کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام ، منم به 50% فیبو و از اون بهتر 61.8 خیلی علاقه دارم. منم این سهم و رصد می کنم و میدانیم که دوستانی که طی تعدیل های اخیر به سود رسیدند و این روند را می بینند حتما از ترس کم شدن سود قیمت سهم را به جاهایی که مد نظر من و شماست خواهند رساند. موفق باشید
۱۳۹۲/۰۹/۱۹, ۱۱:۳۳ #14085 almerindo portfolio
عضو فعال
تاریخ عضویت مهر ۱۳۹۲
ارسال 124
تشکر 163
تشکر شده 241 بار در 93 ارسال
با سلام و احترام به دوستان شبندری.
همان طور که دیروز هم اشاره شد و همه چارتیست ها به خوبی اونو درک کردن شبندر از کانال صعودیش خیلی وقته خارج شده و این 2 روز پول بک خودشو زد و مسیر نزولی خودش رو دوباره برگزید.
شبندر به زودی طبق موج شماری در موج 4 و سپس موج 2 با ریزموج های 4 قرار میگیره و به سمت تارگت خودش که ابتدا 1300 و در نهایت 1100 تومان است حرکت میکنه.
عضو فعال
تاریخ عضویت مهر ۱۳۹۲
ارسال 124
تشکر 163
ولی کار شما اصلآ صحیح نیست . ؟
اتفاقا دادن امید واهی و فریب افکار عمومی و پوچ کردن سرمایه تازه واردین کار جالبی نیست نه اطلاع رسانی!
از شبندر 1800 تومانی بارها همه دوستان اعلام خروج کردن ولی عده ای نظیر آقای عل ...زاده گفت تک سهم شدیم!
تا کجا ریخت؟ 1350 ....الان کجاست؟ در این مدت باقبی بورس چه کرد؟!!
از آقا احسان بابت ادامه این بحث در این تاپیک عذر میخوام.شما هم اگه ابهامی داری تو تاپیک مربوطه مطرح کن.
عضو فعال
تاریخ عضویت مهر ۱۳۹۲
ارسال 124
تشکر 163
با سلام و احترام به دوستان شبندری.
همان طور که دیروز هم اشاره شد و همه چارتیست ها به خوبی اونو درک کردن شبندر از کانال صعودیش خیلی وقته خارج شده و این 2 روز پول بک خودشو زد و مسیر نزولی خودش رو دوباره برگزید.
شبندر به زودی طبق موج شماری در موج 4 و سپس موج 2 با ریزموج های 4 قرار میگیره و به سمت تارگت خودش که ابتدا 1300 و در نهایت 1100 تومان است حرکت میکنه.
سلام آقا عطا
عذر میخوام
من در سبد که نمیشه گفت سبد باید گفت خرجین 2تا پتروشیمی اوره ای دارم
خراسان،کرمانشاه
وشیراز (با طرح های توسعه ای در سالهای آتی)
شیران،شکربن،جم،پارسان ومقدار کمی شاراک هم دارم
( جم وشاراک که خوراک مایع هستن وجا برای رشد دارن ومطمئن هم هستن نگهداری میکنم)
به نظر شماکدومشون روتبدیل به کدوم کنم یاچه پترویی روپیشنهاد میدن بخرم تا 1 کاسه بشن وتو چه رنجی وبا چه حد ضرری؟
من روببخشید از شما و1استاددیگه این سوال رو میپرسم چون به نظرم مسلط تر هستین
با سپاس فراوان
سلام عطا جون اقا اين فولاي رو کجاي دلمون بزاريم خيلي داره کند حرکت ميکنه تا کي فعلا باهاش مدارا کنيم دمت گرم
امید عزیز اگر تو سبدت درصدش بیشتر هست کاهش بده تا به روند زیگزاگی سهم حساس نشوی،این سهم هیچ مشکلی نداره
تازه در عرض 1 ماه دوتا حقوقی خوب هم اومدن بالای1%
قربونت
سلام آقا عطا
عذر میخوام
من در سبد که نمیشه گفت سبد باید گفت خرجین 2تا پتروشیمی اوره ای دارم
خراسان،کرمانشاه
وشیراز (با طرح های توسعه ای در سالهای آتی)
شیران،شکربن،جم،پارسان ومقدار کمی شاراک هم دارم
( جم وشاراک که خوراک مایع هستن وجا برای رشد دارن ومطمئن هم هستن نگهداری میکنم)
به نظر شماکدومشون روتبدیل به کدوم کنم یاچه پترویی روپیشنهاد میدن بخرم تا 1 کاسه بشن وتو چه رنجی وبا چه حد ضرری؟
من روببخشید از شما و1استاددیگه این سوال رو میپرسم چون به نظرم مسلط تر هستین
با سپاس فراوان
کیان جان سبدت شبیه جمعه بازار هست که از هر چیزی توش داری
در بین پتروشیمی ها شیراز به دید بلند مدت حتما" داشته باشید،دز بین خوراک مایع ها هم خود خلیج فارس خوب جواب میده
این دو تا کافیه!
امید عزیز اگر تو سبدت درصدش بیشتر هست کاهش بده تا به روند زیگزاگی سهم حساس نشوی،این سهم هیچ مشکلی نداره
تازه در عرض 1 ماه دوتا حقوقی خوب هم اومدن بالای1%
قربونت
کیان جان سبدت شبیه جمعه بازار هست که از هر چیزی توش داری
در بین پتروشیمی ها شیراز به دید بلند مدت حتما" داشته باشید،دز بین خوراک مایع ها هم خود خلیج فارس خوب جواب میده
این دو تا کافیه!
مرسی از راهنمایی شما
استاد گفتم خرجین خرجین
حالا داشته باش
وبصادر،وانصار،بترانس،پکرمان دکیمی،شپنا وشبندرم اضافه کن
امیدوارم منو ببخشی والا من موندمو هزار گل که هر گلی بوی خودش رو داره موندم اما باید چابک سازی کنم
در کل ممنونم
مرسی از راهنمایی شما
استاد گفتم خرجین خرجین
حالا داشته باش
وبصادر،وانصار،بترانس،پکرمان دکیمی،شپنا وشبندرم اضافه کن
امیدوارم منو ببخشی والا من موندمو هزار گل که هر گلی بوی خودش رو داره موندم اما باید چابک سازی کنم
در کل ممنونم
واسه خودت ونیکی هستی دیگه
سبدت نهایت 4 سهم باشد تا بهترین بازدهی رو ببری
نظر