کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان گرامی مجددا تاکید میشود که جناب نادر علی در هیچ فروم بورسی فعالیت ندارند.
وقطعا سوالات و نوشته های عزیزان در این تاپیک بی پاسخ خواهد ماند.در صورتی که دوستان سوالی دارند باید در صفحه اختصاصی ایشان
مطرح نمایند تا پاسخ مناسب را دریافت نمایند.
با تشکر
با سلام.اسم کاربری آقای نادر علی تو فیس بوک چیه؟ لطفا
در پاسخ دوست عزیز عکس ها دقیقا از صفحه ایشان بوده ودر فیس با نام کاربری مقابل کامنت ها فعالیت می نمایند یعنی با اسم خودشان
با جستجوی نام قادر به یافتن پیج ایشان خواهید بود.
سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
Kazem Naderali
خبهمن بنظرم مثل2هفته پیش که رنج290-266نوسان کرد پرچم ساخت الان نیز رنج335-305همین کار بكنه شخصا نگران نوسانات منفی سهم نیستم و معتقدم این اصلاح قیمتی برای صعود و رشد قیمتی اتی سهم لازم هست
Kazem Naderali
منم 229خریدم که با فروشش و جایگزینی با خپارس224-227تومنی سود خوبی کردم من خودم25%سبد خبهمن و10%خپارس 5%خودرو باقی خوارزم و کمی ساختمانی کمی فولاد کمی بانکی دارم از صنعت خودرو یه سهم کم ریسک مثل خبهمن یه سهم پرریسک مثل خودرو یا خپارس داشتنش بد نیست البته خبهمن تا20-25%سبد خوبه خودرو یا خپارس تا10%سبد
منم 229خریدم که با فروشش و جایگزینی با خپارس224-227تومنی سود خوبی کردم من خودم25%سبد خبهمن و10%خپارس 5%خودرو باقی خوارزم و کمی ساختمانی کمی فولاد کمی بانکی دارم از صنعت خودرو یه سهم کم ریسک مثل خبهمن یه سهم پرریسک مثل خودرو یا خپارس داشتنش بد نیست البته خبهمن تا20-25%سبد خوبه خودرو یا خپارس تا10%سبد
:-s:-?:-?:-?
از بودن در اقلیت لذت ببرید ؛ وقتی در جهت درست معامله کرده باشید اغلب افراد با شما موافق نخواهند بود (جان مورفی )
نظر