کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از پست بالا به تحلیل زیر میرسیم... :در صورت حذف دلار 4200 تومنی صنعت دارو و نیما یی شدن ان :با دلار 17 هزار تومانی نیمایی فعلی:فروش شرکت به 800 میلیارد تومن خواهد رسید....ب حاشیه ی سود ناخالص 35 درصد...سود ناخالص دشیمی میشود :280 میلیارد تومان....که تقسیم بر سرمایه شرکت کنیم.... میشود سهمی 1100 تومان سود ناخالص........... با pe=20 سهام کوچکتارگت دشیمی 22000 تومانقیمت امروز سهم 4700 تومان.....تارگت سهم 22000 تومانبازدهی : 468 درصد====اگر کسی بتونه 4000 تومان بخره بازدهیش میشه 550 درصد(-: حتی اگر دو سال م طول بکشه....ارزش سرمایه گذاری دارهامروز 22 تیر ماه 99این سهم رو از ما به یادگار داشته باشید.... تا به وقتش این پست و تحلیل رو بالا بیارم....:Dدشیمی 4700 -4500 تومانی الان به سمت 20 هزار تومان در حال حرکت هست..........همین سهم برای دو سال اینده ی ما بس است...چرا ک 500-600 درصد بازدهی در این سهم خوابیدههر 6 ماه تحلیل دشیمی رو به روز میکنم....موفق و پرسود باشید
تحلیل سود ما دقیق بود!ولی اون زمان pe سهام کوچک ۲۰ بود ک الان رسیده به ۵_۴:D
وگرنه ۴۰۰ درصد بازدهی محفوظ میماند:D
بازار ۴۰۰ _۵۰۰ درصد pe کم کرد در سهام کوچک
۳۰ ماه پیش peسهام کوچک رو برده بودن رو ۲۰:D و سود بانکی رواورده بودن نزدیک ۱۵ درصد!
البته با لحاظ سود دو مجمعش الان اندازه بازدهی سود بانکی و طلا و دلار بازدهی داده این سهم
سود500تومانی شرکت میتونه سال بعد اتفاق بیفته ....امسال هم که بالای300 قطعیه
فروش90میلیاردی سود 500تومنی را رقم میزنه ...
فعلا احتمالا امسال 70میلیارد را ثبت کنه!
میزنه...
تا یکسال اینده دارو باز شاید ۵۰ درصد دیگه افزایش نرخ بگیره...
تورم خیلی بالاست
الان اختلاف نیما با ازاد ۳۰ درصده سال دیگه میرسه به ۵۰_۶۰ ک باز باید اختلاف برسه به ۲۰_۳۰ و راحت ۲۰_۳۰ درصد دیگه دارو گرون میشه...و همه کالاهایی ک نیمایین
دلار دارویی ها هنوز با ۲۵ هم مچ نشده..
سهام دارویی هنوز ۳۰_۴۰_۵۰ درصدم رشد نداشتن در این دو سال...
علاوه بر حق های خودم! در این مدت مقادیری حق خریده ام.
هرچند از خوش شانسی! بیشتر حق ها رو در محدوده 850-900 خریدم...ولی امروز تتمه کار فقط ده هزار تا حق تقدم اونم 12020ریال ، کف بازار امروز هم به ما رسید :D
به نظر خودم وزن دشیمی سبدم خیلی بالاست...ولی یا شانس یا اقبال دیگه :D
به نظر خودم اندکی ریسک اضافی کردم :D
قبلا هم گفتم....ریسک سیستماتیک خفن (نا امنی داخلی و خارجی) تنها چیزی هست که نگرانم...که البته نگرانیه کمی هم نیست...
ولی دیگه رفتیم توش دیگه :D
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
اون گواهی حق تقدم که در سایتش هست فقط تعداد حق هایی که مال مجمع بوده رو زده بود (حق های خودم!)... قاعدتا برای دوستان هم باید همین باشه.
منم همون رو پرینت کردم ، پست کردم.
ولی طبیعتا! حق های اضافی که خریدم هم هست...
قاعدتا به مقدار آخرین تعداد حق ها با شناسه کد ملی امروز صد تومن رو واریز کردم...نباید مشکلی باشه دیگه!
نوشته بود باید به شرکت اطلاع بدی و این حرفها!....
میثم خان! تو حق باز قدری هستی :D مشکلی که پیش نمیاد؟
حق مون رو نخورن اینا:D
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
نظر