تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sadeghmousavi
    عضو فعال
    • Aug 2013
    • 484

بابک خان فکر میکنی خودرو و خساپا تا چند اصلاح کنند؟

نظر

• بابک پناهی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 3208

اصلا من مشکل اساسی تو باز کردن صفحات پیج و همچنین ارسال دارم....تمام فرومها رو میتونم براحتی باز کنم ولی اینجا خیلی گیر میکنه.نه تنها از خونه بلکه تو اداره و چند تا جای دیگم امتحان کردم دیدم اینجوریه.ارسالو میزنم باید کلی منتظر بمونم تا ببینم ارسال میشه یا نه...یا وقتی میخوام پیجو باز کنم همیشه نه ها ولی خیلی وقتا باید 2-3 دیقه منتظر بمونم /:.sadsmiley.:/

نظر

• بابک پناهی
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 3208

جم 2050 خیلی ارزندس

نظر

• mostafa62
          عضو جدید
          • Jul 2013
          • 18

سلام جناب پناهي اگه میشه در مورد كاذر نظرتون رو بفرماييد

نظر

• pooya.z
            عضو عادی
            • Nov 2013
            • 28

سلام بر اساتید بزرگوار جناب پناهی عزیز و عطا جان
            خسته نباشید
            جناب پناهی لطف کنید نمودار ونفت را بررسی کنید آیا فردا باید خروج کرد. خواهش می کنم جواب دهید.

نظر

• edi906
              عضو عادی
              • Mar 2013
              • 51

سلام به اساتيد
              اگه لطف كنيد در مورد غپينو تا پايان سال تحليلتون رو بفرماييد ممنون ميشم

نظر

• dr_khademi
                عضو عادی
                • Apr 2013
                • 88

نظر

• غفران
                  عضو فعال
                  • Sep 2013
                  • 1123

عطاجان برداشتت از عرضه امروز دارو توسط حقوقی بعد این مدت که قطره چکانی عرضه میکردند چیه؟؟
                  شایعاتی هست که میگه سازمان به شرکت فشار آورده که شناوری سهم را افزایش بده که اگه اینطوری باشه شاید فردا پس فردا هم عرضه کنه .
                  عطا میدونستی گروه دارو یکی از کم حاشیه ترین گروه های بازاره
                  حرکات
                  چندش آوری که این روز ها روی خودروئی . پالایشی .و...صورت میگیره معمولا دراین گروه دیده نمیشه
                  ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

در اصل توسط غفران پست شده است View Post
                    عطاجان برداشتت از عرضه امروز دارو توسط حقوقی بعد این مدت که قطره چکانی عرضه میکردند چیه؟؟
                    شایعاتی هست که میگه سازمان به شرکت فشار آورده که شناوری سهم را افزایش بده که اگه اینطوری باشه شاید فردا پس فردا هم عرضه کنه .
                    عطا میدونستی گروه دارو یکی از کم حاشیه ترین گروه های بازاره
                    حرکات
                    چندش آوری که این روز ها روی خودروئی . پالایشی .و...صورت میگیره معمولا دراین گروه دیده نمیشه
                    سلام بر غفران عزیز رفیق خوب بنده

غفران جان دارو باید همیشه در سبد داشت،این سهم رو هم یک ما پیش هم پیشنهاد به خرید دادیم،البته شما از سالهای پیش این سهم ناب رو شکار کرده اید

به نظر بنده هر عرضه ای فرصت خرید می باشد! سود این سهم برای امسال نزدیک 450-500 برآورد کرده ام

نظر

• علی خان
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 271

جناب پناهی گرامی ولصنم حد ضرر رو شکسته؟ یا دستور به نگهداری دارین؟
                      [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• erfanslash
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 762

1-ظرفیت تولید در سال 93 معادل 414 هزار تن در نظر گرفته شده .

فقط در همین حد بدونید امسال ظرفیت تولید تا 600 هزار تن افزایش پیدا کرده و فقط منتظر تایید شخص رییس شرکت در عربستان است .
                        اگر از این 600 هزار تن ظرفیت ، تنها 500 هزار تن محقق شود ، ( شک نکنید بالاتر است ) یعنی فقط 86 هزار تن اضافه تولید ، مبلغ 305 میلیارد تومن به فروش شرکت اضافه می شود . در بدترین حالت اگر حاشیه سود 25 % به این مبلغ بدهیم ، سود خالص حاصل از 305 میلیارد تومن فروش بیشتر ، معادل 76 میلیارد و 250 میلیون تومان و به ازای هر سهم با سرمایه جدید معادل 74.5 تومان می باشد !

2-افزایش نرخ فروش و مواد اولیه !

شرکت در بودجه پیشنهادی مبلغ فروش را تنها 8% افزایش داده ولی بهای تمام شده کالای فروش رفته را 20% افزایش داده است ! ( عجب )

از طرفی خرید مواد اولیه وارداتی شرکت در سال 92 معادل 28% از مجموع هزینه های داخلی و خارجی بوده است .حال در سال مالی 93 مواد اولیه وارداتی شرکت معادل 68% از کل داخلی و خارجی را تشکیل میدهد ! و این 40% افزایش مواد اولیه وارداتی نیز با دلار 2500 تومانی محاسبه شده است که چه شود ... و چه هزینه ی گزافی را به راحتی صورت سازی می کند ...

کاهش هزینه های عملیاتی به علت ادغام با مارگارین :

شرکت عنوان کرده است کاهش هزینه های عملیاتی با مارگارین را لحاظ کرده است . اما چه تغییری بر هزینه های عملیاتی اش بوجود آمده ؟؟؟؟

آنچه تحت عنوان تغییر واقعی در کاهش هزینه های عملیاتی و اداری شرکت را شامل می شود در جدول ذیل و بسیار محتاطانه تنظیم گشته است :

پس فقط از این محل باید حدود 250 تومان با سرمایه جدید به eps سال مالی 93 اضافه شود .

کاهش در آمد حاصل از سرمایه گذاری ها :

امسال شرکت در بدترین حالت 1000 تومان سود می سازد . با 330 میلیون سهم یعنی معادل 330 میلیارد تومن سود . از این مبلغ قراره 50 % بین سهامداران تقسیم بشود .

پس مبلغ 115 میلیارد تومان به سود انباشته شرکت افزوده می شود . از محل سود انباشته قبلی شرکت 69 میلیارد و 300 میلیون تومن برداشت و جهت افزایش سرمایه استفاده نموده است . اگر از 115 میلیارد سود امسال کسر کنیم ، باز در حدود 46 میلیارد تومن به انباشته شرکت افزوده می شود .

حال شرکت امده و درآمد حاصل از سود سپرده بانکی خود را با 25% کاهش در پیش بینی آورده است !

دوستان از نشر مطالب فوق خوشحال می شم. الان یه جلسه دارم ، باز تا اخر شب در خدمت شما عزیزان هستم .

غبشهر امسال در بدترین حالت 500 تومان با سرمایه جدید eps می سازد . به این سهم پی بر ای 5.5 هم بدین ، قیمت سهم حدود 2800 تومان می شود . این رقم بسیار محتاطانه بوده است .

موفق باشید

نظر

• omid_reza
                          عضو عادی
                          • Aug 2013
                          • 104

عطا جون فولاي رو با دتوليد عوض کنم ؟

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

در اصل توسط omid_reza پست شده است View Post
                            عطا جون فولاي رو با دتوليد عوض کنم ؟
                            فولای هنوز رشد نکرده،ولی دتولید این ماه 50% رفته روش

زین بعد باید دنبال سهمی بود که رشد نکرده و از رشد بازار عقب مونده

نظر

• omid_reza
                              عضو عادی
                              • Aug 2013
                              • 104

عطا جان خبر افزايش سرمايش کي مياد تا بخاد اين سهم حرکتي داشته باشه ؟
                              خيلي شارپ حرکت نميکنه

نظر

• غفران
                                عضو فعال
                                • Sep 2013
                                • 1123

در اصل توسط omid_reza پست شده است View Post
                                عطا جان خبر افزايش سرمايش کي مياد تا بخاد اين سهم حرکتي داشته باشه ؟
                                خيلي شارپ حرکت نميکنه

با اجازه عطا خان تا گزارش 9ماهه صبر کنید (اواخر دی اوایل بهمن)
                                ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض

نظر

در حال کار...
                                X