عطا بیمه میهنو چطور میبینی؟سیگنال خرید داد امروز
تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007
Collapse
X
-
-
دوستی تقاضای تحلیل سرمایه گذاری پتروشیمی را داشتند.
عارضم که سهم در حال حاضر در موج 3 خودش قرار داره که احتمالا تا 375 بتونه بره بعد برگشت میزنه و موج 4 رو تشکیل میده که این اصلاح میتونه تا خط چین ادامه پیدا کنه(روند داخلی) . بعد موج 5 تشکیل میشه با اهداف بالاتر شاید 515 تا 520 یا حتی 600 که مونده به شرایط اون موقع میگم.ولی در کل روند سهم کاملا صعودی می باشد و اگر کسی با سهم بمونه و بتونه در منفی ها هم اضاف کنه گین بیش از 200 در صدی میتونه بدست بیاره
نظر
-
-
-
-
-
واقعا تاپیک عالیه...از عطا و بابک عزیز هم پیشاپیش تشکر میکنم...راستی بابک جان هنوز خاطره قشکر120تومانی که کلافم کرده بود و از شما کمک گرفتم تو ذهنمه...
در مورد خپارس منطقه158تا162 فردا با عرضه ای حجم دار تری مواجه میشه که فرصت خریده و میریم برای185تومان و بعد به امید خدا230تومان وبعد...
شیبrsi ;کاهش+ فاصله گرفتن باندهای بولینگر+هیجان در مکدی...دلیل عرضه های فردا باید باشه...
نظر
-
آقای پناهی و عطای عزیز سوال دارم؟ گشتم دیدم شما جزو با تجربه هایی گفتم بپرسم.البته اگه اشکال نداره می خوام از بقیه با تجربه های انجمن هم بپرسم...
1- چه زمانی خرید حقوقی از حقیقی رو میشه مثبت یا منفی تفسیر کرد؟(هر چند اونا بازی خودشونو دارن و ممکن تغییر استراتژی بدن...)
2- تعداد خریدار و فروشنده حقیقی رو میشه معنی کرد؟
نظر
نظر