کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آقا عطا راجع به نفت ایرانول میخواستم نظرت را بدونم . در مورد همه نفتی ها تحلیل زدی بجز ایرانول ، ارزش بازاری پایینش به نوعی باعث جذابیت سهم برای من شده . حدس میزنم بتونه بالای 500 میلیارد بزودی درآمد کسب کنه یعنی به ازای هر سهم 500 تومان ، البته نه برای امسال شاید 1 یا 2 سال آینده . اگر سود بلند مدت را 500 در نظر بگیریم پی به ای زیر 3 در میاد .
آقا عطا راجع به نفت ایرانول میخواستم نظرت را بدونم . در مورد همه نفتی ها تحلیل زدی بجز ایرانول ، ارزش بازاری پایینش به نوعی باعث جذابیت سهم برای من شده . حدس میزنم بتونه بالای 500 میلیارد بزودی درآمد کسب کنه یعنی به ازای هر سهم 500 تومان ، البته نه برای امسال شاید 1 یا 2 سال آینده . اگر سود بلند مدت را 500 در نظر بگیریم پی به ای زیر 3 در میاد .
دوست عزیز فرمایشات شما کاملا" صحیح می باشد ولی بدبختانه این سهم مظلوم واقع شده آن هم به خاطر حقوقیش
بارها گفته ام این سهم اگر حقوقی خوبی داشت الان باید بالای 2000 تومان معامله میشد
دوست عزیز فرمایشات شما کاملا" صحیح می باشد ولی بدبختانه این سهم مظلوم واقع شده آن هم به خاطر حقوقیش
بارها گفته ام این سهم اگر حقوقی خوبی داشت الان باید بالای 2000 تومان معامله میشد
خیلی ممنون ، درسته که ایرانول حقوقی خوبی نداره اما به نظر از توجه بازار دور مانده و میتونه سهام شگفتی ساز بازار شود و تعدیلهای پی در پی در هر گزارش داشته باشد . هم قیمت محصولاتش افزایش خوبی داشته و هم میزان فروش شرکت رو به رشد است . انتظار سود 500 تومانی را در آینده نزدیک از ایرانول دارم .
با سلام
سوال اول هم بدون جواب هست در مورد وسپه با وجود ارزندگی که داره خیلی در جا میزنه نظرتان نگهداری ؟ ممنون اگه تونستید جواب بدهید باتشکر از زحمات بی چشمداشت شما دوست عزیز
آقا عطا بعضی از دوستان در وسپه ،(با توجه به پرتفوی خیلی خوبی که داره )تارگت400تومنی میدن ، اما این سهم بین 230تا240گیر کرده ، نظر شما چیه؟ضمنا وسکاب هم پرتفوی خوبی داره و قیمتش هم زیر 160تومنه،به نظرت ورود به این سهم چطوره؟
نظر