تحلیل های بورســی کاظـم نادرعلی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zorba
    ستاره دار(3)
    • Aug 2013
    • 3951

پاسخ : تحلیل های بورســی کاظـم نادرعلی

در اصل توسط hahahaha پست شده است View Post
    Kazem Naderali
    خبهمن بنظرم مثل2هفته پیش که رنج290-266نوسان کرد پرچم ساخت الان نیز رنج335-305همین کار بكنه شخصا نگران نوسانات منفی سهم نیستم و معتقدم این اصلاح قیمتی برای صعود و رشد قیمتی اتی سهم لازم هست
    Kazem Naderali
    منم 229خریدم که با فروشش و جایگزینی با خپارس224-227تومنی سود خوبی کردم من خودم25%سبد خبهمن و10%خپارس 5%خودرو باقی خوارزم و کمی ساختمانی کمی فولاد کمی بانکی دارم از صنعت خودرو یه سهم کم ریسک مثل خبهمن یه سهم پرریسک مثل خودرو یا خپارس داشتنش بد نیست البته خبهمن تا20-25%سبد خوبه خودرو یا خپارس تا10%سبد
    دوست من،
    بنده خودم تا خرخره تو خبهمن هستم!.... با این حال این پست مربوط به خیلی وقت پیشه..... اجازه بدید کسایی که زحمت انتقلال نظرات و تحلیلهای آقای نادرعلی رو متقبل میشن، خودشون کار را انجام بدن
    ممنون
    زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• hahahaha
      عضو عادی
      • Dec 2011
      • 70

نه دوست عزيز اين مال 12 روز پيشه و ايشون اعلام خروج هم نكردند

نظر

• iq_son
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 705

دوستان گرامی که پیگیر استراتژی خرید و فروش های ایشان هستند باید روند سبد گردانی رو متوجه میشدند!
        زمانی که ایشون پست زدند دارن خارزمی جم میکنند حدود 4.2 میلیون یعنی داره وزنش در سبد بالا میره!
        یا وقتی میگن پاسارگاد رو خریدم انصار خریدم صادرات خریدم به طبع داره وزن بانکی ها بالا میره!
        و الان هم آخرین پست خودرویی رو 7% ذکر کردن که عمدش خبهمنه!
        ایشان فقط تحلیل میکنند مانند سایر دوستان که همگی تحلیل میکنند.حال تشخیص خرید و فروش شما نباید از روی ورود و خروج شخص خاصی باشد.
        شما نیز با مطالعات خود و جمع آوری نظرات و تصمیم گیری به سهم ها ورود خروج کرده و وزن سبد خود را مدیریت نمایید.
        با تشکر
        آخرین ویرایش توسط iq_son؛ 2014/01/15, 11:28.
        سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• hahahaha
          عضو عادی
          • Dec 2011
          • 70

جناب اي كيو سان عزيز
          آقاي نادرعلي از بزرگان بازار سرمايه هستند و من مدت زيادي است كه ايشان را مي شناسم و تحليلهاي خوب ايشان رو خوندم
          چند بار فروم نويسي رو كنار گذاشتند
          يه مدت توي فرابورسيان رفتند
          الان هم كه از صفحه فيسبوكشان مطلب مي زنند
          ايشان يكي از تحليلگران كم نظير بازار سرمايه هستند
          ولي من انتقادي كه داشتم اينه كه يكسري از دوستاني كه تازه وارد بازار شدند به دنبال تحليلگران حرفه اي هستند كه از روي دست ايشان خريد و فروش كنند. من هم به نظرم آقاي نادرعلي و چندتا از بزرگان ديگه افراد مناسبي هستند
          حال مساله اينه كه افرادي مثل ايشون كه در بازار زياد نيستند مي شن ليدر و خيلي ها كه سواد آنچناني ندارند از روي دست ايشان خريد و فروش مي كنند. وقتي ايشون گفتند 25 درصد سبد خبهمنه و هيچ نگراني نداره و سهم نوسانات بين 305 تا 335 داره خيلي ها خيالشون راحت بود
          ولي وقتي سهم اومد زير 300 و ايشون درصد سبد رو كم كردند و مدتي هم هست كه تحليلي از خبهمن نزدند خيلي ها نگران مي شن كه نكنه ايشون ديگه روي خبهمن مثبت نيستند.
          به هر حال اين رو بايد قبول كنيم كه اساتيدي مثل ايشون با افرادي مثل من و شما متفاوتند و نمي شه گفت كسي به خريد و فروشهاي ايشون توجه نكنه
          در پايان بايد عرض كنم كه من خبهمن رو دارم و خودم هم تحليلش كردم و نگراني اصلا ندارم و با تحليل جناب نادرعلي بيشتر هم مطمئن شدم
          ولي بيشتر براي عموم دوستان عرض كردم
          موفق باشيد

نظر

• طلوع پیروزی
            عضو عادی
            • May 2013
            • 172

بنام خدا
            با سلام خدمت استادگرامیiq_son
            در صورت امکان می خواستم استاد کاظـم نادرعلی تحلیلی در مورد صنعت آی تی بورس بدهند، همچنین در مورد مداران و مجموعه این گروه
            با تشکر

نظر

• اسفند89
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 69

در اصل توسط iq_son پست شده است View Post
              دوستان گرامی که پیگیر استراتژی خرید و فروش های ایشان هستند باید روند سبد گردانی رو متوجه میشدند!
              زمانی که ایشون پست زدند دارن خارزمی جم میکنند حدود 4.2 میلیون یعنی داره وزنش در سبد بالا میره!
              یا وقتی میگن پاسارگاد رو خریدم انصار خریدم صادرات خریدم به طبع داره وزن بانکی ها بالا میره!
              و الان هم آخرین پست خودرویی رو 7% ذکر کردن که عمدش خبهمنه!
              ایشان فقط تحلیل میکنند مانند سایر دوستان که همگی تحلیل میکنند.حال تشخیص خرید و فروش شما نباید از روی ورود و خروج شخص خاصی باشد.
              شما نیز با مطالعات خود و جمع آوری نظرات و تصمیم گیری به سهم ها ورود خروج کرده و وزن سبد خود را مدیریت نمایید.
              با تشکر
              با احترام

در بازار بورس، شما اگر از روی دست کسی خریدو فروش کنی ، اگر با تاخیر باشه خیلی میتونه خطرناک باشه حتی چند دقیقه

اگر تاخیرها روزانه باشه که دیگه.............!!

نمونش بهشت پارس

تا اول صبح روزی که بسته شد و بحث انتقال به توافقی پیش اومد، جز بهترینها بود
              ولی بعد از اطلاعیه انتقال رفت توی لیست بدترینها و بعضی کارگزارهای محترم!! که فقط کارمزد براشون مهمه و لاغیر، با اینکه میدونستن اوضاع را ولی تا درخواست کنسلی نمیدادی، سفارش خرید شما پابرجابودو......
              البته بهشت پارس فوق العاده آینده داره و منو یاد توسعه کرمان میندازه.........

نظر

• iq_son
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 705

سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• iq_son
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 705

نظر

• iq_son
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 705

نظر

• behrouz6262
                      عضو فعال
                      • Dec 2013
                      • 147

حاج کاظم روی عبده زیاد حساسیت نداشته باش (به نظرم اطلاعاتت در مورد ایشان را بیشتر کن و مطالعه کن بعد نظر بده چون وقتی نظر می دی آن هم مکتوب مثل تیریست که از کمان رها شده و بر نمی گردد ) چون دوستت داریم

عبده سالها مدیریت بورس را داشته و فکر نکن که خروج نقدینگی با افکار ایشان به سمت ساخت وساز حرکت خواهد کرد(به ظاهر در بازار جا می اندازند که می خواهند نقدینگی از با زار خارج و سمت بازار های موازی برود )

حاج کاظم اینها روی سکه است آن روی سکه چیست

لا بوشانی برای حرکت بعضی ها که در این مدت باعث ضرر وزیان خیلی ها شدهاند
                      1- خصوصی سازی = خود شما برو فقط از نوشته هایت در بیا ور تا الان این شر کت چقدر در طی یکی دو ماه گذشته در بازار سهم بانکی و سایر صنایع را عرضه کرده _(واین عرضه یعنی خروج یک طرفه نقدینگی و عدم بازگشت نقدینگی )

2-در بازار آشفته خیلی ها دنبال ماهیگیر هستندو هرکس سعی دارد دیگری را مقصر بشناسد (شایع می شود فلانی استعفاء داده شاخص 2.5 % می ریزد بعد هم شب می آید می گوید درست نبوده سوال این همه رسانه چرا همان ساعات اولیه بازار تکذیب را نمی فرستد ) چون یک بازی زور آزمای بوده

برای نشان دادن قدرت

3- سهام ساختمانی چندین بار گفتی خریدم و فروختم (حتی در بعضی از تحلیلهایت از بعضی شرکتها و صنایع اشاره به داشتن ملک املاک آنها می کنی که نشان از کم ریسک بودن آن شرکت یا صنعت دارد مثل بانک انصار -خبهمن -یا همین خودرو ها الان غیر از زیان چی دارند غیر از املاک با ارزش ) حال چی شده که ثاخت 300 تومنی ارزش خرید داشت و ارزش فروش در 340 ولی در 275 تومن ارزش ندارد بخری

4- سهام با p/e =4 در بازار تغریبا وجود ندارد چه شده ثغرب داره با آن p/e معامله می شود و کسی هم بهش نگاه نمی کند

5-در تمام کشور ها اگر صنعت ساختمان به رکود برود تمام صنایع با اختلاف زمانی کم یا بیشتر به رکود می روند ولی رونق ساخت وساز با نقدینگی داخل بورس راه نمی افتد و عبده این قدر آدم زرنگی است که این را بداند (اگر نفری باشد همین فردا کل بورس با شرکتهای داخلش بخرد فرض کنیم 50 میلیارد دلار

وبخواهد فقط شهرک غرب تهران را بخرد نمی تواند )

6- بنابراین درد کجاست

یک سر به بانکها بزن می بینی که همه آنها ماند ن ونمی دانند که این همه نقدینگی را چکار کنند (برای مثال یک سال بیش سربرستی بانک شهرستان کوچک (100 هزار نفری ) اگر وام می خواستی مثلا 200 میلیون تومن برای یک شرکت تولیدی می گفت باید مرکز استان اجازه دهد و اختیار من 50 ملیون تومن است در صورتی که الان همان بانک زنگ زده و می گوید تا 10 میلیارد تومن دستم را باز گذاشتن اکر لازم داری سریع عمل کن سوال مکنیم چی شده معجزه شده میگه نه کار ساخت وساز خوابیده همه نقدینگی را سبرده کرده اند از آن طرف رکود خودش را به کارخانجات تولیدی رسانده و آنها هم وام نمی خواهند

بنا براین حاج کاظم آن چیزی عبده مبیند من و شما نمی بینم (هر کس از دریچه خودش دنیا را می بیند)

من شما و حتی عبده دنبال افزایش قیمت ملک نیستیم بلکه دنبال خروج از رکود هستیم چون با جون گرفتن ساخت وساز حداقل 6 تا 7 ملیون نفر مشغول کار می شوند ولی اگر شاخص بورس 100 سال هم رشد داشته باشد باعث نمی شود بیکاری در مملکت کم شود بلکه به شوخی بگم الان من شما و هر کس دیگه که عادت کردیم روزی 2 و3 درصد سود کنیم اگر یک کار تولیدی بخواهیم انجام بدیم که در سال 25 تا 35 درصد سود داشته باشد خنده مان می گیرد در صورتی که چرخهای صنعت باید بچرخد و ما هر 5 سال یک بار سود های آن چنانی داشته باشیم (از بورس )

حاج کاظم دو ست دارم ولی نمی گویم کی هستم ببینم خودت می شناسی یا نه (ارادتمند شم دو ست قدیمی )
                      آخرین ویرایش توسط behrouz6262؛ 2014/01/17, 20:48.

نظر

• علی خوش خلق
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 71

در اصل توسط behrouz6262 پست شده است View Post
                        حاج کاظم روی عبده زیاد حساسیت نداشته باش (به نظرم اطلاعاتت در مورد ایشان را بیشتر کن و مطالعه کن بعد نظر بده چون وقتی نظر می دی آن هم مکتوب مثل تیریست که از کمان رها شده و بر نمی گردد ) چون دوستت داریم

عبده سالها مدیریت بورس را داشته و فکر نکن که خروج نقدینگی با افکار ایشان به سمت ساخت وساز حرکت خواهد کرد(به ظاهر در بازار جا می اندازند که می خواهند نقدینگی از با زار خارج و سمت بازار های موازی برود )

حاج کاظم دو ست دارم ولی نمی گویم کی هستم ببینم خودت می شناسی یا نه (ارادتمند شم دو ست قدیمی )
                        ببخشید یه سوال برای من کاربر عامی و بی اطلاع پیش اومده وسط این بحث شما و اقای ناد علی
                        - این آقای دکتر عبده تبریزی همون دکتر عبده تبریزی نیست که یه زمانی حول حوش سال 80 والخ... مدیرعامل شرکت سرمایه گزاری ساختمان بود و تو مجامع شرکت میفرمودن به سهامدر جزء که"اندازه تعداد سهامت حرف بزن"؟
                        - ببخشید ایشون یه زمانی سهامدار عمده و باز هم یه زمانی با حفط کلیه سمتها مدیر عامل شرکت توسعه عمران کرمان نبودن که سهامشون امسال رکورد بیشترین میزان سود اوری رو رو مبنای کشک داشت؟
                        - بازم ببخشید ایشون همون ادمی نیود که سال 82 هشت سهم را بعلت سفته بازی بست و سهامدارنشون رو بعد خروج اعوان انصارشون بیچاره کرد؟
                        - بازم ببخشید ایشون احتمالا تو جریان اتفاقات 88 یه آقا پسر گل نداشتن که یه دفعه درس و مشقو تو دیار غربت و حتما از عرق جبین پدر از شهر ساعت بیگ بن ول کنه و بیاد ایران یه راست تو فرودگاه دستگیر بشه ؟
                        پی نوشت:
                        اگر احیانا ایشون خدای ناکرده همون ادمیه که من میشناسم کارنامه بورسیشون کاملا شفافه
                        آخرین ویرایش توسط علی خوش خلق؛ 2014/01/17, 22:39.

نظر

• علی نظامی
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 1033

مشت آقای عبده واسه همه رو شده. این لینک و نظرات زیرش نشون میده همه ایشونو شناختن! /:.yead.:/ روز 23 مهر میگفت شاخص حبابیه. از همون روز خود دوستان برن گزارشای 6 ماهه کدال رو بخونن ببینن چندتا شرکت تعدیل مثبت دادن و چندتا شرکت حبابی بودن. امیدوارم خداوند درک صحیحی از شرایط اقتصادی کلان رو به ایشون عنایت کنه.#:-S

نظر

• behrouz6262
                            عضو فعال
                            • Dec 2013
                            • 147

آقای خوش خلق ضمن سلا م و احترام به نظرات شما (من نظر خود را به آقای نادر علی گفتم چون می دانم بعد از مدتی این گروهها مثل زن و شوهر که با هم اختلاف دارند آشتی می کنند و دادن نظرات این چنینی شاید خوب باشد )

و ام در رابطه با نظرات شما

- این آقای دکتر عبده تبریزی همون دکتر عبده تبریزی نیست که یه زمانی حول حوش سال 80 والخ... مدیرعامل شرکت سرمایه گزاری ساختمان بود و تو مجامع شرکت میفرمودن به سهامدر جزء که"اندازه تعداد سهامت حرف بزن"؟

اگر شما کتاب قانون تجارت را مطالعه بفر مایید و در مورد اداره مجامع هم تجربه داشته باشید باید بدانید در طی 2 ساعت مجمع به دستورات جلسه رسیگی می شود و مطالب خارج از دستور در حاشیه مجمع رسیدگی مشود (ولی گفتن
                            سهامدر جزء که"اندازه تعداد سهامت حرف بزن"؟ کلمه جالبی نیست )

واین جمله دلیل بر عدم کفایت مدیریت یک شخص هم نمی تواند باشد

واما در مورد

ببخشید ایشون یه زمانی سهامدار عمده و باز هم یه زمانی با حفط کلیه سمتها مدیر عامل شرکت توسعه عمران کرمان نبودن که سهامشون امسال رکورد بیشترین میزان سود اوری رو رو مبنای کشک داشت؟

اگر این سهم به صورت کشک رفته بالا مسئولین سازمان بورس را زیر سوال می بری بنابراین نظارت این آقایان هم به صورت کشکی بوده

در رابطه با

بازم ببخشید ایشون همون ادمی نیود که سال 82 هشت سهم را بعلت سفته بازی بست و سهامدارنشون رو بعد خروج اعوان انصارشون بیچاره کرد؟

اولا اسم شرکتها را بفرمایید ثانیا مگر هفته بیش چند تا شرکت از فرابورس به توافقی انتقال یافت آیا خاطر نیست (البته شرکت که چه عرض کنم طرحهایی که هنوز راه نیا فتاده اند قرار سالها بعد راه بیافتند )

در رابطه با مطلب آخر

من نه اطلا عات دارم و نه کار سیاسی انجام میدهم و اگر شما سیاستمدار هستید در اقتصاد دخالت نکنید (در ضمن در کشور ما قوه قضائیه برا چی گذاشتن که شما به راحتی این قوه را زیر سوال می برید)

در رابطه با سایت ایران اکونومیست

که فرمودید چند تا شرکت تعدیل مثبت داده ان بفر مایید چند تا شرکت تعیل منفی و چند تا شرکت زیانهایشان را بیشتر کرده اند

در رابطه با حباب بودن بازار من اعتقادی ندارم سیستم بازار بورس همین است یا مثبت یا منفی

ولی به تبعیض بودن در بازار اعتقاد دارم

درضمن بازار بخواهد مثبت شود نمی توان با خراب کردن یک یا چند صنعت انتظار داشت شاخص همینجوری برود بالا بلاخره آن چند تا صنعت هم به اندازه خود در شاخص تاثیر دارد که هیچ بلکه اسر روانی را هم دارد

بنابراین دراین بازار حساس نمی شود گفت این صنعت خوب (چون من سهامدارش هستم ) بقیه خوب نیستن

نظر

• علی خوش خلق
                              عضو عادی
                              • Mar 2011
                              • 71

من هم با احترام به نظریات شما و اینکه نتیجه گیری حاصل و باز اصرار بر عدم وجود جدل و تنها وجود یک دیالوگ موارد ذیل را به استحضار میرسانم:
                              [QUOTE=behrouz6262;442951]آقای خوش خلق ضمن سلا م و احترام به نظرات شما (من نظر خود را به آقای نادر علی گفتم چون می دانم بعد از مدتی این گروهها مثل زن و شوهر که با هم اختلاف دارند آشتی می کنند و دادن نظرات این چنینی شاید خوب باشد )
                              حتما نیت شما خیر و امیدوارم موفق باشید در این زمینه

و ام در رابطه با نظرات شما
                              اگر شما کتاب قانون تجارت را مطالعه بفر مایید و در مورد اداره مجامع هم تجربه داشته باشید باید بدانید در طی 2 ساعت مجمع به دستورات جلسه رسیگی می شود و مطالب خارج از دستور در حاشیه مجمع رسیدگی مشود (ولی گفتن [/COLOR][COLOR=#000000]سهامدر جزء که"اندازه تعداد سهامت حرف بزن"؟ کلمه جالبی نیست )

واین جمله دلیل بر عدم کفایت مدیریت یک شخص هم نمی تواند باشد
                              در ارتباط با فرمایشتون عارضم که این امر که یک نفر بعنوان مدیر عامل یک شرکت در بورس به سهامدار جزء اعلام میکند که "اندازه تعداد سهامت حرف بزن" نه تنها بنظرم با قوانین تجارت منافاتی ندارد بلکه مشگل از جایی ایجاد میگردد که ایشان در یک جایگاه حقوقی بالاتر که باید ملغمه ای از سهامدار جزء و کلان .حقیقی و حقوقی را راهبری نماید همین نگرش ماکیاولی را داشته باشد.
                              خلاصه کلام ایشان مختارند هرگونه میخواهند با سهامدار جزء که سهام شرکتشان را خریده اند رفتار نمایند چون خلاف کتاب قانون نیست .ولی ایشان متاسفانه برخوردشان با سهامدار جز در طول دوره زمان ریاست بر بورس نیز همینگونه بوده.

اگر این سهم به صورت کشک رفته بالا مسئولین سازمان بورس را زیر سوال می بری بنابراین نظارت این آقایان هم به صورت کشکی بوده
                              اصلا با فرمایشتون مخالف نیستم کی گفته بورس ما کامل و با نظارت تمامه چه دوره مطهری و چه عبده و چه صالح ابادی و اعوان و انصارش؟

اولا اسم شرکتها را بفرمایید ثانیا مگر هفته بیش چند تا شرکت از فرابورس به توافقی انتقال یافت آیا خاطر نیست (البته شرکت که چه عرض کنم طرحهایی که هنوز راه نیا فتاده اند قرار سالها بعد راه بیافتند )
                              دی ماه سال 83 از جمله قند پارس که خودم سهامدار بودم کفایت میکنه قربان؟
                              کار سازمان بورس در زمینه انتقال سهام کاغذی و تنها طرح های به ثمر ننشسته بسیار عالی بود .فقط دیر بود .چون خون دیر به مغز عزیزشون میرسه .و بازار رشد انچنانی در ارتیاط با این سهام رو دیده بود و یه جورایی ترسید.
                              اما نمادهای سال 83 کاغذی نبودند و با همین تعریف بازار در سال 92 بسیار عالی....

در رابطه با مطلب آخر

من نه اطلا عات دارم و نه کار سیاسی انجام میدهم و اگر شما سیاستمدار هستید در اقتصاد دخالت نکنید (در ضمن در کشور ما قوه قضائیه برا چی گذاشتن که شما به راحتی این قوه را زیر سوال می برید)
                              اینکه من و امثال من در سیاست دخالت بکنیم و نکنیم و چه هستیم کاملا امری شخصیست.همانگونه که من نیز کنکاشی در مورد هویت حقیقی شما ندارم و نداشتهام.اینجا فضای مجازیست و یک اواتار و یک اسم و نام کاربری همین.اگر من خلاف واقع گفتم شما میتوانید من را رسوا نمایید.لاغیر.
                              ببخشید من چطور قوه قضاییه رو زیر سوال بردم؟جهت اطلاعتون احسان عبده تبریزی محکوم به هفت سال حبس تعزیری.
                              پی نوشت:
                              امیدوارم عاقبت همگی ختم به خیر شود
                              آخرین ویرایش توسط علی خوش خلق؛ 2014/01/18, 00:49.

نظر

• iq_son
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 705

نظر

در حال کار...
                                X