توهمات h00mi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orkideh
    عضو عادی
    • Aug 2014
    • 180

پاسخ : توهمات h00mi

سلام نظرتون راجع به والبر چیه؟

نظر

• h00mi
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 504

درود..
      چند روزی است که نمودارهای گروه "دارویی" را بررسی می کنم...
      گروه "دارو" در آینده ای نزدیک باید برای یک صعود دلچسب آماده شود...(شاید هفته آتی)
      واقعا نمودارهای این گروه نوید یک حرکت صعودی و شارپ را می دهد...
      دلایل تکنیکالی قوی به همراه بنیاد قوی و همچنین "نزدیکی مجامع و تقسیم سود بالا" همه و همه در کنار هم نوید یک صعود چشم گیر را در این گروه می دهد...
      کل گروه "دارویی" به زودی در صف خرید قفل خواهند شد... اهداف بعضی از سهم های گروه را ذکر می کنم...
      1- "دیران" ... نمودار این سهم با آدم حرف می زنه... کف سهم 500 تومان... اولین هدف 650 تومان... هدف بعدی 800 تومان... تکنیکالیست کار ها به این سهم امان نخواهند داد... تقسیم سود حداقل 85 تومانی در مجمع آتی...
      2-"دسبحا" .... واقعا این قیمت ها برای این سهم مسخره است... نمودار سهم را نگاهی کنید... به زودی با شکست مقاومت 615 تومان سیگنال خرید را به تکنیکالیست کارها خواهد داد و به سمت هدف اول 680 تومان ... وسپس به سمت 750 تومان خواهد رفت... همچنین تقسیم سود "حداقل 115 تومانی" را در مجمع فراموش نکنید... شرکت مشاور سرمایه گذاری " هدف حافظ" تحلیل تکنیکال و بنیادی زیبایی رو در هفته گذشته رو سایت در مورد "دسبحا" گذاشته است...
      3-"والبر" ... حق این سهم بالاتر از این قیمت هاست... این هم به زودی در صف خرید قفل خواهد شد و به سمت هدف اول 420 تومان .. و سپس 500 تومان پیش خواهد رفت... تقسیم سود "حداقل 64 تومانی" در مجمع آتی هم فراموش نکنید...
      4-"پخش" ... این سهم هم به زودی به سمت 450 تومان خواهد رفت... تقسیم سود "حداقل 60 تومانی" هم در مجمع آتی فراموش نکنید...
      5- "دکوثر" ... واقعا نمودار زیبایی دارد... به زودی به سمت هدف اول 500 تومان... و سپس 600 تومان حرکت خواهد کرد... سود تلفیقی سهم را حتما نگاهی کنید... نکات جالبی دارد...
      6- "دالبر" ... سهمی که در این چند ماه به شدت از طرف حقوقی ها جمع اوری شده است... این سهم بیش از 8 روز کاری است که در مثبت معامله می شود و کف سازی قوی کرده است و با شکست مقاومت 1200 تومانی... اهداف بالایی دارد... تقسیم سود حداقل "190 تومانی" در مجمع آتی و سود حداقل 250 تومانی سال بعد از چشم اهالی بازار پنهان نخواهد ماند... یکی از بنیادی ترین دارویی هاست...
      و...
      به زودی شاهد ورود پول هوشمند به سمت این گروه خواهیم بود...
      ارادتمند...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
      هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• h00mi
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 504

بسیاری از دوستان در "پیغام خصوصی" و "وایبر" و"تلگرام" پرسیده اند که منظور از "پول هوشمند" که اشاره کردی در پست زیر چیست...؟
        در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
        درود..
        چند روزی است که نمودارهای گروه "دارویی" را بررسی می کنم...
        گروه "دارو" در آینده ای نزدیک باید برای یک صعود دلچسب آماده شود...(شاید هفته آتی)
        واقعا نمودارهای این گروه نوید یک حرکت صعودی و شارپ را می دهد...
        دلایل تکنیکالی قوی به همراه بنیاد قوی و همچنین "نزدیکی مجامع و تقسیم سود بالا" همه و همه در کنار هم نوید یک صعود چشم گیر را در این گروه می دهد...
        کل گروه "دارویی" به زودی در صف خرید قفل خواهند شد... اهداف بعضی از سهم های گروه را ذکر می کنم...
        1- "دیران" ... نمودار این سهم با آدم حرف می زنه... کف سهم 500 تومان... اولین هدف 650 تومان... هدف بعدی 800 تومان... تکنیکالیست کار ها به این سهم امان نخواهند داد... تقسیم سود حداقل 85 تومانی در مجمع آتی...
        2-"دسبحا" .... واقعا این قیمت ها برای این سهم مسخره است... نمودار سهم را نگاهی کنید... به زودی با شکست مقاومت 615 تومان سیگنال خرید را به تکنیکالیست کارها خواهد داد و به سمت هدف اول 680 تومان ... وسپس به سمت 750 تومان خواهد رفت... همچنین تقسیم سود "حداقل 115 تومانی" را در مجمع فراموش نکنید... شرکت مشاور سرمایه گذاری " هدف حافظ" تحلیل تکنیکال و بنیادی زیبایی رو در هفته گذشته رو سایت در مورد "دسبحا" گذاشته است...
        3-"والبر" ... حق این سهم بالاتر از این قیمت هاست... این هم به زودی در صف خرید قفل خواهد شد و به سمت هدف اول 420 تومان .. و سپس 500 تومان پیش خواهد رفت... تقسیم سود "حداقل 64 تومانی" در مجمع آتی هم فراموش نکنید...
        4-"پخش" ... این سهم هم به زودی به سمت 450 تومان خواهد رفت... تقسیم سود "حداقل 60 تومانی" هم در مجمع آتی فراموش نکنید...
        5- "دکوثر" ... واقعا نمودار زیبایی دارد... به زودی به سمت هدف اول 500 تومان... و سپس 600 تومان حرکت خواهد کرد... سود تلفیقی سهم را حتما نگاهی کنید... نکات جالبی دارد...
        6- "دالبر" ... سهمی که در این چند ماه به شدت از طرف حقوقی ها جمع اوری شده است... این سهم بیش از 8 روز کاری است که در مثبت معامله می شود و کف سازی قوی کرده است و با شکست مقاومت 1200 تومانی... اهداف بالایی دارد... تقسیم سود حداقل "190 تومانی" در مجمع آتی و سود حداقل 250 تومانی سال بعد از چشم اهالی بازار پنهان نخواهد ماند... یکی از بنیادی ترین دارویی هاست...
        و...
        به زودی شاهد ورود پول هوشمند به سمت این گروه خواهیم بود...
        ارادتمند...
        توضیح می دهم تا دوستان منظورم را متوجه بشوند...
        گروه دارویی در 2-3 ماه آینده فصل مجامعشان است و بیشترشان سود بالای 80-90% تقسیم می کنند...
        اما نکته جالب این جاست که قبل از مجمع پی بر ای اکثر آن ها حدود 4.5 است...
        مثالی می زنم تا همه ی دوستان دلیل ورود این "پول هوشمند" را بدانند...
        سهم "دسبحا" را در نظر بگیرید...
        قیمت سهم حدود 600 تومان است...
        پیش بینی سود شرکت اصلی 128.2 تومان است...
        قرار است از این 128 تومان حداقل "114 تومان" در مجمع پیش رو تقسیم کند...
        پس 600 تومان را 114 تومان کم کنیم قیمت می شود 486 تومان...
        در این 486 تومان نکته هاست برای دوستان "اهل دل"
        سود سال بعد شرکت حداقل 150 تومان است... که اگر پی بر ای حداقلی "5" را بدهیم قیمت می شود 750 تومان...
        از 486 تومان تا 750 تومان حدود 55% جای رشد دارد...
        اما برویم سراغ نکته اصلی که دوستان "اهل دل" ساده از کنار آن نخواهند گذشت و "پول هوشمند" به سادگی از آن نخواهد گذشت...
        سود تلفیقی امسال 148.9 تومان پیش بینی شده است که در گزارش 9 ماهه 111.6 تومان از آن پوشش داده شده است...
        سود تلفیقی سال بعد شرکت "حداقل 200 تومان" خواهد بود...
        به سود تلفیقی اگر پی بر ای 4 بدهیم قیمت می شود 800 تومان... یعنی از 486 تومان تا 800 تومان حدود 65% جای رشد دارد...
        به سود تلفیقی اگر پی بر ای منطقی 5 بدهیم قیمت می شود 1000 تومان... یعنی از 486 تومان تا 1000 تومان حدود 110 % جای رشد دارد...
        به نظرتان "پول هوشمند" از این سود 100% می گذرد؟

ارادتمند...
        "هومی – بهمن 93"

نظر

• رضا پهلوی
          Banned
          • Oct 2014
          • 119

بسیاری از دوستان در "پیغام خصوصی" و "وایبر" و"تلگرام" پرسیده اند که منظور از "پول هوشمند" که اشاره کردی در پست زیر چیست...؟
          سلام هومی جان
          ونفت را چطور ارزیابی می کنید

توضیح می دهم تا دوستان منظورم را متوجه بشوند...
          گروه دارویی در 2-3 ماه آینده فصل مجامعشان است و بیشترشان سود بالای 80-90% تقسیم می کنند...
          اما نکته جالب این جاست که قبل از مجمع پی بر ای اکثر آن ها حدود 4.5 است...
          مثالی می زنم تا همه ی دوستان دلیل ورود این "پول هوشمند" را بدانند...
          سهم "دسبحا" را در نظر بگیرید...
          قیمت سهم حدود 600 تومان است...
          پیش بینی سود شرکت اصلی 128.2 تومان است...
          قرار است از این 128 تومان حداقل "114 تومان" در مجمع پیش رو تقسیم کند...
          پس 600 تومان را 114 تومان کم کنیم قیمت می شود 486 تومان...
          در این 486 تومان نکته هاست برای دوستان "اهل دل"
          سود سال بعد شرکت حداقل 150 تومان است... که اگر پی بر ای حداقلی "5" را بدهیم قیمت می شود 750 تومان...
          از 486 تومان تا 750 تومان حدود 55% جای رشد دارد...
          اما برویم سراغ نکته اصلی که دوستان "اهل دل" ساده از کنار آن نخواهند گذشت و "پول هوشمند" به سادگی از آن نخواهد گذشت...
          سود تلفیقی امسال 148.9 تومان پیش بینی شده است که در گزارش 9 ماهه 111.6 تومان از آن پوشش داده شده است...
          سود تلفیقی سال بعد شرکت "حداقل 200 تومان" خواهد بود...
          به سود تلفیقی اگر پی بر ای 4 بدهیم قیمت می شود 800 تومان... یعنی از 486 تومان تا 800 تومان حدود 65% جای رشد دارد...
          به سود تلفیقی اگر پی بر ای منطقی 5 بدهیم قیمت می شود 1000 تومان... یعنی از 486 تومان تا 1000 تومان حدود 110 % جای رشد دارد...
          به نظرتان "پول هوشمند" از این سود 100% می گذرد؟

ارادتمند...
          "هومی – بهمن 93"

نظر

• h00mi
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 504

"دجابر"‌ با پی بر ای 4 اون هم قبل مجمع با آدم حرف می زنه...
            تعدیل مثبت شیکی داد...
            منتظر صف خرید کل گروه دارو هستم...
            "دسبحا" هنوز فرصت خرید می دهد...

نظر

• h00mi
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 504

"دالبر" در اولین پیش بینی سود که برای سال مالی جدیدش به بازار اعلام کرده است ... سودش را از 211.8 به 254.8 تومان افزایش داده است و تعدیل مثبت 20% اش را روانه کدال کرد...
              "دالبر"‌ در" در سال بعد افزایش سرمایه 50% دارد...
              مالک اصلی "دالبر" هم "دسبحا" می باشد....
              وقت رشد اصلی گروه دارو به نظرم رسیده است...

نظر

• h00mi
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 504

تعدیل مثبت 20% دیگر این بار "سبحان" ...
                "دسبحا" به زودی در صف خرید میلیونی قفل خواهد شد...

نظر

• h00mi
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 504

و باز هم برای اولین بار خبری به دوستان و به خصوص سهامداران "دسبحا" بدهم...
                  همان طور که خبر "افزایش سرمایه امسال دسبحا" را برای اولین بار در همین تاپیک اعلام کردم...
                  به سهامداران "دسبحا" نوید یک افزایش سرمایه دیگر را برای سال بعد بدهم..
                  سال بعد افزایش سرمایه دیگری برای "دسبحا"‌ در راه است...
                  کم کم دلایل ندادن حجم مبنای "دسبحا" نمایان خواهد شد...

نظر

• احسان147
                    عضو فعال
                    • Mar 2013
                    • 937

با سلام نظرتون در مورد خریخت چیه تکنیکی ؟
                    خبری از افزایش سرمایه 400 درصدی دارید ؟با تشکر

نظر

• h00mi
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 504

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
                      با سلام نظرتون در مورد خریخت چیه تکنیکی ؟
                      خبری از افزایش سرمایه 400 درصدی دارید ؟با تشکر
                      طبق بررسی که الان داشتم...
                      در گزارش فعالیت هیئت مدیره به افزایش سرمایه اشاره شده است...
                      حد ضرر سهم 300 تومان است...
                      تا زمانی که بالای 300 تومان است و تثبیت شده احتمال حرکت به سمت 430 تومان وجود دارد...

نظر

• احسان147
                        عضو فعال
                        • Mar 2013
                        • 937

طبق بررسی که الان داشتم...
                        در گزارش فعالیت هیئت مدیره به افزایش سرمایه اشاره شده است...
                        حد ضرر سهم 300 تومان است...
                        تا زمانی که بالای 300 تومان است و تثبیت شده احتمال حرکت به سمت 430 تومان وجود دارد...
                        میشه بفرمایید چند درصد است و چه زمانی اجرایی میشه ؟
                        اگه ممکنه لینک مربوط به افزایش سرمایه رو بزارید - با تشکر از شما

نظر

• احسان147
                          عضو فعال
                          • Mar 2013
                          • 937

سلام
                          منتظریم قربان

نظر

• h00mi
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 504

درود...
                            به لینک زیر سر بزنید...

نظر

• h00mi
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 504

درود...
                              گزارش های دارویی یکی پس از دیگری آمد...
                              تعدیل مثبت های چشم گیری هم دادند...
                              از هر نظر گزارش ها عالی بود..
                              و اما ...
                              "دسبحا" ...
                              از این سهم حالا حالاها خواهید شنید...
                              "لیدر گروه دارو" است...
                              در مجمع پیش رو قرار است حداقل 114 تومان تقسیم شود...
                              جالب این جاست قیمت سهم الان حدود 633 تومان است...
                              کافی است سود نقدی را از قیمت سهم کم کنید...
                              633 -114 =519 تومان...

بلی قیمت واقعی روی تابلو 519 تومان است...
                              دسبحا 519 تومان را به خاطر بسپارید...
                              سود سال بعد "دسبحا" 142.7 تومان پیش بینی شده است...
                              سود تلفیقی سال بعد "دسبحا" 163.8 تومان پیش بینی شده است...
                              پس دسبحا 519 تومانی الان در واقع پی بر ای 3.6 دارد... با نظر گرفتن سود 142 تومانی...
                              اگر به دسبحا 519 تومانی الان با توجه به سود تلفیقی پی بر ای بدهیم.. در واقع پی بر ای 3.2 دارد..
                              کافیه بازار درک کند قیمت "دسبحا" 633 تومانی که الان روی تابلو است در 2ماه آتی حداقل 114 تومان سود نقدی کسر می شود و در واقع قیمت واقعی روی تابلو "دسبحا" در حال حاضر519 تومان است..
                              احتمالا دسبحا در سال بعد به سود تلفیقی 200 تومانی هم دست پیدا کند...
                              و "افزایش سرمایه" هم برای سال بعد پیش رو دارد...
                              همچین فرصت های خریدی همیشه در بازار وجود ندارد...
                              "دسبحا" باز به زودی زود در صف خرید میلیونی قفل خواهد شد...
                              دلیلی برای "شناور بودن" سهم نمی بینم...

نظر

• h00mi
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 504

"دیران" هم به شدت ارزندست و انتظار رشد شارپ ازش دارم...
                                منتظر دومینوی "دیران" و "دسبحا"‌ باشید...

نظر

در حال کار...
                                X