تحلیل های بورســی کاظـم نادرعلی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10189

پاسخ : تحلیل های بورســی کاظـم نادرعلی

در اصل توسط esi4u پست شده است View Post
    از زحمات شما که مطالب آقای نادرعلی را در فروم نقل میکنید لازم میدانم تشکر ویژه نمایم ، واقعاً تفاسیر ایشان استادانه ، مستدل و نتیجه تامل و تجربه ایشان و جدیتشان در این حرفه است ، این روزها که مطالب ایشان را می‌خوانم آرزو میکنم کاش بین اینهمه استاد خود خوانده ریز و درشت که عین سنجد در این فرومها ریخته ، ۲ نفر به فراست و تعمیق تحلیل و حساسیت و مسئولیت ایشان یافت میشد که نوپایان دچار غارت نمیشدتد .

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    البته یکی از فراست های ایشان هم این بوده که ریزش شاخص کل رو در 89هزار واحد قبول نداشتند و فرصت خرید می دونستند.
    میتونی یه حساب سرانگشتی بکنی ببینی الان چقدر تو سود بودی، وقتی تو اون قیمت ها با فراست ایشون خرید میکردی؟!
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• moji
      عضو عادی
      • Sep 2011
      • 60

مشکل اینجاست که اکثر افراد از روی دست همین جناب کاظم نادر علی ها خرید و فروش میکنند و بدون کوچکترین تحلیلی از خودشان کار میکنند که وضعیت به این حال کنونی که میبینید تبدیل میشود .
      بنده هم از الطاف صحبتهای ایشان بی نصیب نبوده ام چرا که به توصیه ایشان چند سال پیش آذراب 360 تومانی خرید کردم و در 220 تومان خارج شدم و همین شکست باعث شد که خودم مطالعه و تحلیل بازار را شروع کنم و خدا رو شکر از این بابت خیلی سودمندانه تر تصمصم گیری میکنم .
      همه تحلیلها را بخوانید اما با تحلیل خود اقدام به خرید و فروش کنید .

نظر

• اسمان
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 760

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        البته یکی از فراست های ایشان هم این بوده که ریزش شاخص کل رو در 89هزار واحد قبول نداشتند و فرصت خرید می دونستند.
        میتونی یه حساب سرانگشتی بکنی ببینی الان چقدر تو سود بودی، وقتی تو اون قیمت ها با فراست ایشون خرید میکردی؟!
        یکی دیگه از فراست های ایشون صدرای 1000تومنی در سالیان پیش بود#-o
        و این اواخر هم به عنوان نمونه در حالی که مشغول خالی کردن خبهمن های 345 بود خبهمن 700 را نوید میداد#:-S
        آخرین ویرایش توسط اسمان؛ 2014/03/09, 22:15.

نظر

• esi4u
          Banned
          • Feb 2014
          • 25

در اصل توسط اسمان پست شده است View Post
          و این اواخر هم به عنوان نمونه در حالی که مشغول خالی کردن خبهمن های 345 بود خبهمن 700 را نوید میداد#:-S
          آقایان ، همه به نحوی محقید ، چرا که تمامی ارکان این خاک در چنگال سرطان مدیریت الله بختکی و بی‌سوادی و هرهری مذهبی در هر رشته و شاخه ایست ، از جمله صتعت ، بورس و خصوصاً هر حیطه ای که می‌بایست بیشتر و پبشتر از سایه و پایه علمی برخوردار باشد ، بیشتر از روشهای گاو مشکل حسنی اداره میشود !
          اما هر پدیده ای را در زمان و شرایطش باید نقد کرد ، آب که سربالا میرود غوک هم ابو عطا میخواند
          آنزمان که در زمانی کمتر از یک هفته ، چارتها سقفها درهم مبسپوخت ، کسی به فکر ریزش بود مگر که ایشان نبود ؟
          حالا که دو ماه است ریزش مستدام است ، جلوی چشممان است هیولا ، کدام تحلیلگری توانسته به درستی شرایط را تحلیل و سیگنال ورود و خروج یا سلام و وداع دهد ، که از ایشان انتظار دارید قبلش میداد ؟
          نمیبینید هرروز سقف و کف چارتها را به روز کرده و بالا و پائین می‌برند این لشکر چارتیستهای شهر اوز ؟!
          سیگنال فاذر داده ؟ آوخ چه جرمی ! سیگنال چه شرکت بی بنیادی را داده اند ، حق دارید الحق !
          جوری می‌گوئید ، انگار ایشان مثل سیاهی لشکرهای استاد نما ، سیگنال فسرب و کچینی و سدبیر و وتوشه و ساراب و خمحور و خساپا و قند و نقل و نبات و گل و منگل را در اوج داده است !
          روز روشن به اسم استادی میایند در تاپیکها سفته بازی میکنند با یکعده نوپای بی‌گناه ، بدون تحلیل ، بدون تذکر در خصوص بنیاد سهم و استاد استاد هم می‌شنوند ، لایک هم می‌خورند ، عزیز هم میشوند ، خیانت واضح آنان چه میشود ، اشتباه که مال بشر است ، خیانت و سفته بازی ، اما ، چه واکنشی از سوی من و شما دارد ؟
          دوست عزیز ، خواهش میکنم ، تمنا میکنم ، فقط تحلیل ایشان در خصوص صادرات را بخوانید ، در خصوص ملت و همراه را بخوانید ، استدلال های ایشان در خصوص تغییر مسیر در شرایط بحرانی به سمت سهام سودده را مطالعه کنید و از خود بپرسید
          آیا تحلیلها که غالباً با عدد و رقم و محاسبات بدیهی ارائه میشود صحیح است یا نه ؟
          آیا این تحلیلها ، با دقت و ممارست و صرف وقت و بر اساس اطلاعات موجود بر نیامده است ؟
          آیا تحلیل (نه تصور و علایق و حس ششم و هفتم ) شما می‌تواند چیزی ورای تحلیلهای ایشان ، ارائه دهد ؟
          حال اگر اطلاعات ارائه شده از سوی شرکتها دروغین است ، اگر پشت پرده قرار است چیزی بگویند و عکسش عمل کنند ، اگر جهت سیاست‌های کلان یکشبه صد و هشتاد درجه میچرخد ، ایشان مقصر است واقعا ؟
          ایشان مگر پیشگو یا غیبگو یا جادوگر است که انتظار به عمل نشستن ورد و دعایش را داریم ؟
          کمند در همین دور و بر مگر کسانی که بدون ارائه هیچ تحلیل و محاسباتی سقفهای عجیب الخلقه گفتند ؟ کمند نعوذبالله اساتید مکتب نرفته و دود چراغ نخورده که با حس ششم و دید سوم و ورود به ابعاد ماورا آسمانها و هوچی گری سهم معرفی میکنتد ، تز می‌دهند ، مشتی مردم بیگناه احساساتی را به مسلخ برده اند ، از رو هم نمی‌روند و باز مردم ، کارد خون چکانشان را در دستشان نمیبینند ؟
          همه اشتباه میکنند ، همه ممکن است در برآوردشان دچار مشکل شوند ، اما ، ندیده ام غالباً بدون تحلیل و ارائه ۴ عدد و رقم و حساب و کتاب روی سهمی پای فشرده باشد ، گفتم غالباً و همین هم در این دور و زمان نوبری گرانبهاست است و ظلم است بر خودمان که چنین جبهه ای در برابر کسی بگیریم که به هر حال دسترنج مطالعه و محاسبه پرزحمت خود را با ذکر دلیل و ارائه تحلیل در اختیارمان می‌گذارد ،مطلق نگری چرا میکنیم ، قیاس کنیم ، قیاس
          والله ظلم است به خودمان
          پرگوئیم را ملتمسم بر من ببخشید پیشاپیش

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

نظر

• مهاجر98
            عضو عادی
            • May 2013
            • 35

در اصل توسط اسمان پست شده است View Post
            هرچقد هم به بنیاد سهم اعتقاد داشتیه باشی وقتی به حد ضررت رسید باید بفروشی
            مشکل از ماست برادر

نظر

• مدیر نظارت
              ناظر کل سایت
              • Feb 2011
              • 159

درود

کاربران گرامی

با توجه به اینکه جناب نادرعلی عضو این انجمن نبوده و طبیعتاً قادر به پاسخگویی نیست، بنابراین اظهار نظر یکسویه نسبت به نقل قولهای ایشان منصفانه و پسندیده نخواهد بود،

لذا

تقاضا میشود درصورت امکان صرفاً خواننده مطالب باشید.

پیشاپیش از توجه و همکاری تان سپاسگزارم
              با احترام - مدیریت سایت بورسی

نظر

• hector
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 1764

Kazem naderali
                بجز ملت و یکی دو بانک بقیه سهما حقوقیاشون حمایتی نمیکنند باز بیشترین ارزش معاملات مال بانکیاست حقوقیا نمیخرند چون میگند محدودیت فروش بردارید و سازمان بدون نظر حقوقیای بازار تصمیگیری نکنه اگر حقوقیا نقشی در تصمیمات بازار ندارند پس برای چی حمایت کنند یا بخرند؟ بالاخره یا حقوقیا نقشی در بازار دارند یا ندارند اگر دارند چرا در تصمیم گیریها جایگاهی ندارند و یکی مثل خواجه نصیر و صحرایی باید بیاد تصمیگیری کنه؟ که البته اعتراض حقوقیا حق است خود عبده هم تو جلسات اخیر شرکت نداشت و در جلسه شوریعالی بورس هم نظر عبده حذف محدودیت فروش بود ولی سازمان بخاطر حفظ شاخص مخالف حذف محدودیت فروش بود برای جمع کردن بازار 1500میلیارد کافیست اینم برای بانکها پولی نیست منتهی حقوقیا نمیخوان با تیم فعلی سازمان کار کنند از طرفی جرات و شجاعت اینکه نامه اعتراضی بنویسند و امضا کنند که با این تیم نمیتونیم کار کنیم ندارند اگر70%حقوقیای بازار یه همچین نامه اعتراضی بنویسند امضا کنند احتمال زیاد مقامات هم ترتیب اثر خواهند داد وگرنه با قهر و ناز کردن و نظاره گر شدن و دست رو دست گذاشتن راه بجایی نمیبرند

نظر

• hector
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 1764

Kazem naderali
                  اینم بمپنا که یکعده تو بورکس سنگشو به سینه میزدند تو گزارش حسابرسی شده8تومن از سود93را کم کرد کردش173تومن تازه یکعده از400-500تومن سود دم میزنند خود بچه های مپنا هم خندشون میگیره از این نوع محاسبات تو بازاری که سهم با پی برایی بالای5بزور میخرند خیلی باید تو خرید وسواس داشته باشی که ضرر نکنی

نظر

• hector
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 1764

Kazem naderali
                    پارسان میان مدت تا770-750بنظرم اصلاح خواهد شد ناو پارسان770تومان غدیر هم تکنیکی بدون سود نقدی تا600-620جا داره اصلاح کنه بعد مجمع نهایت افتش525تومن میتونه باشه

ازمزایده نیروگاه خبر ندارم یکی از دوستان بنق از بچه های وبصادر میگفت 2300میلیارد توافق کردیم ولی خب اینروزها انقدر شایعه شنیدیم که تا گزارشی رو کدال نیاد ادم نمیتونه شایعات قبول کنه

نظر

• کاشف
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 925

Kazem Naderali
                      نماد مپنا با دامنه نوسان4%تا اخر هفته بازگشایی خواهد شد منتهی با همین محدودیت هم باز با صف فروش باز میشه تا870-900ممكن اصلاح کنه عین پارسان2روز پیش این وسط بازگشایی مپنا با صف فروش رو جو نیروگاه عسلویه هم بی تاثیر نخواهد بود بنظرم بمپنا هم با فشار فروش مواجه خواهد شد باز یکعده دوره افتادند این سهم این نیروگاه 400-500میسازه و2-3هزار میارزه و این تخیلات کیلویی مثل سود200تومنی خودرو یا سود150تومنی پارس خودرو یا سود300تومنی فارس یا سود 300تومنی مپنا که بعد1.5سال 60تومن هم بزور میخواد اعلام کنه مراقب باشید بعدا عالم ادم فحش ندید که تو سهم گرفتار شدید خود مپنا هر شخصی بخواد بهش بلوک هم این قیمتها میفروشه این نیروگاه 1400-1500میلیارد بلوکی میارزه بصورت خرد همین 1300-1200قیمتش اگر شناور سهم10برابر الان بود قیمت متعادل سهم1000-1100بود امیدوارم این سهم هم بهش لقب لیدر و مزخرفات دیگه نچسبونند بعد باد کردن بریزه و گند بزنه به بازار هر کی اعتقاد داره 2هزار میارزه و تعداد میخواد بشینه تو صف مپنا به تعداد لازم داره که بهش بفروشه
                      Kazem Naderali
                      پالایشگاه شیراز سود سال92را از363تومن به298تومن کاهش داد و سود سال93را هم238تومن پیشبینی کرد همانطور که بالاتر گفتم ناو پارسان با اومدن شراز به 770تومن هم نمیرسه قیمت پارسان تا700جا داره اصلاح کنه

نظر

• hector
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 1764

Kazem Naderali
                        نیروگاه عسلویه:

یک نیروگاه گازی 6واحد 157.5مگاواتی جمعا945مگاوات ظرفیت در حالت ایزو
                        و یک نیروگاه سیکل باز است یعنی در آینده میتونه از نیروگاه گازی به نیروگاه سیکل ترکیبی تبدیل بشه
                        راندمان این نیروگاه33% میباشد که با تبدیل به نیروگاه سیکل ترکیبی راندمان آن به45%افزایش خواهد یافت.

سوخت نیروگاه گاز و گازوییل است

1-برای ساخت نیروگاه گازی 1000مگاواتی 360-400میلیون یورو سرمایگذاری و3سال زمان لازم است

اینم به نقل از علی ابادی مدیرعامل مپنا:
                        در نيروگاه گازي بسته به نوع توربين و تجهيزات بين 350 تا 400 يورو به ازاي هر کيلووات ساعت برق توليد مي شود.
                        در نيروگاه بخاري اين رقم حدود 600 تا 800 يورو به ازاي هر کيلو وات ساعت، نيروگاه سيکل ترکيبي بين 500 تا 600 یورو

حال که عسلویه945مگاواتی است و نیروگاه گازی است یعنی سرمایگذاری جهت ساخت همچین نیروگاهی حدود375میلیون یورو نیاز هست من میگم450میلیون یورو و با2سال خواب سرمایه میگم اصلا550میلیون یورو
                        از طرفی258میلیون یورو هم بدهی ارزی دارد.
                        بعد با ارز مبادله ای حساب میکنم نیروگاه چقدر میارزد.

اگر قرار باشد قیمت سهم بر اساس ظرفیت نیروگاه و ارزش جایگزینی و...حساب کنیم این وسط باید بدهی ارزی نیروگاه هم در محاسباتمان دخیل کنیم نمیشه بگیم این نیروگاه550میلیون یورو برای ساختش پول لازم هست پس 2هزار میلیارد میارزد.

اینم باز نقل قول از مدیرعامل مپنا:

{{{{{{{{{{{{علي آبادي درباره مدت زمان ساخت نيروگاه هاي مختلف اذعان داشت: براي ساخت نيروگاه هاي بخار 5 تا 6 سال زمان نياز داريم. نيروگاه هاي سيکل ترکيبي 3 تا 4 ساله ساخته مي شود و ساخت نيروگاه گازي 1.5 تا 2 سال طول مي کشد.
                        }}}}}}}}}}}

الان نیروگاه1616مگاواتی منتظر قایم 1700-2000میلیارد قیمتگذاری شده اونم 15%نقد و باقی اقساط

پس این از بحث ساخت نیروگاه و ارزش جایگزینی و...

2-سودآوری نیروگاه:
                        قبل محاسبه سود نیروگاهها دونستن یکسری مطالب لازم و ضروری است
                        اول اینکه نیروگاه برق را داخلی بفروشد یا صادر کند
                        چون در هر دو حالت محاسبات فرق میکند.

وقتی برق را داخلی میفروشد با توجه به قرارداد خرید تضمینی
                        اولا سوخت برعهده دولت است
                        دوما نیروگاه بر اساس ظرفیت تولیدی پول برق را میگیرد نه میزان تولید برق
                        یعنی نیروگاهی7میلیارد کیلو وات ساعت ظرفیت دارد ولی ممکن در طی سال3میلیارد یا4میلیارد کیلو وات ساعت برق تولید کند

دولت میگوید ظرفیت شما7میلیارد بود خب90%این میشه6.3میلیارد کیلو وات ساعت
                        بعد هر کیلو وات ساعت برق امسال53تومن قیمتگذاری شده
                        پس می شود53*6.3میلیارد یعنی334میلیاردتومان قیمت برق بر اساس ظرفیت نیروگاه

حال نیروگاه گفتیم ازین7میلیارد ظرفیت 4میلیارد تولید کرده اینرا هم با ضریب10%حساب میکند
                        یعنی برق تولیدی4میلیارد کیلو...*هر کیلو وات ساعت53تومن*ضریب10%
                        اینم میشه21میلیارد تومان

دولت میاد میگه 334میلیارد تومن پول بابت ظرفیت تولید برقت میگیری+21میلیارد تومن هم بابت برق تولیدی جمعا355میلیارد به نیروگاه پول میده

هزینه سوخت هم خود دولت میده
                        یعنی نیروگاهی مثل عسلویه سالانه130میلیارد تومان بهای تمام شده داره که این130میلیارد بهای تمام شده بدون در نظر گرفتن سوخت مصرفی است
                        دولت میگه سوخت و من میدم اما خرید قطعات نیروگه و هزینه نگهداری و استهلاک نیروگاه و هزینه بیمه و...بر عهده خود نیروگاه است که سالی میشه130میلیاردتومان

حال تو این حالت هر چه قیمت خرید برق تضمینی بالا بره و نیروگاه بتونه نزدیک ظرفیت واقعیش برق تولید کنه سود بالاتری میسازه

مثلا خرید برق تضمینی از جانب توانیر از53تومن بشه60تومن
                        و نیروگاه از7میلیارد کیلو وات ساعت ظرفیتش بتونه بجای4میلیارد اینبار5میلیارد کیلو وات ساعت برق تولید کنه
                        فروش برقش میشه بصورت زیر

7میلیارد کیلو...*60تومن هر کیلو وات ساعت*ضریب90%میشه378میلیارد تومان پول بابت ظرفیت برق تولیدی

حال گفتیم اینبار5میلیارد کیلو وات ساعت برق تولید کرده
                        پس برق تولیدی هم میشه
                        5میلیارد کیلو...*60تومن قیمت هر کیلو وات ساعت*ضریب10%یعنی 30میلیارد تومن قیمت برق تولیدی

جمع اینا میشه 378+30یعنی408میلیارد تومن که نیروگاه بابت فروش برق پول میگیره
                        یعنی با این قانون خرید تضمینی برق وقتی قیمت برق از53شد60تومن و بجای4میلیارد اومد5میلیارد کیلو وات ساعت برق تولید کرد سود نیروگاه 53میلیاردتومن بیشتر شد.

این مربوط به بحث قیمت برق در داخل بود
                        مثلا اگر قیمت برق داخلی که 53تومن ابلاغ شده بمونه عسلویه سال93میتونه 195تومن سود بسازه
                        اگر این عدد به60تومن برسه سود نیروگاه با این مفروضات میتونه به230تومن نیز برسه
                        در اسفندماه قیمت برق واسه سال93هر کیلو وات ساعت53تومن ابلاغ شده است.

ادامه دارد....

نظر

• hector
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 1764

Kazem Naderali
                          کلیت بازار بنظرم پتانسیل برگشت و رشد دارند منتهی اندازه موج برگشتی چقدر باشه هنوز نمیشه قطعی گفت وگرنه76-75هزار بنظرم بخشی از موج اصلاحی تموم میشه و میریم به استقبال موج برگشتی که این موج میشه خوشبین شد بعضی سهما20-25درصد گین بدند خبهمن هم اون موج میتونه266-270ببینه

نظر

• hector
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 1764

Kazem Naderali
                            یکسری از اینایی که تو فرومها با ایدی مجازی مینویسند همونایی هستند که قبلا با ایدیهای مختلف انقدر سوتی دادند که روشون نمیشه با اسم اصلی خود بنویسند کسی که جسارت اینو نداره با اسم واقعی مطلب بزنه و مدام مثل سگ پاچه دیگران میگیره که چرا از فلان سهم بد گفتند اگر عرضه و شهامتشو و وجودشو داشتند با اسم واقعی خودشون این حرفا میزدند نه مثل ...پشت نقابی قایم بشند و حریف بطلبند وقتی من مپنای160تومنی تحلیل میکردم اینا داشتند تبلیغ صنعت پتروشیمی میکردند وقتی هم پتروشیمی زنجان رو پیک میخریدند من راجع گاز13سنت و این نوع شرکتهای کاغذی هشدار میدادم من از266خبهمن تحلیل کردم رفت345وقتی هم ریخت بعد برگشت وقتی274تومن12میلیون صف داشت و خودرو100میلیون صف داشت هشدار دادم که شاخص83700نتونه رد کنه میریزه و نوشتم بیش از30%سبد سهم نخرید و یکعده بلبل زبونی کردند که این مقاومت پودر میشه تا عید میریم100هزارتا منم نوشتم اگر مرد هستید نگهدارید نفروشید من خودم دارم خارج میشم در ضمن طی8سال فروم نویسی انقدر شهامت داشتم با اسم واقعی بنویسم اگرم جایی از کسی انتقاد کردم چه مسئول چه دزدان دولتی چه ...با اسم واقعی خودم بوده پاش هم ایستادم مثل بعضی بزدلها نبودم با ایدی مجازی بیام هل من مبارز بطلم تو یه فروم بورسی با ترس و لرز اونم با ایدی مجازی یه انتقاد از فلان اخوند یا روحانی بکنن بعد فرار کنند اسمشو هم بزارند...انقدر شهامت داشتم اگر از عبده تبریزی دغل باز انتقاد میکنم یا از خواجه نصیر و صحرایی متقلب و ...با ایدی خودم باشه ترسی هم از احدی ندارم چون مثل دیگران دزدی نکردم یا مال کسیو بالا نکشیدم که بترسم و از ترس دزدیهام سکوت کنم وگرنه خیلیا هستند از گند این حضرات خبر دارند منتهی خودشون هم انقدر از رانت و کثافت کاری خوردند که میترسند الان حرفی بزنند پای خودشون هم وسط کشیده بشه کسی که با ایدی مجازی و غیر واقعی مینویسه ترسی نداره از سهامی که باد میکنه چون یکجا گندش ربیاد سریع میره یک ایدی غیر واقعی دیگری را میسازه باز به تبلیغ یکسری سهام و باد کردنش ادامه میده کسی هم نمیفهمه این شخص قبلا با چه ایدیهایی چه سوابقی داشته کسی که وجودشو داشته باشه ترسی نداشته باشه و از خودش مطمئن باشه و سالم باشه میاد با اسم واقعی خودش راجب این و اون یا سهم و...مطلب میزنه یا انتقاد میکنه که فردا اگر حرف و حدیثی پیش اومد شهامتشو داشته باشه پاسخگو باشه وگرنه...

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10189

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                              Kazem Naderali
                              یکسری از اینایی که تو فرومها با ایدی مجازی مینویسند همونایی هستند که قبلا با ایدیهای مختلف انقدر سوتی دادند که روشون نمیشه با اسم اصلی خود بنویسند کسی که جسارت اینو نداره با اسم واقعی مطلب بزنه و مدام مثل سگ پاچه دیگران میگیره که چرا از فلان سهم بد گفتند اگر عرضه و شهامتشو و وجودشو داشتند با اسم واقعی خودشون این حرفا میزدند نه مثل ...پشت نقابی قایم بشند و حریف بطلبند وقتی من مپنای160تومنی تحلیل میکردم اینا داشتند تبلیغ صنعت پتروشیمی میکردند وقتی هم پتروشیمی زنجان رو پیک میخریدند من راجع گاز13سنت و این نوع شرکتهای کاغذی هشدار میدادم من از266خبهمن تحلیل کردم رفت345وقتی هم ریخت بعد برگشت وقتی274تومن12میلیون صف داشت و خودرو100میلیون صف داشت هشدار دادم که شاخص83700نتونه رد کنه میریزه و نوشتم بیش از30%سبد سهم نخرید و یکعده بلبل زبونی کردند که این مقاومت پودر میشه تا عید میریم100هزارتا منم نوشتم اگر مرد هستید نگهدارید نفروشید من خودم دارم خارج میشم در ضمن طی8سال فروم نویسی انقدر شهامت داشتم با اسم واقعی بنویسم اگرم جایی از کسی انتقاد کردم چه مسئول چه دزدان دولتی چه ...با اسم واقعی خودم بوده پاش هم ایستادم مثل بعضی بزدلها نبودم با ایدی مجازی بیام هل من مبارز بطلم تو یه فروم بورسی با ترس و لرز اونم با ایدی مجازی یه انتقاد از فلان اخوند یا روحانی بکنن بعد فرار کنند اسمشو هم بزارند...انقدر شهامت داشتم اگر از عبده تبریزی دغل باز انتقاد میکنم یا از خواجه نصیر و صحرایی متقلب و ...با ایدی خودم باشه ترسی هم از احدی ندارم چون مثل دیگران دزدی نکردم یا مال کسیو بالا نکشیدم که بترسم و از ترس دزدیهام سکوت کنم وگرنه خیلیا هستند از گند این حضرات خبر دارند منتهی خودشون هم انقدر از رانت و کثافت کاری خوردند که میترسند الان حرفی بزنند پای خودشون هم وسط کشیده بشه کسی که با ایدی مجازی و غیر واقعی مینویسه ترسی نداره از سهامی که باد میکنه چون یکجا گندش ربیاد سریع میره یک ایدی غیر واقعی دیگری را میسازه باز به تبلیغ یکسری سهام و باد کردنش ادامه میده کسی هم نمیفهمه این شخص قبلا با چه ایدیهایی چه سوابقی داشته کسی که وجودشو داشته باشه ترسی نداشته باشه و از خودش مطمئن باشه و سالم باشه میاد با اسم واقعی خودش راجب این و اون یا سهم و...مطلب میزنه یا انتقاد میکنه که فردا اگر حرف و حدیثی پیش اومد شهامتشو داشته باشه پاسخگو باشه وگرنه...

بیستم دی ماه 92

در اصل توسط iq_son پست شده است View Post

بدون شرح;)
                              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2014/03/16, 12:44.
                              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• tom cruise
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 4756

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                                بیستم دی ماه 92

بدون شرح;)
                                خط اخر جمله نادر علی را اینجا یکبار نوشتم \اصلش پیدا نشد l ....الان پیدا شد....
                                حالا کاری به وعده هایش ندارم(متن نادر علی برای شاخص 88هزار است.در واقع وقتی میگوید بازار بازم رشد میکند ..انجا که مدعی شده من اخطار ریزش دادم برای شاخص83هزار است اینجا فهمیده این اصلاح نیست ریزش است ....در واقع حدود 10تا20درصد زیر قیمت سقف فهمیده برگشت روند داریم .....در واقع در88هزار واحد مثل باقی فرم نویس ها تحلیلگران فکر کرد سهام پی بر ای میگیرد...بعد که سهام ریخت تازیر85هزار تا فهمید ریزش است و از این خبرها نیست .....)
                                در متنش گفته ریزش بازار از وقتی شروع شد که تیم هسته ای با مسئولان بورسی مذاکراتی کرد...
                                البته نادرعلی اینطور پیش بینی کرد که توافقات رو شود بورس می ترکد....
                                ولی بر عکس فکر او است ظاهرا
                                از وقتی اینها دیدار کردند بورس نزولی شد....اقتصاد مقاومتی سبب شد خوراک پترو گران شود..بهره مالکانه بالا رود تحول انجام شود بدون تقسیم پول...الان هم مالیات10درصدی بر بساز بفروشها...در واقع بدون نفت بودجه می بندند .
                                به نظر در مذاکرات چیزی است که مردم نمیدانند وگرنه خامنه ای بیخود نمی گفت من خوشبین نیستم....
                                آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2014/03/17, 00:20.
                                https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                                tom cruise in face book

نظر

در حال کار...
                                X