در مورد شدوص اگه محبت كنيد تحليلي بدهيد ممنون ميشوم
تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007
Collapse
X
-
نظر
-
سلام پناهی عزیز
اگر خود شما بخواهید شنبه خریدی داشته باشید با دید یک تا سه ماهه چه سهمی خریداری میکنید؟
با سپاس
نظر
-
سلام استاد عطا
سوال؟بندر تا کجا میاد پایین؟قسط خرید دارم
اصلاح ونفت تا کجاست؟تواین شرایط شما دنبال پالایشگاهی(شبندر)یا بانکی(وانصار) خودرویی(خاذین،خساپا،خپارس خاور)یا تجهیزاتی(فاذر) یا بترانس میرین؟اینها دلارو میارن پایین حداقل تا 2700
البته میدونم شما پالایشگاهی ها رو ول کن نیستی ومن هم قبول دارم حداقل میشه معدل رو میارم پایین؟(سرمایه گذاریم تا عیده بعدم عید تعویض با تاپیکو)نظر شما هم برام خیلی مهم هست
با تشکر/.:blushsmiley:./
نظر
-
در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Postسلام پناهی عزیز
اگر خود شما بخواهید شنبه خریدی داشته باشید با دید یک تا سه ماهه چه سهمی خریداری میکنید؟
با سپاس
خپارس
ولی حواستون به سهمای زیر خاکی که عطا میگه باشه ... عطا معمولا رو سهمی کار میکنه که حداقل 30% بده و حتی اگر صف خریدم باشه بشینید صفش ضرر نمیبینید
نظر
-
در اصل توسط punisher پست شده است View Postبابک خان این شاملا و شبریز برامون بررسی می کنی؟
عطا جان بنیادیشون در چه حاله؟
حواست بشه به این روز نیفتی:
شبریز و پالایشگاهی ها قبلا گفتم مثبت نیستم ما میریم صنایع ورشکسته ی خودرو میخریم ورشکسته بشیم /:.grlim:./
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postشبریز و پالایشگاهی ها قبلا گفتم مثبت نیستم ما میریم صنایع ورشکسته ی خودرو میخریم ورشکسته بشیم /:.grlim:./سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postسلام
خپارس
ولی حواستون به سهمای زیر خاکی که عطا میگه باشه ... عطا معمولا رو سهمی کار میکنه که حداقل 30% بده و حتی اگر صف خریدم باشه بشینید صفش ضرر نمیبینید
با اینکه استقلالی هستم اما برای تراکتور بخاطر شور و هیجان وصف نشدنی هوادارانش احترام خاصی قایلم. به امید موفقیت تراکتور
اما دوست عزیزمان آقای پناهی ضمن اینکه لطف کردند و یک سهم معرفی کردند برای سهمی دیگر ارجاع دادند به شما . جنابعالی اگر بخواهید روز شنبه سهمی را با دید یک تا سه ماهه خریداری کنید چه سهمی را خریداری می کنید؟
نظر
-
در اصل توسط Jamhiri پست شده است View Postدر مورد شدوص اگه محبت كنيد تحليلي بدهيد ممنون ميشوم
در اصل توسط punisher پست شده است View Postبابک خان این شاملا و شبریز برامون بررسی می کنی؟
عطا جان بنیادیشون در چه حاله؟
1.افزایش ظرفیت پالایش از 100 هزار بشکه به 120 هزار بشکه(امسال)
2.طرح توسعه شهریار که ظرفیت پالایش شبریز رو تا عدد 230000 بشکه خواهد رساند
3.بهره برداری از واحد قیر سازی (امسال)
4.افزایش سرمایه
5.طرحهای توسعه به ارزش 4 میلیارد دلار
6.سهامدار عمده ای به نام پارسان که اگر دقت کنید هامون سپاهان تو این مدت نگذاشته سهم زیر 2500 تومان بیاد
7.طرح بنزین سازی یورو4
8.مالکیت کامل بر پترو تبریز و تبدیل شدن به اولین پترو کمپلکس در ایران
9.املاک و متسغلات در شاهگلی تبریز
10.صادرات محصولات به کشورهای همسایه
11.سود آور شدن پترو تبریز و آغاز صادرات پلی اتیلن به ترکیه
امسال شبریز به نظرم میتونه 600 تومان رو براحتی بسازد
در اصل توسط KEYAN5533 پست شده است View Postسلام استاد عطا
سوال؟بندر تا کجا میاد پایین؟قسط خرید دارم
اصلاح ونفت تا کجاست؟تواین شرایط شما دنبال پالایشگاهی(شبندر)یا بانکی(وانصار) خودرویی(خاذین،خساپا،خپارس خاور)یا تجهیزاتی(فاذر) یا بترانس میرین؟اینها دلارو میارن پایین حداقل تا 2700
البته میدونم شما پالایشگاهی ها رو ول کن نیستی ومن هم قبول دارم حداقل میشه معدل رو میارم پایین؟(سرمایه گذاریم تا عیده بعدم عید تعویض با تاپیکو)نظر شما هم برام خیلی مهم هست
با تشکر
بندر سهمی است که به همه خیر رسانده و خواهد رساند،با این سهم تا آخر سال سهامداری کنید،آخرای اصلاح است
گروه پالایشی رو عمدا" پایین نگه داشتند که بازار هم رشد کند
بنده خودم سهامدار گروه خودرویی هم هستم /:.smilingsmiley.:/
البته من گروه خودرو بانکی همشون رو هم می پسندم ولی از گروه پالایشی دل نخواهم کند،اگر می خواهید به ارزش گروه پالایشی پی ببرید حتما" با یک فردی که دکترای نفت است و
در این حوزه کار می کند مشورت و سوال کنید
در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Postسلام عطای عزیز
با اینکه استقلالی هستم اما برای تراکتور بخاطر شور و هیجان وصف نشدنی هوادارانش احترام خاصی قایلم. به امید موفقیت تراکتور
اما دوست عزیزمان آقای پناهی ضمن اینکه لطف کردند و یک سهم معرفی کردند برای سهمی دیگر ارجاع دادند به شما . جنابعالی اگر بخواهید روز شنبه سهمی را با دید یک تا سه ماهه خریداری کنید چه سهمی را خریداری می کنید؟
البته بابک جان شکسته نفسی میکنند و به بنده حقیر لطف دارند
ولی اگر می خواهید بازدهی های نجومی بردارید دنبال سهام به دور از دید بازار و کم حاشیه بروید
نظیر گروه کاشی:کپارس رو حتما" به صورتهای مالیش نگاهی بیندازید این سهم 65% EPS رو 6 ماهه پوشش داده حقوقی خوشنامی هم در حال خرید می باشد
نظیر فسپا که دو روز پیش داد میزدم که فرصت خرید هست،این سهم 6 ماهه 75% EPS رو پوشش داده دیگه از این بهتر چی میخواهید؟ این سهم فریاد میزند من تعدیل سنگین دارم
نظر
نظر