توهمات h00mi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arak_bourse
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 3802

پاسخ : توهمات h00mi

جناب هومی الان با این قیمت 89 بخریم؟ انتظار داری تا چند برسه قیمتش؟
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• h00mi
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 504

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
      جناب هومی الان با این قیمت 89 بخریم؟ انتظار داری تا چند برسه قیمتش؟
      از دید این حقیر "ارزندست"...
      انتظار دارم هم قیمت "وصنعت" بشود...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
      هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• شهرقدس
        عضو عادی
        • Feb 2015
        • 182

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
        درود...
        خیلی خیلی ممنون بابت تبریکتان...
        بنده از 16 سالگی بازار بورس را دنبال می کردم...
        و از 18 سالگی رسمی شروع به فعالیت کردم...
        متولد 3 بهمن 71 هستم...
        در مورد شغل.. در همین بازار بورس فعالیت دارم ..
        کارشناسی ارشد کدوم رشته؟
        چرا راضی نیستید؟
        که
        با سلام رشته جغرافیای شهری علت ناراضی بودنم از بورس ضررهای زیادی که دیدم خصوصا در صدرا

نظر

• h00mi
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 504

در اصل توسط شهرقدس پست شده است View Post
          که
          با سلام رشته جغرافیای شهری علت ناراضی بودنم از بورس ضررهای زیادی که دیدم خصوصا در صدرا
          رشتتون مرتبط با بورس نیست...
          رشته مدیریت مالی تقریبا به جنبه تئوریک بازار سرمایه اشاره هایی دارد... MBA بازار سرمایه در 2 دانشگاه در پایتخت ارائه می شود...(معادل کارشناسی ارشد)
          صدرا... متاسفانه نمی دانم چه بگویم.. مشکلات زیادی برای خیلی ها ایجاد کرد این صدرا...
          انشاا.. از این بعد توی زندگیتان موفق باشید...

نظر

• h00mi
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 504

در اصل توسط arak_bourse پست شده است
            خدا رو شکر که سهم راهشو داره پیدا میکنه. فردا بازم تو +5 اضافه میکنیم. چون دیگه براحتی نمیشه خرید و از الان باید تو صفش بباشیم.
            "پردیس" راهش را پیدا کرده است و هنوز بازی اصلی سهم شروع نشده است...
            بازی اصلی سهم روی قیمت های 3 رقمی شکل می گیرد...
            توی یه چشم به هم زدن می بینید صف میلیونی "پردیس" در قیمت های بالای 100 تومان شکل گرفته...
            "جالب این جاست سهم فقط با خرید 100 میلیون تومان صف خرید می شود...
            حساب کنید چندین نفر بخواهند نفری 100 میلیون تومان خرید کنند... "

سهم عرضه کننده خاصی ندارد...
            با خیال راحت سهامداری کنید...
            امروز گزارش فعالیت هیئت مدیره نکته ای برای دوستان اهل دل داشت...
            در قسمت "برنامه ها و فعالیت های آتی" شرکت سرمایه گذاری "پردیس" آمده است:
            - انجام مراحل بعدي افزايش سرمايه به منظور حفظ جايگاه شركت و حضور فعالتر در بازار سرمايه كشور؛
            منتظر صف خرید سنگین سهم باشید...

نظر

• h00mi
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 504

"پردیس" در آستانه صف خرید...
              منتظر صف خرید میلیونی سهم باشید...
              به قیمت های 3 رقمی فکر کنید...

نظر

• h00mi
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 504

به نظرتان "پردیس" این قیمت قرار است 50٪ افزایش سرمایه بدهد؟

نظر

• h00mi
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 504

پیشنهاد خرید "کپارس" را می دهم با هدف 850 تومان...
                  تنها سهمی که از شروع رشد بازار 1% هم رشد قیمتی نداشته است...

نظر

• h00mi
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 504

قیمت پایانی "کپارس" در یک سال گذشته هیچ گاه زیر 513 تومان نیامده است...
                    سهم در کف یک ساله اش معرفی شد...
                    آخرین ویرایش توسط h00mi؛ 2016/01/31, 13:07.

نظر

• h00mi
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 504

پیشنهاد بررسی و خرید "کپارس" را دارم...
                      "کپارس" برای سال مالی جاری در گزارش 9ماهه توانسته است 83.9 تومان از سود 116.9 تومانی را پوشش بدهد...
                      پوشش 71% در گزارش 9 ماهه برای شرکتی که تقسیم سود 90% دارد فوق العاده است...
                      با توجه به سرمایه شرکت "قطعا" افزایش سرمایه به میزان 200 تا 400% را باید انجام بدهد... که مقدماتش انجام شده است...
                      شناوری سهم کمتر از 7% است... با آمدن خبر افزایش سرمایه که شرکت مجبور به انجام آن است سهم تا مدت ها در صف خرید قفل خواهد شد...
                      سود سال آینده شرکت با توجه به توافق و بازار های جدید صادراتی از امسال بیشتر خواهد بود..
                      اگر به خاطر بیاورید همین کپارس دو سال پیش در 15 و 16 دی ماه سال 92 در قیمت 1300 تومان معامله می شد... و از 1300 دی ماه 92 به 500 تومان بهمن 94 رسیده است و در کف یک ساله اش معامله می شود...
                      احتمالا بازی "لخزر" روی "کپارس" هم شکل بگیرد... سهمی با این همه پتانسیل افزایش سرمایه و تعدیل مثبت برای سال آتی هنوز رشدی نکرده است... حتی در این یک ماه که تقریبا 90% بازار رشد کرد ... "کپارس" رشد نکرد...
                      منتظر صف خرید بدون عرضه سهم خواهم بود...

نظر

• h00mi
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 504

خبر افزایش سرمایه ی 400% "کپارس" به گوش می رسد...

نظر

• h00mi
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 504

آگهی مزایده عمومی شماره ۹۴/۶ نوبت دوم

شرکت کاشی پارس (سهامی عام) در نظر دارد یک قطعه زمین کشاورزی به مساحت حدود ۵ هکتار واقع در قزوین شهر صنعتی البرز ،قریه ابیره را بر اساس شرایط مندرج در اسناد از طریق مزایده عمومی بفروش رساند.

متقاضیان می توانند جهت دریافت اسناد و رؤیت زمین از تاریخ نشر آگهی به مدت ۱۰ روز به آدرس شرکت واقع در شهر صنعتی البرز خیابان حکمت ۱۴ مراجعه و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۲۸۳۲۲۲۳۴۲۹ تماس حاصل نمایند.

بررسی اسناد غیر حضوری بوده و کلیه کسورات قانونی و هزینه های درج آگهی بعهده برنده مزایده است.
                          شرکت در پذیرش و یا رد پیشنهاد ها بدون ذکر دلیل مختار و تمامی اوراق دریافتی غیر قابل استرداد می باشد.

دریافت (دانلود) شرایط مزایده عمومی

دبیر کمیسیون مزایده فروش
                          شرکت کاشی پارس (سهامی عام)

نظر

• h00mi
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 504

از فرصت خریدی که در "کپارس" در سقف قیمتی امروز فراهم شده است نهایت استفاده را ببرید...

نظر

• h00mi
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 504

"کپارس" فرصت خرید می باشد...
                              آینده این را ثابت خواهد کرد...

نظر

• h00mi
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 504

در اصل توسط h00mi پست شده است
                                "پرديس" 80 توماني سهمي جا مانده از بازار...
                                20% از رشد بازار عقب است...
                                "پرديسي که حداقل سود سال آيندش 20 تومان است...
                                پرديسي که سال اينده افزايش سرمايه 50% دارد...
                                "پرديس" در حال حاضر شناور است...
                                سهمي که با 100 ميليون تومان هم قابليت صف خريد شدن هم دارد...
                                شناوري سهم کمتر از 9%...
                                .....
                                این پست را در تاپیک "پردیس" گذاشتم...

یاد دوران خوش گذشته بخیر...
                                به یاد قدیم که اون موقع ها هم تاپیک "پردیس" زمانی که سهم 130 تومان بود و خاک می خورد ...

تاپیک بالا اومد و تا 286 تومان هم رفت...
                                و الان بعد از گذشت 2 سال باز هم سهامدار "پردیس" این سهم دوست داشتنی هستم...
                                این سهم با 50 میلیون تومان ناقابل قابلیت صف خرید شدن هم دارد...
                                سهم 1 ماه دیگر مجمع می رود... خبرهای خوشی در مجمع به گوش خواهد رسید...
                                "افزایش سرمایه 50% که در گزارش فعالیت هیِِئت مدیره هم به آن اشاره شده است در پیش است... و این افزایش سرمایه با قیمت 80 تومانی فعلی ؟؟ قیمت سهم به سمت 3 رقمی شدن پیش خواهد رفت...
                                همچنین مبلغ خوبی در سپرده های بانکی گذاشته است...
                                در این چند روز که تقریبا کل بازار در صف خرید قفل بود این سهم هیچ رشدی نداشته ...
                                منتظر درخشش "پردیس" باشید...
                                ................
                                درود...
                                خیلی به جمله "تاریخ تکرار می شود" اعتقاد دارم...
                                اگر خاطرتان باشد سال 92 ... "پردیس" را معرفی کردم... قیمتش طرفا 120-130 بود... همان موقع می گفتند: بالاتر از ناوش معامله می شود... بنده هم می گفتم: به ناو اعتقادی ندارم... "ای پی اس" و "دی پی اس" برای بنده اهمیت دارد...
                                و اگر خاطرتان باشد با تمام این حرفا پردیس 120 تومانی تا 285 تومان هم رفت... چون سود 70 تومانی که نویدش را همان سال داده بودم ساخت... و تمال تحلیل های ناو و مرتبط با ناو بی اعتبار شد...
                                و اما "پردیس" در حال حاضر ...
                                مجمعش اواخر بهمن ماه برگزار می شود ... و مقداری سود تقسیم می کند...
                                اما سود سال آینده پردیس طبق محاسبات این حقیر "حداقل 20 تومان "خواهد بود...
                                به سود 20-25 تومانی سال آینده پردیس اعتقاد دارم...
                                سال آینده فقط 10 تومان از طریق پولی که در بانک با سود 24.5% خوابانده است کسب می کند...
                                سود سال آینده پردیس محرک اصلی رشد سهم خواهد بود...
                                ولی تمام ماجرا به سود سال آینده ختم نمی شود.. بحث افزایش سرمایه 50% شرکت است که سال آینده به احتمال قوی اجرایی خواهد شد... و این نکته ای است برای دوستان اهل دل...
                                بازگشایی باشکوه "پردیس" مبارک دوستانی که به این حقیر اعتماد کردند...
                                از 80 تومان تا 99 تومان فعلی به علاوه 7 تومان سود مجمع... در واقع الان 106 تومان معامله شد...
                                روزی پردیس 2 رقمی بود وعده ی 3 رقمی شدنش را دادم... که امروز شاهدش بودیم..
                                الان هم می گویم منتظر "کپارس" 4 رقمی باشید...
                                "کپارس" در تاریخ 15 و 16 دی ماه سال 92 در قیمت 1300 تومان معامله می شد...
                                بنیادی ترین سهم گروه می باشد...
                                در دوران رکود توانست سهم سود ده بماند و در گزارش 9 ماهه اش 71% از سود را ساخته است...
                                83.9 تومان از سود 116.9 تومانی را در گزارش 9 ماهه پوشش داده است...
                                در حالی که "کپارس" نصف قیمت سال 92 هم معامله نمی شود...
                                در صورتی که سهم در مجمع آتی حداقل 100 تومان ( و طبق گزارش 90% سود خالص) را تقسیم خواهد کرد...
                                100 تومان را از قیمت 590 تومان فعلی کم کنید... می شود 490 تومان...
                                جالب است 490 تومان؟
                                جالب تر این جاست سهم در این دو سال رکود که بدترین دوران بورس بود کف 500 تومانی را برای خود بسته است ...
                                با توجه به توافق و بازارهای صادراتی جدیدی که به روی "کپارس" باز شده است سودی که شرکت سال آینده می سازد بیشتر از امسال خواهد بود..
                                سهمی با این میزان سرمایه و سود دهی و تقسیم سود و آینده روشنی که دارد در این قیمت بسیار ارزنده است...
                                حالا "کپارس" را از دید "افزایش سرمایه سنگین" پیش رو بررسی خواهم کرد...
                                شرکت در آخرین مجمع عادی سالیانه که امسال برگزار شد با تذکر نماینده سازمان بورس مواجه شد که مدیر عامل قول افزایش سرمایه 400% را داد...
                                سهم برای این که در بازار دوم بورس باقی بماند "مجبور به افزایش سرمایه سنگین" می باشد...
                                حالا "کپارس" با این بنیاد قوی و افزایش سرمایه پیش رو در حال حاضر مفت معامله می شود... و بنده همین جا باز هم می گویم "کپارس" 4 رقمی را خیلی زود خواهید دید... اندکی صبر داشته باشید بازدهی بالای 100% در انتظارتان است...
                                مثال می زنم سهمی مانند "شفارس" فقط چون افزایش سرمایه به همین حدود داد قیمتش 100% رشد کرد و در بازگشایی بعد مجمع بازدهی 100% را برای سهامداران رقم زد...
                                بنده انتظار بازدهی بالای 100% از "کپارس" دارم...

نظر

در حال کار...
                                X