کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
البته به نظر من اينطوري بهتره چون كسي نمي تونه يه حرف دروغ رو به آقاي نادرعلي نسبت بده. شما هم مي تونيد نقل قول كنيد ولي بايد زحمت تايپش رو بكشيد يا اينكه اين عكس رو براي تاپيك مورد نظرتون بفرستيد
با تشكر از جناب اي كيو سان كه زحمت مي كشند
سلام،دوست عزیز ، اصلا روش خوبی نیست. کاش مثل سابق عمل کنی.
یکی از بدی های اینکار اینه که کسایی که مثل من نظرات متفاوت رو در مورد سهم های هدفشون جمع آوری می کنن ، با این رویه به مشکل میخورن.
من نوشته های مختلف رو در مورد سهم هایی که پی گیری می کنم ( مثلا وبصادر) در یک فایل جمع می کنم (معمولا خلاصه نظرات رو ، باور بفرمایید یکی از بهترین روش ها برای تصمیم درست هست ). الان با این روش ، دیگه این امکان از من و کسای دیگه ای که این کار رو می کنن صلب میشه ، همینطور برای کسایی که از این تاپیک می خوان نقل قول کنن...
دوست من واقعا استاد نادرعلی از نوابغ بورس هستند
با چندین نقل قول غیر مستند اسباب ناراحتی ایشان فراهم شد.
ما نمیخواهیم استاد ارزشمند رو از دست بدیم و از نوشته هاش محروم شیم.
با این روش هم دوستان از صحت منبع اطمینان حاصل میکنند و هم اینکه باعث رنجش خاطر استاد بزرگوارمون نمیشیم.شما نیز میتوانید با قبول زحمت تایپ به کار خود ادامه دهید.
باز از همینجا از زحمات استاد نادرعلی تشکر میکنم .استاد دعای مردمی که شما با تحلیل هاتون بهشون سود رسوندی پشت شماست
همیشه سلامت موفق وپرسود باشی.
سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
fابه نظرم در ساختمانیها عده ای زدند زیر500فرصت خرید است و یا گفتند ثشرق نابغه است...خصوصا تالار بورس
خوب باید انها که نوشتند رسما ای دیهاشون را گفت و گرنه به عکس گرفتن از صفحه فیس چیزی درست نمی شود چون می توان همین را با فتوشاپ ساخت
در واقع اینکه چه کسی نقل قول کرده است درست است و با توجه به اعتبار این تاپیک و مشابه ان افراد باید برای تشخیص درستی به این صفحات مراجعه کنند اقدام کنند و تاکید شود غیرز از این مطالب هیچ نوشته ای جای دیگر ذکر نشده....
تام کروز عزیز
بنده تنها راهی که به ذهنم رسید که از سو استفاده افراد فرصت طلب جلوگیری نمایم همین راه بود!
بنده تنها در دو تالار فعالیت دارم.امیدوارم اینچانب نزد جناب عالی و سایر دوستان به اندازه کافی اعتبار داشته باشم که بیانات
استاد نادر علی در تاپیک های مخصوص ایشان در فروم منعکس نمایم.اگر باز جای شبهه ای باشد نمی شود کاری کرد و باید نقل قول انجام نپذیرد.
سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
دوستان گرامی مجددا تاکید میشود که جناب نادر علی در هیچ فروم بورسی فعالیت ندارند.
وقطعا سوالات و نوشته های عزیزان در این تاپیک بی پاسخ خواهد ماند.در صورتی که دوستان سوالی دارند باید در صفحه اختصاصی ایشان
مطرح نمایند تا پاسخ مناسب را دریافت نمایند.
با تشکر
نظر