کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز مقداری اضافه کردم. ولی راستش گزارش دبالک رو دیدم که نرخ مواد اولیه انتی بیوتیک بیش از 4 برابر شده قدری سوال برانگیز شد. صد البته با هر سناریویی این سهم ارزندست. اما با حاشیه سود 40 درصدی میشه فوق ارزنده!!!!
حتی در بدبینانه ترین سناریوها این سهم برای امسال حوالی 350 رو میسازه یعنی هنوز پی بر ای 5 با وجود رشد خوب بازار.
تنها سهمی بوده که این روزها اضافه کردم حتی امروز.
شدیدا امیدوارم حاشیه سود منطقی در حد و اندازه باقی داروسازها بهش داده باشن که اونوقت دیگه سطح قیمتیش خیلی باید بالاتر از این اعداد بره.
طرحی رو دارن به تصویب میرسونن که حداکثر زمان تقسیم سود به 3 ماه کاهش پیدا کنه. تنها نقطه ضعف دارویی ها رو برطرف میکنه که تقسیم سود دیرهنگامشون بود.
من سناریوهای مختلفی برا دفارا چیدم، در حالت خوشبینانه 150 در پاییز میسازه و حالت بدبینانه 50 میسازه. حتی با فرض حالت بدبینانه سود امسال حوالی 330 تا 350 در میاد. و سود سال بعد حوالی 450.
در حالت خوشبینانه هم امسال 450 تا 500 و سال بعد حوالی 750 تا 800 میسازه. حالت های میانه هم بین این دو بازه میشه. بخاطر همین در هر سناریویی سهم به سهامدارهاش سود خواهد داد و بسیار کم ریسک به حساب میاد. هرچند من به امید سود 100 به بالا برای پاییز گرفتم که بعدش بشه به قیمت های حتی بالای 4 هزار هم فکر کرد.
طرحی رو دارن به تصویب میرسونن که حداکثر زمان تقسیم سود به 3 ماه کاهش پیدا کنه. تنها نقطه ضعف دارویی ها رو برطرف میکنه که تقسیم سود دیرهنگامشون بود.
من سناریوهای مختلفی برا دفارا چیدم، در حالت خوشبینانه 150 در پاییز میسازه و حالت بدبینانه 50 میسازه. حتی با فرض حالت بدبینانه سود امسال حوالی 330 تا 350 در میاد. و سود سال بعد حوالی 450.
در حالت خوشبینانه هم امسال 450 تا 500 و سال بعد حوالی 750 تا 800 میسازه. حالت های میانه هم بین این دو بازه میشه. بخاطر همین در هر سناریویی سهم به سهامدارهاش سود خواهد داد و بسیار کم ریسک به حساب میاد. هرچند من به امید سود 100 به بالا برای پاییز گرفتم که بعدش بشه به قیمت های حتی بالای 4 هزار هم فکر کرد.
صورت مالی 9 ماه که تا آخر هفته میاد تا حدود زیادی تکلیف سناریوها را مشخص خواهد کرد
هرچند که نحوه معاملات سهم حکایت از یک سود مناسب داره که احتمالا رونمایی خواهد شد
گزارش دکوثر آنتی بیوتیک ساز هم اومد و حاشیه سود عالی گرفته. خیلی امیدوار شدم به دفارا.
سهمی با سه هزار میلیارد فروش و ارزش بازار سه هزار میلیارد. این اعداد در گروه دارو اصلا با هم نمیخونه. معمولا ارزش بازار، دوبرابر فروش شرکت هاست. با حاشیه سود چهل درصدی این تناسب حتما اصلاح میشه.
بازار رشد بالایی کرده و ریسک داره منتها اگر انتظارات درگزارش نه ماهه برآورده بشه این سهم همچنان یکی از کم ریسک ترین ها و بهترین هاست برای سرمایه گذاری.
نظر