ثتران که واقعا من باورم نمیشه این قیمت باشه !!!!!!!!!!!!!
پیشنهاد خرید روزانه و هفتگی با بازدهی بالای 20 درصد در کوتاه مدت توسط اهالی بورسی
Collapse
X
-
-
وضعیت ساعت میانی بازار
پس از یک و نیم ساعت نفس گیر و فروپاشی موقت قیمتها در نمادهای بزرگ و مطرح بازار، اینک شاهد جمع آوری صفهای فروش و حتی مثبت شدن بسیاری از نمادهای مهم و بزرگ بازار هستیم. حجم و ارزش معاملات بار دیگر در حال افزایش و رسیدن به مرز 500 میلیارد تومانی است . صف شاوان و شتران و بانک دی جمع شده و با افزایش تقاضا برای نمادهای تاپیکو، وبانک، وتوسم، پارسان، جم و چندین نماد گروه خودرو، شاهد تشکیل صف برای نمادهای فایرا، شفن و خودرو هستیم. شاخص کل همچنان منفی است و عدد سرخ 1200 واحدی را در حال حاضر نشان می دهد سطح شاخص نیز تا کانال 73200 واحدی رو به پایین لغزیده ولی احیای دوباره بازار و فشار دوباره خریداران می تواند جناح فروشندگان را در موضع ضعف و عقب نشینی قرار دهد.تحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
در اصل توسط fallah پست شده است View Postبا سلام
برای این ماه کسعدی میتونه جزو گزینه های خوبی باشه .اگه گزارشی که ازش انتظار میره رو بده یه ۲۰درصد رشد تو کوتاه مدت داره
همه سهمهای این گروه ۵برابر شدن و فقط این مونده
قیمت الان ۵۱۴تومن
قیمت الان 587 تومن
کسانی که خریدند و فروختند نوش جونشون
نظر
-
در اصل توسط samijun پست شده است View Postاقای فلاح من کسعدی رو هنوز دازم.به نظرت روندش چطوره؟
این تاپیک واسه پیشنهادهای کوتاه مدته که هر ماه یه سهم معرفی میشه و گاهی هم دو سهم و واسه بلند مدت یا میان مدت میتونید به تاپیک های دیگر سایت مراجعه کنید
موفق باشید
نظر
-
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postپيشنهاد اين هفته اتون چيه جناب فلاح؟
این هفته شاید تو مسابقه از دو سهم اعلامی یکیش بتونه یه ۱۵الی۲۰درصد بازده بده
شاید سدبیر باشه شایدم یه چیز دیگه که تا فردا قطعی اعلام میکنم
امروز که با خانم تقی زاده مسئول این شرکت صحبت میکردم میگفت وضعیتشون کاملا خوبه،تو شش ماهه هم نزدیک ۵۰تومن پوشش داده و تا اخر سال با این وضعیت پرتفوش و سود هی شرکت ها شاید تا ۸۰تومن بتونه سود بسازه و تقریبا همشو هم تقسیم میکنه،درضمن شرکت امسال افزایش سرمایه صددرصدی داره
نظر
-
در اصل توسط fartoos پست شده است View Postبا سلام
فلاح جان شما که همسایه ی فرآور هستید وضعیتش رو چطور میبینید؟
با تشکر
در گروه معدنی و بخش رویی بشخصه فزرین و زنگان رو میپسندم تا فراور
نکته مهمتر اینکه دزدی در این دو شرکت(زنگان و فزرین) وجود نداره ولی فراور شرکت دیوونه ایه و دزد.نگاهی به صورت مالی شرکت بندازید متوجه میشید
نظر
-
-
نظر