شيمي داروئي داروپخش ( دشيمي )
Collapse
X
-
پاسخ : شيمي داروئي داروپخش ( دشيمي )
#دشیمی در فروردین با فروش 359 میلیارد ریالی و اردیبهشت 400 میلیارد ریالی و خرداد 450 میلیارد ریالی مواجه بود و تیر به 452 میلیارد ریال و مرداد 451 میلیارد ریال رسیده است و شهریور 545 میلیارد ریال بود
6 ماهه 2660 میلیارد ریال شد و مدت مشابه سال قبل 2187 میلیارد ریال بوده است
فککنم یه رکورد جدید زده
البته ب نرخ ها اعتراض کرده جدیدا:D
و دنبال افزایش نرخ هست..
بببنیم فردا در مجمع چی میگن
برای این اعتراضشون به نرخ های دستوری دولت نفهم
**
تو این وضعیت کشور بهترین موقعه ک نرخاشونو رو بالا ببرن..
گور پدر مجوز:D
نظر
-
در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post#دشیمی در فروردین با فروش 359 میلیارد ریالی و اردیبهشت 400 میلیارد ریالی و خرداد 450 میلیارد ریالی مواجه بود و تیر به 452 میلیارد ریال و مرداد 451 میلیارد ریال رسیده است و شهریور 545 میلیارد ریال بود
6 ماهه 2660 میلیارد ریال شد و مدت مشابه سال قبل 2187 میلیارد ریال بوده است
فککنم یه رکورد جدید زده
البته ب نرخ ها اعتراض کرده جدیدا:D
و دنبال افزایش نرخ هست..
بببنیم فردا در مجمع چی میگن
برای این اعتراضشون به نرخ های دستوری دولت نفهم
**
تو این وضعیت کشور بهترین موقعه ک نرخاشونو رو بالا ببرن..
گور پدر مجوز:D
نظر
-
نظر
-
-
در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Postفروش شهریور خوب بود و الان موقع بازگشایی تقاضای خوبی هست سمت خرید!
فروش خوب...افزایش سرمایه اش....تقریبا همه چی خوبه الا خود بازار:D
بعبارتی همه چی خوبه الا کل مملکت که لنگش از هر سمتی هواست! خارج و داخل....نه برجام امیدی هست..نه داخل...اصن یه وضعی
در این وضع خر تو خری ،دشیمی بازی حق تقدم اش هم دور از انتظار نیست...
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
نظر
-
در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
فروش خوب...افزایش سرمایه اش....تقریبا همه چی خوبه الا خود بازار:D
بعبارتی همه چی خوبه الا کل مملکت که لنگش از هر سمتی هواست! خارج و داخل....نه برجام امیدی هست..نه داخل...اصن یه وضعی
در این وضع خر تو خری ،دشیمی بازی حق تقدم اش هم دور از انتظار نیست...
نظر
-
حقش رو امروز خریدیم مجددا
شاید بعدا دیدیم peاین سهم دو بوده:D
اگه دولت بزاره و نرخ دستوری حذف بشه!
در هر حال ما فقط پول زمین این شرکتو دادیم:D
بقیش اشانتیونه/:.grlim:./
شرکت منحل هم بشه سرمایه ما محفوظه:D
ما قمار با دشیمی رو بیخیال نمیشیم
توصیه ای ندارم
شرکت ب نرخ ها اعتراض کرده باید ببینیم چی میشه نتیجش
نظر
-
میثم جان سلام شبتون به خیروخوشی
من درصد دتماد درسبدم 3برابرتعداددشیمی است
ازصحبتهای شما برداشتم اینه اهرم سودآوری دشیمی /:.wubsmiley.:/بیشترازدتماد است اجازه میفرماییددرصددشیمی ودتمادرادرسبدیکسان کنم( فروش دتمادخریددشیمی یاحق آن)یاحتی بیشتر نمایم،،شب خوش/:.Heart.://:.wubsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط mahdi20 پست شده است View Postمیثم جان سلام شبتون به خیروخوشی
من درصد دتماد درسبدم 3برابرتعداددشیمی است
ازصحبتهای شما برداشتم اینه اهرم سودآوری دشیمی /:.wubsmiley.:/بیشترازدتماد است اجازه میفرماییددرصددشیمی ودتمادرادرسبدیکسان کنم( فروش دتمادخریددشیمی یاحق آن)یاحتی بیشتر نمایم،،شب خوش/:.Heart.://:.wubsmiley.:/
یه دولت احمقی اومده همه حساب کتاب ها رو بهم ریخته...
تماد شهریور خیلی خوب فروخت!
باید زمان بگذره تا ببنیم حاشیه سودها چی میشه
نظر
-
?سازمان غذا و دارو برای تامین ۸ قلم آنتیبیوتیک فراخوان واردات داد
?اینطور که به نظر میرسد شرکتهای تولیدکننده داروهای آنتیبیوتیک با وجود افزایش قیمت محصولاتشان به تعهدات تولید خود عمل نکردهاند که این موضوع باعث نارضایتی سازمان غذا و دارو شده و به همین دلیل این سازمان برای تامین هشت قلم آنتیبیوتیک فراخوان واردات داده است. کمبود برخی از داروهای آنتیبیوتیک در چند هفته گذشته باعث نارضایتی شدید داروخانهها و بیماران شده است/فانا
?@tahlildaro ?
نتیجه قیمت گذاری دستوری...
دم داروسازان گرم
دارویی ک سودش کم باشه تولید نکنن...
اینا هم برن وارد کنن
دولت ریسی اگه ۸ سال عهده دار باشه...
گندی بزنه ب کشور ک از همان تیر برقی ک دیروز براش کنار گذاشته بودن اویزونش کنن:Dآخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/10/18, 23:01.
نظر
-
?تکرار داستان سرم/
آنتیبیوتیک نایاب شد!
?حسین شمالی، مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه در هفتههای اخیر گزارشهای زیادی از داروخانهها در مورد کمبود آنتیبیوتیکها به سازمان غذا و دارو ارائه شده افزود:
گران شدن مواد اولیه و مصرف بیرویه و تجویز زیاد این داروها با توجه به شیوع کرونا در کشور منجر به کمبود آن شده است.
در فصل سرما و با شیوع بیماریهای تنفسی میزان مصرف آنتیبیوتیکها زیاد است، ما جلساتی متعدد با شرکتهای دارویی در زمینه تامین آنتیبیوتیکها برگزار کردیم و قرار است واردات مواد اولیه این داروها را افزایش دهیم تا به تامین پایدار برسیم و دیگری کمبودی نباشد.
با توجه به گران شدن مواد اولیه آنتیبیوتیکها، سعی داریم با پوشش بیمهای، هزینه پرداختی از جیب مردم افزایش نیابد و تا ۱۵ روز دیگر مشکل کمبود این داروها برطرف میشود.
?@tahlildaro ?
نظر
-
والا دشیمی رو من حدود 2هزار تومن خریدم که الان هم تقریبا هموم قیمت هست با این تفاوت که یک سال سود نقدیش رو گرفتیم و راضیم ازش!
دوباره این بازی های بورس باعث شده به همون قیمت پارسال ملت دشیمی رو بفروشن.
خوب ما هم میخریم باز :D
ما که مثل بعضیا زرنگ نیستیم که هی فرت فرت نوسان بگیریم :D پول روی پول بزاریم!
سهم خریدیم که سود سالانه بهمون بده. الانم هرچی این حق ها رو ارزون تر بدن بنفع ماست!...تعداد بیشتر میخریم
یعنی آرزوی من اینه که حق ها رو 800 هم بدن :D[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
نظر
-
در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Postوالا دشیمی رو من حدود 2هزار تومن خریدم که الان هم تقریبا هموم قیمت هست با این تفاوت که یک سال سود نقدیش رو گرفتیم و راضیم ازش!
سلام و درود
خبر دارید آیا حق تقدمها قبل از مجمع ثبت میشن یا نه
منظورم اینه که آیا سود سال بعد به این حق تقدم تعلق میگیره یا نه
با تشکر
دوباره این بازی های بورس باعث شده به همون قیمت پارسال ملت دشیمی رو بفروشن.
خوب ما هم میخریم باز :D
ما که مثل بعضیا زرنگ نیستیم که هی فرت فرت نوسان بگیریم :D پول روی پول بزاریم!
سهم خریدیم که سود سالانه بهمون بده. الانم هرچی این حق ها رو ارزون تر بدن بنفع ماست!...تعداد بیشتر میخریم
یعنی آرزوی من اینه که حق ها رو 800 هم بدن :D
نظر
نظر