توهمات h00mi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

پاسخ : توهمات h00mi

سلام جناب هومی

بنده هم مدتیه سیستم رو پیگیری میکنم،به نظرم اتیش بازی سهم بعد از 450 تومن باشه...

در صورت عبور از 450 روندش کلا عوض میشه...

مقاومت های بعد از 450 هم 525 و 600 خواهند بود...

شاخص گروه رایانه وضعیت جالبی داره...
    تمام سال من بی تو...

نظر

• h00mi
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 504

طبق بررسی هایی که داشتم گروه "سیمان" برای رشد "حداقل" 12% آماده است...(کوتاه مدت)
      احتمال دارد از فردا کل گروه "صف خرید" شود..
      البته تا پایان سال یک رالی 40-50% هم در پیش است...(میان مدت)

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
      هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• h00mi
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 504

دوستانی که قصد خرید از گروه "دارو" را دارند...
        "دسبحا" و "دالبر" در این قیمت ها به شدت ارزنده هستند و ارزش سرمایه گذاری دارند...

نظر

• talezari76
          عضو عادی
          • Jun 2013
          • 23

سلام.از سیستم هم بگین لطفا.412خرید داشتم.به نظرتون بفروشم ؟ کلا با 450 مشکل داره
          ممنون

نظر

• h00mi
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 504

در اصل توسط talezari76 پست شده است View Post
            سلام.از سیستم هم بگین لطفا.412خرید داشتم.به نظرتون بفروشم ؟ کلا با 450 مشکل داره
            ممنون
            خب...
            دوست عزیزی در تالار همسایه از بنده پرسید که "نظرتان در مورد "سیستم" با دارویی ها چیست...؟
            بنده گفتم : مخالف تعویض نیستم...
            این گفته بنده به این معنا نیست که نظرم نسبت به "سیستم" تغییر کرده... بیش از 2ملیون سهم در این مدت جمع شده ولی خب دید ما فرق داره... ما به دید ِ 2ساله خرید کردیم... صبرمان هم زیاده... شاید حالا حالاها 450 رو رد نکنه و شاید اصلا دویاره بیاد روی 400 و یا زیر آن.. برای بنده زیاد فرقی نداره در چه قیمتی معامله می شود... اگر قرار باشد بفروشیم این سهم را زیر 800 تومان بعید است فروشنده باشیم...
            ولی الان تا مهر ماه و رالی صغودی دارویی ها وقت زیادی باقی نمانده و این که امسال ممکن است بازار سنت شکنی کند و زودتر صف خرید شوند به مانند امروز... پس تعویض "سیستم" با دارویی ها مشکلی ندارد از دید بنده...

نظر

• h00mi
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 504

در ابتدا از همه دوستانی که در این مدت با پیغام هایشان به بنده لطف داشتند تشکر می کنم...
              خب دیدم دوستان پیشنهاد به نخریدن و یا نقد شدن می کنند و بعضا پیشنهادهایی مبنی بر گذاشتن پول در بانک مشاهده شد که بنده مخالف این حرف ها هستم...
              خب دوستانی که از قدیم با بنده همراه بودند در "سیستم" در این بازار سود نسبتا خوبی کردند که مبارکشان باشد...
              و اما...
              در مورد اون دسته از عزیزانی که خواهان معرفی سهم جدید بودند ...
              بنده معتقدم که "گروه دارویی" به زودی استارت خواهد زد...
              هر سالِ در شهریور و مهر "گروه دارویی" طوفان به پا کرده است...
              امسال هم گین خوبی خواهند داد...
              بهترین سهم گروه دارو از نظر بنده "دسبحا" می باشد...
              "دسبحا" در این قیمت ها فروشنده خاصی ندارد... این سهم یکی از 3 سهم برتر بازار است...
              نمی دانم چطور در این قیمت ها "شناور" است... ؟
              ولی بنده یقین دارم این سهم دوباره به بالای 1000 تومان خواهد رفت...
              منتظر "دسبحا" 1000 تومانی هم باشید...

نظر

• h00mi
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 504

دوستان سوالات زیادی در مورد "دسبحا" داشتند...
                از بنده دلیل هدف 1000 تومانی سهم را جویا شدند...
                چند تا از هم تالاری ها هم سوال کردند که "دسبحا" بهتر است یا "وتوشه" ... ؟
                سعی می کنم در این پست به همه سوالات دوستان پاسخ دهم...
                چرا "دسبحا" ... ؟
                بنده و همکاران قبل از انتخاب سهم به سراغ "صنعت" مورد نظرمان می رویم...
                با توجه به نزدیک شدن به مهر ماه و رالی هر ساله "گروه دارویی" ...
                نشستیم و تک تک سهم های گروه دارو را بررسی کردیم...
                بعد از ساعت ها بحث و گفتگو و جمع بندی صحبت ها انتخاب اولمان "دسبحا" شد...
                "دسبحا" شناوری بسیار پایینی دارد...
                پس در حالت طبیعی "2 واحد" پر بر ای آن باید از گروه "دارو" بالاتر" باشد...
                که فعلا بازار متوجه این موضوع نیست...(به زودی متوجه می شود)

این سهم با این تعداد سهام و این شناوری و پی بر ای زیر 5 جدا یک علامت سوال بزرگ برای بنده و همکاران بود...
                نشستیم صورت های مالی را بررسی کردیم...
                سود شرکت اصلی می تواند امسال به 180 تومان برسد...
                سود تلفیقی امسال هم می تواند به 200 تومان برسد...
                قابلیت تعدیل مثبت خوبی دارد...
                و اما سود سال بعد را هم حساب کتاب کردیم...
                سود شرکت اصلی سال بعد بالای 200 تومان خواهد بود...
                سود تلفیقی سال بعد هم حدود 230 خواهد بود...
                و اما مهمترین نکته...
                تقسیم سود سهم بالای 90% است...
                پس پی بر ای این سهم در آینده به سمت عدد "7" حرکت خواهد کرد...
                سود 200 تومانی با پی بر ای 7... قیمت می شود 1400 تومان...
                حالا فرض کنیم بازار پی بر ای 6 به سهم بدهد... قیمت می شود 1200 تومان...
                در بدبینانه ترین حالت پی بر ای 5 به سهم بدهیم قیمت می شود 1000 تومان...
                پس 1000 تومان به زودی کف سهم خواهد شد...(کاملا بنیادی)
                "دسبحا" مالک بلوک های "مدیریتی" 5 شرکت دارویی بزرگ و مطرح کشور است...
                "دسبحا" مالک بلوک های زیر است...
                بلوک 65% شرکت "البرز دارو" با نماد "دالبر" ... بهای تمام شده ی هر سهم 180 تومان... قیمت فعلی "دالبر" 1000 تومان...
                بلوک 62% شرکت "سبحان دارو" با نماد "سبحان"... بهای تمام شده ی هر سهم 207 تومان... قیمت فعلی "سبحان" 2800 تومان...
                بلوک 68% شرکت "ایران دارو" با نماد "دیران"... بهای تمام شده ی هر سهم161 تومان... قیمت فعلی سهم 700 تومان...
                بلوک 82% شرکت "کی بی سی" با نماد "کی بی سی"... بهای تمام شده ی هر سهم 28 تومان... قیمت فعلی سهم 1150 تومان...
                و اما در خارج از بورس مالک بلوک 69% شرکت "شیمی درمانی سبحان" می باشد...
                همچنین مالک 1% نماد های "دفارا" و "درازک" می باشد...
                روزی که بازار متوجه این سهم شود روزها در صف خرید قفل خواهد شد...
                زیرا برای خرید حتی 200 میلیون تومان از این سهم مجبور می شویم سهم را صف خرید کنیم زیرا "فروشنده ای" با "تعداد بالا" ندارد...(به سابقه ای معاملاتی سهم دقت شود)
                و در آخر در مورد سوال دوستی که پرسیده بود "وتوشه" بهتر است یا "دسبحا"...
                "وتوشه" سهم خوبی است...و جای رشد خوبی دارد... ولی در حد و اندازه های "دسبحا" نیست...
                کافی است نگاهی به بلوک های مدیریتی "وتوشه" کنید...(بشهاب-لخزر-شسینا) ... و "دسبحا" هم نگاهی کنید...
                و خودتان قضاوت کنید...
                بدون شرح...

نظر

• h00mi
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 504

داشتم آمار خرید های حقوقی ها در گروه "دارو" چک می کردم که مدتی است خرید های یک حقوقی نظرم را جلب کرده است...
                  "سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کارکنان بانک ها" که همه آن را با نماد "وسکاب" می شناسیم در این دو ماه اخیر و در برج 4 و 5 به طور جدی شروع به خرید سهام "دارویی" کرده است و خریدهایش ادامه دارد...
                  "وسکاب" در این دو ماه گذاشته سهام زیر را از گروه "دارو" خریده است...(منبع: کدال)
                  حدود 867000 سهم "دجابر" خریده است...
                  حدود 231000 سهم "دابور" خریده است...
                  حدود 303000 سهم "دتولید" خریده است...
                  حدود 506000 سهم "دکیمی" خریده است...
                  حدود 387000 سهم "دلر" خریده است...
                  حدود 53000 سهم "سبحان" خریده است...
                  حدود 88000 سهم "داسوه" خریده است...
                  و اما...
                  برویم سراغ خرید حقوقی ها از تاریخ 93/05/01 تا زمان حال...
                  می بینیم در این یک ماه گذشته...
                  در نماد "پخش" حدود 2800000 سهم توسط حقوقی ها خرید شده است...
                  در نماد "دتولید" حدود 1800000 سهم توسط حقوقی ها خرید شده است...
                  در نماد "دکیمی" حدود 420000 سهم توسط حقوقی ها خرید شده است...
                  در نماد "والبر" حدود 5000000 سهم توسط حقوقی ها خرید شده است...
                  در نماد "سبحان" حدود 56000 سهم توسط حقوقی ها خرید شده است...
                  در نماد "دالبر" حدود 630000 سهم توسط حقوقی ها خرید شده است...
                  درنماد "دسبحا" حدود 440000 سهم توسط حقوقی ها خرید شده است...
                  در نماد "دجابر" حدود 1000000 سهم توسط حقوقی ها خرید شده است...
                  در نماد "دفارا" حدود 420000 سهم توسط حقوقی ها خرید شده است...
                  در نماد "دکوثر" یک شخص حقیقی 1600000 سهم خریده است...
                  کل گروه دارو پارسال در تاریخ 92/06/17 در صف خرید قفل شد و بازدهی فوق العاده ای به سهامداران این گروه داد...
                  امسال هم تاریخ تکرار می شود؟
                  گروه دارو به زودی به استقبال گزارش های 6ماهه خواهد رفت...
                  ابن روزها "فرصت خرید" در این گروه را از دست ندهید...
                  پیشنهاد بنده برای خرید در این گروه "دسبحا" می باشد...
                  پس انتخاب اول برای خرید در این گروه به نظر بنده "دسبحا" می باشد...
                  البته "دالبر" هم وضعیت بنیادی فوق العاده ای دارد و مورد تایید است برای خرید...
                  به یادِ "دالبر" 1000 تومانی پارسال که به دوستان پیشنهاد خرید شد و روش فعال شدیم و تا 1800 هم رفت...
                  منتظر پرواز دارویی ها باشید...
                  ارادتمند...
                  هومی...
                  آخرین ویرایش توسط h00mi؛ 2014/09/02, 04:02.

نظر

• h00mi
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 504

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
                    داشتم آمار خرید های حقوقی ها در گروه "دارو" چک می کردم که مدتی است خرید های یک حقوقی نظرم را جلب کرده است...
                    "سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کارکنان بانک ها" که همه آن را با نماد "وسکاب" می شناسیم در این دو ماه اخیر و در برج 4 و 5 به طور جدی شروع به خرید سهام "دارویی" کرده است و خریدهایش ادامه دارد...
                    "وسکاب" در این دو ماه گذاشته سهام زیر را از گروه "دارو" خریده است...(منبع: کدال)
                    حدود 867000 سهم "دجابر" خریده است...
                    حدود 231000 سهم "دابور" خریده است...
                    حدود 303000 سهم "دتولید" خریده است...
                    حدود 506000 سهم "دکیمی" خریده است...
                    حدود 387000 سهم "دلر" خریده است...
                    حدود 53000 سهم "سبحان" خریده است...
                    حدود 88000 سهم "داسوه" خریده است...
                    و اما...
                    برویم سراغ خرید حقوقی ها از تاریخ 93/05/01 تا زمان حال...
                    می بینیم در این یک ماه گذشته...
                    در نماد "پخش" حدود 2800000 سهم توسط حقوقی ها خرید شده است...
                    در نماد "دتولید" حدود 1800000 سهم توسط حقوقی ها خرید شده است...
                    در نماد "دکیمی" حدود 420000 سهم توسط حقوقی ها خرید شده است...
                    در نماد "والبر" حدود 5000000 سهم توسط حقوقی ها خرید شده است...
                    در نماد "سبحان" حدود 56000 سهم توسط حقوقی ها خرید شده است...
                    در نماد "دالبر" حدود 630000 سهم توسط حقوقی ها خرید شده است...
                    درنماد "دسبحا" حدود 440000 سهم توسط حقوقی ها خرید شده است...
                    در نماد "دجابر" حدود 1000000 سهم توسط حقوقی ها خرید شده است...
                    در نماد "دفارا" حدود 420000 سهم توسط حقوقی ها خرید شده است...
                    در نماد "دکوثر" یک شخص حقیقی 1600000 سهم خریده است...
                    کل گروه دارو پارسال در تاریخ 92/06/17 در صف خرید قفل شد و بازدهی فوق العاده ای به سهامداران این گروه داد...
                    امسال هم تاریخ تکرار می شود؟
                    گروه دارو به زودی به استقبال گزارش های 6ماهه خواهد رفت...
                    ابن روزها "فرصت خرید" در این گروه را از دست ندهید...
                    پیشنهاد بنده برای خرید در این گروه "دسبحا" می باشد...
                    پس انتخاب اول برای خرید در این گروه به نظر بنده "دسبحا" می باشد...
                    البته "دالبر" هم وضعیت بنیادی فوق العاده ای دارد و مورد تایید است برای خرید...
                    به یادِ "دالبر" 1000 تومانی پارسال که به دوستان پیشنهاد خرید شد و روش فعال شدیم و تا 1800 هم رفت...
                    منتظر پرواز دارویی ها باشید...
                    ارادتمند...
                    هومی...
                    يادش بخير هفته پيش داشتم قصه تعريف مي کردم... :-d
                    بنده حتي تاريخ صف احتمالي کل گروه دارو هم دادم... با يک روز تاخير نسبت به پارسال صف خريد شدند...
                    انشاا... دوستان راضي باشند و خريد کرده باشند ...

نظر

• لولی بربط زن
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1862

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
                      يادش بخير هفته پيش داشتم قصه تعريف مي کردم... :-d
                      بنده حتي تاريخ صف احتمالي کل گروه دارو هم دادم... با يک روز تاخير نسبت به پارسال صف خريد شدند...
                      انشاا... دوستان راضي باشند و خريد کرده باشند ...
                      شما و اقای علیرضا اسماعیلی توی این چند وقته خیلی تحلیل از دارویی ها زدید. علیرضا خان بورس نیز پریروز هی میگفت امیدوارم دارویی ها بپرند. مبسوط دسبحا و سبحان افزودیم توی این چند وقته. یه سوال هومی خان:

بنظرت روند حرکتی اش تا کجاست. نمودار تحلیلی اخوی رو کن. /:.winksmiley02.:/
                      ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• omid2014
                        عضو عادی
                        • Aug 2025
                        • 63

hoomi نظرت در مورد خساپا چیه میشه 10 درصد تا هفته ی دیگه ازش گرفت

نظر

• h00mi
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 504

تبریک به همه ی ایرانی ها...
                          صعود تیم ملی والیبال به مرحله بعدی...

نظر

• h00mi
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 504

تحرکات مثبتی در گروه "دارو" مشاهده می شود...
                            با توجه به صف خرید "سبحان" احتمال این که "دسبحا" هم صف خرید شود وجود دارد...
                            "دالبر" هم معاملات خوبی دارد و در منفی ترین روزهای بورس در این یکی دو هفته اخیر نشان داد فروشنده خاصی ندارد...

نظر

• MahmoodReza
                              عضو عادی
                              • Jun 2013
                              • 181

با سلام ؛
                              شنیده شده افزایش سرمایه 600 درصدی پاسا به سازمان ارسال شده و در حال طی مراحل پایانی می باشد.

نظر

• h00mi
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 504

در اصل توسط salawat پست شده است
                                افزایش سرمایه هم اومد---------- تحلیلتون از این به بعد چیه؟----------- ممنون
                                و بالاخره انتظار بنیادی کارها به پایان رسید...
                                "دالبر" اولین گزارش دارویی ها را به مانند هر سال روانه کدال کرد...
                                خب...
                                اولین 6ماهه دارویی ها از نظر بنده "عالی" بود...
                                راند دوم حرکت دارویی ها خیلی زودتر از آن چه فکر کنید شروع خواهد شد...
                                با این گزارش "دالبر" خیلی زود به سمت اولین تارگت خود یعنی 1400 تومان حرکت خواهد کرد... فعلا تارگت فضایی نمی دهم و پله پله جلو می رویم "احتمال دارد" خاطرات خوش سال قبل تکرار شود و "دالبر" 1800 تومانی هم در آینده ببینیم...
                                خب با این گزارش "دالبر" کم کم باید به مالک 65% آن یعنی "دسبحا" اندیشید...
                                واقعا دلیلی که "دسبحا" هنوز 4 رقمی نشده حداقل برای بنده وجود ندارد...
                                "دسبحا" زیر 1000 تومان باز هم می گویم "فرصت خرید" است...
                                "افزایش سرمایه" *دسبحا* هم که این حقیر خبرش را به دوستان اهل دل داده بودم آمد...
                                در اصل توسط h00mi پست شده است
                                .......................

خيلي از دوستان پرسيدند که معمولا به سهم ها "لقب" نمي دادي... چرا در مورد "سبحان" گفتي: "مرواريد بورس ايران" ... ؟
                                خب: هر چه قدر زمان بگذرد قابليت هاي سهم بيشتر نمايان خواهد شد و ...
                                مالک "سبحان" سهم مورد علاقه بنده مي باشد... يعني "دسبحا" ...
                                اگر بنده مي گويم "دسبحا" زير 1000 فرصت خريد است... دليل دارم... سود "دسبحا" سال بعد حداقل "200 تومان" خواهد بود... خب پي بر اي حداقلي 5 هم به سهم بدهيم مي شود 1000 تومان...
                                به جمله زير هم دقت کنيد براي اهل دل مي نويسم ...
                                تارگت 1000 توماني "دسبحا" بدون در نظر گرفتن افزايش سرمايه شرکت و تقسيم سود بالاي 90% اين شرکت است....
                                در کنار "دسبحا" بنده به "دالبر" هم خيلي اعتقاد دارم... اين هم به وقتش...
                                خبر های خوش دارویی کم کم به بازار می رسد...
                                6ماهه دوم سال متعلق به گروه "دارو" است...

نظر

در حال کار...
                                X