گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

شرکت‌های ژاپنی به ایران بازمی‌گردند؟

نماینده آژانس توسعه تجارت ژاپن در ایران می‌گوید شرکت‌های ژاپنی در طول این سال‌ها اطلاعات کاملی از ظرفیت‌های اقتصاد ایران جمع آوری کرده‌اند و آماده حضور در این عرصه هستند.

به گزارش تجارت‌نیوز، آیا شرکت‌ها ژاپنی حاضر به بازگشت به ایران شدند؟

آنطور که ایسنا نوشته، تاکایوکی سوزوکی با بیان اینکه بر خلاف تصورات به وجود آمده، شرکت‌های ژاپنی علاقه‌مند به حضور در اقتصاد ایران هستند، بیان کرد: در سال‌های گذشته تحریم‌های اقتصادی مانع از فعالیت گسترده این شرکت‌ها در ایران شده است اما در عین حال علاقه و انگیزه فراوانی در میان این شرکت‌ها برای حضور در ایران وجود دارد.

به گفته وی، شرکت‌های ژاپنی در سال‌های گذشته اطلاعات مختلفی از وضعیت اقتصادی ایران جمع آوری کرده‌اند و در صورت فراهم شدن مقدمات لازم امکان فعالیتی مطلوب در سطوح مختلف را خواهند داشت.

نماینده آژانس توسعه تجارت ژاپن با بیان اینکه بر خلاف تصور شرکت‌های ایرانی، ژاپنی‌ها صرفا به دنبال جمع آوری اطلاعات نیستند، بیان کرد: با توجه به محدودیت‌هایی که تحریم‌ها در سال‌های گذشته ایجاد کرده، بسیاری از شرکت‌های ژاپنی عملا امکان حضور در ایران را نداشته‌اند اما در صورتی که امکان همکاری‌های مجدد فراهم شود، قطعا می‌توان انتظار داشت که همکاری‌های جدید و قابل اتکایی به وجود آید.

سوزوکی با اشاره به برگزاری یک وبینار مشترک در ماه‌های گذشته، به پایگاه خبری اتاق ایران گفت: در این وبینار حدود ۴۰۰ شرکت حضور داشتند و بسیاری از شرکت‌های ژاپنی به شکلی فعال آن را دنبال کردند و همین موضوع نشان دهنده علاقه به حضور در ایران است ولی این حضور نیاز به فراهم شدن مقدماتی دارد که امیدواریم شرایط آن فراهم شود.

به گزارش ایسنا، از بهار سال ۱۳۹۷ و همزمان با خروج آمریکا از برجام، شرکت‌های خارجی از ترس تحریم‌های آمریکا، حضور در ایران را محدود کردند. این اتفاق در حالی رخ داد که در سطح دولتی، بسیاری از کشورها مخالفت خود با اقدام آمریکا و وضع تحریم‌های جدید علیه ایران را اعلام کردند.

در هفته‌های گذشته و به دنبال از سرگیری مذاکرات هسته‌ای، این امید به وجود آمده که بار دیگر امکان حضور شرکت‌های خارجی در اقتصاد ایران فراهم شود. نمایندگان اقتصادی بسیاری از کشورها اعلام کرده‌اند که در صورت کنار رفتن محدودیت‌ها، آماده بازگشت به اقتصاد ایران خواهند بود.

✅ بازگشت خودروسازان ژاپنی به شرکای خودروساز ایرانی با توافق وین

تاکایوکی سوزوکی اعلام کرد در صورت احیای توافق برجام شرکتهای خودروساز ژاپنی به خودروسازی ایران برمیگردند

پی نوشت : در دوران برجام، شرکت سوزوکی با ایران خودرو و شرکت مزدا با گروه بهمن شراکت تجاری و تولید مشترک خودرو داشتند.
    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• naderi1
      ستاره‌دار(26)
      • Sep 2020
      • 792

در اصل توسط naderi1 پست شده است View Post
      در این چند وقته سعی کردم با بازی خوانی از نوسانات این سهم استفاده ببرم که قبلا هم این موضوع رو گفته بودم و در پست قبلی هم اشاره شد که در پی استفاده از فرصتها باید بود.
      این چند مدت هر زمان این سهم به 200تومان نزدیک شده شروع به خرید پله ای کرده ام و اگر زیر200تومان هم هرموقع آمده حجم خریدم رو افزایش دادم تا میانگین کم شود و موقع رشد هم پله ای فروخته ام که سود خوبی از این بازی سهم بردم البته بجز یکبار که بعلت نیاز مالی غیرقابل پیش بینی مجبور شدم با ضرر این سهم را بفروشم بقیه موارد در این چند ماهه این سهم برایم سود داشته.
      خیلی اهل اعلام معملاتم در فضای مجازی نیستم منتها حالا که حرف از این سهم شد امروز پله اول را از صف فروش (2105ریال) فعلا چند میلیون برگ سهم خریدم و اگر پایینتر بیاد پله های بعدی هم خرید خواهد شد و اگر نه که با توجه به وضعیت تصمیم میگیرم که در همین قیمتها و یا بالاتر اضافه کنم و یا همین تعداد فعلی برایم بس باشد و از دیگر موقعیتها بازار بهره ببرم
      . اکثر مواقع وقت نمیکنم به سایت بیایم و گرنه هیچ نفعی در نوشتن ندارم و فقط دنبال اینم چهارنفر روشن بشن که در بازار چه خبر است. همین برایم بس است حالا هزار تا لایک فلان پست بخورد یا نه چه سود؟؟ در خگستر ۱۰۰۰تومانی هم هرکسی تعریف میکرد لایک خور و کسی غیر ان میگفت فحش خور بود. اصولا قرار نیست اکثریت نظرشان صحیح باشد.پستهای قبلیم هم اغلب در این راستا بوده.
      اصولا وقتی صحبت از سفته بازی میشود امر بدی در بازار نیست و در بازارهای همه دنیا رایج است ما هم که نقشی نداریم و بازار را چهارتا ایدی فلان فروم جهت نمیدهد بلکه برنامه ها جای دیگر ریخته میشه و از عوامل و بازوها خود اعم از کانالها و رسانه ها و... هم یاری میگیرن حالا برخی هم ناخواسته در خدمتشان در میان. اینکه الان در این قیمت از نظر بنیادی ارزنده است یا نه و اینکه بعدا مثلا تا ۲سال آینده چقدر رشد و یا افت میکند منافات با این مطلب من ندارد و فعلا بازی که در جریان است این بوده . من هم نمیگویم سهم و یا شرکت بدی است اتفاقا خوش معامله و سود رسان است. و از نظر بنیادی هم در گروه خودش از خیلی هم گروهی هایش اوضاع مساعدتری دارد. عوامل اگر بشینن این نوع صحبت برخی رو ببینن بیشتر باعث خنده اونها میشه.
      در خیلی نمادها سفته بازی بوده و خواهد بود و این بخش جدایی ناپذیر بازاره. همانگونه که سال قبل در خودروییها بازی برنامه ریزی شده ای راه انداختن و با جو سازی و بردن این نمادها به تایم خارج بازار و چیدن صف میلیاردی منافع سرشاری رو کسب کردن و جیب یک عده هم خالی شد و برخی هم اونو پای تحلیل خود میزارن! البته خیلی سهم ها به نحوی چنین وضعی دارن اما دیگه درمورد اینها بازی رو رو اجرا کردن و معلوم بود پشتشان خیلی گرم است! اینکه سهمی در یک سال چندین برابر شود و بعد 90 درصد افت کند (در برخی نمادها)ایا این نوع رشد ها و افت ها بر مبنای تحلیل بوده؟ سفته بازی و جربان جهت ده به پول و اذهان مردم که فقط کار چهارتا ایدی یا کانال نیست. عوامل پرنفوذ و دارای رانت ....
      من همیشه سعی میکنم حق را بگویم و وجدان و شرفم اجازه نمیدهد بخاطر جیب خودم یا سهامدار بودن یا نبودنم و یا خوشایند چهارنفر خلاف واقع بگویم. اینکه درمورد یک سهم فضا رو طوری پیش ببریم که کسی جرات نکند برخلاف نظر بعضی حرفی بزند و عده ای جمله ور بشن به گوینده علاوه بر اینکه نشان از خامی این حرکات دارد برخلاف رسالت فروم هم است وگرنه میرفتیم در فلان گروه دوزاری تلگرام که خود میدانید چه خبر است برای این حرفهایم هیچ دلیلی نمیبینم که بعضی ناراحت و یا از کوره در برن که اگر اینطور شد معلوم است خیلی کم تجربه هستند و تجربه هم فقط با تعداد سالها حضور در بازار و یا سن عددی نیست.
      قصد گفتن معاملات و این کارها را ندارم و فقط جهت اینکه برخی تصور نکنن با سهم مشکلی دارم اینرا مجدد میگویم. خوشبختانه بازهم خریدم در این سهم در زمان مناسب بود و بعد این هم باتوجه به شرایط نسبت به خرید یا فروش اقدام میکنم و از این سهم بشدت راضی هستم و سود خوبی ازش در این مدت کردم. منتها دلیل نمیشود بخواهم فقط تعریف و تمجید کنم که البته حرف بدی هم درمورد سهم نزدم اما بعضی طاقت اینرا ندارند که کسی بگوید بالای چشم سهم ابروست! این رفتار ها واقعا مضحک است. من سهمی داشته باشم اصلا همه دنیا بیاید بهش فحش دهد عصبانیت و ناراحتی بابت چه است و اصلا چرا باید حمله بهش کنم؟؟
      اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• bourse
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1346

نظر

• bourse
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1346

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
          خگستر با توجه به حجمی که تا الان زده اگه آخر وقت با صف خرید خوبی ببنده میتونیم این مثلث را شکسته شده در نظر بگیریم . خروج از این مثلث یعنی شروع حرکت صعودی در سهم

نظر

• وحید خزایی
            عضو فعال
            • Jul 2020
            • 1260

خگستر با توجه به حجمی که تا الان زده اگه آخر وقت با صف خرید خوبی ببنده میتونیم این مثلث را شکسته شده در نظر بگیریم . خروج از این مثلث یعنی شروع حرکت صعودی در سهم
            ارادت .....مشکل اینجاست که با صف خرید نمی بنده.....

نظر

• اشکان2010
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 684

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
              درود و عرض ادب...وحیدعزیز چندروزی اینجا تشریف نداشته و فاز منفی ندادی نگرانت شدم...موفق وسلامت باشی...

نظر

• وحید خزایی
                عضو فعال
                • Jul 2020
                • 1260

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
                درود و عرض ادب...وحیدعزیز چندروزی اینجا تشریف نداشته و فاز منفی ندادی نگرانت شدم...موفق وسلامت باشی...
                اشکان عزیزمی‌ عزیززززززز.....تکی به والله

نظر

• bourse
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1346

مشکلی نیست بالاخره دیر یا زود باید به بالا شکسته بشه . بشخصه از کنترل قیمتی روی این سهم استفاده میکنم و با سهم هایی که توی سودم جابجا میکنم

نظر

• وحید خزایی
                    عضو فعال
                    • Jul 2020
                    • 1260

مشکلی نیست بالاخره دیر یا زود باید به بالا شکسته بشه . بشخصه از کنترل قیمتی روی این سهم استفاده میکنم و با سهم هایی که توی سودم جابجا میکنم
                    ما هم مشکلی نداریم باهاش .....فرمودید ممکنه با صف خرید بسته شه امروز با وجود همچین حجمی که خورده‌.....من هم گفتم امکان پذیر نیست....

اتفاقا من هم سناریو خوشبینانه ای دارم‌.....در صورتی که از هفته آینده بره سمت ۲۸۰... بعد یه اصلاح کوچیک تا حوالی ۲۶۰(اینجا نقطه خرید ماست) از اونجا می‌تونه یه استارتی که خیلی از دوستان چندین ماهه منتظرش بودن بزنه .....به شرطی که از چند روز آینده بتونه بره سمت ۲۸۰
                    آخرین ویرایش توسط وحید خزایی؛ 2022/02/01, 11:56.

نظر

• bourse
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1346

ما هم مشکلی نداریم باهاش .....فرمودید ممکنه با صف خرید بسته شه امروز با وجود همچین حجمی که خورده‌.....من هم گفتم امکان پذیر نیست....

اتفاقا من هم سناریو خوشبینانه ای دارم‌.....در صورتی که از هفته آینده بره سمت ۲۸۰... بعد یه اصلاح کوچیک تا حوالی ۲۶۰(اینجا نقطه خرید ماست) از اونجا می‌تونه یه استارتی که خیلی از دوستان چندین ماهه منتظرش بودن بزنه .....به شرطی که از چند روز آینده بتونه بره سمت ۲۸۰

مشکل شما اینه پست بنده را با دقت نخوندی و نظر میدید . من نوشتم با توجه به حجمی که خورده اگر با صف خرید بسته شود میتوان مقاومت را شکسته شده در نظر گرفت . حله ؟؟؟

نظر

• وحید خزایی
                        عضو فعال
                        • Jul 2020
                        • 1260

مشکل شما اینه پست بنده را با دقت نخوندی و نظر میدید . من نوشتم با توجه به حجمی که خورده اگر با صف خرید بسته شود میتوان مقاومت را شکسته شده در نظر گرفت . حله ؟؟؟
                        حل چشات..../:.yead.:/....عصبانی میشی جذاب میشی لعنتی

نظر

• اشکان2010
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 684

اختلاف قیمت خودرو و خگستر به کمتر از 10 درصد رسیده ...

سوابق معاملات دو سال اخیر نشون میده احتمالا طی روزهای آتی شاهد قویترشدن معاملات خگستر نسبت به خودرو خواهیم بود و به احتمال زیاد مدتی
                          دیگه این فاصله قیمتی به بالای 25 درصد خواهد رسید...

خودرو بسیار ارزنده بوده و پتانسیل رشد بالایی داره ولی درقیمتهای فعلی احتمال رشد خگستر طی هفته های آتی بیشتر خواهد بود...
                          هم اکنون (19/11/1400) قیمت پایانی خگستر و خودرو به ترتیب حدود 224 و 205 هست...

گزارش دیروز خگستر در کدال و فک رهن میلیاردها سهم وپارس هم اهمیت خاصی داره که ظاهرا بازار توجهی بهش نداشته...
                          شاید مفدمه ای است برای کاری که سالهاست حرفش هست ولی انجام نشده!!!
                          آخرین ویرایش توسط اشکان2010؛ 2022/02/08, 11:24.

نظر

• naderi1
                            ستاره‌دار(26)
                            • Sep 2020
                            • 792

این سهم برای سفته بازی و نوسان شده بنوعی خوراک! هربار در این چند ماهه با جوسازی و کمک گرفتن از عوامل خود سودهای خوبی را به جیب زدن. که در این بین عواملشان در فضای مجازی هم کمک بهشان در این جو و نوسان گیری کرده. حالا برخی ممکنه خودشان هم متوجه نشن که درخدمت انها هستن.
                            برای مثال خگستر بعد از سقوط ازاد که از بالای 1200 تومان انجام شد در اوایل خرداد امسال به حدود 170 تومان رسید و با جوسازی طی چند ماه به بالای 300 هم رساند یعنی بالای 80 درصد رشد!بعد از خالی کردن به کمک عواملی که گفته شد سهم نوبت افتش رسید و مجدد به زیر 200 تومان آمد که در تاریخ 9ابان به 180 هم معامله شد. و در عرض تقریبا1ماه مجدد بالا بردند و به 270 رسید که حدود 50 درصد رشد میشود . بعد تا اواخر اذر مجدد اوردن به نزدیک200تومان و مجدد داستان تکراری !
                            سفته بازی فقط در سهم های کوچک قرار نیست باشد بلکه در سهم های بزرگ هم میشود منتها اینبار نه توسط یک یا چند نفر محدود بلکه با پول و جو و کمک حقوقی ها و حتی نحوه انتشار اخبار و یاری گرفتن از عواملشان در فضای مجازی. بالاخره سودهای کلان ارزش خرج کردن هم دارد! البته در فروم ها و.. اکثرا ناخواسته و بی اطلاع در خدمتشان قرار میگیرن. ما هم هرجا تشخیص بدیم سعی میکنیم با این جو و موج همراه بشیم و بیشتر بازی خوانی است تا تحلیل حالا ممکنه به ظاهر با نمودار و.. هم همراهش کنن تا کارشان شیک تر باشد! ولی بازی دست افراد دیگر است.
                            در این چند وقته سعی کردم با بازی خوانی از نوسانات این سهم استفاده ببرم که قبلا هم این موضوع رو گفته بودم و در پست قبلی هم اشاره شد که در پی استفاده از فرصتها باید بود.
                            این چند مدت هر زمان این سهم به 200تومان نزدیک شده شروع به خرید پله ای کرده ام و اگر زیر200تومان هم هرموقع آمده حجم خریدم رو افزایش دادم تا میانگین کم شود و موقع رشد هم پله ای فروخته ام که سود خوبی از این بازی سهم بردم البته بجز یکبار که بعلت نیاز مالی غیرقابل پیش بینی مجبور شدم با ضرر این سهم را بفروشم بقیه موارد در این چند ماهه این سهم برایم سود داشته.
                            خیلی اهل اعلام معملاتم در فضای مجازی نیستم منتها حالا که حرف از این سهم شد امروز پله اول را از صف فروش (2105ریال) فعلا چند میلیون برگ سهم خریدم و اگر پایینتر بیاد پله های بعدی هم خرید خواهد شد و اگر نه که با توجه به وضعیت تصمیم میگیرم که در همین قیمتها و یا بالاتر اضافه کنم و یا همین تعداد فعلی برایم بس باشد و از دیگر موقعیتها بازار بهره ببرم
                            . اکثر مواقع وقت نمیکنم به سایت بیایم و گرنه هیچ نفعی در نوشتن ندارم و فقط دنبال اینم چهارنفر روشن بشن که در بازار چه خبر است. همین برایم بس است حالا هزار تا لایک فلان پست بخورد یا نه چه سود؟؟ در خگستر ۱۰۰۰تومانی هم هرکسی تعریف میکرد لایک خور و کسی غیر ان میگفت فحش خور بود. اصولا قرار نیست اکثریت نظرشان صحیح باشد.پستهای قبلیم هم اغلب در این راستا بوده.
                            اصولا وقتی صحبت از سفته بازی میشود امر بدی در بازار نیست و در بازارهای همه دنیا رایج است ما هم که نقشی نداریم و بازار را چهارتا ایدی فلان فروم جهت نمیدهد بلکه برنامه ها جای دیگر ریخته میشه و از عوامل و بازوها خود اعم از کانالها و رسانه ها و... هم یاری میگیرن حالا برخی هم ناخواسته در خدمتشان در میان. اینکه الان در این قیمت از نظر بنیادی ارزنده است یا نه و اینکه بعدا مثلا تا ۲سال آینده چقدر رشد و یا افت میکند منافات با این مطلب من ندارد و فعلا بازی که در جریان است این بوده . من هم نمیگویم سهم و یا شرکت بدی است اتفاقا خوش معامله و سود رسان است. و از نظر بنیادی هم در گروه خودش از خیلی هم گروهی هایش اوضاع مساعدتری دارد. عوامل اگر بشینن این نوع صحبت برخی رو ببینن بیشتر باعث خنده اونها میشه.
                            در خیلی نمادها سفته بازی بوده و خواهد بود و این بخش جدایی ناپذیر بازاره. همانگونه که سال قبل در خودروییها بازی برنامه ریزی شده ای راه انداختن و با جو سازی و بردن این نمادها به تایم خارج بازار و چیدن صف میلیاردی منافع سرشاری رو کسب کردن و جیب یک عده هم خالی شد و برخی هم اونو پای تحلیل خود میزارن! البته خیلی سهم ها به نحوی چنین وضعی دارن اما دیگه درمورد اینها بازی رو رو اجرا کردن و معلوم بود پشتشان خیلی گرم است! اینکه سهمی در یک سال چندین برابر شود و بعد 90 درصد افت کند (در برخی نمادها)ایا این نوع رشد ها و افت ها بر مبنای تحلیل بوده؟ سفته بازی و جربان جهت ده به پول و اذهان مردم که فقط کار چهارتا ایدی یا کانال نیست. عوامل پرنفوذ و دارای رانت ....
                            من همیشه سعی میکنم حق را بگویم و وجدان و شرفم اجازه نمیدهد بخاطر جیب خودم یا سهامدار بودن یا نبودنم و یا خوشایند چهارنفر خلاف واقع بگویم. اینکه درمورد یک سهم فضا رو طوری پیش ببریم که کسی جرات نکند برخلاف نظر بعضی حرفی بزند و عده ای جمله ور بشن به گوینده علاوه بر اینکه نشان از خامی این حرکات دارد برخلاف رسالت فروم هم است وگرنه میرفتیم در فلان گروه دوزاری تلگرام که خود میدانید چه خبر است برای این حرفهایم هیچ دلیلی نمیبینم که بعضی ناراحت و یا از کوره در برن که اگر اینطور شد معلوم است خیلی کم تجربه هستند و تجربه هم فقط با تعداد سالها حضور در بازار و یا سن عددی نیست.
                            قصد گفتن معاملات و این کارها را ندارم و فقط جهت اینکه برخی تصور نکنن با سهم مشکلی دارم اینرا مجدد میگویم. خوشبختانه بازهم خریدم در این سهم در زمان مناسب بود و بعد این هم باتوجه به شرایط نسبت به خرید یا فروش اقدام میکنم و از این سهم بشدت راضی هستم و سود خوبی ازش در این مدت کردم. منتها دلیل نمیشود بخواهم فقط تعریف و تمجید کنم که البته حرف بدی هم درمورد سهم نزدم اما بعضی طاقت اینرا ندارند که کسی بگوید بالای چشم سهم ابروست! این رفتار ها واقعا مضحک است. من سهمی داشته باشم اصلا همه دنیا بیاید بهش فحش دهد عصبانیت و ناراحتی بابت چه است و اصلا چرا باید حمله بهش کنم؟؟
                            و بازهم داستان تکراری...
                            البته اینبار درصد نوسانمان کمتر شد و مجدد دیروز و امروز در محدوده ۲۲۰ خرید شد با امادگی خرید بیشتر در قیمت پایین
                            اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• اشکان2010
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 684

جناب نادری مرحبا برشما که استاد نوسان گیری هستید و خیلی دقیق و درست تشخیص میدین که تو چه قیمتی
                              باید وارد و تو چه قیمتی باید خارج شد و پول رو پول میزارین ونبض خگستر در دستان شما میتپه!...احسنت و صد آفرین برشما!

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10176

رنج های حجم دار مثبت خوبی روی سهم زده میشه.
                                برخی اعتقاد دارند که پول های گنده سهم رو بین 200 تا 250 تومن نوسانگیری میکنند در حالیکه به اعتقاد من اینا نوسانگیری نیست بلکه سهم رو بین 200 تا 250 تومن نگه داشته اند و دارند جمع میکنند معمولا پول های گنده خودشون رو سرگرم سود های 10-20 درصد نمی کنند بلکه این جمع کردن ها برای سودهای حداقل 200 درصدی می باشد.
                                بزودی از ناحیه 250 تومن خارج میشیم.
                                البته این نظر منه شما با نظر خودتون معامله کنید.
                                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

در حال کار...
                                X