کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
عطا جون سلام-نظرت راجع به خرید والبر چیه؟ سهم چند روزیه درجا میزنه و منفی می خوره اما از نظر زیر مجموعه هاش خیلی عالی دیده میشه.وقت ورود به این سهم نیست؟شسینا رو هم یه نگاه بنداز میگن 920رو رد کنه تا1200بالا میره؟/:.sadsmiley.:/
سلام بر امیر عزیز و پوزش از دوستان بابت جواب با تاخیر
امیر جان والبر سهم خوبیه و صد البته کم ریسک ولی مشکل گروه دارویی و به خصوص والبر نبود حقوقی بازیگر در این سهم می باشد که چندان جذاب نیست
شسینا هم سهم کوچکیه و نمیشه روش به راحتی نظر داد بازیگر سهم اگر اراده کند سهم را تا 2000 تومان هم بالا میبرد به زبان ساده این قیبل سهم ها برای نوسانگیری با سرمایه کم جذاب می باشد
سلام و عرض ادب جنا ب عطا
در صورت امکان نظر خودتون رو در باره پتروشیمی شیرا ز بفرمایین ممنون میشم
سپاس
شیراز سهم کندی هست ولی 2 تا نکته مثبت داره
1.حقوقی خوبی مانند نفت و گاز پارسیان
2.طرح های توسعه سنگین برای سال 93
که نکته دوم این سهم رو برای سال بعد تا 2000 تومان پرتاپ خواهد کرد
سلام بر دوست عزیز
عطا و یا آتا گل.....!
عطا جان سبدم شپارس بود که طبق هماهنگی با شما درصدشو 75% کرده بودم.....
الانم برای تعدیل بسته......
یه اندیکاتور با اشکی کشف کردیم که نشون میده شپاکسا در اینده بسیار نزدیک پرواز میکنه.....
سود پاکسا رو به یاد دارم قبلا بررسی کرده بودی ...
الانم روش مثبتی؟
ممنون
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
با سلام
یه تحلیل از وتوسم میخوام برای ورود اگه ممکنه
با تشکر
وتوسم سهم بسیار خوبیه هم حجم معاملات عالی داره که نشان از نقد شوندگی بالای سهم می باشد هم پرتفوی خوبی داره
ولی این سهم رو از لحاظ تکنیکال بررسی کنید که در چه نقطه ای ورود به صلاح هست
سلام بر دوست عزیز
عطا و یا آتا گل.....!
عطا جان سبدم شپارس بود که طبق هماهنگی با شما درصدشو 75% کرده بودم.....
الانم برای تعدیل بسته......
یه اندیکاتور با اشکی کشف کردیم که نشون میده شپاکسا در اینده بسیار نزدیک پرواز میکنه.....
سود پاکسا رو به یاد دارم قبلا بررسی کرده بودی ...
الانم روش مثبتی؟
ممنون
سلام بر دکتر عزیز
دکتر جان شپاکسا واقعا" سهم کم ریسکیه ولی یه گروه روش فعالن که اجازه رشد شارپی به سهم رو نمی دهند
به قول دوست عزیزمان "فلاح" این سهم بعد افزایش سرمایه خودی نشان خواهد داد
اگه امکان داره نظر خودتون رو در مورد مارگارین بفرمایید.
اینکه قراره با غبشهر ادغام بشه برای سهامدارن مارگارین خوبه یا نه؟ اینکه این ادغام چه جوری میخواد انجام بشه؟ مثلا میخواد داراییهاشو بخره یا کلا سهامشو بخره؟ این ادغام به چه صورتی میخواد انجام بشه؟
در کل برای سهامداران مارگارین نگهداری سهم تا پایان عملیات ادغام رو پیشنهاد میدید یا فروش را در هنگام بازشدن فردا پسفردا؟
سبد من سینا 190- پست بانک 870 - ونوین 430 - مپنا 712 - وتوسم 225 - به نظر شما کدوم نگه دارم وتا کی و اینکه یه پالایشگاهی میخوام بخرم کدوم بهتره و از بین پتروشیمیها کدومو میپسندی شیراز یا کرمانشا یا خراسان و.... ممنون
نظر