کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
صادرات با این همه سرمایه و این همه چشم امید سهامدارا، کاری میکنه تا بهش بگن گندترین سهم بازار . واقعاً باید به این حقوقی آفرین گفت شب عیدی دعای خیر واسه خودشون جمع کردن . سال 92 با این همه بدی هاش بالاخره تموم شد . سال خوش با دلی پر از امید و واسه همه دوستان آرزو مندم .
وبصادر در حالت خنثی به سر میبرد تثبت بالای 108تومان سهم را وارد روند صعودی میکند چند باری در روزهای آخر سعی کرد ولی نتوانست تثبیت بشه منتظر سال جدید هستیم
مثل اینکه نیروگاه قائم فروخته شده
بهره بانکی هم رفته بالا
معامله بلوکی دیگری هم در پیش داره
خب باید صعود کنه منتها ساعت حرکتش رو بعضی بزرگترها اعلام میکنن/:.rolleyessmileyani
ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض
وضع وبصادر خوبه!!!
فقط یه گیر تو همین محدوده 110 داره که رد میشه به نظرم...
تو RSI هم مقاومت داره!
ترجیحا نباید بیاد زیر 107 تومن،خرید با همین حد ضرر و قبول ریسک میتونه خوب باشه!(اگه بره زیر 107 تا 100 هم میتونه بره...)
یه نیروگاه منتظر قائمی داریم که صاحب اون در حال حاضر وبصار هست
وبصادر اعلام کرده که میخواد اون نیروگاه رو بفروشه ...
یه سرمایه گذاری هم میاد اعلام میکنه که میخواد اون نیروگاه رو بخره (وخارزم)
حالا بازار میاد و هر دو سهم یعنی وبصادر و خارزم رو صف خرید میکنه /:.weirdsmiley.:/
خوب حالا به نظر شما این دو صف خرید همزمان نشان از رفتار گله ای و بدون تحلیل نیست؟
اگه اون نیروگاه خوبه و سودسازه و ... که به خاطرش خارزمی داره صف میشه پس وبصادر که داره اون دارایی رو میفروشه پس چرا باید صف خرید بشه؟!
اگه اون نیروگاه یک دارایی غیرمولد و آشغاله که به خاطر خروج از پرتفوی وبصادر داره وبصادر رو صف خرید میکنه پس خارزمی چرا صف خرید میشه؟!
البته ممکنه عده ای تغییر مدیریت رو بهونه کنن و بیان بگن این گفته های من غلطه که من در برابر هر توجیحی ساکت خواهم بود و این صرفا نظر من است ... اما باید خدمت این دوستان هم عرض کنم که از نظر مدیریتی هم خارزمی و بصادر و غدیر هم تیپ هم هستن تقریبا ...
...............................
نمونه ای دیگر از رفتار گله ای و از روی دست دیگران خرید و فروش کردن رو در سیمانی ها مشاهده میکنیم ... افزایش نرخ سیمانی ها 1.5 ماه پیش در پیش بینی هایشان لحاظ شده و همگی در نظر گرفته اند حالا عده ای آمده اند و با ذکر اینکه سیمانی ها افزایش نرخ گرفته اند در صف خرید حضور به هم میرسانند ... /:.yead.:/ جالبیش به این بود که 1.5 ماه پیش بهترین سهم این گروه یعنی سفارس هم صف فروش بدون خریدار داشت /:.yead.:/
برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
یه نیروگاه منتظر قائمی داریم که صاحب اون در حال حاضر وبصار هست
وبصادر اعلام کرده که میخواد اون نیروگاه رو بفروشه ...
یه سرمایه گذاری هم میاد اعلام میکنه که میخواد اون نیروگاه رو بخره (وخارزم)
حالا بازار میاد و هر دو سهم یعنی وبصادر و خارزم رو صف خرید میکنه /:.weirdsmiley.:/
خوب حالا به نظر شما این دو صف خرید همزمان نشان از رفتار گله ای و بدون تحلیل نیست؟
اگه اون نیروگاه خوبه و سودسازه و ... که به خاطرش خارزمی داره صف میشه پس وبصادر که داره اون دارایی رو میفروشه پس چرا باید صف خرید بشه؟!
اگه اون نیروگاه یک دارایی غیرمولد و آشغاله که به خاطر خروج از پرتفوی وبصادر داره وبصادر رو صف خرید میکنه پس خارزمی چرا صف خرید میشه؟!
البته ممکنه عده ای تغییر مدیریت رو بهونه کنن و بیان بگن این گفته های من غلطه که من در برابر هر توجیحی ساکت خواهم بود و این صرفا نظر من است ... اما باید خدمت این دوستان هم عرض کنم که از نظر مدیریتی هم خارزمی و بصادر و غدیر هم تیپ هم هستن تقریبا ...
...............................
نمونه ای دیگر از رفتار گله ای و از روی دست دیگران خرید و فروش کردن رو در سیمانی ها مشاهده میکنیم ... افزایش نرخ سیمانی ها 1.5 ماه پیش در پیش بینی هایشان لحاظ شده و همگی در نظر گرفته اند حالا عده ای آمده اند و با ذکر اینکه سیمانی ها افزایش نرخ گرفته اند در صف خرید حضور به هم میرسانند ... /:.yead.:/ جالبیش به این بود که 1.5 ماه پیش بهترین سهم این گروه یعنی سفارس هم صف فروش بدون خریدار داشت /:.yead.:/
با کلیت صحبت شما موافقم متاسفانه فعلا اینطوریه دیگه/:.wacsmiley.:/
ولی در مورد سیمانی ها بعضی هاشون هنوز افزایش قیمت را به طور کامل اعمال نکرده اند
نظر