HSC (( بررسي سهام از لحاظ تكنيكال، بنيادي و روانشناسي بازار ، با چاشني رانت. ))

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mo30
    عضو عادی
    • May 2013
    • 41

با سلام قسمتی از سبد من ثشرق قشیر و قچار
    اوضاع قندی هارو که خودتون می دونید
    اولا نظرتون چیه
    میگن قشیر افزایش سرمایه داره و اینکه قشیر و قچار تعدیل دارن
    نظرتون چیه تعویض اینها رو با مداران فولای فاذر و یا بانکیها چیه با تشکر

نظر

• mohammady
      عضو عادی
      • Aug 2013
      • 44

:xسلام خدمت دوستان:
      چه قیمتی را برای فروش سغرب مناسب میدونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      خدایا آنچه دارم از عنایت توست، و آنچه ندارم درایت توست.../:.Heart.:/

نظر

• kscaig
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 99

سلام.
        استاد نظرتون در خصوص کگاز چیه؟

نظر

• sadeghmousavi
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 484

جناب HSC نظرتون درباره دارویی ها چیه؟ کدومشون رو ترجیح میدین؟

نظر

• HSC
            عضو فعال
            • Feb 2013
            • 316

در اصل توسط mo30 پست شده است View Post
            با سلام قسمتی از سبد من ثشرق قشیر و قچار
            اوضاع قندی هارو که خودتون می دونید
            اولا نظرتون چیه
            میگن قشیر افزایش سرمایه داره و اینکه قشیر و قچار تعدیل دارن
            نظرتون چیه تعویض اینها رو با مداران فولای فاذر و یا بانکیها چیه با تشکر
            سلام. قنديها رو بيخيال شيد. اگرم خواستيد فقط همون سه تا يعني قمرو قشهد قصفها.
            درباره ي تعديل و افزايش سرمايه ي قشير هم من خبري ندارم فقط بدونيد خيلي وقتها اينها فقط در حده حرفه.

فاذر رو اگه خواستيد با حد ضرر 640 بگيريد. هدف بنيادي يا تكنيكال خاصي رو دنبال نميكنه فقط يادمه ازون قديمها كه 250 بود ميگفتن تا 600 ميره و بعد تا 1200. ما هم يك سري روي 350 تا 600 مهمونش بوديم.
            الان شايد خيز بخاد برداره براي 1200 منتها بنياديش جور در نمياد. اين سهم فقط رانتيه.
            الان هم شايد واقعا حركت كنه براي 1200 شايد هم بازيگرش ركب بزنه به ملت و خودش بياد توي 900 يا 1000 خالي كنه.

ولي نكته ي مهم در مورد فاذر اينه كه اون بازيگري كه قبلا از 325 چاقش كرد تا 500 همون موقع خالي كرد و رفت و اين سهمو داد به يه عده ي ديگه مثل همين فولاي و يك سري حقيقي ي پولدار.

در هر صورت بنظرم فاذر ميتونه تا 1000 يا 1200 هم بالا بره بيشتر هم بخاطر همين حرف و حديثهايي كه از قبل پشتش بوده و اهدافي كه براش تعيين ميكردند.

بنيادي حرف خاصي براي گفتن نداره . اما از نظر تكنيكال هدف حد اكثريش = 1140 ( معادل فيبوي تعديل نشده ي 162% ) هست.
            رد صورت تثبيت بالاي 640 ، ورود با حد ضرر 640 شايد گزينه ي بدي نباشه. تصميم با دوستان.

در اصل توسط mohammady پست شده است View Post
            :xسلام خدمت دوستان:
            چه قیمتی را برای فروش سغرب مناسب میدونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            950 البته نگاه به گروه كنيد اگر گروه بتونه سه روزه ديگه يعني تا پايان شنبه مثبت باقي بمونه همه ي سيمانيها يك گين خوب ديگه ميدن حدودا 30 - 40 درصدي.

پسفردا اكثر سيمانيها به مقاومت مهمشون برخورد ميكنن.

در اصل توسط kscaig پست شده است View Post
            سلام.
            استاد نظرتون در خصوص کگاز چیه؟
            كگازو روي 600 الي 625 اگه رسيد بگيريد با حد ضرر 600 و هدف 800. سهم خوبيه ولي شايد بازي دربياره و دو سه هفته تو همين قيمتا يعني مابين 600 تا 650 درجا بزنه.

در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Post
            جناب HSC نظرتون درباره دارویی ها چیه؟ کدومشون رو ترجیح میدین؟
            خوبن پارس دارو و اكسير . در دارويي ها سراغ شركتهاي كوچك برويد.

خب بريم سراغ سبد خودمون :

ولغدر كه داره بازي درمياره و اعصاب خورد ميكنه البته بنظرم بايد نهايتا از پسفردا شروع به حركت كنه و بره بالا. اگر روي رنج 110 الي 1120 خريديد فعلا نگهداري كنيد. رشد ميكنه نگران نباشيد. الان اگه بخواهيد اونو با چيزه ديگه اي سويچ كنيد فقط بيخودي به بازار نوسان داديد و يك عده سود بردن ازتون!

ولغدر داره الگوي مثلث افزايشي ميسازه كه يا فردا تموم ميشه يا پسفردا. حقوقيش خيلي ريلكسه و عجله اي نداره كه خيلي سريع سهمو ببره تا 200 و همين موضوع بچه ها رو اذيت كرده.
            عيب نداره اين هم بالاخره ميره بالا . فوقش 2 روز ديرتر.
            پس فعلا نگهداري.

فولاي هم كه مجدد الگوي مثلث افزايشي ساخت. اونم فردا يا پسفردا بايد برگرده مثبت شه و بره بالا.
            فولاي الان مثل زنگان يك هفته ي پيشه. حجم معاملاتش هم كم شده و به كنج مثلث رسيده .
            صعود اين يكي حتميه. پس اين هم نگهداري . حد ضرر = 575.

زنگان هم كه امروز پريد. ديگه بنظرم گير كسي نياد تااااا حوالي 900 تومن كه اون قيمتها هم ديگه ارزش خريد نداره و ريسكش بالاست چون سهم ممكنه تا 1200 هم يكسره بالا بره اما از 900 به بعد ديگه مستعد اصلاح ميشه و من تو اون قيمتا ديگه به كسي پيشنهاد خريد نميدم.

زنگان رو اگه فردا يا پسفردا هم تونستيد وارد شيد عيبي نداره ولي بعد از اون ديگه ارزش ورود نداره و سودتون پايين مياد.

اونايي كه از زنگان جا موندن بجاش فولاي رو بگيرن كه فولاي بازيش از زنگانم قشنگتر ميشه.

دو سه روز يا نهايت يك هفته ي ديگه فولاي هم پرواز ميكنه و ميره واسه ي 1000 و بعد 2000.

من نميدونم اونايي كه امروز فولاي رو ميفروختن چه فكري با خودشون ميكردند؟ شايد به هواي گرفتن 2-3 درصد نوسان ! اي بابا ... . آدم عاقل سود 50-60 درصدي حالا اگه نگيم 300% (يعني از 600تا 1800)
            آدم عاقل مياد اين سودو كنار بزاره و واسه ي گرفتن دو سه تا وسان 4-5درصدي هي خريد و فروش كنه اونم با هزار احتمال و استرس !؟؟

منكه اينكارو نميكنم.

همين زنگان هم دو هفته ي پيش يك عده روي 460 فروختند به اين خيال كه روي 400 بتونن دوباره وارد شن و 15% نوسان بگيرن ولي جا موندن و الان بايد برن 60%بالاتر همين زنگانو بخرن!

رو سهام خوب نوسان نگيريد. خودتون اذيت ميشيد و جا ميمونيد.

فولاي رو نگهداريد و در هر منفي فقط اضافه كنيد.

ثشرق رو هم فعلا دست نگه داريد و سمتش نريد. بنياديش رو كه امروز تركوندند با اون اطلاعيه!

خريد روي 200 با هدف گرفتن نوسان شايد خوب باشه اما الان و در اين قيمتها خير .

خبهمن هم بنظرم امروز سيگنال خريد داد. حجم خوبي بالاي 200 معامله شد. هدف اولش 240 تومنه.

يعني اگه فردا تازه بخواهيد اينو برداريد ميشه 208. تا 240 حدودا 32 تومن يعني 13% سود ميتونه بده.

كرازي رو هم اگر رسيد به 310 بگيريد با حد ضرر 300. بالاتر برنداريد.

همچنان تاكيدم روي فولاي است و بعد زنگان.

موفق باشيد.
            آخرین ویرایش توسط HSC؛ 2013/08/12, 14:41.

نظر

• farrokhi
              عضو عادی
              • Apr 2013
              • 53

با سلام خدمت جناب HSC
              با تشکر از شما ولغدر در 84 و فولای در 303 وارد شدم و با راهنمایی شما نگه می دارم
              امروز گزارش خوبی ار تاپیکو رو کدال آمد برخلاف پیش بینی ها با قیمت پایین باز شد 371 - با توجه به شرایط و مناسب بودن شرایط پترو شیمی ها نظر شما در مورد ورود به این سهم چیست ؟ ممنون از راهنمایی

نظر

• koroosh
                عضو عادی
                • Jun 2013
                • 57

باعرض تشکر از زحمات جنابعالی
                جناب HSC نظر شما در مورد واتی میخواستم بدونم که ایا ارزش سرمایه گذاریو داره یا نه؟
                در مورد شیران شما نظری ندارید؟ چون سهمی هست بنیادی و اینده دار یه چشم انداری از این سهم هم بگید ممنون میشم؟
                با ارزوی سلامتی و موفقیت شما

نظر

• HSC
                  عضو فعال
                  • Feb 2013
                  • 316

سلام

شسينا : روي600 الي 620 اگر رسيد ميشه وارد شد با حد ضرر 600 . شركت كوچكي است و براحتي ميتونن پول پشتش بندازن و بيارنش بالا. تا حالا هم همينكارو كرده اند. منتها الان پي بر اي اش خيلي بالا رفته. البته باز هم بنظر من بعد از اصلاح يا حتي بدون اصلاح هم ميتونه رشد كنه.
                  اين تيپ سهمها رو بهتره بهد از 20-30درصد نزول وارد شيد و فقط هم تكنيكال.
                  شسينا - شفارس - شپارس - شپمچا و ... اينها همه مثل هم اند.
                  بنياديشون خوب هست اما بخاطر كوچك بودنشون خيلي بيشتر از بنياديشون رشد كرده اند و مي كنند.
                  اينها رو تكنيكال و بعد از اصلاح ها بايد وارد شد.

تاپيكو : سهم سنگيني است. روي همان 350 هر وقت رسيد اگر برداريد مطمئن تر است. بالاي چنداني بنظرم ندارد. پاييني هم ندارد .
                  همين حدود بين 350 تا 420 نهايت بتونه بالا و پايين بره.

واتي : واتي رو سنگين واردش نشيد ولي اگر خواستيد روي 800 تومن با حد ضرر 800 برداريد با هدف 940.

من چندان خوشبين نيستم به اينكه يك رشد طوفنده ي ديگه از واتي ببينيم. ولي اگه روي 800 حمايت بشه دست كم تا 900-

920 ميتونه بره. وساپا رو بهتر از واتي ميدونم.

شيران : شيران هم ميتونه تا 5000 بره اما با كش و قوس فراوان. بزاريد اگه به 3000 رسيد روي 3000 بگيريد كه لااقل وقتي به 5000رسيد بتونيد 60درصد سود بگيريد. شيران سهم سبكي نيست و پي بر ايش هم فعلا پره. بازار شايد به اين زوديها سمتش نياد اما سهم ارزنده اي هست. بايد به وقتش وارد شيد. الان فعلا دوره ، دوره ي بانكي ها و خودروييهاست و تك سهمهاي فلزي و دارويي و بعضي تك سهمهاي ديگر.
                  آخرین ویرایش توسط HSC؛ 2013/08/12, 20:27.

نظر

• trade secret
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 75

با سلام و احترام
                    جناب hsc در صورت امکان تحلیلی از گروه سیمان بیان بفرمایید. آیا زمان ورود مناسب است؟ با توجه به شرایط کدام سهام گزینه مناستری است؟
                    با تشکر از شما

نظر

• HSC
                      عضو فعال
                      • Feb 2013
                      • 316

در اصل توسط trade secret پست شده است View Post
                      با سلام و احترام
                      جناب hsc در صورت امکان تحلیلی از گروه سیمان بیان بفرمایید. آیا زمان ورود مناسب است؟ با توجه به شرایط کدام سهام گزینه مناستری است؟
                      با تشکر از شما
                      سيمانيها اگر تا شنبه مثبت بمانند از مقاومتهايشان عبور ميكنند و سيگنال خريدشان صادر ميشود.

سفارس و سغرب ليدر هستند.

سدور ارزنده است.

و سقاين هم چون كوچك است تند و تيز . منتها تند و تيز بالا رفتن تند و تيز پايين اومدن رو هم داره !

مثل غمهرا. البته بنيادي سقاين خوب است و با يك چيزي مثل غمهرا اصلا قابل مقايسه نيست.

نكته ايتجاست كه در سقاين در هر نقطه اي اگر وارد شديد همان نقطه را حد ضرر قرار دهيد.

اگر شكست = خروج . نشكست = سهامداري.

تصميم با دوستان.

نظر

• arash boursy
                        عضو عادی
                        • Aug 2012
                        • 96

سلام
                        نظرتون راجع به وسپه چیه؟
                        ممنون
                        [B][COLOR=#0000ff]
                        [/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
                        [COLOR=#0000ff]
                        [/COLOR][/B][/B][/B]

نظر

• koroosh
                          عضو عادی
                          • Jun 2013
                          • 57

با تشکر از شما
                          امروز زنگان صفش ریخت میخواستم ایا دلیلی یا خبری باعث این امر شده؟

نظر

• under line
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 137

من مقداری کربن دارم و 20 روزه باید بفروشمش به نظر شما الان بفروشم یا 20 روز دیگه واگه بفروشم چه سهمی رو پیشنهاد میدین؟؟؟؟؟ و نظرتون راجع به سبدم رو اکه لطف کنین خوشحال میشم راستی من مبتدیما

سهم قیمتی که واردش شدم
                            1.فارس 9259
                            2.ذوب 4130
                            3.آکنتور 7400
                            4.شکربن 4648
                            5.فولاژ 4813
                            [SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• masmas_m2008
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 156

بکاب دو روزیه که با 4% منفی معامله میشه ! دنبال دلیلش هستم. خوشحال میشم نظرتون رو راجع به این سهم بیان کنید. متشکرم

نظر

• under line
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 137

راستی میشه لطفا بگین از خودروییها کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟؟ودرکل به نظرشما الان چه سهم هایی رو نباید از دس داد؟؟؟؟؟؟؟/:.wubsmiley.:/
                                [SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

در حال کار...
                                X