کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
HSC (( بررسي سهام از لحاظ تكنيكال، بنيادي و روانشناسي بازار ، با چاشني رانت. ))
سلام جناب HSC بنظرتون کی اصلاح بانکی ها مخصوصا وپارس تموم میشه و اینکه بنظرتون نرخ سود شناور بانکی که قراره اجرا بشه به نفع بورسه ؟
نظرتون در مورد لیدر های گروه ساختمانی چیه اصلا موافق این گروه هستید و اون رو پیشرو می دونید؟
با تشکر
.
.
.
و همينطور كگاز بعنوان يك تكسهم با قابليت رشد انفجاري. هم قطارهايش مثل كفرا و كخاك دارند منفجر مي شوند
اما باز هم رشد ميكنند حقيقتا چون وضعيت بنيادي مناسبشان، پتانسيل و ظرفيت اين رشد را برايشان فراهم مي كند.
كگاز هم از همين قماش است. گزارشات اي پي اسش را نگاه كنيد جهش شديد سودآوري را ميتوان به راحتي تشخيص داد.
....
موفق باشيد
با سلام و عرض ادب
ضمن تشکر از جناب HSC عزیز به واسطه وقتی که صرف معرفی سهام به دوستان دارند ...
یه سری نکات در رابطه با کگاز وجود دارد که بد ندیدم دوستان به آن توجه داشته باشند ...
در رابطه با روند سودآوری شرکت باید گفت در عین اینکه سهم روند صعودی سود شارپی داشته همانطور در برخی گزارش ها و سال ها سقوط های ناگهانی نیز داشته و در مجموع بهتره با احتیاط به پیش بینی های این شرکت نگاه کرد..
مورد بعدی سود غیر عملیاتی هست که در 3 ماهه باعث شده تقریبا 86 درصد از پیش بینی پوشش پیدا کنه ..البته.. ذکر این نکته مهمه که سود عملیاتی در 3 ماهه پوشش معقولی داشته و چیزی خدود 27% از پیش بینی را پوشش داده... با محاسبات بنده با فرض تعمیم سود عملیاتی به بقیه سال و با فرض عدم ایجاد مشکل در روند سود سازی و فروش شرکت به سودی معادل 1321 ريال رسیدم که با پ ب ای 5 قیمت سهم 6605 ريال خواهد بود و رشد شارپی از لحاظ بنیادی برای آن متصور نیستم...
شرکت نزدیک 8.480.213 یورو تسهیلات ارزی از محل حساب ذخیره ارزی جهت تکمیل پروژه شمس آباد دریافت کرده که بار مالی برای شرکت ایجاد خواهد کرد....
و همچنین شرکت از موجودی نقد پایین رنج می بره...
مورد دیگری که بد نیست به آن اشاره کنم کاهش تولید... و ...کاهش موجودی کالا در انبار شرکت (با وجود فروش کمتر نسبت به پارسال) نسبت به دوره مشابه سال گذشته می باشد..که ریسک یه سهم را برای سرمایه گذاری بالا میبرد..
نکته مثبتی هم که در رابطه با رشد قیمتی آن میشه متصور بود اقبال بازار به گروه مورد نظر میباشد...
ذکر این نکات بابت بررسی جامع یه سهم توسط دوستان میباشد و نظرات شخصی بنده هست ...خدایی نکرده حمل بر تخریب سهم نباشه..
از جناب HSC هم بابت اشغال تاپیکشون عذرخواهی میکنم..@};-
اگر اين افزايش سرمايه از محل جايزه باشد (سود انباشته ) بهتر است قبل از افزايش سرمايه بخريد سهم را.
اما اگر از محل آورده باشد بهتر است درست در روز بازگشايي پس از افزايش سرمايه خريد كنيد. همه ي سهمها در روز اول فرصت ورود ميدهند.
زمگسا : روي 2000 براي ورود مناسب و كم ريسك است، 2000 كف سهم است. بنياديش هم مناسب است و همين ريسك را كاهش داده است.
تا پايان سال انتظار افزايش چشمگير epsاش نميرود اما همين 320 تومانش را ميتواند براحتي پوشش دهد.
بنظرم خريدش در 2000 با هدف 2500 مناسب است. در صورت شكست 2750 به سمت بالا سهم مجددا روند صعود مي گيرد
فعلا در حال تشكيل الگوي مثلث افزايشي است. اين الگو براي اين سهم در درازمدت تكميل مي شود. (مثلا 6 ماهه ) .
ولغدر : ولغدر رو اگر براتون گرون درومده روي 100 تومن ميانگين پايين بياريد تا وقتي برگشت و رسيد به 110 بفروشيد و باسود خارج شويد.
وبانك : پوشش 3ماهش ضعيف بود و نتونست انتظارات بازار رو برآورده كنه افتش هم بخاطر همينه. در هرحال بايد طي يكي دو روز آينده برگرده و مثبت شه و يك نوسان مثبت يكي دوروزه بده.
اگر برنگشت روي 400 به احتمال خيلي زياد يك نوسان مثبت ميده ( مثل وآتي كه پريروز داد ) ، اگر توش گير كرديد روي 400 كه حمايتشه،
ميانگين پايين بياريد و بعد روي 450 خارج شيد. روندش در ميان مدت نزوليه و هرمثبتي فرصت خروج. اما از 400 ممكنه برگرده و تا 500 هم بياد بالا.
در حقيقت با توجه به اندازه ي شركت و نوع گروهي كه توش قرار داره و حال و هوايي كه اينروزها هممون شاهدش هستيم، و بخصوص با گزارش 3ماهه ي ضعيفي كه داده صعود اين گروه يك مقدار مشكل شده.
ثغرب : در گروه ساختماني ثشرق ليدر هست ، و وساخت فرسايشي و بي پدر و مادر (بي بازيگر ) .
البته ثشرق با اين گزارشي كه امروز داد تازه پي بر اي نرمال پيدا مي كند و بعيد نمي دانم كه بازيگران و سهامدارانش در روز بازگشايي خالي
كنند و بروند و تا چندروز منتظر شوند كه قيمتش بيايد پايين و بعد دوباره بخرند.
توصيه من به شما اين است كه در روز بازگشايي هيجان زده نشويد و خريد نكنيد چون امكان ركب خوردن از اين سهم در شرايط كنوني، بسيار
زياد است. نقطه ي ورود مناسب از نظر تكنيكال روي ثشرق 225 تومان است.
اگر بازيگرانش بخواهند در روز بازگشايي زير سهم را بگيرند و حمايتش كنند ريسك زيادي را متوجه خود مي كنند ، بعيد ميدانم اينكار را بكنند.
ثغرب نيز از ثشرق تاثير ميپذيرد. ثغرب را يك پله اگر خواستيد روي 300 و يك پله روي 260 بخريد. با حد ضرر 260.
سلام جناب hsc
روز چهارشنبه حقوقی 2.25 M ولغدر فروخته و در عوض 7.75 M خریده فقط 2 M سرمایه گذاری دلیران پارس اضافه کرده
الان هم روی +4 شنبه سفارش فروش گذاشتند این رفتار چه معنی می تونه داشته باشه ممکنه برای نوسانگیری باشه
یا خبرهای خوبی از تکنیکال سهم به گوش می رسه ؟ اگه ممکنه تحلیل کنید متشکرم.
با درود و سلام خدمت جناب HSC .شرکت فولای شركت به دنبال دو نوع افزايش سرمايه هست١)١٥٠ درصد افزايش سرمايه به دليل اصلاح ساختار مالي كه عملاً براي خريد و فروش سهام استفاده ميشه و با توجه به خريدهاي مجموعه ميشه اميدوار بود اين نوع افزايش سرمايه ميتونه افق خوبيدر سود اوري شركت داشته باشه،طرح توجيهي اين افزايش سرمايه به بورس ارسال شده و بزودي عملياتي ميشه.٢)افزايش سرمايه بميزان ٧٥٠ درصد كه به خاطر پروژه نورد گرم قراره انجام بشه و ظرفيت ٤٠٠/٠٠٠ تن توليد سالانه داره.
میشه لطفا بفرمایید این افزایشها از محل آورده است یا انباشته؟ و هرکدام حدودا چه زمانی ممکنه انجام بشه؟
بنظرتون شپارس رو که با قیمت حدودی 10500 خریدم رو با فولای تعویض بکنم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. باز هم از زحمات شما تشکر میکنم.
سلام دوستان عزيزم ؛
فعلا بهترين كار نقد ماندن است. من خودم متاسفانه فقط 20% نقد هستم!
حتي در بهترين سهمهاي بازار و در بهترين نقاط حمايت هم وارد هيچ سهمي نشويد.
ميانگين هم فعلا پايين نياوريد.
بگزاريد ببينيم بحران سوريه به كجا ميرسد ، فعلا نقد بمانيد . بازار فرصت خريدهاي خوبي خواهد داد. اصلا در خريد عجله نكنيد.
فقط در يك صورت شاخص در هفته ي آتي مثبت مي شود آنهم وقتيكه آمريكا و انگليس بگويند از حمله به سوريه بكلي منصرف شده اند. بنابر اين شنبه منفي بودن شاخص تقريبا اجتناب ناپذير است.
بنابراين شنبه شاخص وارد كانال B خواهد شد.
جناب HSC اتفاقب من فكر ميكنم اوباما با انداختن توپ در زمين كنگره ميخواد از جنگ خودداري كند و از طرفي خود اسراييل به هيچ وجه مايل به نابودي اسرائيل نيست. چون دراين صورت گروههاي افراطي اسلامگرا حاكميت سوريه را بدست ميگيرند كه اين اصلا به نفع صهيونيست ها نيست. بنابراين جنگي به نظرم در كار نيست.چون آمريكا سعي ميكند با جنگ داخلي تنها سوريه را چند قسمت كند. كه بهترين گزينه براي او و بقيه غربي هاست. و من فكر ميكنم همين سناريو را براي مصر هم بخواهد اجرا كند تا هيچ كشور واحد مقتدري رد منظقه خاورميانه نباشد.
نظر