شده است View Post
                با درود خدمت تمامی عزیزان
                حیفم اومد تو این روزهایی که نمایشگاه نزدیکه این تاپیک گم و گور باشه .
                یه پیشنهاد هم داشتم ، دوستانی که مایل هستند تو روزهای نمایشگاه یه قرار گروهی یا یک تور آموزشی به همراه بزرگان سایت داشته باشیم ، تو همین تاپیک هماهنگ کنند .
                به امید دیدار تک تک عزیزان در نمایشگاه
                ارادتمند آرمین فروهر
                یک پیشنهاد دیگه هم داشتم
                اینکه مسئولین عزیز سایت سال انتهای نام تاپیک (گردهمایی در نمایشگاه بورس 91) رو حذف کنند تا این تاپیک تو همه سالها کاربرد داشته باشه
                با احترام
                آرمین فروهر

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

پاسخ : سرمايه گذاري سپه ( وسپه )

با سلام خدمت دوستان و هم تالاری های عزیز

روز های دوشنبه تا چهارشنبه در نمایشگاه بورس ساعت 11 تا 4 غرفه کارگزاری خبرگان سهام (کارگزار صندوق نفت) در خدمت دوستان هستیم .

سوالی اگر باشد. نکته ای اگر باشد .ضرری اگر به کسی زده باشیم آنجا محل تلافی کردن است

خوشحال میشم دوستان را ملاقات کنیم :x

سالن خلیج فارس 44-1

به امید دیدار دوستان -جمشیدپور
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• امیر بهرامی
                    Banned
                    • Jul 2013
                    • 2201

در اصل توسط آریو پست شده است View Post

روز های دوشنبه تا چهارشنبه در نمایشگاه بورس ساعت 11 تا 4 غرفه کارگزاری خبرگان سهام (کارگزار صندوق نفت) در خدمت دوستان هستیم .

سوالی اگر باشد. نکته ای اگر باشد .ضرری اگر به کسی زده باشیم آنجا محل تلافی کردن است

سالن خلیج فارس 44-1

خدمت میرسم آریو عزیز دوست خوب من

نظر

• علی نظامی
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 1033

سالن خلیج فارس 44-1

ایشالا ببینیمتون آریو جان :x

نظر

• mamadzar
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 396

سالن خلیج فارس 44-1

درود

خیلی دوست داشتم خدمت برسم آریو جان متاسفانه میسر نشد که بیام تهران در مدت نمایشگاه . خلاصه که جای ما رو هم خالی کنید ;)

شاد باشید
                        وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• mjtb
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 527

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post

دوستان سایت بورسی، بنده فردا در نمایشگاه هستم و از حوالی ساعت 11 تا انتهای وقت به همراه مهرداد خالقی در غرفه بورس24 حضور دارم (البته صرفا به صورت مهمان). ساعت 2 تا 4 هم مهرداد عزیز ارایه حضوری دارند که بخشی از وقت ایشان رو هم بنده صحبت خواهم کرد با موضوع بررسی سیاست های انبساطی و انقباضی دولت و نقش آن در آینده بازار بورس...

سلام و شب بخیر
                          جناب آقای بهزادی عزیز، بنده شخصاً همیشه از صحبت های شما استفاده کردم و تحلیلهای جامع شما رو پیگیری میکنم. یک درخواستی دارم؛ از اونجایی که شاید بعضی از دوستان -من جمله خودم- نتونیم خودمون رو به نمایشگاه برسونیم و از محضرتون استفاده کنیم، اگر مقدور هست صحبتهایی که فردا قراره انجام بدید رو ضبط کنید و اینجا به اشتراک بذارید تا ما هم بهره مند شیم.
                          ارادتمند و سپاسگزار محبت های شما

نظر

• Trader7
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 940

در اصل توسط mjtb پست شده است View Post
                            سلام و شب بخیر
                            جناب آقای بهزادی عزیز، بنده شخصاً همیشه از صحبت های شما استفاده کردم و تحلیلهای جامع شما رو پیگیری میکنم. یک درخواستی دارم؛ از اونجایی که شاید بعضی از دوستان -من جمله خودم- نتونیم خودمون رو به نمایشگاه برسونیم و از محضرتون استفاده کنیم، اگر مقدور هست صحبتهایی که فردا قراره انجام بدید رو ضبط کنید و اینجا به اشتراک بذارید تا ما هم بهره مند شیم.
                            ممنون دوست عزیز
                            جناب بهزادی اگر براتون زحمتی نیست فکر بسیار خوبی ست
                            @};-

نظر

• بهزاد بهزادی
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 494

در اصل توسط mjtb پست شده است View Post
                              سلام و شب بخیر
                              احتمالا تعدادی از دوستان این کار رو خواهند کرد. اگر بدستم برسد، حتما فایل رو می گیرم و اینجا خواهم گذاشت...

نظر

• arminfar
                                عضو فعال
                                • Mar 2014
                                • 479

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                                عصر همه عزیزان بخیر،

این اخبار رو بخوانید اول:

1- طرح اخذ مالیات بر خانه های خالی هفته آینده به مجلس می رود...
                                2- نرخ سود بانکی باز هم در دستور تعدیل در آینده نزدیک قرار دارد
                                3- دیدار دو طرفه ایران و آمریکا و دستور اوباما به عدم ترک میز مذاکرات مگر با توافق
                                4- اشاره عراقچی به انتظارات ورود به نگارش توافقنامه در وین 5

می دونم این روزها هنوز شاهد عدم ورود نقدینگی به بازار هستیم.. اما شما به من بگویید در شرایطی که اخبار هسته ای مثبت در راه است و نزول دلار و سکه احتمال بالایی دارد.... در شرایطی که همه اخبارها حاکی از ادامه رکود در مسکن و سختگیری های دولت و مجلس دراین بخش دارد.... در شرایطی که اخبار حکایت از تعدیل مجدد سود بانکی در اینده ای نزدیک دارد.... در این شرایط نقدینگی باید به کجا برود؟؟؟

فرض رو بر این بگیریم که حقوقی همچنان با صالح آبادی دشمنی دارد... اما تا کی و تا کجا؟ آیا همین حقوقی نباید در انتهای سال پاسخگوی سرمایه گزاران خود باشد؟ آیا در این سه ماه توانسته سودی مناسب کسب کند؟

من از هر سمتی به این بازار نگاه می کنم فقط و فقط صعود در آن می بینم... دیر یا زود همه متوجه می شوند که پول های سرگردان راهی جز سرازیر شدن به سمت بازار بورس کشور رو ندارد...

روزهای خوبی داریم... از این اصلاح طولانی خسته نشوید...

ارادتمند- بهزاد

دوستان سایت بورسی، بنده فردا در نمایشگاه هستم و از حوالی ساعت 11 تا انتهای وقت به همراه مهرداد خالقی در غرفه بورس24 حضور دارم (البته صرفا به صورت مهمان). ساعت 2 تا 4 هم مهرداد عزیز ارایه حضوری دارند که بخشی از وقت ایشان رو هم بنده صحبت خواهم کرد با موضوع بررسی سیاست های انبساطی و انقباضی دولت و نقش آن در آینده بازار بورس...

امیدوارم تبلیغ محسوب نشه و پیشاپیش عذرخواهی می کنم از مدیران انجمن... اما چون دوستان زیادی در ایمیل و پیغام سوال می کنند مطلب رو اینجا گذاشتم...

موفق باشید- بهزاد
                                با درود خدمت جناب بهزادی عزیز
                                بنده تو این دو روز گذشته در نمایشگاه حضور داشتم و به نظر این حقیر سه شنبه با حضور جنابعالی رنگ و بوی دیگری داشته باشد .
                                بیصبرانه مشتاق دیدار شما هستم .
                                ارادتمند آرمین فروهر

نظر

در حال کار...
                                X