کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
HSC (( بررسي سهام از لحاظ تكنيكال، بنيادي و روانشناسي بازار ، با چاشني رانت. ))
باتشكر ميشه يه تحليل از خرينگ داشته باشيد بنظربسيار مستعد صعوده خودم رو صد خريدداشتم هرروز حجم وقيمت داره بالاتر ميره ولي تكنيكالش برام مهمه اگر زحمتشو بكشيد ممنون ميشم
خرينگ : اگر شنبه پايانيش بالاي 117 بسته بشه ميره براي هدف اول يعني 125.
هدف ميان مدت : حوالي 165 تومان است كه تا قبل از آن احتمالا يك اصلاح بكند.
فعلا 111 را كه مهمترين مقاومت سهم بوده ديروز رد كرده .
و بعضي تك سهمهاي فلزيها مثل فولاي زنگان فنوال و (بعضا فباهنر ) بهتر هستند.
راستي فباهنر را روي 275 و سپس 240 زير نظر بگيريد احتمال برگشتش هست.
اگر روي 275 برگردد حدودا 60درصدي در كوتاه مدت خواهد داد.
اگر روي 240 برگردد روند سودآوريش فرسايشي خواهد شد و زمانبر.
موفق باشيد.
سلام وعرض تشکر از شما وهمه اساتید بزرگوار که باعث آشنایی هرچه بیشتر ما تازه واردین ومبتدیان بازار میشوید.بانگاه به عملکرد یک ماهه گذشته خود که میکنم فقط خوش به حال کارگزاری من شده بنا به نا واردی واز این شاخه به اون شاخه پریدنها و راهنمایی بعضی دوستان نا آگاه و شاید مغرض متحمل ضرر زیادی شدم ..ایرادی وارد نیست چون تجربه گرانبهایی بدست آوردم هرچند خیلی خیلی گران.اینها رو نوشتم تا برای بقیه دوستان تازه کار اقلا مفید واقع بشه/عزیزان تازه کار فقط با صلاحدید اساتید سایت خرید وفروش انجام دهید نه هیچ کس دیگر ..سلامت باشید
با تشکر از صاحب تاپیک
در صورت مقدور بودن در مورد ذوب و فولاد و مپنا نظر دهید
باتشکر از شما بابت وقتی که میگذارید
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر