بانک صادرات ( وبصادر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • morteza93
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 516

پاسخ : بانک صادرات ( وبصادر )

در اصل توسط mohammadrahmani پست شده است View Post
    یعنی انشاالله امیدی هست به این زودی وبصادر حرکت مثبتشو شروع کنه؟راستی امکانش هست این سهم زیر 100تومان را هم لمس کنه؟خواهشا جواب دهید.متشکرم از لطفتون
    هروقت زیر 100 رو دید حتما بخرید
    یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• mehdi8400
      عضو عادی
      • Oct 2013
      • 123

بازار سرمايه در حال حاضر پتانسيل خوبي را در كليت خود دارد و مي‌تواند بازدهي مناسبي را در محدوده 30 تا 40 درصدي براي سرمايه‌گذاران داشته باشد.
      به گزارش سنا، مدير سرمايه‌گذاري صندوق گنجينه بهمن با بيان اين مطلب گفت: اين روند منفي در بازار سرمايه نبايد باعث ايجاد رفتار هيجاني شود؛ بنابراين بايد به جاي رفتارهاي احساسي به بررسي آثار پارامترهاي موثر پرداخت. مهدي بيگلري ادامه داد: بايد در بازار سرمايه به دنبال صنايع پرپتانسيل و شركت‌هاي خوب بود و در صورت رسيدن قيمت‌ها به نقاط جذاب اقدام به سرمايه‌گذاري و ورود به بازار كرد. وي افزود: وقتي ما انتظار رشد 40 درصدي از بازار سرمايه را طي سال داريم؛ بنابراين منطقي نخواهد بود اگر اين رشد در ماه اول رخ دهد، پس بايد منتظر بود تا در بستر زماني مناسب اين اتفاق بيفتد. اين كارشناس بازار به آثار هدفمندي يارانه بر بازار سرمايه اشاره كرد و ابراز كرد: در بازار سرمايه به تدريج اين آثار هضم خواهد شد و حتي بعضي از شركت‌ها پيش‌بيني‌هاي لازم را در صورت‌هاي مالي خود لحاظ كرده‌اند كه به نظر مي‌رسد يكسري خبرها به تدريج به بازار در اين خصوص منعكس شود.مدير سرمايه‌گذاري صندوق گنجينه بهمن در مورد وضعيت بازار سرمايه اظهار كرد: بازار سرمايه سال گذشته بازدهي بسيار بالايي را داشته است كه قاعدتا بعد از اين رشد در سال جاري نمي‌توان اين مقدار رشد را براي بازار سرمايه متصور بود، بنابراين رفتار سهامداران در امسال نياز به اصلاح دارد، زيرا ديد بلندمدت در سال جاري مي‌تواند به بازدهي ختم شود اين در حالي است كه روند كلي در بازار سرمايه امسال نوساني و رو به صعود خواهد بود. وي افزود: با توجه به اينكه استراتژي دولت اين است كه يك رونق نسبي در بيشتر بازارها به وجود آورد بنابراين بازار سرمايه و بازار مسكن مي‌توانند مورد توجه قرار گيرند، ولي به نظر مي‌رسد بازار دلار و طلا كشش لازم را در سال جاري نداشته باشند، زيرا پارامترهاي ديگري همچون نرخ‌هاي جهاني و شرايط بين‌المللي بر آنها تاثير مي‌گذارند. وي ادامه داد: اجراي طرح هدفمندي يارانه‌ها در ابتدا مي‌تواند به بازار شوك وارد كند و واكنش منفي و كاهشي را در بازار سرمايه به همراه آورد، ولي به دليل ايجاد يك تورم نسبي كه اين قانون ايجاد خواهد كرد مي‌تواند خود عامل رشد سود شركت‌هاي صنايع مختلف در بازار سرمايه شود. البته اين در صورتي است كه يارانه بخش توليد به آنها پرداخت شود.

نظر

• خوشحال
        عضو عادی
        • Jan 2014
        • 247

دوستان متاسفانه باید خبر بدی را خدمت شما عرض کنم پس از کلی تحقیق وپرسش فهمیدم که علت عدم توقف نماد بانک بابت فروش نیروگاه منتظر عدم تاثیر در ایی پی اس شرکت می باشدمگر می شود ۱۶۸۰ میلیارد پول جابجا شودوتاثیری بر سود نداشته باشد این یعنی چه ؟ من که فردا ۱۰۰۰۰۰ سهمم را با ضرر فروخته وتبدیل به بانک دیگر خواهم کرد واقعا اختلاس عدم شفاف سازی حدی دارد این آخرین کامنت من در بانک لعنتی صادرات می باشد .

نظر

• mohsen2010
          عضو عادی
          • Aug 2013
          • 63

در اصل توسط خوشحال پست شده است View Post
          دوستان متاسفانه باید خبر بدی را خدمت شما عرض کنم پس از کلی تحقیق وپرسش فهمیدم که علت عدم توقف نماد بانک بابت فروش نیروگاه منتظر عدم تاثیر در ایی پی اس شرکت می باشدمگر می شود ۱۶۸۰ میلیارد پول جابجا شودوتاثیری بر سود نداشته باشد این یعنی چه ؟ من که فردا ۱۰۰۰۰۰ سهمم را با ضرر فروخته وتبدیل به بانک دیگر خواهم کرد واقعا اختلاس عدم شفاف سازی حدی دارد این آخرین کامنت من در بانک لعنتی صادرات می باشد .
          صبر باید نمود دوست عزیز.اگه به پولش احتیاج نداری صبر کن.حداقل تا مجمع

نظر

• ali20005
            عضو فعال
            • Dec 2013
            • 230

ظاهرا نیروگاهی که 2500 میلیارد ارزش داشته و سالی 250 میلیارد درآمد داشته را به صورت اقساط بلند مدت 1700 میلیارد به خوارزمی فروخته. چون که مدیران بانک صادرات اغلب سهامدار خوترزمی هستند.
            به نقل از آقای نادرعلی
            واقعا نامردیه/:.zzzzzz.:/
            [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
            [/CENTER]

نظر

• خوشحال
              عضو عادی
              • Jan 2014
              • 247

دوستان هر چند قول داده بودم کامنت نذارم ولی اخباری غیررسمی به گوش رسیده است.۱_ خرید خوارزمی تا ۵درصد بانک وعضویت در هیات مدیره بانک صادرت در محدوده ۱۰۰ الی ۱۱۵ نوسان خواهد زد زیرا این توافق گویا قبل از فروش نیروگاه حاصل شده است . رشد خوارزمی بسیار بهتر از سایر سرمایه گذاری ها خواهد بود. وجالب اینکه عدم تاثیر فروش نیروگاه منتظر را امور سهام خوارزمی اعلام نموده است. نکته جالب دیگر اینکه تماس با امور سهام بانک صادرات چند روزی است غیر ممکن است بنده خودم بیش از ۵۰ بار تماس گرفته ام ولی کسی پاسخگو نیست امتحان این امر مجانی است خدا حافظ دوستان .

نظر

• mohammadrahmani
                عضو عادی
                • Apr 2014
                • 183

دوستان عزیزجان اون کسی رو که دوست دارید جوّ منفی ندهید بنده خودم دیروز با امور سهام سه مرتبه تماس داشتم و عین سه بار را پاسخگو بودند.توی همین روزهای نزدیک خبرهای خوبی از وبصادر به همه ی عزیزانی که سهام داری کرده اند خواهد رسید به امید روزهای خوب برای سهام داران وبصادر/:.Heart.:/

نظر

• mehdi8400
                  عضو عادی
                  • Oct 2013
                  • 123

کاشتیم و داشتیم دیگه وقت برداشت . بورس تازه داره جون می گیره تو این وضعیت فروش به صلاح نیست

نظر

• meisam_em
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 2124

در اصل توسط mehdi8400 پست شده است View Post
                    کاشتیم و داشتیم دیگه وقت برداشت . بورس تازه داره جون می گیره تو این وضعیت فروش به صلاح نیست
                    منظورت عرضه های صف خرید تا مرز منفی شدنه!؟!؟
                    كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• farshidu
                      کاربر ویژه بورسی
                      • Apr 2014
                      • 2222

این بشارت رو به صادراتی ها می دهم که قیمت 1580 ریال را بزودی خواهیم دید. نهایتا تا چند روز دیگر حرکت شروع می شود و 1 ماه دیگر شاهد این قیمت خواهیم بود.

Trade Mindfully

نظر

• کاظمی
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 331

دوستان هر چند قول داده بودم کامنت نذارم ولی اخباری غیررسمی به گوش رسیده است.۱_ خرید خوارزمی تا ۵درصد بانک وعضویت در هیات مدیره بانک صادرت در محدوده ۱۰۰ الی ۱۱۵ نوسان خواهد زد زیرا این توافق گویا قبل از فروش نیروگاه حاصل شده است . رشد خوارزمی بسیار بهتر از سایر سرمایه گذاری ها خواهد بود. وجالب اینکه عدم تاثیر فروش نیروگاه منتظر را امور سهام خوارزمی اعلام نموده است. نکته جالب دیگر اینکه تماس با امور سهام بانک صادرات چند روزی است غیر ممکن است بنده خودم بیش از ۵۰ بار تماس گرفته ام ولی کسی پاسخگو نیست امتحان این امر مجانی است خدا حافظ دوستان .
                        در اصل توسط mohammadrahmani پست شده است View Post
                        دوستان عزیزجان اون کسی رو که دوست دارید جوّ منفی ندهید بنده خودم دیروز با امور سهام سه مرتبه تماس داشتم و عین سه بار را پاسخگو بودند.توی همین روزهای نزدیک خبرهای خوبی از وبصادر به همه ی عزیزانی که سهام داری کرده اند خواهد رسید به امید روزهای خوب برای سهام داران وبصادر/:.Heart.:/

این روزا بدجوری وبصادر و وخارزم بهم گره خوردن..........بهر حال تا وخارزم باز نشه بعید میدونم این ابوالسهم حرکتی بکنه ...در هر صورت با توجه به اتمام مهلت حقای وخارزم تا 10 اردیبهشت احتمال زیاد همین روزا باید سهم باز بشه...
                        تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• mohammadrahmani
                          عضو عادی
                          • Apr 2014
                          • 183

سلام بر دوستان.انشالله از هفته ی آینده روند صعودی را بانک صادرات آغاز خواهد کرد به امید روز های خوب به تمامی سهام داران وبصادر .ارادتمند شماmr

نظر

• omid_7sin
                            عضو عادی
                            • May 2012
                            • 131

100 تومن یه کف بسیار محکمی هستش برای این سهم

نظر

• alireza51
                              عضو فعال
                              • Feb 2013
                              • 1205

سلام
                              فعلا وضعیت اقتصادی کشور در گرو مشکلات گروه های داخلی و در پیرو آن سیاست های کلی نظام و در راس آن مسایل امورخارجی است.
                              چون در داخل بدنه نظام اجماع کلی وجود ندارد و جناح راست کلا با مسئله هسته ای کنار نمی آید، لیکن این موضوع کش دار است و زمان باعث فرسایش و لطمه بیش از پیش به مردم می شود.
                              همانطور که مکررا در اخبار گفته شد (مردم پول اضافه خود را به بورس بیاورند)، توجه داشته باشید که وضعیت کنونی بازار فعلا تا تغییر این سیاست ها ادامه دار است.
                              پول مردم در بورس زندانی شده و همه در امید به خروج از ضرر هستند، شاید چند نفری هم سودی ببرند ولی برنده اصلی این سرمایه گذاری از نظر بردن ریالی خود دولت و سرمایه داران بزرگ هستند و بازنده های آن در بازار کنونی سهامداران جز.

دو راه وجود دارد که سرمایه اتان از دست نرود :

1- خروج از بازار در اولین زمان که در ضرر نیستید یا حداقل ضرر را دارید
                              2- صبر کنید و عجولانه تصمیم نگیرید
                              عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• mohammadrahmani
                                عضو عادی
                                • Apr 2014
                                • 183

با تشکر از همه ی نظرات شما دوستان عزیز/:.Heart.:/

نظر

در حال کار...
                                X